Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olur valla ama bana oryantasyon vermen lazım unutma
Tamam once seni yetistirelim, yardımcı falan mı yapsak :)
520 cal benden kaptanıma gelsinnnm var mı arttıran :)))) morordek
Ayy ne kadar güzel bir hediye
Önceden araştırmamı yaptım da geldim diyorsun
Biraz geç kaldım kusura bakma ördeğim. Fena uyumuşum.
Kilom 71.8
Süpersin hedefcim
Bırakmam seni
Kesinlikle sporun çok faydası oluyor dediğin gibi. Sadece diyet yapmayla olmuyor maalesef spor şart :)

Hoşgeldiniz aramiza tekrardan ne güzel elinizin altinda bütün spor aletleri varmış insallah bu grup sayesinde vereceginizden eminim bende 85 kiloyla basladim suan 78.3 oldum ama bazen motivasyonumun düştüğü oluyor kaptanimin uyarilariyla geri kendime geliyorum yoksa 85 lere geri çıkmıştım

Allahim inşallah gönlünde ki olsun canim

Birde çocukların oyun odasi oldumu tamamdir bu iş

korkutmadan yavaş yavaş

teşekkür ederim bunu insülin direnci reflü gastrit ve 2,5 yaşındaki bebeye rağmen başardım az kaldı başarı hikayemi yazmaya ant içtim

Hadi hayirlisi canim. Gonluns gore olur insallah

Tebrikler ördeğim. Koruma en zor dönem malum..

Çok geçmiş olsun, Allah'tan ucuz atlatmışsınız.

Astrolojiden anliyosun sanirim canim

Çok değil ama iyi kötü takip ediyorum Didemcim.
Daha çok burçlara değil de gökyüzünün konumunun insanlara etkisine inanıyorum.
Burçlar konusunda, şu burcum bugün şu olacak tarzında inanmıyorum. Ancak detaylı harita çizimleri ile önemli konuların ortaya çıktığını düşünüyorum.

Güzel kilo verenlerin arasında kaynamadan bende -200 gramcık paylaşımımı yapayım. -200 gram ama hedefime ulaştım kuş kadar hedef koyarsan ulaşırsın tabiki

Tebrikler Suzancım. Şu aşamada kilo vermen çok büyük başarı.

tam 1 kilo benim için süper zor kilo vercegim kilolarEki Görüntüle 2163057 evet ilk kalktigimda 63 300 dü

Canım ben geçen hafta 81,5 tum. Bugun 80,9 çıktım.

Spor, ilk başlanınca şişkinlik yapabiliyor. Ben bu konuda çok çekmiştim ama şu an öyle bir etkisini olduğunu düşünmüyorum abartmadıkça.

İyi dinlenmeler ablacım inşallah bakalım pazar yada pazartesi test yapacağım

Merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun
Bende durum -200sadece bu hafta spor yapamadım ki olacağı bu üzgünüm morordek

Olsun, az olsun ama gitsin yeter ki.

Kılo da gram gram eksılıyorum bu da benı mutsuz edıyor.
Geçen hafta 65.2 bugün 65.1
Farkım çok büyük :))))
morordek

Kizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam

candy_candy/137.7/132.2/5.5/%3.99

Tebrikler!

Günaydın kızlarrrr. 80,8 Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.

82,5 / 80,8 / 1,7 / %2,06

Uzun süre kaldığımız kilolar çok kasıyor tatlım. Bende de aynı durum oluyor. 74-75 aralığı fena kötü.

Kilo bidirim
81.3/80.3/ -1 / %1.23

Valla olursa motivasyon olur güzel olur ama en çok göbeğime oynuyorum didemcim. 6 aylıkgbi göbeğim var ya, anlamıyorum bütün kilolarım göbekte ve kolda.

Benim de hep popomda. [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…