- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.981
Oyy maşallah. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallahTeşekkür ederiz canım
Ben de ben de. Sün gece squat ve mekik sırasında eyvahhh ya hamileysem de bilmiyorsam dedim. Her ay bu korkuyu yaşıyorum resmen. Korku sürprizden çok ya bilmeden zarar verirsem korkusu. Hemen test. Tabii negatif. Sabah bir daha test yine negatif. Sürekli gecikiyor. Beni hep doğumdan sonra düzeltecek diye kandırmışlar...Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim
Allah en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla mükafatlandırsın taçlandırsın sizi inşallah
İnşallah canım
Yok moralimi bozmadım canım, inşallah
Aklımdan çıkmıyor ki canımtabi sürekli dillendirmek hem heyecan yaratıyor hem de stres yapıyor. O yüzden bilenlerle, çok konuşmama kararını en başta almıştık düşünceliliğin için de çok teşekkür ederim canım
belkide buna gerçekten ihtiyacın vardır gürkan kubilay veriyor ya kaçamak öğün tüm gün değil öğün ...Yok kızlar bırakmam ama hafta sonu 1 günlük diyet molası verebilirim
Çok teşekkür ederim canımOyy maşallah. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Olmak bi dert olamamak bi dert. Ne zor şey kadın olmak yaa.Ben de ben de. Sün gece squat ve mekik sırasında eyvahhh ya hamileysem de bilmiyorsam dedim. Her ay bu korkuyu yaşıyorum resmen. Korku sürprizden çok ya bilmeden zarar verirsem korkusu. Hemen test. Tabii negatif. Sabah bir daha test yine negatif. Sürekli gecikiyor. Beni hep doğumdan sonra düzeltecek diye kandırmışlar...
Olamıyorum ve sürekli şişkinlik. Haliyle mutsuzum.bugün biraz kaçırdım ipin ucunu. Offf
Sonra tabiki devam canım bebis yapcam ben daha çok kilo vermem gerekVer canim hakediyosun sonra aynen devam
Bakalım şimdilik bozmuyorum şu an nobetteyim açlıktan başım ağrıyor çünkü bizim yemekhane karbonhidrat bahçesi gibi1 günlük mola sana motivasyon olabilir canım. Tabi coşmadan
Hayır cnm balikesir merkezdeSen Ayvalık’ta mı oturuyorsun.
Pasamiza upuzun sağlıklı bir ömür dilerimİyi akşamlar canlar...
Bugün benim küçük prensesim 1 yaşını doldurdu. İncecik bir dilim pasta yedim
Sabah da kayın validedeydik börek yapmış ondan da yedim
Bugünkü menüm @morordek @parkbyull
Sabah
Akşam
- Kıymalı börek 2dilim
2 lt su
- Etli nohut yemeği
- 1 dilim kepekli ekmek
- İnce bir dilim pasta
Spor yapmadım ama yapmış kadar oldum. 2 saat koşturmacalı alışveriş
Ay valla olması bi dert olmaması apayrıBen de ben de. Sün gece squat ve mekik sırasında eyvahhh ya hamileysem de bilmiyorsam dedim. Her ay bu korkuyu yaşıyorum resmen. Korku sürprizden çok ya bilmeden zarar verirsem korkusu. Hemen test. Tabii negatif. Sabah bir daha test yine negatif. Sürekli gecikiyor. Beni hep doğumdan sonra düzeltecek diye kandırmışlar...
Olamıyorum ve sürekli şişkinlik. Haliyle mutsuzum.bugün biraz kaçırdım ipin ucunu. Offf
Ben muhtemelen yarım gün alıcambelkide buna gerçekten ihtiyacın vardır gürkan kubilay veriyor ya kaçamak öğün tüm gün değil öğün ...
Bi doğumumu sevgıde yaptım bırını kadın Doğum hastanesınde o zaman belkı çalışmıyordun sen. Oralarda hemsırelık yaptıysan karsılastıkmı acaba ....Sonra tabiki devam canım bebis yapcam ben daha çok kilo vermem gerek
Bakalım şimdilik bozmuyorum şu an nobetteyim açlıktan başım ağrıyor çünkü bizim yemekhane karbonhidrat bahçesi gibi
Hayır cnm balikesir merkezde
Pasamiza upuzun sağlıklı bir ömür dilerim
Ay valla olması bi dert olmaması apayrı
Ben muhtemelen yarım gün alıcam
İyi akşamlar canlar...
Bugün benim küçük prensesim 1 yaşını doldurdu. İncecik bir dilim pasta yedim
Sabah da kayın validedeydik börek yapmış ondan da yedim
Bugünkü menüm @morordek @parkbyull
Sabah
Akşam
- Kıymalı börek 2dilim
2 lt su
- Etli nohut yemeği
- 1 dilim kepekli ekmek
- İnce bir dilim pasta
Spor yapmadım ama yapmış kadar oldum. 2 saat koşturmacalı alışveriş
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates bıber zeytın peynır
Akşam
Baya acıkmıştım ama 1 kase yoğurt yedım. Sonrada sehrıye çorbası içtim. 1 dılım ekmek de yedım. Baskada bırşey canım ıstemedı.
morordek
Alıştım bıraz az yemeğe genelde arada pek bırsey yemıyorum. Bugün daha da az oldu.Ne kadar az yemissin canim. Arada yemeden nasil durdun? Masallah diyim ya ben dayanamiyorum. Pis bogaz miyim neyim
Sen epey tembelliğe vurdun ördekimYaa di mi yaz ayları hep böyle oluyor bende de. Verimsiz geçiyor günler. Aslında hazır ders asistanligi yokken tezim için çalışma fırsatı ama çok motive olamıyorum.
Ay yapma öyle bişi çiklatım. Reglin bitince birden düşüverir kilon, klasik hallerimiz. Moralini bozmasına izin vermeeee, acil hedeflerimiz var biliyorsun.Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim
İnşallah canım
Yok moralimi bozmadım canım, inşallah
Aklımdan çıkmıyor ki canımtabi sürekli dillendirmek hem heyecan yaratıyor hem de stres yapıyor. O yüzden bilenlerle, çok konuşmama kararını en başta almıştık düşünceliliğin için de çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?