Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çarşamba menüm

Sabah
1 yum. Sarısı
Çeyrek bazlama(içi alınmış, oğlan ince parmaklarıyla minnak minnak kopardı içini sadece kabuk kaldı) bu hali ile bir en fazla iki dilim ekmek kadar kalmıştı. Ya da yarımdan çok 1den az lavaş mı desem tarif ederken.
1 tatlı kaşığı dilimli soslu zeytin
1 tk tahin pekmez
5 zeytin
Yarım kk peynir

Öğlen tambuğday ekmeği ile yapılmış ev köfteli ev hamburgeri (soğan bir dilim cheddar peynir iki dilim salatalık turşusu ve bir dilim domatesten oluşuyordu. Köfte 1 buçuk avuç içi) köftenin içinde ekmek ya da galeta yok.
İki çatal ıspanak yemeği

Ara:
3 yk dondurma (şeker ve tatlandırıcı yok. Sadece incir ve karadut ile tatlandırılmış. )

Akşam
iki tane kalem makarna ve 1 yk yoğurt
İki çatal ıspanak 5 elma dilim fırınlanmış patates

Su 2 buçuk lt
Spor
30 dk yürüyüş. 10 dk bölgesel (bacak)
30 squat
Yapabilirsem ekleyeceğim.
Cikilatacanavari
morordek

Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim
Ben de ben de. Sün gece squat ve mekik sırasında eyvahhh ya hamileysem de bilmiyorsam dedim. Her ay bu korkuyu yaşıyorum resmen. Korku sürprizden çok ya bilmeden zarar verirsem korkusu. Hemen test. Tabii negatif. Sabah bir daha test yine negatif. Sürekli gecikiyor. Beni hep doğumdan sonra düzeltecek diye kandırmışlar...
Olamıyorum ve sürekli şişkinlik. Haliyle mutsuzum. bugün biraz kaçırdım ipin ucunu. Offf

Allah en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla mükafatlandırsın taçlandırsın sizi inşallah

Olmak bi dert olamamak bi dert. Ne zor şey kadın olmak yaa.
Rahatla canım gerilme bu kadar . Bugün kaçmış olabilir yarın tutarsın yine ucundan hepimiz aynı, insanız nihayetinde.

Kardelelen321 bebisine nice güzel seneler.
Suzi bencede sonucunu merak ediyorum paylasmanda sakinca ister istemez bir bağ var burda nasıl doğum günü evlilik yıldönümü düğün derneğe sevinjyorsak bunun paylaşımi benim için de sıkıntı değil
rint dondurmayı sen mi yaptın. Şekersiz olduğunu söyledin de merak ettim.

bende cumartesi memlekete gitcem tartı konusu nasıl olur bilemedim. 13 ne kadar orda olcam. menü falan yazarım ama tartı bilemedim annemde var tartı fark olabilir.

Ver canim hakediyosun sonra aynen devam
Sonra tabiki devam canım bebis yapcam ben daha çok kilo vermem gerek
1 günlük mola sana motivasyon olabilir canım. Tabi coşmadan
Bakalım şimdilik bozmuyorum şu an nobetteyim açlıktan başım ağrıyor çünkü bizim yemekhane karbonhidrat bahçesi gibi
Sen Ayvalık’ta mı oturuyorsun.
Hayır cnm balikesir merkezde

Pasamiza upuzun sağlıklı bir ömür dilerim
Ay valla olması bi dert olmaması apayrı

belkide buna gerçekten ihtiyacın vardır gürkan kubilay veriyor ya kaçamak öğün tüm gün değil öğün ...
Ben muhtemelen yarım gün alıcam

carsamba menu morordek parkbyull
Sabah 10
2 dilim ekmek ve dünkü koz biber patlıcan kabak yogutlu salata ben ekmekle severim kahvaltıda
salatalık kaşar 1 dilim hindi füme
2 de karpuz çiğ badem 20 tane falan vardı
saat 5 te 1 köfte bebeler yemedi.
akşam 10da mantar sote yumurtalı
1 tane biber dolma bulgur ve kinoalı
10 tane üzüm
şu 2lt
spor 30 dk yürüyüş.
akşam yemeği geç oldu düğüne kıyafet bakmaya çıktım acıktımda böyle oldu

birde bugün şekersizi zedelemis olabilirim first sakız cignedim. attım ağzıma arabada eşim uyardı gitti senin şekersiz dedi ama bence gitmemiştir ya ben şekersiz gibi takılıyorum yani birakmayalim arkadaşlar sürekli başa dönsekte vucudumuz için devam bugün soluksuz gezdim eşimde şaşırdı yaylana yaylana yuruyorsun diyor.

Bi doğumumu sevgıde yaptım bırını kadın Doğum hastanesınde o zaman belkı çalışmıyordun sen. Oralarda hemsırelık yaptıysan karsılastıkmı acaba ....
Arkadaşımda var hemsıre balıkesır devlette çalışıyor.

Nice yillari olsun prensesin.

Ne kadar az yemissin canim. Arada yemeden nasil durdun? Masallah diyim ya ben dayanamiyorum. Pis bogaz miyim neyim

Ne kadar az yemissin canim. Arada yemeden nasil durdun? Masallah diyim ya ben dayanamiyorum. Pis bogaz miyim neyim
Alıştım bıraz az yemeğe genelde arada pek bırsey yemıyorum. Bugün daha da az oldu.
Kahvaltım genelde saat 10-11 arası olduğu ıcın aksama kadar pek acıkmıyorum. Suan bıraz acıkır gıbıyım ama gece yemek yeme adetim yoktur sabahı bekleyecegım artık.

Yaa di mi yaz ayları hep böyle oluyor bende de. Verimsiz geçiyor günler. Aslında hazır ders asistanligi yokken tezim için çalışma fırsatı ama çok motive olamıyorum.
Sen epey tembelliğe vurdun ördekim
Havalar da güzel değil ki, şöyle güneşle içimiz açılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…