- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.021
Örenın denızine gıttınmı sana asıl orayı tavsıye ederim. Kumu denızı Akçay’dan Ayvalık’tan daha güzel. Dıgerlerı nam salmış sadece.Ben 2 yıldır buralardayım cnm öncesinde İstanbul daydım
Ayyy evet tatile gitcez çocuk yapcaz
Görürsün kız o kadarcık kilo senin elinin kiri
Bence çok mantıklı patates zorunlu şartlarda yiyrbilmeliyim çok açım şuan akşamdan beri açım
Yaşasın Balıkesir kardeşliğigonulll
Beni cezbediyorsun Sibel
Oylar Sibel e
Günaydın kuzum sen nerelerdesin bakın
Hafta sonu kendine izin verecekmişsin bkBen de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim
Prensesin nice mutlu yılları olsunnnnİyi akşamlar canlar...
Bugün benim küçük prensesim 1 yaşını doldurdu. İncecik bir dilim pasta yedim
Sabah da kayın validedeydik börek yapmış ondan da yedim
Bugünkü menüm @morordek @parkbyull
Sabah
Akşam
- Kıymalı börek 2dilim
2 lt su
- Etli nohut yemeği
- 1 dilim kepekli ekmek
- İnce bir dilim pasta
Spor yapmadım ama yapmış kadar oldum. 2 saat koşturmacalı alışveriş
Doğumdan sonra düzensiz olabiliyor diye duymuştum, yeni mi regl olmaya başladın?Ben de ben de. Sün gece squat ve mekik sırasında eyvahhh ya hamileysem de bilmiyorsam dedim. Her ay bu korkuyu yaşıyorum resmen. Korku sürprizden çok ya bilmeden zarar verirsem korkusu. Hemen test. Tabii negatif. Sabah bir daha test yine negatif. Sürekli gecikiyor. Beni hep doğumdan sonra düzeltecek diye kandırmışlar...
Olamıyorum ve sürekli şişkinlik. Haliyle mutsuzum.bugün biraz kaçırdım ipin ucunu. Offf
Tartı farkı olabilir Sibelcim nasıl yapsak, tartımı yanıma almam demişsin :)Kardelelen321 bebisine nice güzel seneler.
Suzi bencede sonucunu merak ediyorum paylasmanda sakinca ister istemez bir bağ var burda nasıl doğum günü evlilik yıldönümü düğün derneğe sevinjyorsak bunun paylaşımi benim için de sıkıntı değil
rint dondurmayı sen mi yaptın. Şekersiz olduğunu söyledin de merak ettim.
bende cumartesi memlekete gitcem tartı konusu nasıl olur bilemedim. 13 ne kadar orda olcam. menü falan yazarım ama tartı bilemedim annemde var tartı fark olabilir.
Sen epey tembelliğe vurdun ördekim
Havalar da güzel değil ki, şöyle güneşle içimiz açılsa.
Bgunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Salatalik
Kasar peynir 5 kucuk kare
Ezine peyniri cok az
Nescafe
Oglen kuran vardi arkadasin oraya gittik malesef kizimin kalan tabagini yedim sekersiz fln yalan oldu yine ben sekersiz fln yapmicam cok sitrese girmeye basladim cunku
Saat 15.30 gibi yedik
5 kasik pilav ustu tavuk
2 kutu ayran
2 sarma
2 catal kadr un helvasi
2 catal kadr serbetli tatli
Bu saaten sonra bsey yemedim aksam 7 gibi
Sekersiz Turk kahvesi
2 gunkurusu
2 hurma yedim
Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
35 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
300 ip atlama
50 sn plank
morordek
Kurun şekerim kurun ama relax şekersiz diye de iyice salmayınEvet sen epey yakmışsın şekersizi
O zaman bi de relax şekersiz gurubu da mı kursak acaba? Sadece tatlı ve cıs yemeyen. Ne dersiniz?morordek im?
Ohh bir süper menü daha. Sanırım 1. olacaksın Ferahımmorordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 8. Gün
Kahvaltı
Tam buğday ekmeğine (2 dilim)
hindi fümeli peynirli sandviç
Bitki çayı
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
2 kepçe sütlü kabak çorbası
Ufak bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Ara
7 tane falan tarçınlı elma cipsi (m-life ın)
10 tane çiğ badem
7-8 tane çiğ fındık
1 muz
Akşam
1 tabak taze fasulye kavurması (dün kızlardan birinin menüsünde gördüm, canım çekti vallaama unuttum kimdi )
1 yk bulgur
2 yk yoğurt
4 yk zeytinyağlı kabak
1 bardak ayran
Yarım dilim tb ekmek
Ara
Maden suyu
Su: 3 lt bitti. Fazlası bile olabilir.
Spor:
500 ip
20+25 dk toplamda 45 dk eliptik
8 dk karın egzersiz
Eki Görüntüle 2162600 Eki Görüntüle 2162601 Eki Görüntüle 2162602
Dünden razısın tabi di mi kaçamaklar kraliçesimantıklı aslında. bana uyar. daha neler neler kuracaz bu gidişle Fancy yakında haftanın bir günü Şerbetli tatlı günü bile yapcaz he
Ay canım çok üzüldüm valla ne zaman gidiyor misafirler. başın içinde geçmis olsun canımGünaydın kızlar 3 gündür başım ağrıyor
Dün spor yapamadım maalesef misafirler beni yeteri kadar bitirdi ne yemekleri bitiyor ne dışarıda gezdirmeleri((
Dünkü menüm
morordek
Sabah klasik kahvaltım bir dilim ekmek ile
Öğlen yemedim
Çay kahve geçti
Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
Etli türlü
Bence yorumla canım bilgilerini paylaş takımdakilerleGünaydın tatlışlarım
morordek Cikilatacanavari fancynancy
sabah:k-flakes kırmızı meyveli
öğlen:1 kase kelle paça,yarım kase işkembe çorbası
akşam:semizotu yemeği
su:3 litre
spor:yok
bugün az yoğunum ,bu arada ben ileri vadede öncelikle ideal kiloma ulaştıktan sonra alacağım sertifikalarla beslenme danışmanlığı yapmayı planlıyorum bu sebeple her gün kendimi daha da geliştiriyorum biliyorsunuzdur memurum ben masa başındayım zaten,menülerinize yorum yapmamdan rahatsız olursanız vazgeçebilirimsaygılarımla.
Hayır canım değil, o mesajı kaçırdım herhaldeördekcim kardelen gibi mantıklı gider gitmez tartılip farkı düşmek kurallara ayıkirimi.
evet evet bende varim o gruptaEvet sen epey yakmışsın şekersizi
O zaman bi de relax şekersiz gurubu da mı kursak acaba? Sadece tatlı ve cıs yemeyen. Ne dersiniz?morordek im?
ay insallah canim ne gzel dedin elimin kiriBen 2 yıldır buralardayım cnm öncesinde İstanbul daydım
Ayyy evet tatile gitcez çocuk yapcaz
Görürsün kız o kadarcık kilo senin elinin kiri
Bence çok mantıklı patates zorunlu şartlarda yiyrbilmeliyim çok açım şuan akşamdan beri açım
Yaşasın Balıkesir kardeşliğigonulll
Beni cezbediyorsun Sibel
Oylar Sibel e
Günaydın kuzum sen nerelerdesin bakın
Ben de onu dusundum ama baska bisey yapmamistim. Acikinca yedim gitti. Insan evde olunca yemeye daha meyilli oluyormus. Dogum izninde bunu anladim.Estağfurullah sen emziriyon dimi gayet normal metobolizmam iyi calisiyor. ama şu da bir gerçek yedikçe boğaz durmuyor. .. Bu gece kalkmalari benide bozdu 3 4 ısırık muz götürdüm kıza verdim sütle yemedi bana kaldı.
Bu arada şekersiz yapıyormuydun erişte bozar gibi.
Cogunlukla oyle yapiyorum canim. Bugun acikinca boyle oldu.menün gayet güzel canım ama ben muzlu yulafı ana öğün olarak tercih ederdim
Hadi hayırlı olsun :)
Sağol canım, kendim yaptım diye deniyorum çok güzel oldu heeeben yapmıştm taze fasulye kavurması haşlama suyuna sirke katarsaniz turşu kavurma gibi olur demişti bir aşçı TV'de ben öyle yaptım bol soganli biberli güzel olmuştu. Sanada afiyet olsun değişiklik iyidir
Ahahahah yok bence o kadar abartmayızmantıklı aslında. bana uyar. daha neler neler kuracaz bu gidişle Fancy yakında haftanın bir günü Şerbetli tatlı günü bile yapcaz he
Sağol bebeğim, nerelerdesin?Maşallah çok sevgili ortim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?