- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.041
İyi akşamlar canlar...
Bugün benim küçük prensesim 1 yaşını doldurdu. İncecik bir dilim pasta yedim
Sabah da kayın validedeydik börek yapmış ondan da yedim
Bugünkü menüm @morordek @parkbyull
Sabah
Akşam
- Kıymalı börek 2dilim
2 lt su
- Etli nohut yemeği
- 1 dilim kepekli ekmek
- İnce bir dilim pasta
Spor yapmadım ama yapmış kadar oldum. 2 saat koşturmacalı alışveriş
Allah en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla mükafatlandırsın taçlandırsın sizi inşallah
Çok teşekkür ederimKardelelen321 bebisine nice güzel seneler.
Suzi bencede sonucunu merak ediyorum paylasmanda sakinca ister istemez bir bağ var burda nasıl doğum günü evlilik yıldönümü düğün derneğe sevinjyorsak bunun paylaşımi benim için de sıkıntı değil
rint dondurmayı sen mi yaptın. Şekersiz olduğunu söyledin de merak ettim.
bende cumartesi memlekete gitcem tartı konusu nasıl olur bilemedim. 13 ne kadar orda olcam. menü falan yazarım ama tartı bilemedim annemde var tartı fark olabilir.
Bence de bozuldu diye düşününce insan daha çok salar. Doğru yoldasın canımcarsamba menumorordek parkbyull
Sabah 10
2 dilim ekmek ve dünkü koz biber patlıcan kabak yogutlu salata ben ekmekle severim kahvaltıda
salatalık kaşar 1 dilim hindi füme
2 de karpuz çiğ badem 20 tane falan vardı
saat 5 te 1 köfte bebeler yemedi.
akşam 10da mantar sote yumurtalı
1 tane biber dolma bulgur ve kinoalı
10 tane üzüm
şu 2lt
spor 30 dk yürüyüş.
akşam yemeği geç oldu düğüne kıyafet bakmaya çıktım acıktımda böyle oldu
birde bugün şekersizi zedelemis olabilirim first sakız cignedim. attım ağzıma arabada eşim uyardı gitti senin şekersiz dedi ama bence gitmemiştir ya ben şekersiz gibi takılıyorum yani birakmayalim arkadaşlar sürekli başa dönsekte vucudumuz için devam bugün soluksuz gezdim eşimde şaşırdı yaylana yaylana yuruyorsun diyor.
Canım geçen haftalar daha güzel gidiyordu. Çok güzel sonuç almıştın. Sen yine bildiğin yoldan git bence. İlerde denersin tekrardanBgunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Salatalik
Kasar peynir 5 kucuk kare
Ezine peyniri cok az
Nescafe
Oglen kuran vardi arkadasin oraya gittik malesef kizimin kalan tabagini yedim sekersiz fln yalan oldu yine ben sekersiz fln yapmicam cok sitrese girmeye basladim cunku
Saat 15.30 gibi yedik
5 kasik pilav ustu tavuk
2 kutu ayran
2 sarma
2 catal kadr un helvasi
2 catal kadr serbetli tatli
Bu saaten sonra bsey yemedim aksam 7 gibi
Sekersiz Turk kahvesi
2 gunkurusu
2 hurma yedim
Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
35 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
300 ip atlama
50 sn plank
morordek
Ya bu misafirler gitmedi mi daha? Ne zaman gidecekleri canım? Kolay gelsin sanaGünaydın kızlar 3 gündür başım ağrıyor
Dün spor yapamadım maalesef misafirler beni yeteri kadar bitirdi ne yemekleri bitiyor ne dışarıda gezdirmeleri((
Dünkü menüm
morordek
Sabah klasik kahvaltım bir dilim ekmek ile
Öğlen yemedim
Çay kahve geçti
Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
Etli türlü
Di mi di mi yalnız çocuk yapcaz kısmını ben pas geçeyim çikilatam, iki tanesiyle deli divane geziyorsam 3le hunimi isterim hakkımlaAyyy evet tatile gitcez çocuk yapcaz
Ye kuzum ye, eskiden diyette haşlanmış patates verirlerdi. Bende çok severim bu arada.Bence çok mantıklı patates zorunlu şartlarda yiyrbilmeliyim çok açım şuan akşamdan beri açım
İnşallah hedeflerine ulaşırsın canım.Günaydın tatlışlarım
morordek Cikilatacanavari fancynancy
sabah:k-flakes kırmızı meyveli
öğlen:1 kase kelle paça,yarım kase işkembe çorbası
akşam:semizotu yemeği
su:3 litre
spor:yok
bugün az yoğunum ,bu arada ben ileri vadede öncelikle ideal kiloma ulaştıktan sonra alacağım sertifikalarla beslenme danışmanlığı yapmayı planlıyorum bu sebeple her gün kendimi daha da geliştiriyorum biliyorsunuzdur memurum ben masa başındayım zaten,menülerinize yorum yapmamdan rahatsız olursanız vazgeçebilirimsaygılarımla.
ole yapicam canim bgun saf protein yapiyorum hala artıdayim yarina sabit bari cıksam keskeÇok teşekkür ederim
Bence de bozuldu diye düşününce insan daha çok salar. Doğru yoldasın canım
Canım geçen haftalar daha güzel gidiyordu. Çok güzel sonuç almıştın. Sen yine bildiğin yoldan git bence. İlerde denersin tekrardan
Kendini geliştirmek için uğraşman çok güzel canım tebrik ediyorum.Günaydın tatlışlarım
bugün az yoğunum ,bu arada ben ileri vadede öncelikle ideal kiloma ulaştıktan sonra alacağım sertifikalarla beslenme danışmanlığı yapmayı planlıyorum bu sebeple her gün kendimi daha da geliştiriyorum biliyorsunuzdur memurum ben masa başındayım zaten,menülerinize yorum yapmamdan rahatsız olursanız vazgeçebilirimsaygılarımla.
Yaaaa bayramda havalardan dolayı gidememiştik Balıkesir’e. Bir aksilik olmazsa bu yaz gelmek istiyoruz. Fikirlerinize her zaman açığımÖrenın denızine gıttınmı sana asıl orayı tavsıye ederim. Kumu denızı Akçay’dan Ayvalık’tan daha güzel. Dıgerlerı nam salmış sadece.
Hayırlı olsun canım
Hadi hayırlı olsun :)
sağol canım teşekkür ederimKendini geliştirmek için uğraşman çok güzel canım tebrik ediyorum.Bence yorumlama uslübun gayet güzel. Ben kendi adıma rahatsız olmuyorum. Bizde bilgilenmiş oluruz
Yaaaa bayramda havalardan dolayı gidememiştik Balıkesir’e. Bir aksilik olmazsa bu yaz gelmek istiyoruz. Fikirlerinize her zaman açığım
Hayırlı olsun canım
Vücut ve kafa öyle istiyor demek. Arada onları da dinlemek lazım ördekim. At negatif enerjini üzerinden miskin miskin takılıp
Buralar güneşli Ferahcım sanırım o yüzden çalışarak vaktimi geçirmeye pek niyetlenemiyorum
Ahahah ona ne şüpheeee. 5.takımın cezasııııııKurun şekerim kurun ama relax şekersiz diye de iyice salmayın
Gerçi salarsanız ben ve cezalarım burdayız
Aaaaa inşallah. Gözlerinden kalp fışkıran emojiOhh bir süper menü daha. Sanırım 1. olacaksın Ferahım
Hayırlı olsunnn
Canım bugun persembe, yarın tartıl bakalım bir de :)
50 puanını sporundan kestim :)Dünkü menümmorordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık çay
Ara
1 kupa yeşil çay
9 badem
Öğle
1 dilim ekmek
2.5 köfte
Akşam
Saç kavurma
2 dilim ekmek
Çay
1 dilimıslak kek
2 bisküvi
Şu 2 litre
SporCikilatacanavari
15 dk jessica
12 dk bölgesel
( dünkü spor her yerimi ağrımıştı, bugün az yapmış oldum)
Teşekkür ederim kaptanım iyi dileklerin için. Cezam için de haklısın hak ettimHafta sonu kendine izin verecekmişsin bk
Prensesin nice mutlu yılları olsunnnn
Hadi pastayı görmüyorum doğum günü sebebiyle ama börek de var bi 20 puancık ceza yazayımCikilatacanavari
Doğumdan sonra düzensiz olabiliyor diye duymuştum, yeni mi regl olmaya başladın?
Tartı farkı olabilir Sibelcim nasıl yapsak, tartımı yanıma almam demişsin :)
Buralar güneşli Ferahcım sanırım o yüzden çalışarak vaktimi geçirmeye pek niyetlenemiyorum
Neyse ki sporun iyi, oradan kestim birazcık puanını
Kurun şekerim kurun ama relax şekersiz diye de iyice salmayın
Gerçi salarsanız ben ve cezalarım burdayız
Ohh bir süper menü daha. Sanırım 1. olacaksın Ferahım
Dünden razısın tabi di mi kaçamaklar kraliçesi
Seni o gruba sokmayacağım ben
Hayırlı uğurlu olsun canım
Amin canım çok teşekkür ederimGünaydın kızlar,bol sporlu az kaçamaklı günlerimiz olsun
Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yıllarımız olsun canım benim
teşekkürler canımHayırlı uğurlu olsun canım
Çünkü gruba dahil olmuyorsun gruba dahil olsan düzen oturtursun sana çok kızıyorum eskiden direnerek 72 lere kadar dusmustun şimdi herhangi bir çaba hiç görmüyorum ben hep sana ozenirdimCikilatacanavari Canım tam anlamıyla kendimi veremiyorum.Cok düzenli besleyemiyorum o yuzden uzak kaldım. Ama hareket her zaman var.
Su an o kadar aç uyandm ki seni pişirip yiyebilirim pişmiş ördek var gözümdeGünaydın canlar
Yarın cuma biliyorsunuz ki lütfen ekstra dikkat bugün
Benimkini saglam sağlam yorumlaGünaydın tatlışlarım
Örende totom donuyor aşırı soğuk sarımsaklı bana hep daha çekici gelirÖrenın denızine gıttınmı sana asıl orayı tavsıye ederim. Kumu denızı Akçay’dan Ayvalık’tan daha güzel. Dıgerlerı nam salmış sadece.
Ne yaptın ben anlamadm
Ya benle gruptan biri aynı anda gebis olsak ne güzel olurDi mi di mi yalnız çocuk yapcaz kısmını ben pas geçeyim çikilatam, iki tanesiyle deli divane geziyorsam 3le hunimi isterim hakkımla
Ye kuzum ye, eskiden diyette haşlanmış patates verirlerdi. Bende çok severim bu arada.Yanında başka karbonhidrat alma beybi.
İnşallah hedeflerine ulaşırsın canım.
Benim fikrimce ayvalik sarımsaklı cnmKendini geliştirmek için uğraşman çok güzel canım tebrik ediyorum.Bence yorumlama uslübun gayet güzel. Ben kendi adıma rahatsız olmuyorum. Bizde bilgilenmiş oluruz
Yaaaa bayramda havalardan dolayı gidememiştik Balıkesir’e. Bir aksilik olmazsa bu yaz gelmek istiyoruz. Fikirlerinize her zaman açığım
Hayırlı olsun canım
ole yapicam canim bgun saf protein yapiyorum hala artıdayim yarina sabit bari cıksam keske
Ördek yiyebilirsin protein neticedeSu an o kadar aç uyandm ki seni pişirip yiyebilirim pişmiş ördek var gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?