- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.921
slmlarr
shelly hoşgeldin canım.inşallah bu sefer listelere bağlı olmadan sağlıklı bi şekilde kilolarından kurtulursun.
takyoncum şanslı kaptanım(ferihancıma göre:) yeni kişiler yeni azimli insanların kaptanısın.herkeste bir gayret ,sürekli takıma girmek istiyorum acaba biri bişey paylaştı mı bişey kaçırcam mı endişesi var.inan takımın bu halini çok sevdim:)Allah nazarlardan saklasın.evet bugün başlamış olduk rekabete.kahvaltıyı geç yapmıştm zaten şimdi akşama dikkat etmeliyim.canım 5 gün diyeti güzel çok da rahat kilo verdirir şu an evimdeyim ve annem asla bu diyeti yapmama müsaade etmez.fakat yurtta çok rahat uygularım yani seni bekletmek de istemem ama 8nde başlasak olmaz mı?
selam arkadaşlar bugünki menüm şöyle (pazar olduğu için hoşgörün noolurr)
sabah
2 bardak çay
1 k k peynir
1 yumurta
2 sosis
2 zeytin
2 dilim ekmek
biliyorum bugünki kahvaltıyı abarttım hep beraber kahvaltı yaptık 1 ay sonra o yüzden sohbet felan yediklerimin farkına varamadım(
öğlen 1 mandalina 7 tane üzüm
akşam
yarım tabak yoğurtlu makarna ve yarım kase çorba içmeyi düşünüyorum
arada birşey yemedim (daha ne yiyeceksin dediğinizi duyar gibiyim ) :)))
afiyet olsun kaptancım
yaramasın inşallah
Herkese iyi pazarlar diliyorum arkadaşlar. 5. gruba davet edildim ve aranızdayım. Okuduklarıma göre, 2 haftalık deneme sürecindeyim ve bu süre boyunca gidişatıma bakılarak beni de takıma alıp almamaya karar vereceksiniz doğru anlamışımdır umarım :18:
Ben herhangi bir diyet listesi takip etmiyorum. doğru beslenme prensipleri ışığında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Sizce bir listem olmadan da zayıflayabilir miyim? Zaten öğlen yemeklerinde mecburen okulda ne çıkarsa onları yiyebiliyorum. Evden yemek götürme hevesim en fazla bikaç ay sonra tükeniyo. Daha uzun soluklu olsun istiyorum zayıflama çabalarım. kendimi kısa sürede yoruyorum her seferinde, çok sıkı diyet listelerine uyamayınca hevesim kırılıyor ve herşeyi bırakıyorum.tavsiyeleriniz bekliyorum. iştah kapatıcı bişeyler arıyorum bu konuda ne önerebilirsiniz? Bol su içmeye çalışıyorum.
Sevgiler
canım boyum 1,70
ben de senin gibi olsam. inşallah başaracağım
senanazcım boyum 1,70 ama kilolarım tamamen göbek ve belde toplanmış vaziyette basen kalça felan yok bende incecik ama belden yukarısı kalın 100 gramda alsam direk belimde bir kat oluşuyor
Merhaba kızlar, menümü yazmaya geldim.. Anlaşılan birçoğumuz pazar kaçamakları yapmış :)
Benim yediklerim şöyleeee
Sabah: 1 pors börek
Ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
Öğle: Çeyrek kokoreç - bu da nerden estiyse bilmiyorum artık :)
Ara: 1 mini bitter tadelle
Akşam: 60 gram tavuk, 1 dilim ekmek
Haftasonu olunca işin ayarı kaçıyor cidden :/ 2 saat kadar hafif tempoda yürüyüş yaptım bu arada, hiç yoktan iyidir diyorum :)
Aaah ahh ben de öyle olsam keşke, hem basen var hem de belim ince ama simitlerim felaket
Belim 70, simitlerim 90 cmKalçam da 99
ebrehecim maşalllaahhhh canım afiyet olsun yaramasın amabörek çikolata maşallah benide geçmişsin şaka bir yana kızlar haftasonu hepimiz saldık vallahi ama yarın toparlanalım lütfen en başta beennnnnn
merhaba kızlar, 5. gruba davet edildim ama, şimdi tam olacak ne yapmam gerekiyor zayıflamaya çalışmak dışında?
bu arada boyum 1.72 ama kilom 63(((
basen ve göbüşümde toplanmış durumda kilolarım ama şöyle bir durum var, kilo verdiğim zaman heryerimden kilo veriyorum aldığım zamanda aynı şekilde heryerden alıyorum ama artık daha çok basen ve göbekte toplanıyor, geçen sene 55 kiloydum ben yaa(
tekrar eski günlerime dönicem inşallah..
merhaba kızlar, 5. gruba davet edildim ama, şimdi tam olacak ne yapmam gerekiyor zayıflamaya çalışmak dışında?
bu arada boyum 1.72 ama kilom 63(((
basen ve göbüşümde toplanmış durumda kilolarım ama şöyle bir durum var, kilo verdiğim zaman heryerimden kilo veriyorum aldığım zamanda aynı şekilde heryerden alıyorum ama artık daha çok basen ve göbekte toplanıyor, geçen sene 55 kiloydum ben yaa(
tekrar eski günlerime dönicem inşallah..
teşekkür ederim kızlar, hoşbulduk :))
inşallah aranıza katılıcam, azimliyim başarıcam bu işi :)
ben üç ay önce evlendim, çalışıyorum, masabaşı iş olduğu için o da biraz sıkıntı oluyo bana kilo vermede.. evde koşu bandım var, onu kullanıyorum spor için mekik aleti falan da var:)) ev spor salonu gibi aslında ama yapan yok şimdilik :)
atıştırmayı çok severim, tatlıya bayılırım, her türlüsüne :))
aklıma gelenler şimdilik bunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?