- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.401
Canımmmm bireysel dereceni tebrik ederimhepimiz iyi ki varız
Hedefcim işin sırrı karpuz mu:)bende başladımMenümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 kurabiye ( Kaptandan izinli)
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Karpuz
Bugün sporum yok.
Hedefcim işin sırrı karpuz mu:)bende başladım
A arı polenini bilmiyordum sen diyince baktım canım içinde protein ve aminoasit varmış bağırsakları çalıştırırmış şahane valla bence daha çok bu etkili olmuş olabilir nerelerde satılır görmedim sanki daha önce benYa olabilir gerçekten Emniscim.
Ben çok yavaş kilo veriyordum.
Karpuzu çok severim ve 2 haftadır hemen hemen her gün yiyorum akşam yemeğinde. Bana kalsa bütün gün sadece karpuz yiyerek de yaşayabilirim ama abartmamaya çalışıyorum.
Akşamları 8-10 dilim falan yiyorum.
Hiç canım ne tatlı istiyor ne başka bir şey. Tuvalate falan da çok gidiyorum.
2 ihtimal var zaten. Sporum, beslenmem hemen hemen aynı.
Ya karpuz işe yarıyor ya sabahları arı poleni yiyorum o etkiliyor.
A arı polenini bilmiyordum sen diyince baktım canım içinde protein ve aminoasit varmış bağırsakları çalıştırırmış şahane valla bence daha çok bu etkili olmuş olabilir nerelerde satılır görmedim sanki daha önce ben
Anladım canım sağlık olsun ben ayrılayım öyleyseSelnurr
canım şimdi 1. takımın listesine baktım da izne ayrılmak istediğini belirtmişsin. İzin süresince takımımızda takılabilirsin istersen. Dediğim gibi ana listeye alma konusunda kısıtlama oldugu icin alamıyorum demistim :)
Bende unutmadan menümü yazayımmorordek parkbyull
Uyanınca 2 bardak su 1 dilim ananas ve yarım şeftali
10.00
2 sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
2 dilim kavun
12.30
Kabak çekirdeği
14.30
1 tabak etli kuru fasulye
Salata
2 dilim ekmek
19.30
Yarım tabak taze fasulye
Yoğurt
4 litre su
( ben dün taze fasulye yapmıştım bugüne de kaldı. Arkadaşım da sağolsun bilmeden bugün kuru fasulye yapıp getirmiş. O yüzden sürekli fasulye yedim)
Ben bu hafta buyuk hedef koyamicam cunku 3 gune regl olucam nasl olur bilmiyorum sanki bir msjdafancynancy nin hedef listesini hazrlicagini okudum yinede morordek kaptanimizida etiketlimde karisiklik olmasin
Hedefim 70.8
Tabiki yarisiyoruz canim ama gecen ayda bole olmustu bu ay dahada betr oldum smdiden sistim oyuzden moralim sfir yinede brakmiyorum hatta smdi kan grubuna gore beslenmye bakiyodum sporuma devam edicem regl btince toptan hepsi terkediyo cunku beniAma ama olmadı, hani yarışacaktık bu hafta?
Tabiki yarisiyoruz canim ama gecen ayda bole olmustu bu ay dahada betr oldum smdiden sistim oyuzden moralim sfir yinede brakmiyorum hatta smdi kan grubuna gore beslenmye bakiyodum sporuma devam edicem regl btince toptan hepsi terkediyo cunku beni
Helal olsum canm evt malesef takimda yer yokmus canm bizde simdilik disardan katiliyoruz kendine cok iyi bak canmAnladım canım sağlık olsun ben ayrılayım öyleysemagickk blonde ambition kızlar başarılardilerim sizlere inşallah istediğiniz kiloya sağlıkla sıhhatle ulaşırsınız ben takımda yer olmadığından giremedim ayrılıyorum hakkım varsa helal olsun sizde helal edin
Biraz geç kaldım kusura bakma ördeğim. Fena uyumuşum.
Kilom 71.8
Ahahaha ona ne şüpheyok laaayn gayet açık açık dayandım ben vakvaka
Bence deBı daha Perşembe günü film izlemeyin
Helal olsun tabi canım sende helal et keşke yer olsaydı sende gelseydin biz izinliyiz o yüzden girdik liste dışıyız canım zaten bizimde belli değil takıma girip giremeyecegimiz cunku kapasite doluymus böyle dışardan takılıyoruz hayırlısı artık napalim arada girde yine konuşalım sohbet edelimAnladım canım sağlık olsun ben ayrılayım öyleysemagickk blonde ambition kızlar başarılardilerim sizlere inşallah istediğiniz kiloya sağlıkla sıhhatle ulaşırsınız ben takımda yer olmadığından giremedim ayrılıyorum hakkım varsa helal olsun sizde helal edin
Goşgeldin, geriden geriden geliyorum ama kaptanımız mutlaka yazmıştır sana da canım. Liste dışı da takılabilirsiniz birileri mezun olana ya da izne ayrılana kadar.Hoşbuldum canım hayırlısı artık:)
Ahaha birbirimizi tamamlıyoruz desene o zaman, bölüşelim miBenim de hep popomda.
Gel kuzum sende gel.yaaaa benide benidee kacir buralardan
Ay bizim göbeğimiz bir kesilmiş kesin. Karar verdim ortim.
Ya bak şimdi sen anlatınca hatırladım bizde izlemiştik ve çok beğenmiştim bende.Çok güzeldi tatlım.
2. Dünya savaşı sırasında Almanların yaptığı enigma diye bir makinenin çözümlenmesi için yeni bir makine yapılması isteniyor. Hikaye bu süreci ve Alan Turing'in hayatını anlatıyor. Bol zeka içeren bir film. En iyiler listemde yer alabilir. Benedict Cumberbatch da başrole acayip gitmiş.
Ay sorma hilalcim ya. 3 yaş attım hastanede.Ayy, fena bir deneyim tatlım. Çok şükür kazasız atlatmışsınız.
Sağol bebeğimmmm bende seni tebrik ediyorum, yüzde birincimiz olmuşsunFancy'im harikasın, tebrik ederim.
Fark atmışsın bana..
Yazdım ördekim.Canım sanırım şu anda 1. takımın listesindesin. İzinde olan 2 arkadaşınızı liste dışı olarak kabul ettim ama transfer yapabilmek için yer yok maalesefYoksa gerçekten çok isterim. Bu takıma girmek için izne çıkmanı da istemem, başka takımlara danış istersen öncelikle
Geleceğin kaptan adayı saat 8'e kadar takımlar listelerini paylaşıyorlar paylaşım alanında. Ben anca paylaşacağım. Ancak o saatten sonra söyleyebilirim kaçıncı olduğumuzu :)
Evet takımda yer yok başta çok tereddütlüydüm ama baktım ki azimli arkadaşlar, iyi ki almışım dedimŞimdi siz düşünün
fancynancy
Bu hafta hedef listesini o tutacak hedefim o yüzden etiketledim :)
Bu haftamızın yüzde birincisi dehedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?