- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.861
evet canim dgru diyosun en son elimdekileri arkadasima yapiyorum oyuzden yavstan sklmadan yapiyorumAslında süre sıkıntın olmasa bence sıkılmazsın. Böyle bir işe girişmen bile sevdiğini gösteriyor. Bak bana, iğne iplikten başka bir malzemem yok evde
valla artik yetisemiyorum oyuzden uzun suredir sepetler elimde surunuyoYaaa bende onu düşündüm. Çocuklar, diyet, spor bi de foruma yazmak falan derken aboovvv. Gün bana zor yetiyor. dedim kız bide örgü yapıp hesabıyla ilgileniyor.Maşallah maşallah.
tesekkur ederm canimBol kazançlar Didemcim.
aminn canim cok tesekkur ederimBenim de canım çok fazla kaçamak yapmak istiyor. Yapmamak için uyumam lazım galiba
Çok güzel şeyler yapmışsın tatlım. Emeğine sağlık, bol kazançların olsun
spor insani aciktiriyo oyuzden bende yatmaya yakın yapiyorum yoksa dayanamayip bseyler yerim kesin hatta smdi kalkio spor yapicamBugünkü menümmorordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Ara
9 badem
Yeşilçay
Akşam
4 köfte
Salata
Yarım dilim ekmek
8 10 çatal patates
Şu 3 litre
Spor 70 dk jessicaCikilatacanavari
Bu spor olayından midir nedir bilmiyorum, kendimi çok yorgun ve kaçamak yapmaya niyetli hissediyorum. Bu geceyi atlatmam lazım ya
Hepimiz için öyle bebeyimAynen kuzumYalnız sen deyince olayı anladım. Diyetteyim ve diyet sonunda yemek istiyorum. Yemek Ne kadar da önemliymiş benim için düşün artık
Al benden de o kadar. Maaşallah 41kereYaaa bende onu düşündüm. Çocuklar, diyet, spor bi de foruma yazmak falan derken aboovvv. Gün bana zor yetiyor. dedim kız bide örgü yapıp hesabıyla ilgileniyor.Maşallah maşallah.
Canım sen deBugünkü menümmorordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Ara
9 badem
Yeşilçay
Akşam
4 köfte
Salata
Yarım dilim ekmek
8 10 çatal patates
Şu 3 litre
Spor 70 dk jessicaCikilatacanavari
Bu spor olayından midir nedir bilmiyorum, kendimi çok yorgun ve kaçamak yapmaya niyetli hissediyorum. Bu geceyi atlatmam lazım ya
Canım yaptıklarını ben de çok beğendim. Eline emeğine sağlıkevet canim dgru diyosun en son elimdekileri arkadasima yapiyorum oyuzden yavstan sklmadan yapiyorum
valla artik yetisemiyorum oyuzden uzun suredir sepetler elimde surunuyo
tesekkur ederm canim
aminn canim cok tesekkur ederim
Gerçi bu saatte yapmasan daha iyi olurCanım sen deCikilatacanavari nın çikolata tarifini yapsana. Krize gerçekten iyi geliyo. Muz kakao kuru üzüm ceviz karıştırdım ben çok güzel oldu
Kızlar merhaba, wendigo ben
Size bi ses vereyim dedi, eskilerden kimler var bilemedim
Hoşgeldin candy. Maşallah kocaman bebişlerin olmuş.
Hoşgeldin canım.
İşine karışmak gibi olmasın ama böyle metabolizma hızlandırıcı veya detoksları takımca deneyip hayal kırıklığına uğradık. Çok sağlıklı değiller çünkü bıraktığın anda ne verdiysen geri alıyorsun. Sadece düzgün bir beslenme ile bunu çözeceğine inanıyorum. Diyetisyen desteği almayı düşünüyor musun?
Bir de takımca şekersiz 21 gün yapıyoruz ama 21 gün bitince şeker yemek ya da kaçamak yapabilmek için değil. Şeker bağımlılığımızdan kurtulabilmek, şekeri hayatımızdan çıkarabilmek için yapıyoruz. Sende 21 güne başlasan bugün ya da yarın, inanki farkını göreceksin.
Kesinlikle çiklatım çok haklı. Kısa sürede sonuç beklemek hüsran olur, hevesini kırar. Ama yavaşça verdiğinde geri de almazsın. Çünkü beslenme akışkanlığın değişecek ve o da yaşam tarzın olacak zamanla. İlk hedefin kolay ulaşılabilir bir rakam olursa daha motive olursun şekerim. Çocuklarını da Allah bağışlasın, sana da kolaylık versin. İkiz annesi olmak hiç kolay değil.
hoşbulduk canımcanim hos geldin
ayy wendigom gelmiss hosgeldin canimhayrli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kusucunu nasilsin neler yapiosun mezun olmusmuydun burdan
hmm havamıda atarim diyosun
Bol kazanclar canim. Eline emegine saglik. Cok hoslar gercektenCok tesekkur ederim canim insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?