- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.781
Ayy ben de temizlik yapıyorum ne iğrenç bi iş bu ya hayatımda en sevmediğim şey temizlik yapmakKızlarr nasilsiniz napiosunuz gununuz nasil geciyo suanda temizlik yapiorum dunde disaridaydim giremedim ara ara girio okuyorum ama bi turlu yazamadim isim bitsin menumude yazicam insallah bgun sekersiz bir gune merhaba dedim sekersiz 1. Gun diyelim
Direncini kırmak gibi olmasın ama keşke kilo durduğunda böyle şeyler deneseydin cunku sonrasinda vucut ters tepiyor şekersiz 21 gün yapıyoruz biz ekipce daha sağlıklı bir hayat olmuş oluyorhoşbulduk
canım bu isveç diyeti var bilirsin onun doğrusuyani yurtdışında bilinen adıyla 13 günlük metabolizma diyeti menüler aynı ama biraz gramajları değişik.. ben onu yaparken biraz araştırdım yorumları falan okurken bu diyet listesini buldum buna başladım ben de
amin canım hoşbulduk
Düzenli katılım sağlarsan azimle devam edersen neden gormeyesin tabiki görürsün hatta daha assagilarini goreceginden eminim hemen bugün menü yazmaya başla benceBu arada 457. Etapta 8.takima transfer olup 467.etapta 107,5 kilo kendi isteğimle takımlardan ayrıldım
Ah ah.. şimdi 107.5 kiloyu görsem keske
Olursun canım azmini ve kararlılığını yitirme burasıyla da irtibatını koparma yeter.Bu arada 457. Etapta 8.takima transfer olup 467.etapta 107,5 kilo kendi isteğimle takımlardan ayrıldım
üzülme ben 104 lerden 74 lere geldim zor oldu ama oldu çok ta güzel olduBu arada 457. Etapta 8.takima transfer olup 467.etapta 107,5 kilo kendi isteğimle takımlardan ayrıldım
Ayy ben de temizlik yapıyorum ne iğrenç bi iş bu ya hayatımda en sevmediğim şey temizlik yapmak
Direncini kırmak gibi olmasın ama keşke kilo durduğunda böyle şeyler deneseydin cunku sonrasinda vucut ters tepiyor şekersiz 21 gün yapıyoruz biz ekipce daha sağlıklı bir hayat olmuş oluyor
Düzenli katılım sağlarsan azimle devam edersen neden gormeyesin tabiki görürsün hatta daha assagilarini goreceginden eminim hemen bugün menü yazmaya başla bence
Olursun canım azmini ve kararlılığını yitirme burasıyla da irtibatını koparma yeter.
Ben de yapamıyorum diye isyan edenlerdendim. 2,5 ay evvel keşfettim burayı keşke daha önce keşfetseydim. Benim de bebeğim 10 aylıktı o zaman. Halen daha emziriyorum ama kilo da erebiliyorum çok şükür. Olacak Allah'ın izniyle.
üzülme ben 104 lerden 74 lere geldim zor oldu ama oldu çok ta güzel oldu
En önce yaz sonuna kadar 2li rakamlarda görelim seneye yaza da harika fit vücudunla sahillerde salinirsin Allah'in izniyleya biliyorum ama burda iki haftam var (tatilde memleketteyim) ve eşim yanımda değil na ve arkadaşlarıma süpriz bana da biraz gaz olsun diye bu işe niyet ettim bi de ben sabahları zaten kahvaltı edemiyorum kahve ile geçiştiriyorum geç de kalkılıyor tatilde tabi o yüzden kalkıştım bu diyete bunu tamamlamak istiyorum sonra benim de aklımda şekersiz ve unsuz diyet yapmak var hatta bununla ilgili bi kitap okuyorum şu sıralar"tahıl beyin yaşam planı"
inşallah canım hemen buraya yazayım dünkü menümü akşama da bugünü amamlayınca yazarım
25.06.2018 Pazartesi (gene farkında olmadan pazartesi başlamışım)
sabah: 1 kupa 1 kaşık şekerli sütsüz nescafe
öğlen: 2 yumurta + 200 gr haşlanmış ıspanak + 1 domates
akşam: 110 gr uzman kasap hamburger köftesi + yeşil salata (marul, soğan, limon)
ya hiç sorma gruplardan çıktığımdan beri kilo üstüne kilo alıyorum. tabi başıma da gelmeyen kalmadı ya o zamandan beriönce nöbetli bi iş yapmak zorunda kaldım 4 ay boyunca sonra kardeşimin nişanı için memlekete geldim 15 kilodan fazla kilo alığ hamile kaldım ve ikiz doğurdum.. neyseki hepsi geride kaldı ve ben artık bu yola girdim inşallah desteğe çok ihtiyacım var
tebrik ederimbenim de şimdilik hedefim 77
Hemen 2 hurma 1 muz biraz findik kakao falan evde artık ne varsa karıştır çikolata yapKızlaaaar canım çok çikolata istiyo benim yaaaaa
hedef var canim garanti o dur kaptanimin bahsettigiKimmm kimmm :)) Didem özlem beyaz inci dışında var mı izinde olan :) ben bu haftayı böyle geçireyimde sonra yine tahtımı bırakmam:)))
hedef var canim garanti o dur kaptanimin bahsettigi
ya biliyorum ama burda iki haftam var (tatilde memleketteyim) ve eşim yanımda değil na ve arkadaşlarıma süpriz bana da biraz gaz olsun diye bu işe niyet ettim bi de ben sabahları zaten kahvaltı edemiyorum kahve ile geçiştiriyorum geç de kalkılıyor tatilde tabi o yüzden kalkıştım bu diyete bunu tamamlamak istiyorum sonra benim de aklımda şekersiz ve unsuz diyet yapmak var hatta bununla ilgili bi kitap okuyorum şu sıralar"tahıl beyin yaşam planı"
inşallah canım hemen buraya yazayım dünkü menümü akşama da bugünü amamlayınca yazarım
25.06.2018 Pazartesi (gene farkında olmadan pazartesi başlamışım)
sabah: 1 kupa 1 kaşık şekerli sütsüz nescafe
öğlen: 2 yumurta + 200 gr haşlanmış ıspanak + 1 domates
akşam: 110 gr uzman kasap hamburger köftesi + yeşil salata (marul, soğan, limon)
ya hiç sorma gruplardan çıktığımdan beri kilo üstüne kilo alıyorum. tabi başıma da gelmeyen kalmadı ya o zamandan beriönce nöbetli bi iş yapmak zorunda kaldım 4 ay boyunca sonra kardeşimin nişanı için memlekete geldim 15 kilodan fazla kilo alığ hamile kaldım ve ikiz doğurdum.. neyseki hepsi geride kaldı ve ben artık bu yola girdim inşallah desteğe çok ihtiyacım var
tebrik ederimbenim de şimdilik hedefim 77
Hemen 2 hurma 1 muz biraz findik kakao falan evde artık ne varsa karıştır çikolata yap
Hay sen çok yaşa canım ya. Yaptım yedim az bişey ama çikolatadan farksızdı. Kakao ve muz birleşince muhteşem bayıldım. Krizlerde yapcam hep.Hemen 2 hurma 1 muz biraz findik kakao falan evde artık ne varsa karıştır çikolata yap
Sevindim canım sütten kesmene. Kesinlikle sıkılaşma zamanıÇok şükür kestim. Bu gece nispeten iyi uyuduk 5 te kalktı yarım muz antep fıstığı yedi. Çiş eğitimide devam ediyor çiş yaptı. Kucağımda 5 dakika tur ninni derken uyuttum. Sabah 8 bucuk kalktik. Ilk zamanlar 3 5 nöbeti yaptirirdu. Yarım saat göz kapalı ağlama krizleri bitti.
Evet spor lazım artık sarkma karşıtı. Çok kilom kalmadı. Ve direnç kilolarina geldim 5 senedir bu kilo altına inmedim. Evlendim 55 1 senede 60 oldum. Sonra hamilelik 80 . En son 63 düştüm sonra 2.hamilelik 75 le bitti. Doğum sonrası 67 falan. 2.de emzirirken aldım. Sanki yeni katılıyorum gibi anlattım. Kısacası spor şart artık bana doğum toparlanmasi.
Hoşgeldin aramıza. Eminim hep beraber güzel kilolar vereceğizGünaydın kizlar ben de 5. Takimda senelerdir yaarisan ama bazi nedenlerden dolayı dönem donemveda etmek zorunda kalan bir üyesiyim ihtiyaci olmadığını gördüm ama yarisacaksam burda yarışmak istiyorum.. beni bekleme listesine alır mısınız
Suan kaptan kim bilmiyorum en sonmorordek ti
Aman canım kahveyle birlikte kuru meyveye yüklen.Kızlaaaar canım çok çikolata istiyo benim yaaaaa
İkizlere hamileydim 24 Ekim'de 142 ile doguma gittim dun 137.7 ile diyete basladim. Hedef 77 boy 169
hedef var canim garanti o dur kaptanimin bahsettigi
Kızlar merhaba, wendigo ben
Size bi ses vereyim dedi, eskilerden kimler var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?