Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptaniçemizin ayağı yere değmiyor maşallah. Tozunu yuttuk burda
Bu nasıl bir hız canım ya, Allah kolaylık versin.

Bu haftasonuna ben de bitiricem gibi. Dayanamiyorum artik. Cok zormus gercekten
Çokta şey etmeden yapmak lazım ya, arada makul şekilde esnetilebilir ama bırakmak yok. Gerçek şeker olmadıkça ve abartmadıkça kalınan yerden devam edilir kızlar. Siz orta orta yolunu bulursunuz. Tümden bırakmayın derim.

Ayyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorum
Valla bende sürekli aklına getirmemek için fazla bişi söylemiyorum Suzicim İnan en az senin kadar merak ediyoruz bence

Bende de verimsizlik çok bu aralar ördeğim.
Havalar ısındı, herkeste bir moduna düşüklüğü, gerginlik var sanki.
1 saatte yapacağım işler 2 saat sürüyor resmen.

Unutturmam ben hiç merak etme :)
Yaa di mi yaz ayları hep böyle oluyor bende de. Verimsiz geçiyor günler. Aslında hazır ders asistanligi yokken tezim için çalışma fırsatı ama çok motive olamıyorum.

Yaa di mi yaz ayları hep böyle oluyor bende de. Verimsiz geçiyor günler. Aslında hazır ders asistanligi yokken tezim için çalışma fırsatı ama çok motive olamıyorum.
Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim

Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim
sakın deyim hee cok gzel gidiyosun sakin brakim demee senden once ben hayal krikligina ugrarim bilmiyorum ama takimdaki herkese cok gveniyorumm aslaa brakmayin tökezleyin dusun ama aslaaa brakmayinnnnnnn

sakın deyim hee cok gzel gidiyosun sakin brakim demee senden once ben hayal krikligina ugrarim bilmiyorum ama takimdaki herkese cok gveniyorumm aslaa brakmayin tökezleyin dusun ama aslaaa brakmayinnnnnnn

Sakın bırakma canım. Bu dönem geçici herşey yoluna girecek. Dönemi atlatınca hızlı hızlı gidecek bak gör.
Yok kızlar bırakmam ama hafta sonu 1 günlük diyet molası verebilirim

İnşallah canım
Yok moralimi bozmadım canım, inşallah

Valla bende sürekli aklına getirmemek için fazla bişi söylemiyorum Suzicim İnan en az senin kadar merak ediyoruz bence
Aklımdan çıkmıyor ki canım tabi sürekli dillendirmek hem heyecan yaratıyor hem de stres yapıyor. O yüzden bilenlerle, çok konuşmama kararını en başta almıştık düşünceliliğin için de çok teşekkür ederim canım

İyi akşamlar canlar...
Bugün benim küçük prensesim 1 yaşını doldurdu. İncecik bir dilim pasta yedim
Sabah da kayın validedeydik börek yapmış ondan da yedim
Bugünkü menüm @morordek @parkbyull
Sabah
  • Kıymalı börek 2dilim
Akşam
  • Etli nohut yemeği
  • 1 dilim kepekli ekmek
  • İnce bir dilim pasta
2 lt su
Spor yapmadım ama yapmış kadar oldum. 2 saat koşturmacalı alışveriş

Sağlıkla nıce uzun yaslara ınsallah güzel prenses

Maşallah canım. Sizinle birlikte nice mutlu ve sağlıklı yılları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…