Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefcim işin sırrı karpuz mu:)bende başladım

Ya olabilir gerçekten Emniscim.
Ben çok yavaş kilo veriyordum.
Karpuzu çok severim ve 2 haftadır hemen hemen her gün yiyorum akşam yemeğinde. Bana kalsa bütün gün sadece karpuz yiyerek de yaşayabilirim ama abartmamaya çalışıyorum.
Akşamları 8-10 dilim falan yiyorum.
Hiç canım ne tatlı istiyor ne başka bir şey. Tuvalate falan da çok gidiyorum.
2 ihtimal var zaten. Sporum, beslenmem hemen hemen aynı.
Ya karpuz işe yarıyor ya sabahları arı poleni yiyorum o etkiliyor.

A arı polenini bilmiyordum sen diyince baktım canım içinde protein ve aminoasit varmış bağırsakları çalıştırırmış şahane valla bence daha çok bu etkili olmuş olabilir nerelerde satılır görmedim sanki daha önce ben

Ben B12 için başladım kullanmaya ama doğalını bulmak için güvenilir yer olması önemli tatlım. Çevrende falan arıcılıkla ilgilenen varsa onlara sorabilirsin. Tabi, sadece zayıflama için gereksiz olabilir.
Aktarlarda satıyorlar ama kurutulmuş satıyorlar. Onlar çok etkili olmuyormuş.

Bgunku menum
4 gun kurusu 2 bardak su
Kahvalti
Nescafe
2 yumurtayla yapilmis domatesli az salamli biberli omlet
1 dilim tbe
Salatalik
1 tane karper peynir
3 yesil 3 siyah zeytin

Arada
1.5 yulaf kepekli 3 kasik yogurt
Icine 3 tane gun kurusu dogradim

Aksam
1 haslanmis but
Morlahanali soganli salata 1tabak

Arada
sekersiz turk kahvesi
1 tane hurma
1 tane gün kurusu

2.5 lt su
2 kupa yesil cay

Spor 200 ip atlama
20 dakika yuruyus
heryerim agriyo bgun spor yapamadim ama temizlik pazar alisverisi market alisverisi parkti derken yinede hareketli bigundu spor niyetine sayiyorum cok yorgunum

morordek

Bende unutmadan menümü yazayım morordek parkbyull

Uyanınca 2 bardak su 1 dilim ananas ve yarım şeftali

10.00
2 sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
2 dilim kavun

12.30
Kabak çekirdeği

14.30
1 tabak etli kuru fasulye
Salata
2 dilim ekmek

19.30
Yarım tabak taze fasulye
Yoğurt

4 litre su

( ben dün taze fasulye yapmıştım bugüne de kaldı. Arkadaşım da sağolsun bilmeden bugün kuru fasulye yapıp getirmiş. O yüzden sürekli fasulye yedim)

Anladım canım sağlık olsun ben ayrılayım öyleyse magickk blonde ambition kızlar başarılardilerim sizlere inşallah istediğiniz kiloya sağlıkla sıhhatle ulaşırsınız ben takımda yer olmadığından giremedim ayrılıyorum hakkım varsa helal olsun sizde helal edin

Ben de bize haber vermeden fasulye detoksuna başladın zannetmiştim.

Ben bu hafta buyuk hedef koyamicam cunku 3 gune regl olucam nasl olur bilmiyorum sanki bir msjda fancynancy nin hedef listesini hazrlicagini okudum yinede morordek kaptanimizida etiketlimde karisiklik olmasin
Hedefim 70.8

Ama ama olmadı, hani yarışacaktık bu hafta?

Ama ama olmadı, hani yarışacaktık bu hafta?
Tabiki yarisiyoruz canim ama gecen ayda bole olmustu bu ay dahada betr oldum smdiden sistim oyuzden moralim sfir yinede brakmiyorum hatta smdi kan grubuna gore beslenmye bakiyodum sporuma devam edicem regl btince toptan hepsi terkediyo cunku beni

Tabiki yarisiyoruz canim ama gecen ayda bole olmustu bu ay dahada betr oldum smdiden sistim oyuzden moralim sfir yinede brakmiyorum hatta smdi kan grubuna gore beslenmye bakiyodum sporuma devam edicem regl btince toptan hepsi terkediyo cunku beni

Rakibemi kaybettim zannettim.

Benim de genelde adet dönemimde fena artılar olurdu ama bu ay öyle olmadı nedense. Çok bol su tükettim ondan olabilir belki. Bol su ve ödem çayları iyi gelebilir sanki.

Helal olsum canm evt malesef takimda yer yokmus canm bizde simdilik disardan katiliyoruz kendine cok iyi bak canm

Helal olsun tabi canım sende helal et keşke yer olsaydı sende gelseydin biz izinliyiz o yüzden girdik liste dışıyız canım zaten bizimde belli değil takıma girip giremeyecegimiz cunku kapasite doluymus böyle dışardan takılıyoruz hayırlısı artık napalim arada girde yine konuşalım sohbet edelim

Hoşbuldum canım hayırlısı artık:)
Goşgeldin, geriden geriden geliyorum ama kaptanımız mutlaka yazmıştır sana da canım. Liste dışı da takılabilirsiniz birileri mezun olana ya da izne ayrılana kadar.

Benim de hep popomda.
Ahaha birbirimizi tamamlıyoruz desene o zaman, bölüşelim mi

yaaaa benide benidee kacir buralardan
Gel kuzum sende gel.

Ay bizim göbeğimiz bir kesilmiş kesin. Karar verdim ortim. Hadi bakalım vedalaşalım artık şu 8lerle, bi daha da görüşmeyelim kendileriyle.

Ya bak şimdi sen anlatınca hatırladım bizde izlemiştik ve çok beğenmiştim bende.

Ayy, fena bir deneyim tatlım. Çok şükür kazasız atlatmışsınız.
Ay sorma hilalcim ya. 3 yaş attım hastanede.

Fancy'im harikasın, tebrik ederim.
Fark atmışsın bana..
Sağol bebeğimmmm bende seni tebrik ediyorum, yüzde birincimiz olmuşsun

Yazdım ördekim.

5. Takım 576. Etap Birincisi

Bu haftamızın yüzde birincisi de hedef38beden kendisini tebrik ediyor, kurabiye ile ödüllendiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…