Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menumu yazayim. morordek parkbyull
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik domates

Ara
1 elma

Ogle
Mercimek salatasi

Ara
Muzlu sutlu yulaf

Aksam
Eristeli mercimek yemegi

Ara
3 erik

3 lt su
Spor malesef
menün gayet güzel canım ama ben muzlu yulafı ana öğün olarak tercih ederdim

Günaydın tatlışlarım

morordek Cikilatacanavari fancynancy

sabah:k-flakes kırmızı meyveli
öğlen:1 kase kelle paça,yarım kase işkembe çorbası
akşam:semizotu yemeği
su:3 litre
spor:yok

bugün az yoğunum ,bu arada ben ileri vadede öncelikle ideal kiloma ulaştıktan sonra alacağım sertifikalarla beslenme danışmanlığı yapmayı planlıyorum bu sebeple her gün kendimi daha da geliştiriyorum biliyorsunuzdur memurum ben masa başındayım zaten,menülerinize yorum yapmamdan rahatsız olursanız vazgeçebilirim saygılarımla.

Örenın denızine gıttınmı sana asıl orayı tavsıye ederim. Kumu denızı Akçay’dan Ayvalık’tan daha güzel. Dıgerlerı nam salmış sadece.

Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim
Hafta sonu kendine izin verecekmişsin bk
Prensesin nice mutlu yılları olsunnnn
Hadi pastayı görmüyorum doğum günü sebebiyle ama börek de var bi 20 puancık ceza yazayım Cikilatacanavari
Doğumdan sonra düzensiz olabiliyor diye duymuştum, yeni mi regl olmaya başladın?
Tartı farkı olabilir Sibelcim nasıl yapsak, tartımı yanıma almam demişsin :)
Sen epey tembelliğe vurdun ördekim
Havalar da güzel değil ki, şöyle güneşle içimiz açılsa.

Buralar güneşli Ferahcım sanırım o yüzden çalışarak vaktimi geçirmeye pek niyetlenemiyorum

Neyse ki sporun iyi, oradan kestim birazcık puanını
Evet sen epey yakmışsın şekersizi
O zaman bi de relax şekersiz gurubu da mı kursak acaba? Sadece tatlı ve cıs yemeyen. Ne dersiniz? morordek im?
Kurun şekerim kurun ama relax şekersiz diye de iyice salmayın
Gerçi salarsanız ben ve cezalarım burdayız
Ohh bir süper menü daha. Sanırım 1. olacaksın Ferahım
mantıklı aslında. bana uyar. daha neler neler kuracaz bu gidişle Fancy yakında haftanın bir günü Şerbetli tatlı günü bile yapcaz he
Dünden razısın tabi di mi kaçamaklar kraliçesi
Seni o gruba sokmayacağım ben

Ay canım çok üzüldüm valla ne zaman gidiyor misafirler. başın içinde geçmis olsun canım

Bence yorumla canım bilgilerini paylaş takımdakilerle

Evet sen epey yakmışsın şekersizi
O zaman bi de relax şekersiz gurubu da mı kursak acaba? Sadece tatlı ve cıs yemeyen. Ne dersiniz? morordek im?
evet evet bende varim o grupta

ay insallah canim ne gzel dedin elimin kiri

Ben de onu dusundum ama baska bisey yapmamistim. Acikinca yedim gitti. Insan evde olunca yemeye daha meyilli oluyormus. Dogum izninde bunu anladim.

menün gayet güzel canım ama ben muzlu yulafı ana öğün olarak tercih ederdim
Cogunlukla oyle yapiyorum canim. Bugun acikinca boyle oldu.

ben yapmıştm taze fasulye kavurması haşlama suyuna sirke katarsaniz turşu kavurma gibi olur demişti bir aşçı TV'de ben öyle yaptım bol soganli biberli güzel olmuştu. Sanada afiyet olsun değişiklik iyidir
Sağol canım, kendim yaptım diye deniyorum çok güzel oldu heee bir dahaki sefere sirkeyi de deneyeceğim canım, teşekkürler.

mantıklı aslında. bana uyar. daha neler neler kuracaz bu gidişle Fancy yakında haftanın bir günü Şerbetli tatlı günü bile yapcaz he
Ahahahah yok bence o kadar abartmayız

Maşallah çok sevgili ortim..
Sağol bebeğim, nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…