Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Leslie yaptım canım ona kıyasla puan verebilirsin

Leslie'ye göre daha mı kolay daha mı zordur 1.5 puana göre kaç verelim squat girl'e onu soruyorum aslında :)
Leslieye göre zor gibi aslında bacaklarım pert olduğuna göre bana leslie daha basit gibi geldi bilmiyorum

ben bu gazla bir suru sey yapip geldik birazdan bir surude spor yapicimmm ay insallahhhh yaaa

azaydidem bana kilonu söylemedin dimi
seni etiketlemeyi unutmusum canim

afiyet olsun löp löp et olsun

Ben de neguzel 69a inmistim tatile giek icin izin aldm tatil 1-2 alip geldim 70-71 arsi gorunuyrm hemen geri 69 olamam lazm hadi hemen beraber 69 a gecelim
hemen hemen hemde bu hafta

herkesi tebrik ederim kizlarrr

Ayyyy şımardım canım çok teşekkür ederim

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımızdasın

Çokkk tatlısın fancyciğim

Vallahi ben de oku oku bitiremedim.

tebrik ediyorum hedef38beden

Yaaa kıl payı ile 3.lük kaçtı kızlar
8'e kadar başka bir değişiklik olmazsa 4. gibiyiz
Yaaaaaa ben kesin ilk 3 teyiz diye düşünmüştüm. Neyse sağlık olsun haftaya gireriz

Leslieye göre zor gibi aslında bacaklarım pert olduğuna göre bana leslie daha basit gibi geldi bilmiyorum
O zaman ikisini de yapan var mı bi soralım bakalım takıma :)

Evet hanımlar squat girl'u yapan var mı daha önceden? Puan tablosuna kaç puan ile ekleyelim? :)

O zaman ikisini de yapan var mı bi soralım bakalım takıma :)

Evet hanımlar squat girl'u yapan var mı daha önceden? Puan tablosuna kaç puan ile ekleyelim? :)
Benim bölgesel olarak yazdıklarım hep squat girl dü kaptanım listede yazmadığı için kafa karışmasın dediydim:) bence 2 puan makbuldür gibi

Yaaa kıl payı ile 3.lük kaçtı kızlar
8'e kadar başka bir değişiklik olmazsa 4. gibiyiz

Haftaya inşallah çok daha iyi oluruz Ördeğim.
Evet hanımlar bu hafta 4.yüz amaaaa hedef38beden cigim bireysel sıralamada 3. olmuş kendisini bir kere daha tebrik ediyorum

Yaaa, çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim kızlar. Hep takım motivasyonu. İyi ki varsınız!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…