Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sibel’cim bakıyorum da sporu arttırmaya başlamışsın bu arada yavruşu sütten kesebildin mi?
Çok şükür kestim. Bu gece nispeten iyi uyuduk 5 te kalktı yarım muz antep fıstığı yedi. Çiş eğitimide devam ediyor çiş yaptı. Kucağımda 5 dakika tur ninni derken uyuttum. Sabah 8 bucuk kalktik. Ilk zamanlar 3 5 nöbeti yaptirirdu. Yarım saat göz kapalı ağlama krizleri bitti.

Evet spor lazım artık sarkma karşıtı. Çok kilom kalmadı. Ve direnç kilolarina geldim 5 senedir bu kilo altına inmedim. Evlendim 55 1 senede 60 oldum. Sonra hamilelik 80 . En son 63 düştüm sonra 2.hamilelik 75 le bitti. Doğum sonrası 67 falan. 2.de emzirirken aldım. Sanki yeni katılıyorum gibi anlattım. Kısacası spor şart artık bana doğum toparlanmasi.

Ben de 3 senedir 60in altina inmedim. Bakalim bu sefer inebilecek miyim? 60 benim icin direnc kilosu. Direnci kirmak icin saf protein vs. Etkili olabilir

morordek 50 puanı ben aldim

Günaydın kizlar ben de 5. Takimda senelerdir yaarisan ama bazi nedenlerden dolayı dönem donemveda etmek zorunda kalan bir üyesiyim ihtiyaci olmadığını gördüm ama yarisacaksam burda yarışmak istiyorum.. beni bekleme listesine alır mısınız

Suan kaptan kim bilmiyorum en son morordek ti

Aaa hoşgeldin ikizlerin nasıllar?
Tabiki aramızda devam edebilirsin düzenli katılım sağlarsan listeye bile girebilirsin

Aaah cok sevindim

İkizler 8 aylık oldular masallahlari var her goren hiç ikiz gibi degil diyor 6 aya kadar anne sutu mama karışık aldılar sonrasi mama.. dogumdan sonra 20 kilo verdim ama boyle geri almayi nasıl başardım onu bilmiyorum valla.. dun metabolizma diyetine basladim iki haftalik sonra ne yapacagimi bilmiyorum

Aman ya rabbi sen nerden aldın cezayı yaaa

Hoşgeldin canım

Ayy masallah sağlıkla buyusunler
O nasıl bir diyet ki anlatsana biraz

Hosgeldin canim saglikla buyut bebislerini

Rekabet ortamını artırayım:

Şu anda menü ve sporda puanı önde olan arkadaşımız listede olmayan, izinde olan biri. Bence listedekilerin biraz daha spora asılması gerek benden söylemesi
Kimmm kimmm :)) Didem özlem beyaz inci dışında var mı izinde olan :) ben bu haftayı böyle geçireyimde sonra yine tahtımı bırakmam :)))

Hoşgeldin canım

hoşbulduk

Ayy masallah sağlıkla buyusunler
O nasıl bir diyet ki anlatsana biraz

canım bu isveç diyeti var bilirsin onun doğrusu yani yurtdışında bilinen adıyla 13 günlük metabolizma diyeti menüler aynı ama biraz gramajları değişik.. ben onu yaparken biraz araştırdım yorumları falan okurken bu diyet listesini buldum buna başladım ben de

Hosgeldin canim saglikla buyut bebislerini
amin canım hoşbulduk

kuralları okudum kabul ediyorum. ben spor olarak şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum her gün 1 1,5 saat ama eve dönünce yürüyüşün süresini arttırıp eliptik yapmaya başlicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…