- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.421
Goşgeldin, geriden geriden geliyorum ama kaptanımız mutlaka yazmıştır sana da canım. Liste dışı da takılabilirsiniz birileri mezun olana ya da izne ayrılana kadar.
Ahaha birbirimizi tamamlıyoruz desene o zaman, bölüşelim mi
Gel kuzum sende gel.
Ay bizim göbeğimiz bir kesilmiş kesin. Karar verdim ortim.Hadi bakalım vedalaşalım artık şu 8lerle, bi daha da görüşmeyelim kendileriyle.
Sayın kaptanım müteşekkirim. Bayramdı seyrandı ramazandı derken yine de 2 kilo gitti ama fena sayılmaz değil miGeldimmm yettimmmm
Dondurmaya rağmen iyi eksi gelmişsin
Perşembe akşamı dondurma yenecek şey mi :) 60 puan cezaCikilatacanavari
Müthiş vermişsin canım tebrik ederim.
Sizin oğlan da iyi aksiyon yaşatmış akşam akşam
Sana şekersiz çok iyi yaradı bak Sibelcim bu kilolarda 1 kg vermek büyük başarı
Canım emin misin izne ayrılmak istediğine? Bence güzel gidiyorsun. Bu arada sen hedefini 62'ye çektiğin için mezuniyet hakkın da var ama sen bilirsin.
Geçen hafta 65,3 bildirmişsin canım bak farkın arttı
Sen de çaktırmadan kilo verenlerdensin karabiberim, menü falan yazmıyorsun ama gidiyor kilolar masallah :)
Geçen haftaki kilon 137.7 degildir herhalde candycim
Ben bu haftaki bildirimini başlangıç kilosu olarak alıyorum cunku kac haftada verdiginden emin degilim
Süpersin fancycim
Teşekkür ederim canımm
Takımda kalacaksın tabi ki, kimseyi kapı dışarı etmiyoruzListeye girme durumuna ortalamaya göre karar vereceğim canım, eğer ortalama düsüyorsa haftaya kalır :)
Estağfurullah, sizin tembel zamanınıza denk geldim demek kiTebrik ederimfancynancy . Seni geçmeye çalıştım ama başaramadım. Bilemediğin eli. öpeceksin derler. Tebrikler tekrardan
Şımarabilir miyim.Çokkk tatlısın fancyciğim
Menün benim gibi meyve severlere çok cazip canımKızlar ben hemen bugünkü menümü yazayım sonra unutuyorum bu arada diyetisyene gidiyorum onuda belirteyim
Sabah 20 kiraz 3 dilim kavun 1 büyük mor erik
Ara 1 dondurulmuş muzla 5 hurmayı blenderdan geçirdim alın dondurma
40 dk spor 300 kalori yakıldı
Akşam 1 patatesle yarim avokadolu bol yeşillikli salata
1 lt detoks suyu ve yatana kadarda 2 lt suyu bitiririm
Ve arada bitki çayı 1 bardak hibiskus çayı akşamda kekik çayı icicem
Vuuuu bende tebrik ediyorumEvet hanımlar bu hafta 4.yüz amaaaahedef38beden cigim bireysel sıralamada 3. olmuş kendisini bir kere daha tebrik ediyorum
Hadi ya herkes iyi asılmiş bu hafta. .Inşallah haftaya daga iyi oluruz.Yaaa kıl payı ile 3.lük kaçtı kızlar
8'e kadar başka bir değişiklik olmazsa 4. gibiyiz
Benimde öyle, gitmiyor arkadaş.Bölüşelim valla Fancycim. Canım çıkıyor kendisinden kurtulmak için.
Evet kuzucum devam et, o gül böreği olmasaymış menünde daha iyi olurmuş ama alışverişte yakmışsındır umarım.Bu arada fancynancy sanada tebrik
bende ciddi anlamda yükselmişim hee şekersiz devam
Fancycim o sporlar ne öyleee tansiyonun düşmedi mi git bir çikolatalı pasta ye kendine gelmorordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 10. Gün
Kahvaltı
3 yumurtadan Kaşarlı ve hindi fümeli omlet
Adaçayı
Ara
5 hurma
1 sütlü filtre kahve
Akşam
1 orta boy fırında çupra
3 yk ıspanak kavurma
Yarım kaseden biraz fazla halep köfte
2 ısırık tam buğday lavaş
1 bardak ayran
Gece:
3 hurma
1 maden suyu
Su: 3 lt bitmiştir
Spor:
40 dk yürüyüş
45 dk eliptik
7 dk karın egzersiz
350 ip
Eki Görüntüle 2163472 Eki Görüntüle 2163473
Kesinlikle cocuklar cok beğenirEstağfurullah, sizin tembel zamanınıza denk geldim demek kimalum tatil korkusu da sarınca spora yüklendim.
Tebriğin için teşekkür ediyorum canım.
Şımarabilir miyim.O senin tatlılığın şekerim.
Menün benim gibi meyve severlere çok cazip canımşu muzla dondurma olayını bende yapacağım. Çocuklar içinde sağlıklı bir atıştırmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?