Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar,bol sporlu az kaçamaklı günlerimiz olsun

Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yıllarımız olsun canım benim

Allah en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla mükafatlandırsın taçlandırsın sizi inşallah

Çok teşekkür ederim

Bence de bozuldu diye düşününce insan daha çok salar. Doğru yoldasın canım
Canım geçen haftalar daha güzel gidiyordu. Çok güzel sonuç almıştın. Sen yine bildiğin yoldan git bence. İlerde denersin tekrardan

Ya bu misafirler gitmedi mi daha? Ne zaman gidecekleri canım? Kolay gelsin sana

Dünkü menüm morordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık çay

Ara
1 kupa yeşil çay
9 badem

Öğle
1 dilim ekmek
2.5 köfte

Akşam
Saç kavurma
2 dilim ekmek
Çay
1 dilimıslak kek
2 bisküvi

Şu 2 litre
Spor Cikilatacanavari
15 dk jessica
12 dk bölgesel
( dünkü spor her yerimi ağrımıştı, bugün az yapmış oldum)

Ayyy evet tatile gitcez çocuk yapcaz
Di mi di mi yalnız çocuk yapcaz kısmını ben pas geçeyim çikilatam, iki tanesiyle deli divane geziyorsam 3le hunimi isterim hakkımla

Bence çok mantıklı patates zorunlu şartlarda yiyrbilmeliyim çok açım şuan akşamdan beri açım
Ye kuzum ye, eskiden diyette haşlanmış patates verirlerdi. Bende çok severim bu arada. Yanında başka karbonhidrat alma beybi.

İnşallah hedeflerine ulaşırsın canım.

ole yapicam canim bgun saf protein yapiyorum hala artıdayim yarina sabit bari cıksam keske

Kendini geliştirmek için uğraşman çok güzel canım tebrik ediyorum. Bence yorumlama uslübun gayet güzel. Ben kendi adıma rahatsız olmuyorum. Bizde bilgilenmiş oluruz
Örenın denızine gıttınmı sana asıl orayı tavsıye ederim. Kumu denızı Akçay’dan Ayvalık’tan daha güzel. Dıgerlerı nam salmış sadece.
Yaaaa bayramda havalardan dolayı gidememiştik Balıkesir’e. Bir aksilik olmazsa bu yaz gelmek istiyoruz. Fikirlerinize her zaman açığım
Eki Görüntüle 2162662

evet ilk profesyonel eğitim adımımı attım hatta hayırlı mübarek olsun
Hayırlı olsun canım

Hadi hayırlı olsun :)

tişikkirleee kaptanım vakvakım

sağol canım teşekkür ederim

Buralar güneşli Ferahcım sanırım o yüzden çalışarak vaktimi geçirmeye pek niyetlenemiyorum
Vücut ve kafa öyle istiyor demek. Arada onları da dinlemek lazım ördekim. At negatif enerjini üzerinden miskin miskin takılıp

Kurun şekerim kurun ama relax şekersiz diye de iyice salmayın
Gerçi salarsanız ben ve cezalarım burdayız
Ahahah ona ne şüpheeee. 5.takımın cezasıııııı yalnız öyle ceza değil, hani şarkıcı olan var ya onun gibi. Belirteyim de yanlış anlaşılmasın. Ona da ööle ona buna çok laf yetiştirip, lafı gediğine koyuyor diye cezamız geldi diyorlarmış, ördekimde elde liste kaçamak gördü mü affetmiyor

Ohh bir süper menü daha. Sanırım 1. olacaksın Ferahım
Aaaaa inşallah. Gözlerinden kalp fışkıran emoji

58,1 gösteriyor tartı hedefi tutturamadım. Acaba listeye girebilecek miyim
morordek
Canım bugun persembe, yarın tartıl bakalım bir de :)
50 puanını sporundan kestim :)

Teşekkür ederim kaptanım iyi dileklerin için. Cezam için de haklısın hak ettim

Tunaydin arkadaslar
Çarşamba menüm : morordek
Kahvaltı:1yumurta,1.5dilim ekmek,1/2salatalik,1ck krem peynir+reçel,1/2kk beyaz peynir
Ara:1yesilcay+soda+limon,1/2muz
Öğle:kabak yogurtlama, avuç içi kadar ekmek
Ara:1/2seftali,1avuc dut,
Aksam:1kase nohut,salata,4-5kasik pilav,1/2kase yoğurt

3.5lt su,1 t.kahve,5cay

Spor: 200 ip atlama,
100 mekik Cikilatacanavari

Cikilatacanavari Canım tam anlamıyla kendimi veremiyorum.Cok düzenli besleyemiyorum o yuzden uzak kaldım. Ama hareket her zaman var.
Çünkü gruba dahil olmuyorsun gruba dahil olsan düzen oturtursun sana çok kızıyorum eskiden direnerek 72 lere kadar dusmustun şimdi herhangi bir çaba hiç görmüyorum ben hep sana ozenirdim
Günaydın canlar
Yarın cuma biliyorsunuz ki lütfen ekstra dikkat bugün
Su an o kadar aç uyandm ki seni pişirip yiyebilirim pişmiş ördek var gözümde
Benimkini saglam sağlam yorumla
Bu k-flakes içinde şeker yok mu bi de onun 2 kaşığı 1 dilim ekmek oluyor diye hatirliyorum aydinlatirmisin beni bi kuzum ben de alacaktım bu sebeplerden ötürü bıraktım

Örenın denızine gıttınmı sana asıl orayı tavsıye ederim. Kumu denızı Akçay’dan Ayvalık’tan daha güzel. Dıgerlerı nam salmış sadece.
Örende totom donuyor aşırı soğuk sarımsaklı bana hep daha çekici gelir
Eki Görüntüle 2162662

evet ilk profesyonel eğitim adımımı attım hatta hayırlı mübarek olsun
Ne yaptın ben anlamadm

Ya benle gruptan biri aynı anda gebis olsak ne güzel olur yapiver kız 3.yu nolcak ki yalnız kalmayayım
Benim fikrimce ayvalik sarımsaklı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…