- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.941
Kıyamam ya dislamissin kendini ev halkındanEvet zor ve sonra devam etmekte zor heleki bu zamanda.biz yine azı karar çoğu zarar deyip dengeyi bulmalı. Elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum. millete ayrı kendime ayrı zor oluyor dün millete princli yaptım biber dolma kendimë siyez buğday ve kinoalı. millete Karniyarik bana koz patlıcan. . millete baklava bana kuruyemiş karpuz. tek başına olsan daha kolay bebeler dondurma yiyo yalamiyorum bile.
Evet zor ve sonra devam etmekte zor heleki bu zamanda.biz yine azı karar çoğu zarar deyip dengeyi bulmalı. Elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum. millete ayrı kendime ayrı zor oluyor dün millete princli yaptım biber dolma kendimë siyez buğday ve kinoalı. millete Karniyarik bana koz patlıcan. . millete baklava bana kuruyemiş karpuz. tek başına olsan daha kolay bebeler dondurma yiyo yalamiyorum bile.
spor insani aciktiriyo oyuzden bende yatmaya yakın yapiyorum yoksa dayanamayip bseyler yerim kesin hatta smdi kalkio spor yapicam
morordek Cikilatacanavari @parkbyull
Şekersiz 7. Gün
Kahvaltı
Sütlü filtre kahve
1 dilim ekmek üzerine krem peynir ve beyaz peynir
Ara
Sütlü filtre kahve
Akşam (17:30)
3 tam buğdaydan krep arasına tahin pekmez
Misafirim vardı @balpamuk ve biz hiç cısslara bulaşmadan sadece krep ve kahvelerle takıldık. Yarın şekersiz 2. günü olacak arkadaşımın.
Ara (20:30)
1 içli köfte (kocam yerken dayanamadım yaaa, 1 tanecik yedim.)
Maden suyu
Su ve sporu bilahare yazıcim.
Sağol canım valla nasıl dogdular nasıl büyüdüler hiç anlamadım çok hızlı geçti bu 8 ay kendime hic bakmamışım ama ona üzüldüm
Sağol canım erken olduğunu bildiğim için moral bozmuyorumAaa öyle mi, inşallah canım, allahım nasip etsin, en erken 13 günde belli oluyormuş, yapmışsın madem hiç moralini bozma. İnşallah güzel haber ver.
Dikkat ediyorum canım. Evdeyim zaten, tatile denk gelmesi çok iyi oldu.canla başla önlem almaya uğraşıyorum asıl sen dikkat et kendine bu aralar
Kolay gelsin çok yoğunsun ablacım. Gerçi abla dedim ama yaşını da bilmiyorumselam kızlar o şehir senin bu şehir benim seyyah oldum resmen yaa geçen hafta urfada idim ptesi elazığa gittim ordan bingöl gece ankaraya döndüm bugün izmir e gidiyorum yarın manisa cumaya ankara evimi özledim bu koşuşturma arasında sizlere de merhaba diyemedim ses vereyim dedim ama @candy_candy yyi gördüm ikiz anası olmuş maşallah bi de büyütmüş wendigom da anne adayı
sevgili suzi sıra sende varmı yeni haber transferden çok detaylı okuyamadım allahım bebiş isteyenlere versin
kızlar az sonra uçağım kalkacak kend,nize iyi bakın ben fırsat bulunca gene uğrarım
Canım bence çok iyi gidiyorsun. Evdeki mücadeleni de takdir ediyorum. Eskiden olsa neler yerdin sibelcim, harikasın. Tartıda da sonucu görünce kimse bırakmak istemeyecek benceEvet zor ve sonra devam etmekte zor heleki bu zamanda.biz yine azı karar çoğu zarar deyip dengeyi bulmalı. Elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum. millete ayrı kendime ayrı zor oluyor dün millete princli yaptım biber dolma kendimë siyez buğday ve kinoalı. millete Karniyarik bana koz patlıcan. . millete baklava bana kuruyemiş karpuz. tek başına olsan daha kolay bebeler dondurma yiyo yalamiyorum bile.
Günaydın günaydın günaydın güzel hatuncuklarımmmm
Hepinizden özür diliyorum dün hic ugrayamadım, dısarıda işlerim vardı. Menülere beni etiketliyorsunuz puanlamadan mesajları gecmek istemiyorum arada atladıgım olmasın diye. Musait olunca bakarım diyip toptan okuyorum mesajları. O sebeple de konusmalara katılamadımmm, simdi hepinize cevaplar yaziciiim
Sıradaki kişi olurum umarım. Bende geçen perşembe transfer oldum. Dün evlilik yıldönümümüzdü. Test için erkendi ama bir umut yaptım. Çıkmadı tabikibakalım pazar günü büyük ihtimal kan testi yaparım
selam kızlar o şehir senin bu şehir benim seyyah oldum resmen yaa geçen hafta urfada idim ptesi elazığa gittim ordan bingöl gece ankaraya döndüm bugün izmir e gidiyorum yarın manisa cumaya ankara evimi özledim bu koşuşturma arasında sizlere de merhaba diyemedim ses vereyim dedim ama @candy_candy yyi gördüm ikiz anası olmuş maşallah bi de büyütmüş wendigom da anne adayı
sevgili suzi sıra sende varmı yeni haber transferden çok detaylı okuyamadım allahım bebiş isteyenlere versin
kızlar az sonra uçağım kalkacak kend,nize iyi bakın ben fırsat bulunca gene uğrarım
Ayyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorumÇok istiyorum Suzancım ya.
Henüz çok erken ama inşallah önümüzdeki günlerde güzel sonuç çıkar, bizi de sevindirirsin.
Ayyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorum
Olur mu canım meşgul etmek ne demek hepimiz duacıyız. İnşallah tez zamanda alırsın kucağına. Birbirimize omuz vermezsek dertleşmezsek ne anlamı kaldı buranın.Ayyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorum
Daha erken Suzicim. Insallah haftaya güzel haberlerle gel :)Sıradaki kişi olurum umarım. Bende geçen perşembe transfer oldum. Dün evlilik yıldönümümüzdü. Test için erkendi ama bir umut yaptım. Çıkmadı tabikibakalım pazar günü büyük ihtimal kan testi yaparım
Kolay gelsin kaptanicem yine başlamışsın gezilereselam kızlar o şehir senin bu şehir benim seyyah oldum resmen yaa geçen hafta urfada idim ptesi elazığa gittim ordan bingöl gece ankaraya döndüm bugün izmir e gidiyorum yarın manisa cumaya ankara evimi özledim bu koşuşturma arasında sizlere de merhaba diyemedim ses vereyim dedim ama @candy_candy yyi gördüm ikiz anası olmuş maşallah bi de büyütmüş wendigom da anne adayı
Anlamıyorum aslında hedefcim çok öyle iş bitirdiğim de yok neden vakit bulamıyorum, galiba çok verimsiz geçiyorum zamanımı. Bir de sabah yazdığım gibi girdiğimde menü puanlamam gerekiyor, hadi onları atlayıp normal mesajları okuyayım dediğim zaman arada kaçırdığım menüler oluyor falan. Ay aman ne yaptığımı ben de bilmiyorum bazenYoğunluk çok bu sıralar sanırım ördeğim.
Tamamdır hedefcimmorordek cuma gününe hedefime ulaşabilirsem kurabiye izni istiyorum.
Olur mu hiç Suzancım.
Burada minik bir aileyiz biz.
İnan ki güzel haberlerin bizi de çok mutlu edecek.
Hepimizin aklının bir yerinde var gelecek sonuç. Merakla ve heyecanla bekliyoruz.
Desteğiniz için çok teşekkür ederimOlur mu canım meşgul etmek ne demek hepimiz duacıyız. İnşallah tez zamanda alırsın kucağına. Birbirimize omuz vermezsek dertleşmezsek ne anlamı kaldı buranın.
ya aslinda btun gun dengesiz beslenip yaji az beslenip aksamda spor yapinca dhaa fazla aclik hissediyorum ama normal olculu beslenip spor yapinca acikmiyorum ama canim bseyler istiyo ozmanda sporuma yazik diyip yemiyorum bseyBen de aksine, spor yapınca çok doymuş hissediyorum kendimi.
Daha erken Suzicim. Insallah haftaya güzel haberlerle gel :)
Kolay gelsin kaptanicem yine başlamışsın gezilere
Anlamıyorum aslında hedefcim çok öyle iş bitirdiğim de yok neden vakit bulamıyorum, galiba çok verimsiz geçiyorum zamanımı. Bir de sabah yazdığım gibi girdiğimde menü puanlamam gerekiyor, hadi onları atlayıp normal mesajları okuyayım dediğim zaman arada kaçırdığım menüler oluyor falan. Ay aman ne yaptığımı ben de bilmiyorum bazen
Tamamdır hedefcim
Olur da bu balık hafızalı ördek unutur ve ceza yazarsa hatırlat lütfen kendime güvenemiyorum
ya aslinda btun gun dengesiz beslenip yaji az beslenip aksamda spor yapinca dhaa fazla aclik hissediyorum ama normal olculu beslenip spor yapinca acikmiyorum ama canim bseyler istiyo ozmanda sporuma yazik diyip yemiyorum bsey
S Suzi1704 canim daha cok erken test icin moralini bozma insallah guzel haberler vericeksin bize dualarimiz seninle
evet dgrudur canimBende de verimsizlik çok bu aralar ördeğim.
Havalar ısındı, herkeste bir moduna düşüklüğü, gerginlik var sanki.
1 saatte yapacağım işler 2 saat sürüyor resmen.
Unutturmam ben hiç merak etme :)
Kişiden kişiye değişiyor muhtemelen. Eşim de acıkır spor yapınca aslında.
İnşallah bakalım belki biri bir hamle yapıverir1.kesin sensin herhaldemaşallah. .
Evet bana da güzel motivasyon olur ördekim.Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat bence
Evet hep haşlama yerdik ama bu defaki kızartmaydı.içli köfteden korkacak bir durumun yok içi kıymalı dışı ince bulgur az irmikli harç iki tanesi sağlıklı bir öğün bile sayılabilir kızartma olmadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?