- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.961
Kaptaniçemizin ayağı yere değmiyor maşallah. Tozunu yuttuk burdaselam kızlar o şehir senin bu şehir benim seyyah oldum resmen yaa geçen hafta urfada idim ptesi elazığa gittim ordan bingöl gece ankaraya döndüm bugün izmir e gidiyorum yarın manisa cumaya ankara evimi özledim bu koşuşturma arasında sizlere de merhaba diyemedim ses vereyim dedim ama @candy_candy yyi gördüm ikiz anası olmuş maşallah bi de büyütmüş wendigom da anne adayı
sevgili suzi sıra sende varmı yeni haber transferden çok detaylı okuyamadım allahım bebiş isteyenlere versin
kızlar az sonra uçağım kalkacak kend,nize iyi bakın ben fırsat bulunca gene uğrarım
Çokta şey etmeden yapmak lazım ya, arada makul şekilde esnetilebilir ama bırakmak yok. Gerçek şeker olmadıkça ve abartmadıkça kalınan yerden devam edilir kızlar. Siz orta orta yolunu bulursunuz. Tümden bırakmayın derim.Bu haftasonuna ben de bitiricem gibi. Dayanamiyorum artik. Cok zormus gercekten
Sağol canımmMasallah canim. Ne guzel sporlar oyle
Evet çok yakınmışız birbirimize. Kızlar da anlaştı maşallah, iyi oldu. Çok bunalmıştı biraz ara verecekti ana sonra gelemedi.Aaa, Balpamuk takımdaydı değil mi? Görüşüyor musunuz? Neden ayrılmıştı?
Valla bende sürekli aklına getirmemek için fazla bişi söylemiyorum Suzicim İnan en az senin kadar merak ediyoruz benceAyyyy canım çok mutlu ettin beni mesajınla. Bende bu aralar bu konuyu çok yazıp, grubu meşgul ediyorum diye düşünüyordum. Bende önce eşime sonrada size güzel haberler vermeyi çok istiyorum
Yaa di mi yaz ayları hep böyle oluyor bende de. Verimsiz geçiyor günler. Aslında hazır ders asistanligi yokken tezim için çalışma fırsatı ama çok motive olamıyorum.Bende de verimsizlik çok bu aralar ördeğim.
Havalar ısındı, herkeste bir moduna düşüklüğü, gerginlik var sanki.
1 saatte yapacağım işler 2 saat sürüyor resmen.
Unutturmam ben hiç merak etme :)
Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyimYaa di mi yaz ayları hep böyle oluyor bende de. Verimsiz geçiyor günler. Aslında hazır ders asistanligi yokken tezim için çalışma fırsatı ama çok motive olamıyorum.
sakın deyim hee cok gzel gidiyosun sakin brakim demee senden once ben hayal krikligina ugrarim bilmiyorum ama takimdaki herkese cok gveniyorumm aslaa brakmayin tökezleyin dusun ama aslaaa brakmayinnnnnnnBen de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim
Sakın bırakma canım. Bu dönem geçici herşey yoluna girecek. Dönemi atlatınca hızlı hızlı gidecek bak gör.Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim
sakın deyim hee cok gzel gidiyosun sakin brakim demee senden once ben hayal krikligina ugrarim bilmiyorum ama takimdaki herkese cok gveniyorumm aslaa brakmayin tökezleyin dusun ama aslaaa brakmayinnnnnnn
Yok kızlar bırakmam ama hafta sonu 1 günlük diyet molası verebilirimSakın bırakma canım. Bu dönem geçici herşey yoluna girecek. Dönemi atlatınca hızlı hızlı gidecek bak gör.
Ver canim hakediyosun sonra aynen devamYok kızlar bırakmam ama hafta sonu 1 günlük diyet molası verebilirim
Daha erken Suzicim. Insallah haftaya güzel haberlerle gel :)
Kolay gelsin kaptanicem yine başlamışsın gezilere
Anlamıyorum aslında hedefcim çok öyle iş bitirdiğim de yok neden vakit bulamıyorum, galiba çok verimsiz geçiyorum zamanımı. Bir de sabah yazdığım gibi girdiğimde menü puanlamam gerekiyor, hadi onları atlayıp normal mesajları okuyayım dediğim zaman arada kaçırdığım menüler oluyor falan. Ay aman ne yaptığımı ben de bilmiyorum bazen
Tamamdır hedefcim
Olur da bu balık hafızalı ördek unutur ve ceza yazarsa hatırlat lütfen kendime güvenemiyorum
Yok moralimi bozmadım canım, inşallahya aslinda btun gun dengesiz beslenip yaji az beslenip aksamda spor yapinca dhaa fazla aclik hissediyorum ama normal olculu beslenip spor yapinca acikmiyorum ama canim bseyler istiyo ozmanda sporuma yazik diyip yemiyorum bsey
S Suzi1704 canim daha cok erken test icin moralini bozma insallah guzel haberler vericeksin bize dualarimiz seninle
Aklımdan çıkmıyor ki canımValla bende sürekli aklına getirmemek için fazla bişi söylemiyorum Suzicim İnan en az senin kadar merak ediyoruz bence
1 günlük mola sana motivasyon olabilir canım. Tabi coşmadanYok kızlar bırakmam ama hafta sonu 1 günlük diyet molası verebilirim
Sen Ayvalık’ta mı oturuyorsun.Yok kızlar bırakmam ama hafta sonu 1 günlük diyet molası verebilirim
Sağlıkla nıce uzun yaslara ınsallah güzel prensesİyi akşamlar canlar...
Bugün benim küçük prensesim 1 yaşını doldurdu. İncecik bir dilim pasta yedim
Sabah da kayın validedeydik börek yapmış ondan da yedim
Bugünkü menüm @morordek @parkbyull
Sabah
Akşam
- Kıymalı börek 2dilim
2 lt su
- Etli nohut yemeği
- 1 dilim kepekli ekmek
- İnce bir dilim pasta
Spor yapmadım ama yapmış kadar oldum. 2 saat koşturmacalı alışveriş
Maşallah canım. Sizinle birlikte nice mutlu ve sağlıklı yılları olsunİyi akşamlar canlar...
Bugün benim küçük prensesim 1 yaşını doldurdu. İncecik bir dilim pasta yedim
Sabah da kayın validedeydik börek yapmış ondan da yedim
Bugünkü menüm @morordek @parkbyull
Sabah
Akşam
- Kıymalı börek 2dilim
2 lt su
- Etli nohut yemeği
- 1 dilim kepekli ekmek
- İnce bir dilim pasta
Spor yapmadım ama yapmış kadar oldum. 2 saat koşturmacalı alışveriş
Teşekkür ederiz canımSağlıkla nıce uzun yaslara ınsallah güzel prenses
Amin canım çok teşekkürlerMaşallah canım. Sizinle birlikte nice mutlu ve sağlıklı yılları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?