- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.301
İnşallah birtanemDurmak yok sonuçlar iyibozsakta tekrar tekrar başlamalı
genel olarak iyiyiz gibi inşallah sonuç güzel olur ...
Tamam once seni yetistirelim, yardımcı falan mı yapsak :)olur valla ama bana oryantasyon vermen lazım unutma
Ayy ne kadar güzel bir hediye
Önceden araştırmamı yaptım da geldim diyorsuntabiiii cok sevinirim hadi herkes spora bana gelsin ne guzel olur zaten burda spora diger sayfalardan daha onem verildigini gorunce cok sevdim biraz takip ettim de sizi cocuk olunca gercekten cok zor haklisin iste ben tek cocukla bile boyle boyle degisik yontemler bularak anca cozum getiriyorum yani 2 tane olsa hic dusunemedm cok zor cok haklisin
Süpersin hedefcimBiraz geç kaldım kusura bakma ördeğim. Fena uyumuşum.
Kilom 71.8
Bırakmam senihüküm verilmiş sırf sizi kurtarmak için denerdim yoksa ama ben şimdilik burayı bırakmam bırakamammorordek vakvakcığımı terkedemem dimi kız ideal kiloya inmeden ne kaptanlığı yakışmaz ki
Kesinlikle sporun çok faydası oluyor dediğin gibi. Sadece diyet yapmayla olmuyor maalesef spor şart :)Cok tesekkur ederm kaptanim insallb bep beraber iyice hirslanp daha guzel ilerliycez bende o dusjncedeymen onemlisi de sporla verilen 5 kilo nun 10kilo vermis gibi gorunuyor olmasi 5 kiloda bazi bolgelerim den 10cm incelme oldu mesala daralma ve sikilasma muthis guzel oluyor direk daha kucuk beden giymeye daha zayif gorunmeye basliyorsunuz bidee uzun vadede spor devam edilirse sarkma,yumusama yda selulitten eser kalmiyor goruntu cok guzel oluyor bide saglik ve zindelik cabasi
Ben de ben deAy ne guzel yay ım diye söylemiyorum yayları pek severim
Hoşgeldiniz aramiza tekrardan ne güzel elinizin altinda bütün spor aletleri varmış insallah bu grup sayesinde vereceginizden eminim bende 85 kiloyla basladim suan 78.3 oldum ama bazen motivasyonumun düştüğü oluyor kaptanimin uyarilariyla geri kendime geliyorum yoksa 85 lere geri çıkmıştımHerkese tekrar merhaba
Kendimden biraz bahsedeyim ben izmir dogumluyum ve vede izmir karsiyaka da yasiyorum meslek olarak gayrimenkul ve yatirim danismanym ama kizim dogdugundan beri aktif zamanli calisma hayatina geri donmedim fakat disardan gayrimenkul sektori ile ilgilenmeye ve ticari isler yapmaya devam ediyrm ozellikle ev alim satim yapiyrm klasik daireleri modern,sik ve daha kullanisli luks daireye cevirip yeni fiyati ile tekrar satisa sunuyoruz bos zamanlafinda esimin ve babaminda destegini alarak bu tarz yatirim ve ticari islerle ugrasiyorumonun disinda dans ve spor asigi biriym ama cocuk sonrasi bazi hobilere tam yer ayrilamiyor tabii normal de ozellikle karakalem tabli ve portre yapiyorum resim de en buyuk hobilerimden yani ve 1 kizim var demistm oda 4 yasinda dogum sonrasi malesef eski formuma donemedim ideal kilom 58 o kilo ile evlendm 3 yil sonra 60 kilo ile hamile kalip 80kilo ile doguma girdm ve bidaha 60-58 olmadm ilk yil dogum sonrasi zumba,latin ve oryantel danslara gidiyordum bazi gunler de fitness yapiyordum 68 e indm ve surekli bisiklet suren biriym ama cocugu birakmak bir sure sonra imkansiz hale gelince danslari ve sporlari biraktm 70lere digru ciktim ve bu yana 68 -70 arasini hala asamadm kizlar ve disarda cocuk sonrasi duzenli spor yapamiycagimi anlayinca gecen yaz eve spor salonu yapmaya karar verdim suan bir spor odam var kosu bandi,kondiayon bisikleti,trambolin,dambillarm ve plates aletlerim var yazdan buyana hepsini yapiyorum ve tam 1 yildir hic sporu birakmadim 1.takima geldigm 75 ile girdim ve yine 69a kadar indm ama ara verince 70-71 arasiym inslh sizle birlikte hedefim olan 59-58 lere varirim
Allahim inşallah gönlünde ki olsun canimCanım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak.
Birde çocukların oyun odasi oldumu tamamdir bu işOooo pek faal pek aktifmişsin maşallah. Eeee şeyyy, spor odanı kullanabilir miyiz takımca
Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Bende 2 çocuk anası şimdilik hala evinin kadını morundayım.
Hayat şu an çok hızlı akıyor bana pek bişi anlamıyorum çünkü hiçbirşeye yetişemiyorum
korkutmadan yavaş yavaşTamam once seni yetistirelim, yardımcı falan mı yapsak :)
Ayy ne kadar güzel bir hediye
Önceden araştırmamı yaptım da geldim diyorsun
Süpersin hedefcim
Bırakmam seni
Kesinlikle sporun çok faydası oluyor dediğin gibi. Sadece diyet yapmayla olmuyor maalesef spor şart :)
teşekkür ederim bunu insülin direnci reflü gastrit ve 2,5 yaşındaki bebeye rağmen başardım az kaldı başarı hikayemi yazmaya ant içtimYa canm bu arada sen müthīş kilo vermissinseni cani gonulden tebrik ediyorum gercekten harika ve paylasilmasi gereken bir dur kesinlikle cok kisiye umut olucak eminim ben bile yeniden gaza geldim valla seni ayrica takip edicem yaptiklarini cok merak ettim
Merhaba hoşgeldiniz. Takımımız baya dolu ama kaptanımız mesajı görünce size cevap verecektir.Takımınızda bana da yer var mı acaba?
Sağol canım inşallahAllahim inşallah gönlünde ki olsun canim
hoşgeldin sinsi sinsi birinci takımı okuyordum şimdiTakımınızda bana da yer var mı acaba?
hoşgeldin sinsi sinsi birinci takımı okuyordum şimdi
Merhaba hoşgeldiniz. Takımımız baya dolu ama kaptanımız mesajı görünce size cevap verecektir.
Kusura bakmayın ya sabah evden apar topar çıktım çocuklarla hastane falan islerimiz vardı,tartım 69kg
Canım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak.
Evet çok haklısın ama minnak cocuklarla dışarda olmak hiç fırsatım olmadi inan kihedef38beden ve B Beberilay bildirim yapmayan siz kaldınız hanımlar
Hedefcim anca yapar gerci bildirimini ama Beberilay geçen haftaki gibi son ana bırakma lütfen seni uyarmıştım :)
Günaydın hanımlar
Hadi güzel bildirimlerle gelin inşallah
Ben sabahtan hastaneye gidip kan vereceğim rutin kontrollerim. İşim bitince gelirim :)
Bu arada sabah uzun bi aradan sonra tartıldım 59.1 geldim. Kilo almamışım çok mutlu oldum :)
günaydın balllaaaaaar
morordek vakvakcüğüm yaz kenara geçen hafta 75,4 bu hafta 74,0 giden 1,4
dün ki menümü de geçeyim şöyle
@Cikilatacanavari @fancynancy
sabah:bir avuç yaban mersini (blueberry aşırı faydalıdır 30 tl ye buldum 3 kilo sipariş verdim )
bir dilim ananas
2 dilim fırında kabak böreğimsi mücverimsi ne ise lor kaşar kabak yumurta işte
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
2 yemek kaşığı piriç pilavı(valla yan masanın ikramıydı)
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
su tam iki litre çok az içtim
spor maraton koşusu
akşam yemeğinin ardına benim oğlan kaşla göz arası bulaşık makinası parlatıcısını tepesine dikiyor ama içmiyor eşimde içti sanıp panik yapıyor bir bağlık koptu evde aklım çıktı saat 18:30 dan 21 e kadar hastanedeydik Allahtan sonuçlar temiz çıktı da rahat nefes alıp eve döndük.
Astrolojiden anliyosun sanirim canim
Güzel kilo verenlerin arasında kaynamadan bende -200 gramcık paylaşımımı yapayım. -200 gram ama hedefime ulaştımkuş kadar hedef koyarsan ulaşırsın tabiki
tam 1 kilo benim için süper zor kilo vercegim kilolarEki Görüntüle 2163057 evet ilk kalktigimda 63 300 dü
Canım ben geçen hafta 81,5 tum. Bugun 80,9 çıktım.
Geçen haftaki kilo 65.2
Bu haftaki kilo 64.7
Fark 0.5
Yüzde 0.7
Hedefime ulaşamadım ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Sporu hayatıma soktum, kaç gündür onun ağrısını yaşıyorum ama sonuç hüsran. Moralim bozuldu, bu hafta evde olmayacağım .morordek beni bu hafta izne ayırır mısın?
İyi dinlenmeler ablacıminşallah bakalım pazar yada pazartesi test yapacağım
Merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun
Bende durum -200sadecebu hafta spor yapamadım ki olacağı bu üzgünüm morordek
Kılo da gram gram eksılıyorum bu da benı mutsuz edıyor.
Geçen hafta 65.2 bugün 65.1
Farkım çok büyük :))))
morordek
Kizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam
candy_candy/137.7/132.2/5.5/%3.99
Günaydın kızlarrrr. 80,8Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.
82,5 / 80,8 / 1,7 / %2,06
Kilo bidirim
81.3/80.3/ -1 / %1.23
Valla olursa motivasyon olur güzel olur ama en çok göbeğime oynuyorum didemcim.6 aylıkgbi göbeğim var ya, anlamıyorum bütün kilolarım göbekte ve kolda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?