- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.341
kurabiyeyi yiyince cezasını da ver ama olur mu
Hatta yemene izin verdim ceza vermeyeceğim demedim ki de
Ahaha ben anlamam artık geleceğin kaptanı gözüyle bakıyorum sana
Süper tebrik ederim canımBiraz geç kaldım kusura bakma ördeğim. Fena uyumuşum.
Kilom 71.8
Cok guzel Allah bagislasin bepimizinkileriKardeleni ben de severim evet ama ben ilkbaharda doğdum canım Nisan doğumluyum. Boğa burcuyum yani. Tam bi doğa aşığıyım hayvanseverim. 2 tane prensesim var. Biri 1 biri 4 yaşında..
TebriklerrrrrrBu haftamızın yüzde birincisi dehedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
Hayır anlaşmayı önceden yaptık ceza yok :)
Haha spor icin toplasinca artik biyerede oyun odasi yaparz olur biterBirde çocukların oyun odasi oldumu tamamdir bu iş
Canm senin hedef kilon kac ? Suan 74 musun ?hoşgeldin sinsi sinsi birinci takımı okuyordum şimdi
Bu haftamızın yüzde birincisi dehedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
kurabiyeyi yiyince cezasını da ver ama olur mu
Hatta yemene izin verdim ceza vermeyeceğim demedim ki de
Hayır anlaşmayı önceden yaptık ceza yok :)
Tebriklerrrrrr
hiç eğlenceli değil
Bana söyledi 71,4azaydidem bana kilonu söylemedin dimi
Sen de hedefcimmmKaptan ya!! Seviliyorsun ördeğim..
AhahahKızlar, açık kaptanlık falan olursa siz bana söyleyin ben gidip parkbyull'un kaptan olmasını engelleyeyim. Anlatayım takıma, sizin duygularınızla oynar diye.
Hosbulduk canm tesekkur ederiz inslhaynen sistigimi hissediyorum 3 4 gun var ama daha reglime
Hosgeldin canim
sende hosgeldin canim hep birlikte gzel kilolar vericez insallah
Cok hirsli gordum seni canim
yaaaa kıskanclıktan çatlıyorduuuuuu bende bendeee diyorduuuu ama kizi pacasini cekippp park park diyorduuuu
yaaaa benide benidee kacir buralardan
offf süper bir sonuccccyetistin kiz banaa hadi bakalimmm yaris baslasin ozmannnn
Amin canımCok guzel Allah bagislasin bepimizinkileri
Ben de neguzel 69a inmistim tatile giek icin izin aldm tatil 1-2 alip geldim69 kiloya inen arkadaslari cok pisss kıskandim catladim yarıldimmm cok hırslandim siz haftaya bide beni gorun
evet 74 m ilk hedef 68 ikinci hedef 58Canm senin hedef kilon kac ? Suan 74 musun ?
Kaptan ya!! Seviliyorsun ördeğim..
Kızlar, açık kaptanlık falan olursa siz bana söyleyin ben gidip parkbyull'un kaptan olmasını engelleyeyim. Anlatayım takıma, sizin duygularınızla oynar diye.
Gönül rahatlığı ile yedim ördeğim.
Teşekkürler tatlım.
Çok eğlenceliydi bence.
azaydidem diye arıyom ne bileyimBana söyledi 71,4
Bildirimleri takip etmezsen nasıl kaptan olacaksın
Sen de hedefcimmm
Ahahah
Çok güzeldi tatlım.
2. Dünya savaşı sırasında Almanların yaptığı enigma diye bir makinenin çözümlenmesi için yeni bir makine yapılması isteniyor. Hikaye bu süreci ve Alan Turing'in hayatını anlatıyor. Bol zeka içeren bir film. En iyiler listemde yer alabilir. Benedict Cumberbatch da başrole acayip gitmiş.
Ayy, fena bir deneyim tatlım. Çok şükür kazasız atlatmışsınız.
Kilo azalınca vermek de çok zor oluyor.
Didemcim!! Hazır mısın start vermeye?
Özlemcim nerelerdesin? Kayıpsın bu sıralar?
Ördeğim nasıl da biliyor beni.
Fancy'im harikasın, tebrik ederim.
Fark atmışsın bana..
Hoşgeldiniz kızlar aramıza.
Kaptanım, sanki çok yer yoktu dimi takımda? Biz daha kolay yarışacak arkadaşları alsak iyi olmaz mıydı?
Şaka bir yana, maşallah spor iyidir. Takıma da çok motive olacağına eminim.
Suzancım, hadi bakalım inşallah güzel olacak her şey ama sakin ol lütfen.
Semizotunu direkt ıspanak gibi yapıyorum ben. Salatasını da çok severim.
Biraz öyle oldu sanki.Kendimi aştım bu hafta.
TebriklerBu haftamızın yüzde birincisi dehedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
Canım sen nasıl yorumluyorsun bu tabloyu. Ben kendi adıma bu hafta spor yapabilseydim çok daha güzel kilo verirdim ama koşturmacalar yolculuk hazırlıkları ben pek kendimi veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?