- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.361
Kilomuz yakinmisevet 74 m ilk hedef 68 ikinci hedef 58
Süpersin canım tebriklerrrrrr :)Bu haftamızın yüzde birincisi dehedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
hayir bikerem ben artk gitmem cok sevdim takimi bakma sen okadar spor yaptgma ben yavas kilo veriyor zaten no panic hos bulduk bu arada
Tebrikler
Süpersin canım tebriklerrrrrr :)hedef38beden
Hahaha ayyyneen :)) şu gözlere baksanaHmm, sınavım kötü geçti deyip 98 alacak öğrenci tipi gibi geldi.
Hahaha ay cok guldumHmm, sınavım kötü geçti deyip 98 alacak öğrenci tipi gibi geldi.
Teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim, hep beraber aynen devam.
teşekkür ederim bunu insülin direnci reflü gastrit ve 2,5 yaşındaki bebeye rağmen başardım az kaldı başarı hikayemi yazmaya ant içtim
Tebrikler!
Hahaha ayyyneen :)) şu gözlere baksanayutmayızzz bizzz blonde ambition :))) şaka bir yana sevindim gelmenize spor yapanlar iyidir candır makbuldür :))
Teşekkür ederim canımzaten şu süreçte ilk önceliğim sabit kalmaktı. 100-200 eksi olması da beni mutlu etti
Ve ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimizfancynancy Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum
@karabiber01 bak farkında mısın takıma salı günü katılancandy_candy bile senden çok puan almış Kilo veriyorsun diye ses etmiyorum ama menülerin ramazandan beri hep eksik eksik
Yüzde birincisini ve haftalık hedef listesini de bildirimler tamamlanınca açıklayacağım
Eki Görüntüle 2163174
Hoşgeldiniz kızlarEvet kızlar ben ve arkadaşımblonde ambition 1.takımdan geldik ben izinliydim 60 kiloyla izne ayrılmıştım şu an 62.2 geliyorum toplamda 9 kilo vermiştim inşallah sizinle daha iyi kilolara ulaşacağız bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler bu arada diyetisyene başladım hemen menü bildirimine başlayabilirim
Canım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak.
Oooo pek faal pek aktifmişsin maşallah. Eeee şeyyy, spor odanı kullanabilir miyiz takımca
Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Bende 2 çocuk anası şimdilik hala evinin kadını morundayım.
Hayat şu an çok hızlı akıyor bana pek bişi anlamıyorum çünkü hiçbirşeye yetişemiyorum
Vallahi ben de oku oku bitiremedim.Cumaları bizim buralar şenlikli olur
tebrik ediyorumBu haftamızın yüzde birincisi dehedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
Ay bu ne kadar guzel bir yaz menusu olmus boyle ya oohhh freş freş ne guzel hepsi bide spor yapilmis misss.... şu avakadolu patates salatasi kulagima cok hos geldi en yakin zamanda deniycem onuKızlar ben hemen bugünkü menümü yazayım sonra unutuyorum bu arada diyetisyene gidiyorum onuda belirteyim
Sabah 20 kiraz 3 dilim kavun 1 büyük mor erik
Ara 1 dondurulmuş muzla 5 hurmayı blenderdan geçirdim alın dondurma
40 dk spor 300 kalori yakıldı
Akşam 1 patatesle yarim avokadolu bol yeşillikli salata
1 lt detoks suyu ve yatana kadarda 2 lt suyu bitiririm
Ve arada bitki çayı 1 bardak hibiskus çayı akşamda kekik çayı icicem
Canım ya çok iyi geldin bana hemen şimdi aslında aynı şeylerden sıkılmıştım biliyomusun meyveyi çok severim 5 günlük kahvaltım böyle hep yumurta peynirAy bu ne kadar guzel bir yaz menusu olmus boyle ya oohhh freş freş ne guzel hepsi bide spor yapilmis misss....
Menün cok güzel canımKızlar ben hemen bugünkü menümü yazayım sonra unutuyorum bu arada diyetisyene gidiyorum onuda belirteyim
Sabah 20 kiraz 3 dilim kavun 1 büyük mor erik
Ara 1 dondurulmuş muzla 5 hurmayı blenderdan geçirdim alın dondurma
40 dk spor 300 kalori yakıldı
Akşam 1 patatesle yarim avokadolu bol yeşillikli salata
1 lt detoks suyu ve yatana kadarda 2 lt suyu bitiririm
Ve arada bitki çayı 1 bardak hibiskus çayı akşamda kekik çayı icicem
Doris hofer yapıyorum canım squat aralarda yürüyüşMenün cok güzel canım
Yalnız sporun ne oldugunu yazarsan ben ona göre puanlayabilirim :)
Anaam yeni bi spor türü bunu da tabloya eklemem lazımDoris hofer yapıyorum canım squat aralarda yürüyüş
Bende ilk nette görmüştüm youtube da bir sürü videosu var benim gibi fazla dışarı çıkamayalar için çok iyi tavsiye ederimAnaam yeni bi spor türü bunu da tabloya eklemem lazım
Squat girl'müş ismini duymustum ama o zamanlar sporları puanlamıyordukBende ilk nette görmüştüm youtube da bir sürü videosu var benim gibi fazla dışarı çıkamayalar için çok iyi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?