- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.801
Biz iyiyiz kuzum savaşa devam sen neler yapıyorsunÇiklatım nabersin?
Sevindim krizi başarıyla atlattıgınaHay sen çok yaşa canım ya. Yaptım yedim az bişey ama çikolatadan farksızdı. Kakao ve muz birleşince muhteşem bayıldım. Krizlerde yapcam hep.
Hoşgeldin wendigo.
Hamile misin? Hayırlı olsun.
Biz iyiyiz kuzum savaşa devam sen neler yapıyorsun
Hedef listeye girdi o yüzden bende bulamadım kim :))hedef var canim garanti o dur kaptanimin bahsettigi
Evet hedefcim bebiş geliyor inşallah hayırlısıyla, teşekkür ederim canım. Naber nasılsın?
Allah kolaylık versin çiklatım mor saçım, iyi ya iş güç içerisine 2. Bebişi aldık bakalım hayırla gelir inşallah.
Hedef listeye girdi o yüzden bende bulamadım kim :))
Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet hedefcim bebiş geliyor inşallah hayırlısıyla, teşekkür ederim canım. Naber nasılsın?
Allah kolaylık versin çiklatım mor saçım, iyi ya iş güç içerisine 2. Bebişi aldık bakalım hayırla gelir inşallah.
Mutlaka örnek oluyordur bebeğim. Ama yorucu oluyor valla. Elde telefonla durmaktansa karşılarında kitapla durmak daha makul tabi. Gerçi artık çağda değişti kitaplarda telefonda tablette olunca bilemiyorum ne kadar uzak tutabiliriz.Harikasın şekerim
Ayy, yok. :)
Herhalde çoğumuz özellikle diyet modunda içeceklere veriyoruz kendinizi.
Şükür, işler güzel de biz hiç yaz insanı olmayınca sıcak zorluyor baya. Kafalar duruyor 28 derece üstünde :)
Fantastikleri ben de severim. Aslında içinde zeka olan tüm kitaplar güzel oluyor.
Çocuklarla herşey çok zor gerçekten ama onlara da örnek olmaz mı?
Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ben de biraz kilo verdikten sonra istiyorum bebis
Vuuuu yararlı dönerli diyorsungünaydın sultanlarım
@morordekCikilatacanavari fancynancy
sabah:750 ml smoothie
(frozen banana,frozen peach,spinach,flaxseed,chiaseed,mint)daha sükseli oluyor beeeele yazınca
öğlen:ızgara ciğer ve adana ,ayran,yoğurtlu patlıcan,sumaklı soğan,acılı ile....
akşamğluma yedirirken artan yarmalı lahana sarmaları ve nohuttan azıcık ve semizotlu yumurta onuda canımız çekti babamız yoktu yaptık yedik..
su:2,2 litre anca..
spor: leslie 20 dakika
uyuyakalmışım çocuğu uyuturken yoksa daha neler yapardım..
Allah nazardan saklasın o zaman arkadaşlığınızı canım.Gerçekten iyi arkadaş bulmak zor ama bulunca da kıymet ve emek vermek lazım. Biz karşılıklı yapıyoruz bunu. Yoksa tek taraflı olunca sonuçları pek iyi olmuyor. Bu arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmıştık. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım, onun maşallah dünya tatlısı bir Kızı oldu. Bu süreçte kendimi kötü hissetmemem için benim yanımda çok dikkat etti. Çok beklediği ve istediği bir hamilelikti ona rağmen beni incitecek hiçbirşey yapmadı
Çok doğru bir karar canım. İpin ucunun kaçmaması lazım
Sporlarını menü yazmadığın günlere saydım :)
Masallah canım sporun cok iyi
Ceza pazar günkünü diyorsun sanırım, sen böyle diyince dünkü menüne dönüp bir daha baktım ceza yazılacak mıydı, ben mi kaçırdım diye
Doğru karar canım
En kötü sabit gelirsinİznin sonu hep hüsran çünkü
Gecmis olsun kızına ve masallah diyorum aynı zamanda :)
4 yaşına kadar 2 kez ateşlenmesi süper bi şey olsa gerek :)
Bence de yat fensim gayet güzel spor yapmıssın
Hoşgeldin canım.Günaydın kizlar ben de 5. Takimda senelerdir yaarisan ama bazi nedenlerden dolayı dönem donemveda etmek zorunda kalan bir üyesiyim ihtiyaci olmadığını gördüm ama yarisacaksam burda yarışmak istiyorum.. beni bekleme listesine alır mısınız
Suan kaptan kim bilmiyorum en son @morordek ti
İşine karışmak gibi olmasın ama böyle metabolizma hızlandırıcı veya detoksları takımca deneyip hayal kırıklığına uğradık. Çok sağlıklı değiller çünkü bıraktığın anda ne verdiysen geri alıyorsun. Sadece düzgün bir beslenme ile bunu çözeceğine inanıyorum. Diyetisyen desteği almayı düşünüyor musun?hoşbulduk
canım bu isveç diyeti var bilirsin onun doğrusuyani yurtdışında bilinen adıyla 13 günlük metabolizma diyeti menüler aynı ama biraz gramajları değişik.. ben onu yaparken biraz araştırdım yorumları falan okurken bu diyet listesini buldum buna başladım ben de
amin canım hoşbulduk
Kesinlikle çiklatım çok haklı. Kısa sürede sonuç beklemek hüsran olur, hevesini kırar. Ama yavaşça verdiğinde geri de almazsın. Çünkü beslenme akışkanlığın değişecek ve o da yaşam tarzın olacak zamanla. İlk hedefin kolay ulaşılabilir bir rakam olursa daha motive olursun şekerim. Çocuklarını da Allah bağışlasın, sana da kolaylık versin. İkiz annesi olmak hiç kolay değil.En önce yaz sonuna kadar 2li rakamlarda görelim seneye yaza da harika fit vücudunla sahillerde salinirsin Allah'in izniyle
Ama bunun için direnç lazım bunların hemen onumuzdeki ay olmasını beklersek direnc kırılıyor ben kendime tam 1 yıl verdim
@cikikatacanavari ile olan mesaini minimuma indirKızlaaaar canım çok çikolata istiyo benim yaaaaa
Oooo nick niye değişti wendicim?Kızlar merhaba, wendigo ben
Size bi ses vereyim dedi, eskilerden kimler var bilemedim
Oooo nick niye değişti wendicim?
Didoş ne yaptın bebeyim ya. Zerolar, waffle lar. Bak iştah dediğin bunlarla açılıyoDunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 yesil zeytin
Beyaz peynir
Nescafe
Aksam
1 porsiyon Iskender alttaki pidelerin cok azini yedim
1 sise Zero
Cay
Sekersiz turk kahvesi
Ortaya meyveli waffle soledik 4 catal aldim
Su 1.5 lt
Spor 4 saat kiyafet alisverisi baya yoruldum oyuzden aksam spor yapmaya takatim kalmadi
@morordek
canim hos geldinya biliyorum ama burda iki haftam var (tatilde memleketteyim) ve eşim yanımda değil na ve arkadaşlarıma süpriz bana da biraz gaz olsun diye bu işe niyet ettim bi de ben sabahları zaten kahvaltı edemiyorum kahve ile geçiştiriyorum geç de kalkılıyor tatilde tabi o yüzden kalkıştım bu diyete bunu tamamlamak istiyorum sonra benim de aklımda şekersiz ve unsuz diyet yapmak var hatta bununla ilgili bi kitap okuyorum şu sıralar"tahıl beyin yaşam planı"
inşallah canım hemen buraya yazayım dünkü menümü akşama da bugünü amamlayınca yazarım
25.06.2018 Pazartesi (gene farkında olmadan pazartesi başlamışım)
sabah: 1 kupa 1 kaşık şekerli sütsüz nescafe
öğlen: 2 yumurta + 200 gr haşlanmış ıspanak + 1 domates
akşam: 110 gr uzman kasap hamburger köftesi + yeşil salata (marul, soğan, limon)
ya hiç sorma gruplardan çıktığımdan beri kilo üstüne kilo alıyorum. tabi başıma da gelmeyen kalmadı ya o zamandan beriönce nöbetli bi iş yapmak zorunda kaldım 4 ay boyunca sonra kardeşimin nişanı için memlekete geldim 15 kilodan fazla kilo alığ hamile kaldım ve ikiz doğurdum.. neyseki hepsi geride kaldı ve ben artık bu yola girdim inşallah desteğe çok ihtiyacım var
tebrik ederimbenim de şimdilik hedefim 77
ayy wendigom gelmiss hosgeldin canimDidoşum napıosun?
hmm havamıda atarim diyosunBen listeye girdim tatlım, ben değilim :)
Evet hedefcim bebiş geliyor inşallah hayırlısıyla, teşekkür ederim canım. Naber nasılsın?
Bilmem ben miyim ki.Muhtemelen fancy.
Bu hafta şekersiz ve sporlarla çok iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?