- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.861
Sabah ki menüm de
1,5 dilim light ekmek
1 kase tarhana çorbası
öpüldünüz kızlarrr
kimse yok galiba
canım ben bugün yoğunum çocuklardan fırsat olmuyor ara ara girmeye çalışacağım.
allahım şu yeşil çayı içme azmini bana da ver nolursunkaydirigubbakcemile3herkese merhaba öğlen oldu ama çocuklardan fırsat bulamadım. sabah bol yeşillikli salata 1 kkpeynir ve 1yumurta yedim 1 dilim çavdarlı ekmek . şimdide 1 bardak yeşil çayımı içiyorum. görüşmek üzere.
kalliste,bilmiyosum ppardon.Geçmişi okudum
takyoncum gözün aydın diyelim canım... ah yaa benimkininde izni bitse diye bekliyorum sabırsızlıklakaydirigubbakcemile3 sürekli ne yemek hazırlıyorsun ne yiyeceğiz diyen bir koca sempatiksalakcinni izin yaz aylarında olur kardeşimm kuş günü bu ne izni demek geliyor içimden kaydirigubbakcemile3 neyse ki pazartesi iş başı yapıyor diyet ve spora başlamak istiyorum sabırsızlıkla yaaaaaeyvahedigeldismileherkese günaydeın arkadaşlar geçmiş felan okuyamadım heyeecandan kocam geliyor 1 saate kadar evde olur gidip kahvaltı hazırlıyacam öğleden sonra okula yetişecem gün içinde belki uğrayamayabilirim uğrayamazsam akşama kesin uzun uzun burda olurum hoşçakalaın kızlar
yeni arkadaşlara bir öneri naniknanikSabah ki menüm de
1,5 dilim light ekmek
1 kase tarhana çorbası
öpüldünüz kızlarrr
allahım şu yeşil çayı içme azmini bana da ver nolursunkaydirigubbakcemile3
bilmediğini biliyorum sadece bilmen için yazdımkaydirigubbakcemile3
olabilir canım yenisiniz ben arada sert gibi görünen ama içinde o maksadı taşımayan mesajlar yazarım yanlış anlaşılmasınsempatiksalakcinni... genel uyarılardır her zaman yapılır yani..
merhaba
13. takımdan dombılı
tebrıkler amnora bu hafta bıreysel bırıncılık senınmıs
arescim maşallah canım nazar değmesin bi döndün pir döndün sen buralardan ayrılma bak gör takım olarak nasıl kilo vericez spor yapman da çok iyi canım biliyorsun ben kilo vermemi genellikle yürüyüşe borçluyum hem sıkılaşıyorsun hem inceliyorsun hemde ayrı bir azimve kararlılık geliyor insana spor yapınca diyetin farkına varıyorsuniyi geceler 5.takımın güzelleri
sana kocaman tebrikler amonracım gelir gelmez gösterdin kendini:)
takyoncum bence bu 2li grup işi süper olur.bugün forumda bi arkadaş takımınıza karşı açık ve dürüst olun diyet hakkında yanlışlarınızı,eksiklerinizi doğrularınızı bilsinler yazmış çok beğendim koştum hemen yazdım size.bu grup işi de bizi teşvik eder diye düşünmekteyim.bugün yarım saat aletli spor yaptım:) hepinizi kocaman öpüyorumm iyi geceler
haklısın canım geç kalmadan hesaplamaları yapalım bu arada diyet moduna girmen bizide çok mutlu eder takım olarak buna ihtiyacımız varİyi geceler demeye geldim arkadaşlar. Ben de sayenizde yeniden diyet moduna giriyorum, çok mutluyum o yüzden :)
Eminim ki takım olarak çok güzel şeyler başarıcaz. 2li yarış olayına ben kesinlikle varım, hepimizin azmini artıracağını düşünüyorum.
Katılmak istemeyenler de olabilir tabi ki, ama isteyenler hemen başlayalım ki haftaya listeleri kasıp kavuralım :)
banucum sen gündüzleri pek giremiyorsun galiba sohbetimize dahil olmanı çok isteriz e tabiki gün içinde başka sorumluluklarımız var hepimizin onlarıda ihmal edemiyoruz menün çok güzel canım ama şu poaçayı tamamen hayatından çıkarabilsen keşke onun yerine diyet bisküvi veya kraker deneyebilirsin daha hafif olurii geceler arkadaşlar nasışsınız
oh maşşş. muhabbet süper
allah bozmasın
ipten döndük valla
sabah tarhamna çorbası
öğlen yarım poğaça çayla akşam yağsız hamsi tava salata
akşamda bol meyve :)))
benim yediklerim bunlardı
sabah yürüyüşüne çıkamadım bu gün
a e olun
öptüm hepinizi..
canım gün içinde giremeidm şimdi okuyabildim mesajını karar oldumu bilmiyorum ama şimdi bakıyorum hemen paylaşım alanına neler olmuş diyegünaydın kızlar naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum
kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..
begüm cüm takım olarak 4. olduk ama bireyselde amonra birinci oldu inşallah haftaya takım olarak birinci oluruzgünaydın kızlarrr nihayet geldin.Dün evde olduğum için hiç giremedim.Takımımıza çooook tebrik ediyorum birinci olmuşuz.Ayrıca takyon senide ayrıca tebrik ediyorum.Gün içinde yine görüşmek üzere hoşçakalınnnnn
gayet güzel hafif çorba yağlı değildi dimi canım inşallah değildir :))))Sabah ki menüm de
1,5 dilim light ekmek
1 kase tarhana çorbası
öpüldünüz kızlarrr
afiyet olsun canım herkesin menüsü güzel ve hafif inşallah çok yol kadecez bu şekildeherkese merhaba öğlen oldu ama çocuklardan fırsat bulamadım. sabah bol yeşillikli salata 1 kkpeynir ve 1yumurta yedim 1 dilim çavdarlı ekmek . şimdide 1 bardak yeşil çayımı içiyorum. görüşmek üzere.
sağol arescim canımsın vallahi ondan çok evime geldiğime sevindim desem yeridir aman duymasın :)))günaydın canlarımm
takyoncum gözün aydın sonunda geldi eşin
senanaz çocuklarla ilgilenmek tüm vaktini alır insanın haklısın Allah yardımcın olsun canım
begümd kahvaltın çok güzel canım
görüşmek üzere ben buralardayımm:)
doğru söylüyorsun abla benimkide evde artık kendi işini yaptığı için evde bir odayı ona ayırdık çalışma odası olarak kullanıyor ne var sanki şöyle sabah çıksa akşam gelse eve ya tam gidiyor ya tam yayılıyor eve :)))takyoncum gözün aydın diyelim canım... ah yaa benimkininde izni bitse diye bekliyorum sabırsızlıklakaydirigubbakcemile3 sürekli ne yemek hazırlıyorsun ne yiyeceğiz diyen bir koca sempatiksalakcinni izin yaz aylarında olur kardeşimm kuş günü bu ne izni demek geliyor içimden kaydirigubbakcemile3 neyse ki pazartesi iş başı yapıyor diyet ve spora başlamak istiyorum sabırsızlıkla yaaaaaeyvahedigeldismile
afiyet olsun amonracım öğlen de keşke salata veya hafif birşey yeseydin kilo verecez derken sağlığımızdan olmayalım öğün atlamadan yersek daha iyi kilo veririz ve mide zafiyeti geçirmeyiz :roflol::roflol:merhaba kızlar nasıl gidiyo
ben sabah 1 dilim çavdar ekmeği kepek dokunuyo bana
ve biraz tulum peyniri yanında da 5i 1 yerde çayı içtim
saat 1 de de mandalina ve 4-5 tane fındık
akşama da salata ve köfte var:)
hoşgeldin dombilicim geldiğinde burda olsaydım kahve ikram ederdim misafirimize neyse artık bi dahaki seefere çaya bekleriz (diyet çay tabi):içelim::içelim:merhaba
13. takımdan dombılı
tebrıkler amnora bu hafta bıreysel bırıncılık senınmıs
yeşil çay içemiyorum malesef midem bulanıyor içerken alışamadım bir türlü yaaayeşil çay bayağı iyi gidiyor. eşim japonyadan getirdi. orjinal yani.ee bugün fazla kaçırdım galiba akşam canım birşey yemek istemiyor şu an akşam menüm iptal gibi.hihoyyyt
slm kızlar nasılsınız
ben iiyim inş..
acaip moralimbozuk nasıl bir iştah var anlatamam
ben napıcam yyaaaa
ne yesem diyorum her an
elim ayağım titriyor acıkınca
havalar soğudu ya enerji ihtiyacı arttı
vall yüzüm yok kimseye
yapıcam die sözbile veremiyorum
ama ben bu atkınmda mutluyum kim napmış ne yemiş
mutlu ediyor beni paylaşımlar
şok bir diet yapıp mideyimi küçültmeli napmalı
aksi gibi gezmelerde ulanduç uca
valla gece horluyomuşum, kilodan 3 4 kilo versem bitiyor hemen
oooooooffffffffffff
2 li gruplar mantıklı aslında
ben varım
ayrıca 2li gruptakiler aynı dieti yapmakta anlaşırlarsa yaptırımı daha çok olur
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?