- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.321
aynen sistigimi hissediyorum 3 4 gun var ama daha reglimeO zaman bu kiloda regl şişliği de vardır. Haftaya regl geçmiş olur ve güzel bir sonuç alırsın canım
Hosgeldin canimÇok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye gireriz
sende hosgeldin canim hep birlikte gzel kilolar vericez insallahTamam kaptanim cok tesekkur ederiz
Cok hirsli gordum seni canimBaşlarım misafirineee onların yüzünden eccük kilo verdim çocuğu uyuttum spor yapıyorumm
Eki Görüntüle 2163175
yaaaa kıskanclıktan çatlıyorduuuuuu bende bendeee diyorduuuu ama kizi pacasini cekippp park park diyorduuuu
yaaaa benide benidee kacir buralardanİzmir’de olsam gelirdimama maalesef İstanbul’da yaşıyorum. Emekli olunca kaçıcaz buralardan inşallhhhhh
offf süper bir sonuccccBiraz geç kaldım kusura bakma ördeğim. Fena uyumuşum.
Kilom 71.8
80Aynı fikirdeyim Suzicim. Sen ne zaman test yaptıracaksın beybi?
Kaçtın canımmm ortim?
Merhabaaaa, kaptanınız gerekenleri yazmış. Listeye hemen giremesenizde bir süre takılıp mezun olan olursa yer açıldığında ördekimiz müsaitlik durumuna göre alır sizi.
Nasıldı film hedefcim? Benim filmin konusu iyiydi de filmde tam işleyememişler gibi geldi. Yine de yaratıcıydı, hakkını yemeyeyeyim.
Ayyy çok geçmiş olsun. Bizde aynı olayı kolonya ile yaşamıştık. Ama bizimki bildiğin tadına bakmış beğenmeyince içmemiş Allahtan. Sağa dola dökmüş dedim bir koku geliyor. Olay ben ütü yaparken tam arkamda gerçekleşiyor.Eşim o zamanlar sigara içiyordu, sonra da kokmamak için kolanya sürüyordu, sen kolonyanın kapağını tam kapatma. Sehpanın üzerinde de bırak. Allahım var ya adli dosya falan açılacaktı hastanede aklım başımdan gitmişti. Kolonya firmasıyla görüşüldü. Kendi doktoru göz doktoru, o gün düşüp bayılmadım ya daha kimse deviremez beni. Allahtan bizimde kan testlerimiz vs temiz çıktı. İçmemiş yani ama ömrümden ömür gitti. Metil alkol etil alkol mevzusu varmış, gözlere zarar verirmiş falan. Aman ya Rabbim!! İyi ki bilindik bir markaydı hemen cevap verdiler telefonla demişti doktor hiç unutmuyorum. Allah bütün çocuklarımızı korusun.
58.1'im halamorordek (
Geçen cuma 58.4 pazartesi 58.5'tim
58.4/58.1/0.3
Hala adet olamadım, ödem suyu çayı da içemiyorum malum sıpa emiyor
Umarım kalmama yeter.60la gelmiştim
Didemcim!! Hazır mısın start vermeye?Gecen haftaki kilom 70.8
Bu haftaki kilom 71.4 malesef artidayim ama moralimi bozmicam kaldigim yerden devam simdiden bi 200 ip atladim bile
Günaydın kızlar...Ben de sabitim!!!
hedef38beden ve @Beberilay bildirim yapmayan siz kaldınız hanımlar
Hedefcim anca yapar gerci bildirimini ama Beberilay geçen haftaki gibi son ana bırakma lütfen seni uyarmıştım :)
Ve ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimizfancynancy Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum
Eki Görüntüle 2163174
Evet kızlar ben ve arkadaşım @Mirafatos 1.takımdan geldik ben izinliydim 60 kiloyla izne ayrılmıştım şu an 62.2 geliyorum toplamda 9 kilo vermiştim inşallah sizinle daha iyi kilolara ulaşacağızbizi kabul ettiğiniz için teşekkürler bu arada diyetisyene başladım hemen menü bildirimine başlayabilirim
Başlarım misafirineee onların yüzünden eccük kilo verdim çocuğu uyuttum spor yapıyorumm
Eki Görüntüle 2163175
Herkese tekrar merhaba
Kendimden biraz bahsedeyim ben izmir dogumluyum ve vede izmir karsiyaka da yasiyorum meslek olarak gayrimenkul ve yatirim danismanym ama kizim dogdugundan beri aktif zamanli calisma hayatina geri donmedim fakat disardan gayrimenkul sektori ile ilgilenmeye ve ticari isler yapmaya devam ediyrm ozellikle ev alim satim yapiyrm klasik daireleri modern,sik ve daha kullanisli luks daireye cevirip yeni fiyati ile tekrar satisa sunuyoruz bos zamanlafinda esimin ve babaminda destegini alarak bu tarz yatirim ve ticari islerle ugrasiyorumonun disinda dans ve spor asigi biriym ama cocuk sonrasi bazi hobilere tam yer ayrilamiyor tabii normal de ozellikle karakalem tabli ve portre yapiyorum resim de en buyuk hobilerimden yani ve 1 kizim var demistm oda 4 yasinda dogum sonrasi malesef eski formuma donemedim ideal kilom 58 o kilo ile evlendm 3 yil sonra 60 kilo ile hamile kalip 80kilo ile doguma girdm ve bidaha 60-58 olmadm ilk yil dogum sonrasi zumba,latin ve oryantel danslara gidiyordum bazi gunler de fitness yapiyordum 68 e indm ve surekli bisiklet suren biriym ama cocugu birakmak bir sure sonra imkansiz hale gelince danslari ve sporlari biraktm 70lere digru ciktim ve bu yana 68 -70 arasini hala asamadm kizlar ve disarda cocuk sonrasi duzenli spor yapamiycagimi anlayinca gecen yaz eve spor salonu yapmaya karar verdim suan bir spor odam var kosu bandi,kondiayon bisikleti,trambolin,dambillarm ve plates aletlerim var yazdan buyana hepsini yapiyorum ve tam 1 yildir hic sporu birakmadim 1.takima geldigm 75 ile girdim ve yine 69a kadar indm ama ara verince 70-71 arasiym inslh sizle birlikte hedefim olan 59-58 lere varirim
Canım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak.
Oooo tam benim kalemimsemiz otuyla yaparız bunu biz hep
Ooooo sonda gelirim ve kapanışı yaparım diyorsunsüpersin canım
offf süper bir sonuccccyetistin kiz banaa hadi bakalimmm yaris baslasin ozmannnn
Sağol canım hayırlısı olsunHadi hayirlisi canim. Gonluns gore olur insallah
Sağol canımTebrikler Suzancım. Şu aşamada kilo vermen çok büyük başarı.
Bence kesin ilk 3 teyiz. Hatta 1. Olacağımızı düşünüyorum ama
69 kiloya inen arkadaslari cok pisss kıskandim catladim yarıldimmm cok hırslandim siz haftaya bide beni gorun
Enigmayı bende izlemiş ve çok beğenmiştim.Çok güzeldi tatlım.
2. Dünya savaşı sırasında Almanların yaptığı enigma diye bir makinenin çözümlenmesi için yeni bir makine yapılması isteniyor. Hikaye bu süreci ve Alan Turing'in hayatını anlatıyor. Bol zeka içeren bir film. En iyiler listemde yer alabilir. Benedict Cumberbatch da başrole acayip gitmiş.
Ayy, fena bir deneyim tatlım. Çok şükür kazasız atlatmışsınız.
Kilo azalınca vermek de çok zor oluyor.
Didemcim!! Hazır mısın start vermeye?
Özlemcim nerelerdesin? Kayıpsın bu sıralar?
Ördeğim nasıl da biliyor beni.
Fancy'im harikasın, tebrik ederim.
Fark atmışsın bana..
Hoşgeldiniz kızlar aramıza.
Kaptanım, sanki çok yer yoktu dimi takımda? Biz daha kolay yarışacak arkadaşları alsak iyi olmaz mıydı?
Şaka bir yana, maşallah spor iyidir. Takıma da çok motive olacağına eminim.
Suzancım, hadi bakalım inşallah güzel olacak her şey ama sakin ol lütfen.
Semizotunu direkt ıspanak gibi yapıyorum ben. Salatasını da çok severim.
Biraz öyle oldu sanki.Kendimi aştım bu hafta.
Çok güzeldi tatlım.
2. Dünya savaşı sırasında Almanların yaptığı enigma diye bir makinenin çözümlenmesi için yeni bir makine yapılması isteniyor. Hikaye bu süreci ve Alan Turing'in hayatını anlatıyor. Bol zeka içeren bir film. En iyiler listemde yer alabilir. Benedict Cumberbatch da başrole acayip gitmiş.
Ayy, fena bir deneyim tatlım. Çok şükür kazasız atlatmışsınız.
Kilo azalınca vermek de çok zor oluyor.
Didemcim!! Hazır mısın start vermeye?
Özlemcim nerelerdesin? Kayıpsın bu sıralar?
Ördeğim nasıl da biliyor beni.
Fancy'im harikasın, tebrik ederim.
Fark atmışsın bana..
Hoşgeldiniz kızlar aramıza.
Kaptanım, sanki çok yer yoktu dimi takımda? Biz daha kolay yarışacak arkadaşları alsak iyi olmaz mıydı?
Suzancım, hadi bakalım inşallah güzel olacak her şey ama sakin ol lütfen.
Semizotunu direkt ıspanak gibi yapıyorum ben. Salatasını da çok severim.
Biraz öyle oldu sanki.Kendimi aştım bu hafta.
Enigmayı bende izlemiş ve çok beğenmiştim.
Aslında sakinim ama tabi çokta olmayabilirimkarışığım biraz canım. Bütün adet belirtilerim var. Bu yüzden ne düşüneceğimi tam olarak bilemiyorum. Neyse az kaldı. Sonra göreceğiz hepberaber
Biz de dun aksam Soraya'yi Taslamak filmini izledik. Izlemediyseniz tavsiye ederim. Gercek bir hikayeden esinlenilmis
Canım sanırım şu anda 1. takımın listesindesin. İzinde olan 2 arkadaşınızı liste dışı olarak kabul ettim ama transfer yapabilmek için yer yok maalesefTakımınızda bana da yer var mı acaba?
Geleceğin kaptan adayı saat 8'e kadar takımlar listelerini paylaşıyorlar paylaşım alanında. Ben anca paylaşacağım. Ancak o saatten sonra söyleyebilirim kaçıncı olduğumuzu :)
morordek kaptanım haftaya hedef kilom 70,8
Canım sanırım şu anda 1. takımın listesindesin. İzinde olan 2 arkadaşınızı liste dışı olarak kabul ettim ama transfer yapabilmek için yer yok maalesefYoksa gerçekten çok isterim. Bu takıma girmek için izne çıkmanı da istemem, başka takımlara danış istersen öncelikle
Geleceğin kaptan adayı saat 8'e kadar takımlar listelerini paylaşıyorlar paylaşım alanında. Ben anca paylaşacağım. Ancak o saatten sonra söyleyebilirim kaçıncı olduğumuzu :)
Evet takımda yer yok başta çok tereddütlüydüm ama baktım ki azimli arkadaşlar, iyi ki almışım dedimŞimdi siz düşünün
fancynancy
Bu hafta hedef listesini o tutacak hedefim o yüzden etiketledim :)
Duydum ama izlemedim canım. Aklımda bulunsun teşekkürlerBiz de dun aksam Soraya'yi Taslamak filmini izledik. Izlemediyseniz tavsiye ederim. Gercek bir hikayeden esinlenilmis
hacı sen benim bu şakayı ciddiye alma bildirimi zor yapıyom benCanım sanırım şu anda 1. takımın listesindesin. İzinde olan 2 arkadaşınızı liste dışı olarak kabul ettim ama transfer yapabilmek için yer yok maalesefYoksa gerçekten çok isterim. Bu takıma girmek için izne çıkmanı da istemem, başka takımlara danış istersen öncelikle
Evet takımda yer yok başta çok tereddütlüydüm ama baktım ki azimli arkadaşlar, iyi ki almışım dedimŞimdi siz düşünün
fancynancy
Bu hafta hedef listesini o tutacak hedefim o yüzden etiketledim :)
kurabiyeyi yiyince cezasını da ver ama olur muBu haftamızın yüzde birincisi dehedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
Ahaha ben anlamam artık geleceğin kaptanı gözüyle bakıyorum sanahacı sen benim bu şakayı ciddiye alma bildirimi zor yapıyom ben
Hayır anlaşmayı önceden yaptık ceza yok :)kurabiyeyi yiyince cezasını da ver ama olur mu
Hatta yemene izin verdim ceza vermeyeceğim demedim ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?