Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy wendigom gelmiss hosgeldin canim hayrli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kusucunu nasilsin neler yapiosun mezun olmusmuydun burdan

Yok kuzu mezuniyete 2 kala bıraktım biliyosun denemedim sonrada üstüne koydum da koydum şimdi de gebelik, allah bilir ne olacak inşallah kötü olmaz.

Hadi hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla alın kucağınıza canım.

Amin canım, teşekkür ederim

Didoş ne yaptın bebeyim ya. Zerolar, waffle lar. Bak iştah dediğin bunlarla açılıyo
Btun bir gunumu mahvettim ama en azndan bgun tekrar sekersiz 21 gune basladim insallah tamamlarim
Yok kuzu mezuniyete 2 kala bıraktım biliyosun denemedim sonrada üstüne koydum da koydum şimdi de gebelik, allah bilir ne olacak inşallah kötü olmaz.

Amin canım, teşekkür ederim
hic korkma canim onceden nasl verdiysen smdide ole verirsin Allahın izniyle sen bi saglikla dogumunu yap bebisini kucagina al yetrki gerisi kolay ama simdiden ipleri brakma canim dikkat et yinede yediklerine

İnşallah kuzucum, sen napıosun kızlar nasıllar?

İnşallah kuzucum, sen napıosun kızlar nasıllar?
bildigin gibi canim kizlari byutuyorum kilo vermeye calisiyorum penyeipten sepet orup satıs yaptigim bi sayfam var onunla ilgileniyorum ev di isler guclerdi 2 cocuklu hayat zor ama gzel ole isde sukur halimize

Atlattım canım Cikilatacanavari tam zamanında müdahale etti

Muz kakao birleşince çikolata gibi oldu zaten. Şimdi iyiyim
fancynancy Yaaa gördün mü ben yetiştim ben

bildigin gibi canim kizlari byutuyorum kilo vermeye calisiyorum penyeipten sepet orup satıs yaptigim bi sayfam var onunla ilgileniyorum ev di isler guclerdi 2 cocuklu hayat zor ama gzel ole isde sukur halimize
Yaa nasıl bi site bu ben de görmek istiyorum

wendy hosgeldin sağlıkla kavus bebegine
candy sende hoşgeldin. Sağlıkla istediğin kiloya kavusursun inşallah. bende sağlıklı beslenmeyi tavsiye ederim kesinlikle hızlı ve vücut dengesini bozacak diyetlerin kilo verdiriyor gibj gorunsede yaşam şekli değişmeden başarı olmuyor bir denge kurmalı. burda beraber başarılı olcaginı umuyorum.
Didem hakikaten bırakınca tam bırakmışsın canım şekersizi. Neyse inşallah bu sefer iyi olcak. arada kaçamak iyidir

Teşekkür ederim canım, saolasın.

Salı menü morordek parkbyull
Sabah 10
mantarli chiali omlet
kaşar 1 dilim
1 yumurta sarısı oğlumdan kalan
biberiyeli yeşil cay
3te çok acıktım bugün
kuruyemiş 1 çay tabağı
yarım tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek cavdatli karabugdaylı
karpuz 4 yk yogurt
5 te 5 ceviz çay
7 buçuk
2 dolma biber siyez buğdaylı kinoalı
kırmızı biber patlıcan kabak kozledim üstüne yogurt Maydonoz sumak salata yaptım .
Su 2lt
spor 10 dk jessica

insallah canim bgun hic kacamak yok brazdan da spor yapicam aksam ustu yuruyusde yaptim suan super gidiyo bakalim

Hemen baktım sayfana. Çok güzelmiş yaptıkların eline sağlık canım
cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim ama 1 aydan fazladir yapamiyorum malesef

Nerde sayfan canım bizde bakalım. İyi çocuklardan ve evden fırsat bulup yapabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…