- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.181
Valla olursa motivasyon olur güzel olur ama en çok göbeğime oynuyorum didemcim.Menude sporda super canim bu hafta 1.lige oynuyorsun sanirim
Tebrikler ederim canım - 1 çok güzelKilo bidirim
81.3/80.3/ -1 / %1.23
Canım bozma moralini. Haftaya çok daha güzel sonuç alacağına eminim. Bu hafta verdiğin mücadelenin mükafatını haftaya misliyle alacaksın benceGünaydın kızlarrrr. 80,8Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.
82,5 / 80,8 / 1,7 / %2,06
Ayrıca 1,7 çok güzel bi sonuç tebrik ederimCanım bozma moralini. Haftaya çok daha güzel sonuç alacağına eminim. Bu hafta verdiğin mücadelenin mükafatını haftaya misliyle alacaksın bence
süper ötesiiiiKizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam
candy_candy/137.7/132.2/5.5/%3.99
Günaydın kızlarrrr. 80,8Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.
gozlerim fal tasi gibi acildi resmenKilo bidirim
81.3/80.3/ -1 / %1.23
Aslinda bu saatte bsey yiyip icmesn daha saglikli olucagina inaniyorum
Ama nese film izliceksin madem tadıni ckar cocuklar uyurken bende optum
Evet ya tuzlu tuzlu ödem yaptı galiba.aynen Fancy bu saatte birsey yemesen iyiydi bencede sabah artı olmasın .birde bu tahin pekmez şekersizi zedelemez miki.
öf gözümude korkuttun geri almak konusunda kışın belki ama inşallah niyetim 60 altına inip 60 da frene basmak. akşam 7 yi geçirmeden yemeği bitirip haftada 3 gün falan hareketle korurum diye düşünüyorum aman neyse hele bir 60 olamda sonra düşünürüz iyi geceler. .
şimdi gördümGünaydın kızlarrrr. 80,8Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.
Tebrikler canım ben de - 600 vermişim. Az olsun bizim olsunGünaydın herkese :)
Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.
Nasıldı film hedefcim? Benim filmin konusu iyiydi de filmde tam işleyememişler gibi geldi. Yine de yaratıcıydı, hakkını yemeyeyeyim.Bu saatte yapmayaydın iyiydi Fancy'im.
Biz de enigma filmini izledik şimdi. Çok iyiydi. Bana film seçmek zor geliyor ama eşim çok iyi bu konuda.
Ördekim çok özeniyorum sana valla. Maşallah.Günaydın hanımlar
Hadi güzel bildirimlerle gelin inşallah
Ben sabahtan hastaneye gidip kan vereceğim rutin kontrollerim. İşim bitince gelirim :)
Bu arada sabah uzun bi aradan sonra tartıldım 59.1 geldim. Kilo almamışım çok mutlu oldum :)
günaydın balllaaaaaar
morordek vakvakcüğüm yaz kenara geçen hafta 75,4 bu hafta 74,0 giden 1,4
dün ki menümü de geçeyim şöyle
@Cikilatacanavarifancynancy
sabah:bir avuç yaban mersini (blueberry aşırı faydalıdır 30 tl ye buldum 3 kilo sipariş verdim )
bir dilim ananas
2 dilim fırında kabak böreğimsi mücverimsi ne ise lor kaşar kabak yumurta işte
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
2 yemek kaşığı piriç pilavı(valla yan masanın ikramıydı)
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
su tam iki litre çok az içtim
spor maraton koşusu
akşam yemeğinin ardına benim oğlan kaşla göz arası bulaşık makinası parlatıcısını tepesine dikiyor ama içmiyor eşimde içti sanıp panik yapıyor bir bağlık koptu evde aklım çıktı saat 18:30 dan 21 e kadar hastanedeydik Allahtan sonuçlar temiz çıktı da rahat nefes alıp eve döndük.
Teşekkür ederimTebrikler canım
Tebrikler canımCanım ben geçen hafta 81,5 tum. Bugun 80,9 çıktım.
Tebrik ederim canım gayet güzel bir sonuçGeçen haftaki kilo 65.2
Bu haftaki kilo 64.7
Fark 0.5
Yüzde 0.7
Hedefime ulaşamadım ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Sporu hayatıma soktum, kaç gündür onun ağrısını yaşıyorum ama sonuç hüsran. Moralim bozuldu, bu hafta evde olmayacağım .morordek beni bu hafta izne ayırır mısın?
Aynen canım bende o tesellideyim. Nerdeyse sıfır hareket. İlaçlardan sonra evde 15/20 dakika yürüyorum o kadar.Tebrikler canım bu bile harika sonuç içinde bulunduğun süreçte (ilaç kullandın vs.).
Artı olmaktan iyidir canım. Haftaya kafan da rahatlayınca çok daha güzelini verirsin. Hepimiz biliyoruzMerhaba kızlar hayırlı cumalar olsun
Bende durum -200sadecebu hafta spor yapamadım ki olacağı bu üzgünüm
Olsun kuzum seninde şimdi mazeretlerin var bi de. Çok güzel gidiyorsun aynen devam.Güzel kilo verenlerin arasında kaynamadan bende -200 gramcık paylaşımımı yapayım. -200 gram ama hedefime ulaştımkuş kadar hedef koyarsan ulaşırsın tabiki
Fancy 82,5 la başlamıştıııııısuzicim sen geçen hafta 76 bildirimi yapmadın mı?
benim liste hatalı mı ki bir bakın yahu
20.06.2018 29.06.2018
parkbyull 75,4 /74
karabiber01 79,5
suzi1704 76
violin35 63,5 63,5
cikilatacanavari 82,4
kardelen321 83,5
si-bel 64,1
azaydidem 71,7
fancynancy
Amin canım. Sen de büyük korku atlamışsın. Allah bi daha göstermesinAyyy çok geçmiş olsun. Bizde aynı olayı kolonya ile yaşamıştık. Ama bizimki bildiğin tadına bakmış beğenmeyince içmemiş Allahtan. Sağa dola dökmüş dedim bir koku geliyor. Olay ben ütü yaparken tam arkamda gerçekleşiyor.Eşim o zamanlar sigara içiyordu, sonra da kokmamak için kolanya sürüyordu, sen kolonyanın kapağını tam kapatma. Sehpanın üzerinde de bırak. Allahım var ya adli dosya falan açılacaktı hastanede aklım başımdan gitmişti. Kolonya firmasıyla görüşüldü. Kendi doktoru göz doktoru, o gün düşüp bayılmadım ya daha kimse deviremez beni. Allahtan bizimde kan testlerimiz vs temiz çıktı. İçmemiş yani ama ömrümden ömür gitti. Metil alkol etil alkol mevzusu varmış, gözlere zarar verirmiş falan. Aman ya Rabbim!! İyi ki bilindik bir markaydı hemen cevap verdiler telefonla demişti doktor hiç unutmuyorum. Allah bütün çocuklarımızı korusun.
Moralini bozma canım ve bence izne de ayrılmaaaaGeçen haftaki kilo 65.2
Bu haftaki kilo 64.7
Fark 0.5
Yüzde 0.7
Hedefime ulaşamadım ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Sporu hayatıma soktum, kaç gündür onun ağrısını yaşıyorum ama sonuç hüsran. Moralim bozuldu, bu hafta evde olmayacağım .morordek beni bu hafta izne ayırır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?