- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.841
Aynen yarim kalan sepetlerim vardi ancak tamamliyorum arada cantada ördum ama resmini cekemedn teslim ettim arife sabahi bunlari btirio hemn resm cekmek ve paylasmak istiyorum ama bi turlu bitiremedm cok az kaldi bakalim ne zman biticekRamazan’dan dolayı mı yapamadın canım?
Bende bakıyorum şimdi cevabımı almış olduminstagramdan satis yapiyorum canim " didemcehobii " ismi hepinizi beklerim sayfama
Canim uzun bi sure geceleri ordum firsat buldukca gunduzleride ramazan girince araya hic oremedim bide artik hayatima sporuda ekleyince daha az ormeye basladim snucta spor yap dus al derken 1 saatimde spora gidiyo bakalim bundan snra nasil vakit yaraticamNerde sayfan canım bizde bakalım. İyi çocuklardan ve evden fırsat bulup yapabiliyorsun.
Biter biter başlamışsın sonuçta. Örgü, Oya falan hiç bana göre değil ya. İnsanlar yapınca stres atar ben stres sahibi oluyorum bitmiyor diyeAynen yarim kalan sepetlerim vardi ancak tamamliyorum arada cantada ördum ama resmini cekemedn teslim ettim arife sabahi bunlari btirio hemn resm cekmek ve paylasmak istiyorum ama bi turlu bitiremedm cok az kaldi bakalim ne zman biticek
Aynen dedigin gibi baslarda cok keyif aliyodum ama bunlar bi turlu bitmeyince skldm nazar degdiBiter biter başlamışsın sonuçta. Örgü, Oya falan hiç bana göre değil ya. İnsanlar yapınca stres atar ben stres sahibi oluyorum bitmiyor diye
Cok tesekkur ederim canim insallahhhazaydidem bende az önce baktım ne cici şeylerin var canım. Bol kazançların olsun inşallah.
Aslında süre sıkıntın olmasa bence sıkılmazsın. Böyle bir işe girişmen bile sevdiğini gösteriyor. Bak bana, iğne iplikten başka bir malzemem yok evdeAynen dedigin gibi baslarda cok keyif aliyodum ama bunlar bi turlu bitmeyince skldm nazar degdi
Yaaa bende onu düşündüm. Çocuklar, diyet, spor bi de foruma yazmak falan derken aboovvv. Gün bana zor yetiyor. dedim kız bide örgü yapıp hesabıyla ilgileniyor.Canim uzun bi sure geceleri ordum firsat buldukca gunduzleride ramazan girince araya hic oremedim bide artik hayatima sporuda ekleyince daha az ormeye basladim snucta spor yap dus al derken 1 saatimde spora gidiyo bakalim bundan snra nasil vakit yaraticam
Biz anneler icin zaman cok onemli hemde cokk
Instagramda didemcehobii ismim canim
Mutlaka örnek oluyordur bebeğim. Ama yorucu oluyor valla. Elde telefonla durmaktansa karşılarında kitapla durmak daha makul tabi. Gerçi artık çağda değişti kitaplarda telefonda tablette olunca bilemiyorum ne kadar uzak tutabiliriz.
canim hos geldin
ayy wendigom gelmiss hosgeldin canimhayrli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kusucunu nasilsin neler yapiosun mezun olmusmuydun burdan
hmm havamıda atarim diyosun
Bence de bu şekersizlik sana çok iyi geldi,Bilmem ben miyim ki.Ay belki listeye bile girerim bu şekersizlikle inşallahhhhh
Aynen dedigin gibi baslarda cok keyif aliyodum ama bunlar bi turlu bitmeyince skldm nazar degdi
Evet bende öyle hissediyorum canım.Bence de bu şekersizlik sana çok iyi geldi,
Benim de canım çok fazla kaçamak yapmak istiyor. Yapmamak için uyumam lazım galibaKızlaaaar canım çok çikolata istiyo benim yaaaaa
instagramdan satis yapiyorum canim " didemcehobii " ismi hepinizi beklerim sayfama
Aklımız fikrimiz yemek.
Cilt bakımı ya da kitaptı, bluzdü falan alsaydınız. Kalabalık değilseniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?