- 23 Ağustos 2012
- 14.775
- 39.069
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.821
ayy wendigom gelmiss hosgeldin canimhayrli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kusucunu nasilsin neler yapiosun mezun olmusmuydun burdan
Hadi hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla alın kucağınıza canım.
İyi yapmışsın sen her zaman tatlısın zaten o apayrıBi yenilik olsun dedim fancym :)
Btun bir gunumu mahvettim ama en azndan bgun tekrar sekersiz 21 gune basladim insallah tamamlarimDidoş ne yaptın bebeyim ya. Zerolar, waffle lar. Bak iştah dediğin bunlarla açılıyo
hic korkma canim onceden nasl verdiysen smdide ole verirsin Allahın izniyle sen bi saglikla dogumunu yap bebisini kucagina al yetrki gerisi kolay ama simdiden ipleri brakma canim dikkat et yinede yediklerineYok kuzu mezuniyete 2 kala bıraktım biliyosun denemedim sonrada üstüne koydum da koydumşimdi de gebelik, allah bilir ne olacak inşallah kötü olmaz.
Amin canım, teşekkür ederim
Atlattım canım@cikikatacanavari ile olan mesaini minimuma indir
Hurma ye, muz ye. Tarçınlı süt falan içip oyala bebeyim kendini.
Btun bir gunumu mahvettim ama en azndan bgun tekrar sekersiz 21 gune basladim insallah tamamlarim
hic korkma canim onceden nasl verdiysen smdide ole verirsin Allahın izniyle sen bi saglikla dogumunu yap bebisini kucagina al yetrki gerisi kolay ama simdiden ipleri brakma canim dikkat et yinede yediklerine
bildigin gibi canim kizlari byutuyorum kilo vermeye calisiyorum penyeipten sepet orup satıs yaptigim bi sayfam var onunla ilgileniyorum ev di isler guclerdi 2 cocuklu hayat zor ama gzel ole isde sukur halimizeİnşallah kuzucum, sen napıosun kızlar nasıllar?
Ay ben de deneyeyim hemenHay sen çok yaşa canım ya. Yaptım yedim az bişey ama çikolatadan farksızdı. Kakao ve muz birleşince muhteşem bayıldım. Krizlerde yapcam hep.
Atlattım canımCikilatacanavari tam zamanında müdahale etti
Muz kakao birleşince çikolata gibi oldu zaten. Şimdi iyiyim
Yaa nasıl bi site bu ben de görmek istiyorumbildigin gibi canim kizlari byutuyorum kilo vermeye calisiyorum penyeipten sepet orup satıs yaptigim bi sayfam var onunla ilgileniyorum ev di isler guclerdi 2 cocuklu hayat zor ama gzel ole isde sukur halimize
instagramdan satis yapiyorum canim " didemcehobii " ismi hepinizi beklerim sayfama
wendy hosgeldin sağlıkla kavus bebegine
candy sende hoşgeldin. Sağlıkla istediğin kiloya kavusursun inşallah. bende sağlıklı beslenmeyi tavsiye ederim kesinlikle hızlı ve vücut dengesini bozacak diyetlerin kilo verdiriyor gibj gorunsede yaşam şekli değişmeden başarı olmuyor bir denge kurmalı. burda beraber başarılı olcaginı umuyorum.
Didem hakikaten bırakınca tam bırakmışsın canım şekersizi. Neyse inşallah bu sefer iyi olcak. arada kaçamak iyidir
Hemen baktım sayfana. Çok güzelmiş yaptıkların eline sağlık canıminstagramdan satis yapiyorum canim " didemcehobii " ismi hepinizi beklerim sayfama
Hissetmiştir şimdi seslendiğini gelir 5dkyaBizim bi ördeğimiz vardı nerde acaba?morordek
Dene canım valla çok hoşuma gitti benimAy ben de deneyeyim hemen
Geliriz canıminstagramdan satis yapiyorum canim " didemcehobii " ismi hepinizi beklerim sayfama
insallah canim bgun hic kacamak yok brazdan da spor yapicam aksam ustu yuruyusde yaptim suan super gidiyo bakalimwendy hosgeldin sağlıkla kavus bebegine
candy sende hoşgeldin. Sağlıkla istediğin kiloya kavusursun inşallah. bende sağlıklı beslenmeyi tavsiye ederim kesinlikle hızlı ve vücut dengesini bozacak diyetlerin kilo verdiriyor gibj gorunsede yaşam şekli değişmeden başarı olmuyor bir denge kurmalı. burda beraber başarılı olcaginı umuyorum.
Didem hakikaten bırakınca tam bırakmışsın canım şekersizi. Neyse inşallah bu sefer iyi olcak. arada kaçamak iyidir
cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim ama 1 aydan fazladir yapamiyorum malesefHemen baktım sayfana. Çok güzelmiş yaptıkların eline sağlık canım
Ramazan’dan dolayı mı yapamadın canım?insallah canim bgun hic kacamak yok brazdan da spor yapicam aksam ustu yuruyusde yaptim suan super gidiyo bakalim
cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim ama 1 aydan fazladir yapamiyorum malesef
Nerde sayfan canım bizde bakalım. İyi çocuklardan ve evden fırsat bulup yapabiliyorsun.bildigin gibi canim kizlari byutuyorum kilo vermeye calisiyorum penyeipten sepet orup satıs yaptigim bi sayfam var onunla ilgileniyorum ev di isler guclerdi 2 cocuklu hayat zor ama gzel ole isde sukur halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?