Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ben de temizlik yapıyorum ne iğrenç bi iş bu ya hayatımda en sevmediğim şey temizlik yapmak

Direncini kırmak gibi olmasın ama keşke kilo durduğunda böyle şeyler deneseydin cunku sonrasinda vucut ters tepiyor şekersiz 21 gün yapıyoruz biz ekipce daha sağlıklı bir hayat olmuş oluyor

Bu arada 457. Etapta 8.takima transfer olup 467.etapta 107,5 kilo kendi isteğimle takımlardan ayrıldım

Ah ah.. şimdi 107.5 kiloyu görsem keske
Düzenli katılım sağlarsan azimle devam edersen neden gormeyesin tabiki görürsün hatta daha assagilarini goreceginden eminim hemen bugün menü yazmaya başla bence

Bu arada 457. Etapta 8.takima transfer olup 467.etapta 107,5 kilo kendi isteğimle takımlardan ayrıldım

Ah ah.. şimdi 107.5 kiloyu görsem keske
Olursun canım azmini ve kararlılığını yitirme burasıyla da irtibatını koparma yeter.
Ben de yapamıyorum diye isyan edenlerdendim. 2,5 ay evvel keşfettim burayı keşke daha önce keşfetseydim. Benim de bebeğim 10 aylıktı o zaman. Halen daha emziriyorum ama kilo da erebiliyorum çok şükür. Olacak Allah'ın izniyle.

ya biliyorum ama burda iki haftam var (tatilde memleketteyim) ve eşim yanımda değil na ve arkadaşlarıma süpriz bana da biraz gaz olsun diye bu işe niyet ettim bi de ben sabahları zaten kahvaltı edemiyorum kahve ile geçiştiriyorum geç de kalkılıyor tatilde tabi o yüzden kalkıştım bu diyete bunu tamamlamak istiyorum sonra benim de aklımda şekersiz ve unsuz diyet yapmak var hatta bununla ilgili bi kitap okuyorum şu sıralar "tahıl beyin yaşam planı"

Düzenli katılım sağlarsan azimle devam edersen neden gormeyesin tabiki görürsün hatta daha assagilarini goreceginden eminim hemen bugün menü yazmaya başla bence

inşallah canım hemen buraya yazayım dünkü menümü akşama da bugünü amamlayınca yazarım

25.06.2018 Pazartesi (gene farkında olmadan pazartesi başlamışım )

sabah: 1 kupa 1 kaşık şekerli sütsüz nescafe
öğlen: 2 yumurta + 200 gr haşlanmış ıspanak + 1 domates
akşam: 110 gr uzman kasap hamburger köftesi + yeşil salata (marul, soğan, limon)

ya hiç sorma gruplardan çıktığımdan beri kilo üstüne kilo alıyorum. tabi başıma da gelmeyen kalmadı ya o zamandan beri önce nöbetli bi iş yapmak zorunda kaldım 4 ay boyunca sonra kardeşimin nişanı için memlekete geldim 15 kilodan fazla kilo alığ hamile kaldım ve ikiz doğurdum.. neyseki hepsi geride kaldı ve ben artık bu yola girdim inşallah desteğe çok ihtiyacım var

üzülme ben 104 lerden 74 lere geldim zor oldu ama oldu çok ta güzel oldu

tebrik ederim benim de şimdilik hedefim 77

En önce yaz sonuna kadar 2li rakamlarda görelim seneye yaza da harika fit vücudunla sahillerde salinirsin Allah'in izniyle
Ama bunun için direnç lazım bunların hemen onumuzdeki ay olmasını beklersek direnc kırılıyor ben kendime tam 1 yıl verdim

Ayy kim varmış başka, candym sen napıosun yaa?

Dunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 yesil zeytin
Beyaz peynir
Nescafe

Aksam
1 porsiyon Iskender alttaki pidelerin cok azini yedim
1 sise Zero
Cay
Sekersiz turk kahvesi
Ortaya meyveli waffle soledik 4 catal aldim

Su 1.5 lt
Spor 4 saat kiyafet alisverisi baya yoruldum oyuzden aksam spor yapmaya takatim kalmadi

morordek

Hemen 2 hurma 1 muz biraz findik kakao falan evde artık ne varsa karıştır çikolata yap
Hay sen çok yaşa canım ya. Yaptım yedim az bişey ama çikolatadan farksızdı. Kakao ve muz birleşince muhteşem bayıldım. Krizlerde yapcam hep.

Sevindim canım sütten kesmene. Kesinlikle sıkılaşma zamanı
Hoşgeldin aramıza. Eminim hep beraber güzel kilolar vereceğiz
Kızlaaaar canım çok çikolata istiyo benim yaaaaa
Aman canım kahveyle birlikte kuru meyveye yüklen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…