Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar grup demiştikya ben şöyle bir eşleştirme yaptım kiloları yakın olan arkadaşları eşleştirdim bide siz bakın görüşlerinizi belirtin hemen başlayalım
BENBEN--64,9 / EBREHE--66
BANUCAN--85 / BEGÜMD--85
ADİGENİSSE--78 / SENANAZ--72
TAKYON--62 / ARESÖZGÜR--60
AMONRA 83,4 / FERİHAN--92
arkadaşlar ferihan ve amonra kiloları birbirine çok yakın değil ama eşleştirme olması için böyle oldu şimdi görüşlerinizi bekliyorum isteyen eşini değiştirebilir sizler belirleyebilirsiniz ama biran önce lütfen başlayalım yorumlarınızı bekliyorum

canım ben bir ayarlama yaptım bi bak bakalım ne diyorsun ?

bence süper olmuş patron.a.s.

teşekkürler canım birini uyutuyorum diğeri uyanıyorrrdelikafadulden

atceken2005 adlı arkadaşı davet ettim kızlar gelirse eğer haberiniz olsun karşılarsınız :)

geldim bilevereliniortak slm arkadaşlar benide aranza alırsanız sevinirim evlenmeden önce 55 kiloydum daha sonra 57 oldum üstüne hamile kalıncada şu an 62 kiloyum en az 55 olmak istiyorum tabi bunun için yardımlarınıza ihtiyacım var henüz bi diete başlamadım sadece bilgi edinmeye çalıştım sitede ama inş yarın sabah başlıcam herkese iyii gecelera.s.

hoşgeldin arkadaşım tabiki aramıza alırız sen yeterki kilo vermede azimli ol ve burayı sensiz bırakma genel olarak kurallarımız şöyle canım 2 haftalık deneme sürecindesin 2 hafta sonra durumuna göre listeye dahil olacaksın ki inşallah olursun o ışığı gördüm gerçekten sende günlük yediklerimizi içtiklerimizi diyet namına yaptığımız şeyleri günlük menü olarak yazıyoruz canım bu şekilde bi arkadaşımızın hatası olduğunda uyarabiliyoruz yada biz hata yaptığımızda uyarılıyoruz takdir edersinki bir takımız ve birlikte hareket etmek zorundayız gün içinde yazılan mesajlara cevap yazarak arkadaşların mesajlarına ve menülerine yorum yapmak lazım ki birliktelik olsun yani kısacası varlığını hissettirmeni istiyoruz arkadaşım inşallah hep birlikte azimli ve kararlı bir şekilde istediğimiz kiloya ulaşıcaz canım tekrar hoşgeldin aramıza :1hug:a.s.vereliniortak

kızlar ben çıkıyorum artık hepinize iyi geceler dilerim herif söylenmeye başladı kapat bilgisayarı diyo napim kapatim baariiii sabah görüşürüz hepiniz Allah'a emanet olun :))))

Ben geldim ama geç kaldım tabi ki, aslında gözümden uyku akıyor ama yazmadan çıkmak istemedim, gün boyu da hiç giremedim zaten.

Bugün yediklerim

8 2 dilim kepek ekmeği ve kaşar ile tost, yeşilçay + zencefil
10:30 : Bol yeşil biber
16:00 : 1 tadımca
17 4 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 100 gram tavuk
21:00 : 3 adet form bisküvi, tarçın çayı

Bugün annemle alışverişe gittik, o yüzden saatler yine bir dengesiz oldu. Yaklaşık 4 saat gezdik umarım birazcık kalori yakmışızdır:)

Bu arada arkadaşlar bir arkadaşıma diyetisyeni içtiği suya çubuk tarçın atmasını söylemiş. Vücuttaki fazla suyu atmaya yardımcı oluyomuş. Ben de hemen plastik şişeme attım, su bitmeden tazeliyorum, 10 dakika filan bekleyip öyle imeye başlıyorum. Suyun tadı mükemmel oldu ve ayrıca tatlı isteğimi de bastırdı :)

Bir de tarçını 5 dakika kaynatıp çay yaptım, o da pek hoş oldu. İki tarifi de size tavsiye ederim :)

Ayrıca ben hedef kilomu belirtmedi sanırım hala, 56 kiloya inmek istiyorum. Ama öncelikli hedefim yeniyıla en az 60 kilo olarak girmek. Umarım başarırım

Öpüyorum herkesi, yarın görüşürüz.

bayağı gayretlisin maşallah ben de okudukça gaza geliyorum.hadi bakalım kim tutar bizi:dance:

hoşgeldin aramıza:1hug:

Günaydın kızlar, sağlıklı menüler diliyorum hepinize :)) Benim kahvaltım pek sağlıksız oldu, 1 porsiyon börek yedim Günü çok hafif geçirmem lazım, öğlen dışarı çıkıp yürüyeceğim.

bayağı gayretlisin maşallah ben de okudukça gaza geliyorum.hadi bakalım kim tutar bizi:dance:

Bu sabahı saymazsak öyleyim denilebilir canım teşekkürler.. Hep diyetteyim normalde de, ama biraz verirsem hemen geri alıyorum. Çünkü hiç su içmiyorum ve ara öğün yapmıyorum. Öğle yemeğini 1'de yiyip akşamı 8-9'da yiyorum. Burdayken herşeye dikkat etmeye başlıyorum çünkü grup olmanın sorumlulukları var. O yüzden burayı çok seviyorum :)

ii pazarlar kızlar
nasılsınız
ben geç kalktım bugün kahvaltı yapmadım daha
acaip gaza geldim hadi bakalıom kızlar start verelim
ikili gruplar ii olacak
byy

günaydın 5.takımın güzelleri
çok enerjiğim bugün nedendir bilinmez:)
1 çay bardağı beşi bi yerdemi içtim.malesef pizza tarzı börek yedim 3 dilim ama canım istiyodu
takyoncum şimdi korkutma beni ilk haftadan yenilgiyi kaldıramam:)başlayalım tmm diğer öğünlerimde daha dikkatli olurum inşallah
atceken hoşgeldin canım aramıza:)
evet banucan bnde aynı duygular içerisindeyim takımın bu yeni hareket dolu hali insana gaz veriyor:)

ebrehe cim süpersin valla ne diyeyim a.s.
Takyoncum eşleştirme güzel olmuş, ellerine sağlık. Hadi bakalım kim tutar bizi :)
evet başladık inşallah arkadaşım
ii pazarlar kızlar
nasılsınız
ben geç kalktım bugün kahvaltı yapmadım daha
acaip gaza geldim hadi bakalıom kızlar start verelim
ikili gruplar ii olacak
byy
sanada iyi pazarlar banucum katılıyorum sana
arescim o zaman başladık canım akşam olunca ikimizdse günlük menümüzü yazarız birbirimizi eleştiririz bakalım kim daha çok kilo verecek hadi arkadaşım vereliniortakvereliniortak

herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar kahvaltı menümü yazmıycam ayrı ayrı yazılınca çok karışık oluyor akşam ve ya öğüleden sonra ne yediysek (yiyeceksek) toplu olarak yazarsak daha kolay olur bizim için hepinizi öptüm kızlar hoşçakalaın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…