Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında süre sıkıntın olmasa bence sıkılmazsın. Böyle bir işe girişmen bile sevdiğini gösteriyor. Bak bana, iğne iplikten başka bir malzemem yok evde
evet canim dgru diyosun en son elimdekileri arkadasima yapiyorum oyuzden yavstan sklmadan yapiyorum

Yaaa bende onu düşündüm. Çocuklar, diyet, spor bi de foruma yazmak falan derken aboovvv. Gün bana zor yetiyor. dedim kız bide örgü yapıp hesabıyla ilgileniyor. Maşallah maşallah.
valla artik yetisemiyorum oyuzden uzun suredir sepetler elimde surunuyo

Bol kazançlar Didemcim.
tesekkur ederm canim

Benim de canım çok fazla kaçamak yapmak istiyor. Yapmamak için uyumam lazım galiba

Çok güzel şeyler yapmışsın tatlım. Emeğine sağlık, bol kazançların olsun
aminn canim cok tesekkur ederim

spor insani aciktiriyo oyuzden bende yatmaya yakın yapiyorum yoksa dayanamayip bseyler yerim kesin hatta smdi kalkio spor yapicam

Bugünkü menüm
Sabah
1 yumurta sarısı.
5 avuç içinden küçük şekersiz krepcik (aslında sabah 3 gün içindekilerle birlikte 5 )
Zeytin

Öğle
Pişmemiş hali 200 gr tavuk göğsü
Maden suyu

Ara 5 kuru erik

Akşam yarım tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

Su 2 buçuk lt

Spor yatana kadar yapabilirsem diye yazmıyorum şimdilik
morordek

Bu ara benim oğlan, sadece bana bir şey yedirirken ağzını açıyor. O yüzden krep böyle oldu bugün. Akşamki ekmek de o sebeple.

İyi geceler kızlar
Menüm morordek

Sabah
1haş yumurta salatalık domates biber 8zeytin bir dilim tam bugday ekmek şekersiz çay

Öğlen
Şekersiz türk kahvesi

Akşam .
Şehriye çorbası
3 köfte
3 kşk bulgur pilavı
Yoğurt

Şekersiz çay 3 4tane tuzlu fıstık
2tane çiğ köfte lavaşsız

4lt ye yakın su
Spor 30dk bisiklet

Öpücükler herkese hayırlı geceler olsun.

Aaa birde kırmızı erik bir avuç yemişimdir

morordek Cikilatacanavari parkbyull

Şekersiz 7. Gün
Kahvaltı
Sütlü filtre kahve
1 dilim ekmek üzerine krem peynir ve beyaz peynir

Ara
Sütlü filtre kahve

Akşam (17:30)
3 tam buğdaydan krep arasına tahin pekmez
Misafirim vardı balpamuk ve biz hiç cısslara bulaşmadan sadece krep ve kahvelerle takıldık. Yarın şekersiz 2. günü olacak arkadaşımın.

Ara (20:30)
1 içli köfte (kocam yerken dayanamadım yaaa, 1 tanecik yedim.)

Maden suyu

Su ve sporu bilahare yazıcim.

Iyi geceler herkese

Bugun ku menum

Sabah : 2 yumurta, 6 zeytin, az peynir, 4 dilim salam, 2 dilim ekmek , domates ve salatalık

Öğlen: labne peynir sürülmüş 2 dilim ekmek

Ara: 1 dondurma

Aksam : 1 kase mercimek corbasi, yarım tabak bulgur pilavi , yarim kase yogurt

Ara : 1 domates ve salatalik

Su : 1 bucuk lt

Spor : 200 ip

Canım sen de Cikilatacanavari nın çikolata tarifini yapsana. Krize gerçekten iyi geliyo. Muz kakao kuru üzüm ceviz karıştırdım ben çok güzel oldu

evet canim dgru diyosun en son elimdekileri arkadasima yapiyorum oyuzden yavstan sklmadan yapiyorum

valla artik yetisemiyorum oyuzden uzun suredir sepetler elimde surunuyo

tesekkur ederm canim

aminn canim cok tesekkur ederim
Canım yaptıklarını ben de çok beğendim. Eline emeğine sağlık

Kızlar merhaba, wendigo ben

Size bi ses vereyim dedi, eskilerden kimler var bilemedim

Aaah wendigo.. beni hatırlamana cok sevindim en az 3 senesi var haaa sende cocuk yoktu sanki ikinci mi bu şimdi ne güzel hayırlı olsun çok sevindim

Hoşgeldin candy. Maşallah kocaman bebişlerin olmuş.

Sağol canım valla nasıl dogdular nasıl büyüdüler hiç anlamadım çok hızlı geçti bu 8 ay kendime hic bakmamışım ama ona üzüldüm

Hoşbulduk canim bu 13 günü tamamlamak istiyorum yaa yoksa haklisiniz elbette ama cok istiyorum derdim mideyi de küçültmek bildiginiz gibi değilim cunku fenalardayim 137 kilo ne demek yaaa

Sonra ben de düşük karbonhidrat ideal protein ve zengin yağ alımını hedefleyen bir diyet yapicam biraz Karatay a benziyor

Sagol canim tesekkürler allah hepimize kolaylık versin

canim hos geldin

ayy wendigom gelmiss hosgeldin canim hayrli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kusucunu nasilsin neler yapiosun mezun olmusmuydun burdan

hmm havamıda atarim diyosun
hoşbulduk canım

Gelelim menüye

26.06.2018 Salı

Sabah: 1 kaşık şekerli sütsüz Nescafe
Oglen: 150 gram hindi salam + 120 gr yoğurt
Ara: 250 ml ice tea ( valla az once diyet hesabıma fotoğraf yüklerken farkettim bu kaçamağı yaptigimi farkında olsam hayatta yapmazdım çünkü bu diyet benim için onemli)
Akşam: 100 gr tavuk göğsü + marul salatası + yarım muz iki catal karpuz

Spor olarak tam 2 saat kızımla çocuk köyü denilen bı devv oyun parkında oyun oynadık

Suyu olcmedim ama rahat 3 litre var fazlası bile vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…