Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ramazan’dan dolayı mı yapamadın canım?
Aynen yarim kalan sepetlerim vardi ancak tamamliyorum arada cantada ördum ama resmini cekemedn teslim ettim arife sabahi bunlari btirio hemn resm cekmek ve paylasmak istiyorum ama bi turlu bitiremedm cok az kaldi bakalim ne zman biticek

Nerde sayfan canım bizde bakalım. İyi çocuklardan ve evden fırsat bulup yapabiliyorsun.
Canim uzun bi sure geceleri ordum firsat buldukca gunduzleride ramazan girince araya hic oremedim bide artik hayatima sporuda ekleyince daha az ormeye basladim snucta spor yap dus al derken 1 saatimde spora gidiyo bakalim bundan snra nasil vakit yaraticam

Biz anneler icin zaman cok onemli hemde cokk

Instagramda didemcehobii ismim canim

Aynen yarim kalan sepetlerim vardi ancak tamamliyorum arada cantada ördum ama resmini cekemedn teslim ettim arife sabahi bunlari btirio hemn resm cekmek ve paylasmak istiyorum ama bi turlu bitiremedm cok az kaldi bakalim ne zman biticek
Biter biter başlamışsın sonuçta. Örgü, Oya falan hiç bana göre değil ya. İnsanlar yapınca stres atar ben stres sahibi oluyorum bitmiyor diye

Biter biter başlamışsın sonuçta. Örgü, Oya falan hiç bana göre değil ya. İnsanlar yapınca stres atar ben stres sahibi oluyorum bitmiyor diye
Aynen dedigin gibi baslarda cok keyif aliyodum ama bunlar bi turlu bitmeyince skldm nazar degdi

Yaaa bende onu düşündüm. Çocuklar, diyet, spor bi de foruma yazmak falan derken aboovvv. Gün bana zor yetiyor. dedim kız bide örgü yapıp hesabıyla ilgileniyor. Maşallah maşallah.

Haklısın tabi, dışarıdan söylemek kolay fancycim. Yaşamadan zorluğu bir noktaya kadar anlaşılıyor :)

Aklımız fikrimiz yemek.
Cilt bakımı ya da kitaptı, bluzdü falan alsaydınız. Kalabalık değilseniz tabi

Aynen kuzum Yalnız sen deyince olayı anladım. Diyetteyim ve diyet sonunda yemek istiyorum. Yemek Ne kadar da önemliymiş benim için düşün artık

Bugünkü menüm morordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık
5 zeytin

Ara
9 badem
Yeşilçay

Akşam
4 köfte
Salata
Yarım dilim ekmek
8 10 çatal patates

Şu 3 litre
Spor 70 dk jessica Cikilatacanavari

Bu spor olayından midir nedir bilmiyorum, kendimi çok yorgun ve kaçamak yapmaya niyetli hissediyorum. Bu geceyi atlatmam lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…