- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.381
Leslie yaptım canım ona kıyasla puan verebilirsinSquat girl'müş ismini duymustum ama o zamanlar sporları puanlamıyorduk
Dakikasına kaç puan versek? Başka yaptıgın sporlar var mıydı önceden Leslie, Jessica ya da Jillian gibi? Onlarla kıyaslayıp verebiliriz.
Leslie dakikası 1.5 puan
Jillian dakikası 3 puan
Jessica dakikası 2.5 puan
Leslie'ye göre daha mı kolay daha mı zordur 1.5 puana göre kaç verelim squat girl'e onu soruyorum aslında :)Leslie yaptım canım ona kıyasla puan verebilirsin
Ben de ona bakıyordum şimdiYaaa kıl payı ile 3.lük kaçtı kızlar
8'e kadar başka bir değişiklik olmazsa 4. gibiyiz
Leslieye göre zor gibi aslında bacaklarım pert olduğuna göreLeslie'ye göre daha mı kolay daha mı zordur 1.5 puana göre kaç verelim squat girl'e onu soruyorum aslında :)
ben bu gazla bir suru sey yapip geldik birazdan bir surude spor yapicimmm ay insallahhhh yaaaSağol canım hayırlısı olsun
Sağol canımyalan yok ben yine sabit gelirim sanıyordum
Bence kesin ilk 3 teyiz. Hatta 1. Olacağımızı düşünüyorum ama
Sen bu gazla haftaya 65 falan görürsün canım. Şaka bir yana kesinlikle haftaya 60lardasın canım
seni etiketlemeyi unutmusum canimazaydidem bana kilonu söylemedin dimi
afiyet olsun löp löp et olsunKaptan ya!! Seviliyorsun ördeğim..
Kızlar, açık kaptanlık falan olursa siz bana söyleyin ben gidip parkbyull'un kaptan olmasını engelleyeyim. Anlatayım takıma, sizin duygularınızla oynar diye.
Gönül rahatlığı ile yedim ördeğim.
Teşekkürler tatlım.
Çok eğlenceliydi bence.
hemen hemen hemde bu haftaBen de neguzel 69a inmistim tatile giek icin izin aldm tatil 1-2 alip geldim70-71 arsi gorunuyrm hemen geri 69 olamam lazm hadi hemen beraber 69 a gecelim
herkesi tebrik ederim kizlarrr
Ayyyy şımardım canım çok teşekkür ederimBence de çok güzel bir sonuç. En büyük tebriklerden birini sen hak ettin bence
Tebrik ederim @fancynancy. Seni geçmeye çalıştım ama başaramadım. Bilemediğin eli. öpeceksin derler. Tebrikler tekrardan
Hoşgeldiniz kızlar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımızdasın
Çokkk tatlısın fancyciğim
Vallahi ben de oku oku bitiremedim.
tebrik ediyorumhedef38beden
Yaaaaaa ben kesin ilk 3 teyiz diye düşünmüştüm. Neyse sağlık olsun haftaya girerizYaaa kıl payı ile 3.lük kaçtı kızlar
O zaman ikisini de yapan var mı bi soralım bakalım takıma :)Leslieye göre zor gibi aslında bacaklarım pert olduğuna görebana leslie daha basit gibi geldi bilmiyorum
Benim bölgesel olarak yazdıklarım hep squat girl dü kaptanım listede yazmadığı için kafa karışmasın dediydim:) bence 2 puan makbuldür gibiO zaman ikisini de yapan var mı bi soralım bakalım takıma :)
Evet hanımlar squat girl'u yapan var mı daha önceden? Puan tablosuna kaç puan ile ekleyelim? :)
Anaam yeni bi spor türü bunu da tabloya eklemem lazım
Yaaa kıl payı ile 3.lük kaçtı kızlar
Evet hanımlar bu hafta 4.yüz amaaaahedef38beden cigim bireysel sıralamada 3. olmuş kendisini bir kere daha tebrik ediyorum
Canımmmm bireysel dereceni tebrik ederimHaftaya inşallah çok daha iyi oluruz Ördeğim.
Yaaa, çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim kızlar. Hep takım motivasyonu. İyi ki varsınız!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?