Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarrr nihayet geldin.Dün evde olduğum için hiç giremedim.Takımımıza çooook tebrik ediyorum birinci olmuşuz.Ayrıca takyon senide ayrıca tebrik ediyorum.Gün içinde yine görüşmek üzere hoşçakalınnnnn

Sabah ki menüm de
1,5 dilim light ekmek
1 kase tarhana çorbası
öpüldünüz kızlarrr

Sabah ki menüm de
1,5 dilim light ekmek
1 kase tarhana çorbası
öpüldünüz kızlarrr

önce ki yazılan mesajları lütfen okuyalım ..

begüm amonraya da yazdım akşam henüz diyette acemisiniz yanlışlıklar olabiliyor verdiğim linke bir daha mesaj yazma lütfen buraya sadece listeler yazılır..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-35.html

paylaşım alanı dediğimiz yere yani şuraya istediğinizi yazabilirsiniz.
kaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-151.html

herkese merhaba öğlen oldu ama çocuklardan fırsat bulamadım. sabah bol yeşillikli salata 1 kkpeynir ve 1yumurta yedim 1 dilim çavdarlı ekmek . şimdide 1 bardak yeşil çayımı içiyorum. görüşmek üzere.

günaydın canlarımm
takyoncum gözün aydın sonunda geldi eşin
senanaz çocuklarla ilgilenmek tüm vaktini alır insanın haklısın Allah yardımcın olsun canım
begümd kahvaltın çok güzel canım
görüşmek üzere ben buralardayımm:)

allahım şu yeşil çayı içme azmini bana da ver nolursunkaydirigubbakcemile3
kalliste,bilmiyosum ppardon.Geçmişi okudum

bilmediğini biliyorum sadece bilmen için yazdımkaydirigubbakcemile3

olabilir canım yenisiniz ben arada sert gibi görünen ama içinde o maksadı taşımayan mesajlar yazarım yanlış anlaşılmasınsempatiksalakcinni... genel uyarılardır her zaman yapılır yani..

takyoncum gözün aydın diyelim canım... ah yaa benimkininde izni bitse diye bekliyorum sabırsızlıklakaydirigubbakcemile3 sürekli ne yemek hazırlıyorsun ne yiyeceğiz diyen bir koca sempatiksalakcinni izin yaz aylarında olur kardeşimm kuş günü bu ne izni demek geliyor içimden kaydirigubbakcemile3 neyse ki pazartesi iş başı yapıyor diyet ve spora başlamak istiyorum sabırsızlıkla yaaaaaeyvahedigeldismile
Sabah ki menüm de
1,5 dilim light ekmek
1 kase tarhana çorbası
öpüldünüz kızlarrr
yeni arkadaşlara bir öneri naniknanik

yediklerini içtikleriniz ve sporunuzu gün içinde toplayıp tüm öğünleri bir mesaj halinde yazarsanız biz de baktığımızda gün boyunca ne yenmiş ne yapılmış diye rahatlıkla görebilir ve değerlendirme yapabiliriz.. tek öğün olduğunda iyi gelebilir ama mesela akşam öğününü de ayrı yazarsanız mesajlar geçmişte kalıyor ve biz de eleştiri yapamıyoruz..opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasıl gidiyo
ben sabah 1 dilim çavdar ekmeği kepek dokunuyo bana
ve biraz tulum peyniri yanında da 5i 1 yerde çayı içtim
saat 1 de de mandalina ve 4-5 tane fındık
akşama da salata ve köfte var:)

yeşil çay bayağı iyi gidiyor. eşim japonyadan getirdi. orjinal yani.ee bugün fazla kaçırdım galiba akşam canım birşey yemek istemiyor şu an akşam menüm iptal gibi.hihoyyyt

slm kızlar nasılsınız

ben iiyim inş..
acaip moralimbozuk nasıl bir iştah var anlatamam
ben napıcam yyaaaa

ne yesem diyorum her an
elim ayağım titriyor acıkınca

havalar soğudu ya enerji ihtiyacı arttı
vall yüzüm yok kimseye
yapıcam die sözbile veremiyorum

ama ben bu atkınmda mutluyum kim napmış ne yemiş
mutlu ediyor beni paylaşımlar

şok bir diet yapıp mideyimi küçültmeli napmalı
aksi gibi gezmelerde ulanduç uca

valla gece horluyomuşum, kilodan 3 4 kilo versem bitiyor hemen
oooooooffffffffffff

2 li gruplar mantıklı aslında
ben varım
ayrıca 2li gruptakiler aynı dieti yapmakta anlaşırlarsa yaptırımı daha çok olur

ne dersiniz?

arescim maşallah canım nazar değmesin bi döndün pir döndün sen buralardan ayrılma bak gör takım olarak nasıl kilo vericez spor yapman da çok iyi canım biliyorsun ben kilo vermemi genellikle yürüyüşe borçluyum hem sıkılaşıyorsun hem inceliyorsun hemde ayrı bir azimve kararlılık geliyor insana spor yapınca diyetin farkına varıyorsun
haklısın canım geç kalmadan hesaplamaları yapalım bu arada diyet moduna girmen bizide çok mutlu eder takım olarak buna ihtiyacımız var
banucum sen gündüzleri pek giremiyorsun galiba sohbetimize dahil olmanı çok isteriz e tabiki gün içinde başka sorumluluklarımız var hepimizin onlarıda ihmal edemiyoruz menün çok güzel canım ama şu poaçayı tamamen hayatından çıkarabilsen keşke onun yerine diyet bisküvi veya kraker deneyebilirsin daha hafif olur
canım gün içinde giremeidm şimdi okuyabildim mesajını karar oldumu bilmiyorum ama şimdi bakıyorum hemen paylaşım alanına neler olmuş diye
begüm cüm takım olarak 4. olduk ama bireyselde amonra birinci oldu inşallah haftaya takım olarak birinci oluruz
Sabah ki menüm de
1,5 dilim light ekmek
1 kase tarhana çorbası
öpüldünüz kızlarrr
gayet güzel hafif çorba yağlı değildi dimi canım inşallah değildir :))))
afiyet olsun canım herkesin menüsü güzel ve hafif inşallah çok yol kadecez bu şekilde
sağol arescim canımsın vallahi ondan çok evime geldiğime sevindim desem yeridir aman duymasın :)))
doğru söylüyorsun abla benimkide evde artık kendi işini yaptığı için evde bir odayı ona ayırdık çalışma odası olarak kullanıyor ne var sanki şöyle sabah çıksa akşam gelse eve ya tam gidiyor ya tam yayılıyor eve :)))
merhaba kızlar nasıl gidiyo
ben sabah 1 dilim çavdar ekmeği kepek dokunuyo bana
ve biraz tulum peyniri yanında da 5i 1 yerde çayı içtim
saat 1 de de mandalina ve 4-5 tane fındık
akşama da salata ve köfte var:)
afiyet olsun amonracım öğlen de keşke salata veya hafif birşey yeseydin kilo verecez derken sağlığımızdan olmayalım öğün atlamadan yersek daha iyi kilo veririz ve mide zafiyeti geçirmeyiz :roflol::roflol:
merhaba
13. takımdan dombılı
tebrıkler amnora bu hafta bıreysel bırıncılık senınmıs
hoşgeldin dombilicim geldiğinde burda olsaydım kahve ikram ederdim misafirimize neyse artık bi dahaki seefere çaya bekleriz (diyet çay tabi):içelim::içelim:
yeşil çay bayağı iyi gidiyor. eşim japonyadan getirdi. orjinal yani.ee bugün fazla kaçırdım galiba akşam canım birşey yemek istemiyor şu an akşam menüm iptal gibi.hihoyyyt
yeşil çay içemiyorum malesef midem bulanıyor içerken alışamadım bir türlü yaaa

banucum iştah kesmek için bol bol su içmek gerekiyor canın birşey istedikçe su iç bi tane pet bulundur yanında sürekli boşaldıkça doldur bak işe yarıycak görürsün canım ikili grup menüsüne gelince biz grupları yaparız ne yiyip ne içeceklerine nasıl kilo vereceklerine kendileri karar verirler sonrada bize anlatırla günlük neler yaptıklarını

herkese iyi akşamlar hanımlar bugünki menüm şöyleydi
sabah
2 bardak çay
1 dilim ekmek
bir dilim küçücük sucuk ( çok güzel koktu dayanamadım )
peynir
öğlen
yarım tabak makarna (yağsız)
akşam
hafif bir kahvaltı (ekmeksiz)
arada ise çay içtim siyah çay malesef

slm kızlar ben 4 gündür aletli spor yapıyorum yarım saat.bacaklarım karnımın içindeki kaslar ağrıyo çok hoş bi duygu =) ama malesef onca emeğim boşa gidiyo eminim yediklerimi bile eritemiyorumdur yine kaçamak yaptım
takyoncum burdasın gördüğüm kadarıyla şu grup işi ne zaman kesinleşcek ?kim ayarlıycak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…