Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kıyamam ya dislamissin kendini ev halkından

Aynen ben de oyleyim. Genelde ayri ayri yapiyorum. Zor oluyo boyle. Evde sekerli bi dunya yiyecek var.

Aaa, Balpamuk takımdaydı değil mi? Görüşüyor musunuz? Neden ayrılmıştı?

Sağol canım valla nasıl dogdular nasıl büyüdüler hiç anlamadım çok hızlı geçti bu 8 ay kendime hic bakmamışım ama ona üzüldüm

Zararın neresinden dönsen iyidir tatlım.
Hepimiz bir noktaya kadar kendimizi bırakma hatasını yaptık ama toparlanmasak bunun ucu yoktu. O nedenle hiç geçmişe pişman olma, başladığına sevin.

Aaa öyle mi, inşallah canım, allahım nasip etsin, en erken 13 günde belli oluyormuş, yapmışsın madem hiç moralini bozma. İnşallah güzel haber ver.
Sağol canım erken olduğunu bildiğim için moral bozmuyorum
canla başla önlem almaya uğraşıyorum asıl sen dikkat et kendine bu aralar
Dikkat ediyorum canım. Evdeyim zaten, tatile denk gelmesi çok iyi oldu.

Kolay gelsin çok yoğunsun ablacım. Gerçi abla dedim ama yaşını da bilmiyorum umarım rahatsız olmazsın. Henüz yeni bir haber yok. Bu pazar test yapmayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak

Canım bence çok iyi gidiyorsun. Evdeki mücadeleni de takdir ediyorum. Eskiden olsa neler yerdin sibelcim, harikasın. Tartıda da sonucu görünce kimse bırakmak istemeyecek bence

Yoğunluk çok bu sıralar sanırım ördeğim.

Çok istiyorum Suzancım ya.
Henüz çok erken ama inşallah önümüzdeki günlerde güzel sonuç çıkar, bizi de sevindirirsin.

Maşallah, koşuşturmaca devam kaptanım.

Çok istiyorum Suzancım ya.
Henüz çok erken ama inşallah önümüzdeki günlerde güzel sonuç çıkar, bizi de sevindirirsin.
Ayyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorum

Ayyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorum

Olur mu hiç Suzancım.
Burada minik bir aileyiz biz.
İnan ki güzel haberlerin bizi de çok mutlu edecek.
Hepimizin aklının bir yerinde var gelecek sonuç. Merakla ve heyecanla bekliyoruz.

Olur mu canım meşgul etmek ne demek hepimiz duacıyız. İnşallah tez zamanda alırsın kucağına. Birbirimize omuz vermezsek dertleşmezsek ne anlamı kaldı buranın.

Daha erken Suzicim. Insallah haftaya güzel haberlerle gel :)
Kolay gelsin kaptanicem yine başlamışsın gezilere
Yoğunluk çok bu sıralar sanırım ördeğim.
Anlamıyorum aslında hedefcim çok öyle iş bitirdiğim de yok neden vakit bulamıyorum, galiba çok verimsiz geçiyorum zamanımı. Bir de sabah yazdığım gibi girdiğimde menü puanlamam gerekiyor, hadi onları atlayıp normal mesajları okuyayım dediğim zaman arada kaçırdığım menüler oluyor falan. Ay aman ne yaptığımı ben de bilmiyorum bazen
morordek cuma gününe hedefime ulaşabilirsem kurabiye izni istiyorum.
Tamamdır hedefcim
Olur da bu balık hafızalı ördek unutur ve ceza yazarsa hatırlat lütfen kendime güvenemiyorum

Olur mu hiç Suzancım.
Burada minik bir aileyiz biz.
İnan ki güzel haberlerin bizi de çok mutlu edecek.
Hepimizin aklının bir yerinde var gelecek sonuç. Merakla ve heyecanla bekliyoruz.

Olur mu canım meşgul etmek ne demek hepimiz duacıyız. İnşallah tez zamanda alırsın kucağına. Birbirimize omuz vermezsek dertleşmezsek ne anlamı kaldı buranın.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Ben de aksine, spor yapınca çok doymuş hissediyorum kendimi.
ya aslinda btun gun dengesiz beslenip yaji az beslenip aksamda spor yapinca dhaa fazla aclik hissediyorum ama normal olculu beslenip spor yapinca acikmiyorum ama canim bseyler istiyo ozmanda sporuma yazik diyip yemiyorum bsey

S Suzi1704 canim daha cok erken test icin moralini bozma insallah guzel haberler vericeksin bize dualarimiz seninle

Bende de verimsizlik çok bu aralar ördeğim.
Havalar ısındı, herkeste bir moduna düşüklüğü, gerginlik var sanki.
1 saatte yapacağım işler 2 saat sürüyor resmen.

Unutturmam ben hiç merak etme :)

Kişiden kişiye değişiyor muhtemelen. Eşim de acıkır spor yapınca aslında.

evet dgrudur canim

1.kesin sensin herhalde maşallah. .
İnşallah bakalım belki biri bir hamle yapıverir

Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat bence
Evet bana da güzel motivasyon olur ördekim.

içli köfteden korkacak bir durumun yok içi kıymalı dışı ince bulgur az irmikli harç iki tanesi sağlıklı bir öğün bile sayılabilir kızartma olmadığı sürece
Evet hep haşlama yerdik ama bu defaki kızartmaydı. Ama neyseki kızımla oğlum yardım ettiler. Yarısından biraz fazlasını yemiş oldum. Kar kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…