Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha ayyyneen :)) şu gözlere baksana yutmayızzz bizzz blonde ambition :))) şaka bir yana sevindim gelmenize spor yapanlar iyidir candır makbuldür :))
ay yanliz benden beklentiyi yukselttiniz yandm ben napicam ya kilo veremessem yuzunuze nasl bakarm artk diye utancimdan ac gezicem galiba zorla kilo verdirir bu grup insana belli

Teşekkür ederim canım zaten şu süreçte ilk önceliğim sabit kalmaktı. 100-200 eksi olması da beni mutlu etti

Bence de çok güzel bir sonuç. En büyük tebriklerden birini sen hak ettin bence

Tebrik ederim fancynancy . Seni geçmeye çalıştım ama başaramadım. Bilemediğin eli. öpeceksin derler. Tebrikler tekrardan

Hoşgeldiniz kızlar

Dünün menüsünü de yazayim

28.06.2018 persembe

Sabah: 1 tek şekerli Nescafe + 1 kızarmış ekmek
Oglen: 1 haşlanmış yumurta + 100 ml tuzsuz lor + 1 havuc
Ara: 1 yesil elma + 1 kase yoğurt
Akşam: 1 dilim ekmek + 1 tabak kıymalı yesil fasulye + 1 kase yoğurt

Spor: 40 dk yürüyüş (regl oldugum için çok yürüyemedim)
Su ne kadar içtim emin değilim dikkat etmedim

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımızdasın

Çokkk tatlısın fancyciğim
Cumaları bizim buralar şenlikli olur
Vallahi ben de oku oku bitiremedim.

5. Takım 576. Etap Birincisi

Bu haftamızın yüzde birincisi de hedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
tebrik ediyorum hedef38beden

Kızlar ben hemen bugünkü menümü yazayım sonra unutuyorum bu arada diyetisyene gidiyorum onuda belirteyim
Sabah 20 kiraz 3 dilim kavun 1 büyük mor erik
Ara 1 dondurulmuş muzla 5 hurmayı blenderdan geçirdim alın dondurma
40 dk spor 300 kalori yakıldı
Akşam 1 patatesle yarim avokadolu bol yeşillikli salata
1 lt detoks suyu ve yatana kadarda 2 lt suyu bitiririm
Ve arada bitki çayı 1 bardak hibiskus çayı akşamda kekik çayı icicem

Ay bu ne kadar guzel bir yaz menusu olmus boyle ya oohhh freş freş ne guzel hepsi bide spor yapilmis misss.... şu avakadolu patates salatasi kulagima cok hos geldi en yakin zamanda deniycem onu diyet dondurmada tam benlik zaten super

Ay bu ne kadar guzel bir yaz menusu olmus boyle ya oohhh freş freş ne guzel hepsi bide spor yapilmis misss....
Canım ya çok iyi geldin bana hemen şimdi aslında aynı şeylerden sıkılmıştım biliyomusun meyveyi çok severim 5 günlük kahvaltım böyle hep yumurta peynir bu çok iyi geldi canım kendimi çok hafif hissediyorum

Menün cok güzel canım
Yalnız sporun ne oldugunu yazarsan ben ona göre puanlayabilirim :)

Bende ilk nette görmüştüm youtube da bir sürü videosu var benim gibi fazla dışarı çıkamayalar için çok iyi tavsiye ederim
Squat girl'müş ismini duymustum ama o zamanlar sporları puanlamıyorduk
Dakikasına kaç puan versek? Başka yaptıgın sporlar var mıydı önceden Leslie, Jessica ya da Jillian gibi? Onlarla kıyaslayıp verebiliriz.
Leslie dakikası 1.5 puan
Jillian dakikası 3 puan
Jessica dakikası 2.5 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…