Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardeleni ben de severim evet ama ben ilkbaharda doğdum canım Nisan doğumluyum. Boğa burcuyum yani. Tam bi doğa aşığıyım hayvanseverim. 2 tane prensesim var. Biri 1 biri 4 yaşında..
Cok guzel Allah bagislasin bepimizinkileri

Birde çocukların oyun odasi oldumu tamamdir bu iş
Haha spor icin toplasinca artik biyerede oyun odasi yaparz olur biter yada direk benim kizin odasina girer hep berabercek talan ederler benim kiz cok paylasimci zaten ne var ne yok doker alin oynayin arkadaslar der tam arkadas canlisi

5. Takım 576. Etap Birincisi

Bu haftamızın yüzde birincisi de hedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum

Kaptan ya!! Seviliyorsun ördeğim..
kurabiyeyi yiyince cezasını da ver ama olur mu
Hatta yemene izin verdim ceza vermeyeceğim demedim ki de

Kızlar, açık kaptanlık falan olursa siz bana söyleyin ben gidip parkbyull'un kaptan olmasını engelleyeyim. Anlatayım takıma, sizin duygularınızla oynar diye.

Hayır anlaşmayı önceden yaptık ceza yok :)

Gönül rahatlığı ile yedim ördeğim.

Teşekkürler tatlım.
hiç eğlenceli değil

Çok eğlenceliydi bence.

Hosbulduk canm tesekkur ederiz inslh

69 kiloya inen arkadaslari cok pisss kıskandim catladim yarıldimmm cok hırslandim siz haftaya bide beni gorun
Ben de neguzel 69a inmistim tatile giek icin izin aldm tatil 1-2 alip geldim 70-71 arsi gorunuyrm hemen geri 69 olamam lazm hadi hemen beraber 69 a gecelim

hayir bikerem ben artk gitmem cok sevdim takimi bakma sen okadar spor yaptgma ben yavas kilo veriyor zaten no panic hos bulduk bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…