Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman bu kiloda regl şişliği de vardır. Haftaya regl geçmiş olur ve güzel bir sonuç alırsın canım
aynen sistigimi hissediyorum 3 4 gun var ama daha reglime

Çok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye gireriz
Hosgeldin canim
Tamam kaptanim cok tesekkur ederiz
sende hosgeldin canim hep birlikte gzel kilolar vericez insallah

Başlarım misafirineee onların yüzünden eccük kilo verdim çocuğu uyuttum spor yapıyorumm
Eki Görüntüle 2163175
Cok hirsli gordum seni canim
520 cal benden kaptanıma gelsinnnm var mı arttıran :)))) morordek
yaaaa kıskanclıktan çatlıyorduuuuuu bende bendeee diyorduuuu ama kizi pacasini cekippp park park diyorduuuu

İzmir’de olsam gelirdim ama maalesef İstanbul’da yaşıyorum. Emekli olunca kaçıcaz buralardan inşallhhhhh
yaaaa benide benidee kacir buralardan

Biraz geç kaldım kusura bakma ördeğim. Fena uyumuşum.
Kilom 71.8
offf süper bir sonucccc yetistin kiz banaa hadi bakalimmm yaris baslasin ozmannnn

80

Nasıldı film hedefcim? Benim filmin konusu iyiydi de filmde tam işleyememişler gibi geldi. Yine de yaratıcıydı, hakkını yemeyeyeyim.

Çok güzeldi tatlım.
2. Dünya savaşı sırasında Almanların yaptığı enigma diye bir makinenin çözümlenmesi için yeni bir makine yapılması isteniyor. Hikaye bu süreci ve Alan Turing'in hayatını anlatıyor. Bol zeka içeren bir film. En iyiler listemde yer alabilir. Benedict Cumberbatch da başrole acayip gitmiş.

Ayy, fena bir deneyim tatlım. Çok şükür kazasız atlatmışsınız.

58.1'im hala morordek (
Geçen cuma 58.4 pazartesi 58.5'tim

58.4/58.1/0.3

Hala adet olamadım, ödem suyu çayı da içemiyorum malum sıpa emiyor
Umarım kalmama yeter. 60la gelmiştim

Kilo azalınca vermek de çok zor oluyor.

Gecen haftaki kilom 70.8
Bu haftaki kilom 71.4 malesef artidayim ama moralimi bozmicam kaldigim yerden devam simdiden bi 200 ip atladim bile
Didemcim!! Hazır mısın start vermeye?

Günaydın kızlar... Ben de sabitim!!!

Özlemcim nerelerdesin? Kayıpsın bu sıralar?

hedef38beden ve @Beberilay bildirim yapmayan siz kaldınız hanımlar

Hedefcim anca yapar gerci bildirimini ama Beberilay geçen haftaki gibi son ana bırakma lütfen seni uyarmıştım :)

Ördeğim nasıl da biliyor beni.

Fancy'im harikasın, tebrik ederim.
Fark atmışsın bana..

Hoşgeldiniz kızlar aramıza.

Başlarım misafirineee onların yüzünden eccük kilo verdim çocuğu uyuttum spor yapıyorumm
Eki Görüntüle 2163175

Kaptanım, sanki çok yer yoktu dimi takımda? Biz daha kolay yarışacak arkadaşları alsak iyi olmaz mıydı?
Şaka bir yana, maşallah spor iyidir. Takıma da çok motive olacağına eminim.

Suzancım, hadi bakalım inşallah güzel olacak her şey ama sakin ol lütfen.

520 cal benden kaptanıma gelsinnnm var mı arttıran :)))) morordek

Oooo tam benim kalemim semiz otuyla yaparız bunu biz hep

Semizotunu direkt ıspanak gibi yapıyorum ben. Salatasını da çok severim.

Ooooo sonda gelirim ve kapanışı yaparım diyorsun süpersin canım

Biraz öyle oldu sanki. Kendimi aştım bu hafta.

Hadi hayirlisi canim. Gonluns gore olur insallah
Sağol canım hayırlısı olsun
Tebrikler Suzancım. Şu aşamada kilo vermen çok büyük başarı.
Sağol canım yalan yok ben yine sabit gelirim sanıyordum

morordek keptinim kaçıncı olmuşuz
Bence kesin ilk 3 teyiz. Hatta 1. Olacağımızı düşünüyorum ama
69 kiloya inen arkadaslari cok pisss kıskandim catladim yarıldimmm cok hırslandim siz haftaya bide beni gorun
Sen bu gazla haftaya 65 falan görürsün canım. Şaka bir yana kesinlikle haftaya 60lardasın canım

Enigmayı bende izlemiş ve çok beğenmiştim.
Aslında sakinim ama tabi çokta olmayabilirimkarışığım biraz canım. Bütün adet belirtilerim var. Bu yüzden ne düşüneceğimi tam olarak bilemiyorum. Neyse az kaldı. Sonra göreceğiz hepberaber

Biz de dun aksam Soraya'yi Taslamak filmini izledik. Izlemediyseniz tavsiye ederim. Gercek bir hikayeden esinlenilmis

Çok normal tabi heyecan yapman ama önemli olan tüm sonuçlara kendini hazırlaman. En hayırlı zaman ne zamansa eminim o zaman olacak tatlım.

Biz de dun aksam Soraya'yi Taslamak filmini izledik. Izlemediyseniz tavsiye ederim. Gercek bir hikayeden esinlenilmis

Dram filmlerini çok çok nadir izliyoruz.
Zaten haberleri izlemek dram gibi olduğundan kitaplarından da filmlerinden de biraz uzak duruyorum.
Birkaç gün önce Anne Frank'ı bitirdim. Hala etkisinden kurtulamadım valla.

Takımınızda bana da yer var mı acaba?
Canım sanırım şu anda 1. takımın listesindesin. İzinde olan 2 arkadaşınızı liste dışı olarak kabul ettim ama transfer yapabilmek için yer yok maalesef Yoksa gerçekten çok isterim. Bu takıma girmek için izne çıkmanı da istemem, başka takımlara danış istersen öncelikle
morordek keptinim kaçıncı olmuşuz
Geleceğin kaptan adayı saat 8'e kadar takımlar listelerini paylaşıyorlar paylaşım alanında. Ben anca paylaşacağım. Ancak o saatten sonra söyleyebilirim kaçıncı olduğumuzu :)
Kaptanım, sanki çok yer yoktu dimi takımda? Biz daha kolay yarışacak arkadaşları alsak iyi olmaz mıydı?
Şaka bir yana, maşallah spor iyidir. Takıma da çok motive olacağına eminim.

Evet takımda yer yok başta çok tereddütlüydüm ama baktım ki azimli arkadaşlar, iyi ki almışım dedim Şimdi siz düşünün
morordek kaptanım haftaya hedef kilom 70,8
fancynancy
Bu hafta hedef listesini o tutacak hedefim o yüzden etiketledim :)

Tabi, sen listede değilsin ya al zorlu rakipleri ördeğim al.

hacı sen benim bu şakayı ciddiye alma bildirimi zor yapıyom ben

5. Takım 576. Etap Birincisi

Bu haftamızın yüzde birincisi de hedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
kurabiyeyi yiyince cezasını da ver ama olur mu
Hatta yemene izin verdim ceza vermeyeceğim demedim ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…