Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel günlerde kucağına al tatlım. Eşin ve miniğiniz ile çok mutlu olun.
Bizde hayat koşuşturmacası ve kilo verme serüveni aynen devam.

Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ben de biraz kilo verdikten sonra istiyorum bebis

Mutlaka örnek oluyordur bebeğim. Ama yorucu oluyor valla. Elde telefonla durmaktansa karşılarında kitapla durmak daha makul tabi. Gerçi artık çağda değişti kitaplarda telefonda tablette olunca bilemiyorum ne kadar uzak tutabiliriz.

Vuuuu yararlı dönerli diyorsun bacım bunların içine su ekliyon mu? Yoksa gerek kalmıyor mu? Engiliş VS Türkiş minibüs şöfer ağzı

Allah nazardan saklasın o zaman arkadaşlığınızı canım.

Hoşgeldin canım.

İşine karışmak gibi olmasın ama böyle metabolizma hızlandırıcı veya detoksları takımca deneyip hayal kırıklığına uğradık. Çok sağlıklı değiller çünkü bıraktığın anda ne verdiysen geri alıyorsun. Sadece düzgün bir beslenme ile bunu çözeceğine inanıyorum. Diyetisyen desteği almayı düşünüyor musun?
Bir de takımca şekersiz 21 gün yapıyoruz ama 21 gün bitince şeker yemek ya da kaçamak yapabilmek için değil. Şeker bağımlılığımızdan kurtulabilmek, şekeri hayatımızdan çıkarabilmek için yapıyoruz. Sende 21 güne başlasan bugün ya da yarın, inanki farkını göreceksin.

Kesinlikle çiklatım çok haklı. Kısa sürede sonuç beklemek hüsran olur, hevesini kırar. Ama yavaşça verdiğinde geri de almazsın. Çünkü beslenme akışkanlığın değişecek ve o da yaşam tarzın olacak zamanla. İlk hedefin kolay ulaşılabilir bir rakam olursa daha motive olursun şekerim. Çocuklarını da Allah bağışlasın, sana da kolaylık versin. İkiz annesi olmak hiç kolay değil.

Didoş ne yaptın bebeyim ya. Zerolar, waffle lar. Bak iştah dediğin bunlarla açılıyo

canim hos geldin

Didoşum napıosun?
ayy wendigom gelmiss hosgeldin canim hayrli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kusucunu nasilsin neler yapiosun mezun olmusmuydun burdan

Ben listeye girdim tatlım, ben değilim :)
hmm havamıda atarim diyosun

Hadi hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla alın kucağınıza canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…