Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Salatalik
Kasar peynir 5 kucuk kare
Ezine peyniri cok az
Nescafe

Oglen kuran vardi arkadasin oraya gittik malesef kizimin kalan tabagini yedim sekersiz fln yalan oldu yine ben sekersiz fln yapmicam cok sitrese girmeye basladim cunku

Saat 15.30 gibi yedik

5 kasik pilav ustu tavuk
2 kutu ayran
2 sarma
2 catal kadr un helvasi
2 catal kadr serbetli tatli

Bu saaten sonra bsey yemedim aksam 7 gibi
Sekersiz Turk kahvesi
2 gunkurusu
2 hurma yedim

Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
35 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
300 ip atlama
50 sn plank

morordek

Daha reglime 5 gun var ama smdiden sismeye basladim cok rahatsiz edici ya hic bole olmuyodum regl benim kilo vermemi yada almami etkilemezdi onceden bu dgumdan snra sismeye basladim en sonkinde ilk gun 1.5 kilo fark etti mesela ama son gun geldigi gibi gitti fazlasiyla hemde nese bunada sukur ben spora ve diyete daha fazla asılicam bu surede en azndan kilo farki olmasada incelirim belki 13 temmuzda ankaraya dugune gidicez ozmana kadr 68 gormek istiyorum

Nice nice mutlu ve sağlıklı senelri olsun prensesinin canım.

Menümü yazayım

Sabah
2 dilim ekmekten tost
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi

Akşam
3 4 kaşık hoşkıran kavurması
1 dilim mısır ekmeği
Yoğurtlu semizotu salatası

1 saat eliptik
Hoşkıran kavurması ne hedefcim? Ya mısır ekmeğini özledim bende bol soğan ve balıkla. Of beee kışa artık.

Yarın yeni bir gün, ipin ucu kaçtı diye boşlama sakın tamam mı şekerim. Kaldığın yerden devam. Arada hepimize oluyor böyle, önemli olan kendimizi disipline edebilmemiz. Çok katı bir diyet ve çocuk, ev, işle çıldırırız zaten.

Evet sen epey yakmışsın şekersizi
O zaman bi de relax şekersiz gurubu da mı kursak acaba? Sadece tatlı ve cıs yemeyen. Ne dersiniz? morordek im?

morordek Cikilatacanavari parkbyull

Şekersiz 8. Gün

Kahvaltı
Tam buğday ekmeğine (2 dilim)
hindi fümeli peynirli sandviç
Bitki çayı

Ara
Sütlü filtre kahve

Öğle
2 kepçe sütlü kabak çorbası
Ufak bir parça haşlanmış tavuk göğsü

Ara
7 tane falan tarçınlı elma cipsi (m-life ın)
10 tane çiğ badem
7-8 tane çiğ fındık
1 muz

Akşam
1 tabak taze fasulye kavurması (dün kızlardan birinin menüsünde gördüm, canım çekti valla ama unuttum kimdi )
1 yk bulgur
2 yk yoğurt
4 yk zeytinyağlı kabak
1 bardak ayran
Yarım dilim tb ekmek

Ara
Maden suyu

Su: 3 lt bitti. Fazlası bile olabilir.
Spor:
500 ip
20+25 dk toplamda 45 dk eliptik
8 dk karın egzersiz

Çocuk köyünden bahsedınce tahmın ettım.
Bende edremıtteyım.

aa ne güzel.. annemler merkezde ben de izne geldim 8 temmuzda döniyorum. dönene kadar kızı her hafta götürmeye çalışıyorum.. dün bi de giderken yağmura yakalandık ıslandık baştan aşağıya neyseki kızın yedekleri vardı tabiki eğlenceen taviz vermedik

Zararın neresinden dönsen iyidir tatlım.
Hepimiz bir noktaya kadar kendimizi bırakma hatasını yaptık ama toparlanmasak bunun ucu yoktu. O nedenle hiç geçmişe pişman olma, başladığına sevin.

inşallah toparlarım iki doğum üst üste oldu gibi oldu ben diğerine 127 kilo ile doğuma gitmiştim buna da 125 ile hamile kaldım 142 ile gittim

Ben de bu aralar mensim yüzünden kiloda takıldım diyet motivasyonumu kaybetmek üzereyim

canım sebebini biliyorsun geçeceğini de biliyorsun çok kafana takma bence

nice senelere inşallah

Menümü yazayım

Sabah
2 dilim ekmekten tost
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi

Akşam
3 4 kaşık hoşkıran kavurması
1 dilim mısır ekmeği
Yoğurtlu semizotu salatası

1 saat eliptik

hoşkıran kavurması ne kııı

tartını da al git

aaa sen de mi balıkesirdesin ne güzel yaaaa

ben yapmıştm taze fasulye kavurması haşlama suyuna sirke katarsaniz turşu kavurma gibi olur demişti bir aşçı TV'de ben öyle yaptım bol soganli biberli güzel olmuştu. Sanada afiyet olsun değişiklik iyidir

O zaman bi de relax şekersiz gurubu da mı kursak acaba? Sadece tatlı ve cıs yemeyen. Ne dersiniz? morordek im?
mantıklı aslında. bana uyar. daha neler neler kuracaz bu gidişle Fancy yakında haftanın bir günü Şerbetli tatlı günü bile yapcaz he

Ne kadar az yemissin canim. Arada yemeden nasil durdun? Masallah diyim ya ben dayanamiyorum. Pis bogaz miyim neyim
Estağfurullah sen emziriyon dimi gayet normal metobolizmam iyi calisiyor. ama şu da bir gerçek yedikçe boğaz durmuyor. .. Bu gece kalkmalari benide bozdu 3 4 ısırık muz götürdüm kıza verdim sütle yemedi bana kaldı.
Bu arada şekersiz yapıyormuydun erişte bozar gibi.

Maşallah çok sevgili ortim..

Teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim canım

Ben 2 yıldır buralardayım cnm öncesinde İstanbul daydım
Ay yapma öyle bişi çiklatım. Reglin bitince birden düşüverir kilon, klasik hallerimiz. Moralini bozmasına izin vermeeee, acil hedeflerimiz var biliyorsun.
Ayyy evet tatile gitcez çocuk yapcaz

Görürsün kız o kadarcık kilo senin elinin kiri

Bence çok mantıklı patates zorunlu şartlarda yiyrbilmeliyim çok açım şuan akşamdan beri açım

Yaşasın Balıkesir kardeşliği gonulll

mantıklı aslında. bana uyar. daha neler neler kuracaz bu gidişle Fancy yakında haftanın bir günü Şerbetli tatlı günü bile yapcaz he
Beni cezbediyorsun Sibel
Oylar Sibel e
Günaydın kızlar..
Günaydın kuzum sen nerelerdesin bakın

Teşekkür ederim canım

Çok teşekkürler canım

Bende de aynı durum var. Ben de düşündüm tartıyı götürmeyi ama cam. Kırılır diye korkuyorum. Ben de annemin tatlısıyla gider gitmez tattılcam cumaya ne kadar gitti yada gitmedi onu görürüm en azından

Günaydın kızlar 3 gündür başım ağrıyor
Dün spor yapamadım maalesef misafirler beni yeteri kadar bitirdi ne yemekleri bitiyor ne dışarıda gezdirmeleri ((

Dünkü menüm
morordek

Sabah klasik kahvaltım bir dilim ekmek ile

Öğlen yemedim
Çay kahve geçti

Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
Etli türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…