Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarrrr. 80,8 Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.

82,5 / 80,8 / 1,7 / %2,06
Canım bozma moralini. Haftaya çok daha güzel sonuç alacağına eminim. Bu hafta verdiğin mücadelenin mükafatını haftaya misliyle alacaksın bence

Kizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam

candy_candy/137.7/132.2/5.5/%3.99
süper ötesiiii

Günaydın kızlarrrr. 80,8 Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.

82,5 / 80,8 / 1,7 / %2,06

Kilo bidirim
81.3/80.3/ -1 / %1.23
gozlerim fal tasi gibi acildi resmen hepinize brawooo kocaman alkisss kilo veren herkesi tebrik ederik kizlarrr

Aslinda bu saatte bsey yiyip icmesn daha saglikli olucagina inaniyorum

Ama nese film izliceksin madem tadıni ckar cocuklar uyurken bende optum

Evet ya tuzlu tuzlu ödem yaptı galiba. Bugünlük bahanem bu olsun
Yemeyebilirdim açta değildim ama insanın gözü aç olunca işte. Neyse sakin sakin film izledim en azından

Bu saatte yapmayaydın iyiydi Fancy'im.

Biz de enigma filmini izledik şimdi. Çok iyiydi. Bana film seçmek zor geliyor ama eşim çok iyi bu konuda.
Nasıldı film hedefcim? Benim filmin konusu iyiydi de filmde tam işleyememişler gibi geldi. Yine de yaratıcıydı, hakkını yemeyeyeyim.

Ördekim çok özeniyorum sana valla. Maşallah.

Ayyy çok geçmiş olsun. Bizde aynı olayı kolonya ile yaşamıştık. Ama bizimki bildiğin tadına bakmış beğenmeyince içmemiş Allahtan. Sağa dola dökmüş dedim bir koku geliyor. Olay ben ütü yaparken tam arkamda gerçekleşiyor. Eşim o zamanlar sigara içiyordu, sonra da kokmamak için kolanya sürüyordu, sen kolonyanın kapağını tam kapatma. Sehpanın üzerinde de bırak. Allahım var ya adli dosya falan açılacaktı hastanede aklım başımdan gitmişti. Kolonya firmasıyla görüşüldü. Kendi doktoru göz doktoru, o gün düşüp bayılmadım ya daha kimse deviremez beni. Allahtan bizimde kan testlerimiz vs temiz çıktı. İçmemiş yani ama ömrümden ömür gitti. Metil alkol etil alkol mevzusu varmış, gözlere zarar verirmiş falan. Aman ya Rabbim!! İyi ki bilindik bir markaydı hemen cevap verdiler telefonla demişti doktor hiç unutmuyorum. Allah bütün çocuklarımızı korusun.

Tebrikler canım
Teşekkür ederim
Canım ben geçen hafta 81,5 tum. Bugun 80,9 çıktım.
Tebrikler canım
Tebrik ederim canım gayet güzel bir sonuç hiç canını sıkma daha yeni başladın spora. Burda önemli olan düzenli devam etmen
Tebrikler canım bu bile harika sonuç içinde bulunduğun süreçte (ilaç kullandın vs.).
Aynen canım bende o tesellideyim. Nerdeyse sıfır hareket. İlaçlardan sonra evde 15/20 dakika yürüyorum o kadar.
Merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun
Bende durum -200sadece bu hafta spor yapamadım ki olacağı bu üzgünüm
Artı olmaktan iyidir canım. Haftaya kafan da rahatlayınca çok daha güzelini verirsin. Hepimiz biliyoruz

Güzel kilo verenlerin arasında kaynamadan bende -200 gramcık paylaşımımı yapayım. -200 gram ama hedefime ulaştım kuş kadar hedef koyarsan ulaşırsın tabiki
Olsun kuzum seninde şimdi mazeretlerin var bi de. Çok güzel gidiyorsun aynen devam.

Fancy 82,5 la başlamıştıııııı

Amin canım. Sen de büyük korku atlamışsın. Allah bi daha göstermesin

Moralini bozma canım ve bence izne de ayrılmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…