Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabiki olur canım bu haftayı böyle bitirelim haftaya başlarız inşallah anneni anlıyabiliyorum benim kızımda akşama kadar sadece haşlanmış patates yese oturup ağlardım herhalde :)))

bu arada arescim burda olmandan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum bidaha gitme sakın :))

selam arkadaşlar bugünki menüm şöyle (pazar olduğu için hoşgörün noolurr)
sabah
2 bardak çay
1 k k peynir
1 yumurta
2 sosis
2 zeytin
2 dilim ekmek
biliyorum bugünki kahvaltıyı abarttım hep beraber kahvaltı yaptık 1 ay sonra o yüzden sohbet felan yediklerimin farkına varamadım (
öğlen 1 mandalina 7 tane üzüm
akşam
yarım tabak yoğurtlu makarna ve yarım kase çorba içmeyi düşünüyorum
arada birşey yemedim (daha ne yiyeceksin dediğinizi duyar gibiyim ) :)))

afiyet olsun kaptancım
yaramasın inşallah

afiyet olsun kaptancım
yaramasın inşallah

amonracım yaradı galiba yaaa kendimi çok şiş hissediyorum hele akşam yemöeğinden sonra göbeğim çıktı sanki alışmışım az yemeye bugün çok yüklendim galiba çok rahatsız ve suçlu hissediyorum kendimi (((

hoşgeldin takıma arkadaşım

senanazcım boyum 1,70 ama kilolarım tamamen göbek ve belde toplanmış vaziyette basen kalça felan yok bende incecik ama belden yukarısı kalın 100 gramda alsam direk belimde bir kat oluşuyor

Merhaba kızlar, menümü yazmaya geldim.. Anlaşılan birçoğumuz pazar kaçamakları yapmış :)

Benim yediklerim şöyleeee

Sabah: 1 pors börek
Ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
Öğle: Çeyrek kokoreç - bu da nerden estiyse bilmiyorum artık :)
Ara: 1 mini bitter tadelle
Akşam: 60 gram tavuk, 1 dilim ekmek

Haftasonu olunca işin ayarı kaçıyor cidden :/ 2 saat kadar hafif tempoda yürüyüş yaptım bu arada, hiç yoktan iyidir diyorum :)

senanazcım boyum 1,70 ama kilolarım tamamen göbek ve belde toplanmış vaziyette basen kalça felan yok bende incecik ama belden yukarısı kalın 100 gramda alsam direk belimde bir kat oluşuyor

Aaah ahh ben de öyle olsam keşke, hem basen var hem de belim ince ama simitlerim felaket

Belim 70, simitlerim 90 cm Kalçam da 99

ebrehecim maşalllaahhhh canım afiyet olsun yaramasın ama börek çikolata maşallah benide geçmişsin şaka bir yana kızlar haftasonu hepimiz saldık vallahi ama yarın toparlanalım lütfen en başta beennnnnn

bende çıkarım birazdanherkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kızlar

Son düzenleme:
ebrehecim maşalllaahhhh canım afiyet olsun yaramasın ama börek çikolata maşallah benide geçmişsin şaka bir yana kızlar haftasonu hepimiz saldık vallahi ama yarın toparlanalım lütfen en başta beennnnnn

Aaaa o çikolata 8 gramcıktı, sadece 38 kaloriiii ve bitter olduğu için de hemencik kesiyor tatlı isteğini.

Bahanem de hazır yaniii, ama sondu tabi ki de. Birkaç kilo vermeden çikolata filan yemek yok artık.

İyi geceler arkadaşlar, yarın görüşürüz. İşyerinden giremeyebilirm bilginiz olsun

merhaba kızlar, 5. gruba davet edildim ama, şimdi tam olacak ne yapmam gerekiyor zayıflamaya çalışmak dışında?
bu arada boyum 1.72 ama kilom 63 (((
basen ve göbüşümde toplanmış durumda kilolarım ama şöyle bir durum var, kilo verdiğim zaman heryerimden kilo veriyorum aldığım zamanda aynı şekilde heryerden alıyorum ama artık daha çok basen ve göbekte toplanıyor, geçen sene 55 kiloydum ben yaa (
tekrar eski günlerime dönicem inşallah..

hoşgeldin canım takyon takım kaptanımız detaylı bilgi verecektir ama
ben dilim döndüğünce anlatayım
önce bi deneme sürecin var
bu sürede paylaşım yapman ve burayı takip etmen gerek
yani ne yedin ne içtin spor ne yaptın gibi
sonrasında takıma geiriyosun
amaç birbirimizi motive etmek

esw cim hoşgeldin canım öncelikle 2 haftalık bi deneme sürecindesin 2 hafta sonunda durumuna göre asıl üye olarak alınacaksın listeye kii inşallah asıl üyelerimizden olursun gün boyu diyet namına yaprıklarımızı ne yedik ne içtik diyet listemizi yazıyoruz canım kii yaptığımız hatalar arkadaşlarımız tarafından uyarılsın yada biz arkadaşlarımız için eleştiri veya öneri yapabilelim haricinde bir takımız canım birliktelik çok önemli arkadaşların yazdıkları mesajlara yorum yapmayı unutmayalım bu şekilde birbirimizi tanıyarak hep beraber bütüüüünnnnn fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallah varlığını hissettir bize :)))) tekradan hoşgeldin canım bu arada kendini biraz tanıtabilirmisin ? inşallah hedef kilona ulaşırsın

teşekkür ederim kızlar, hoşbulduk :))
inşallah aranıza katılıcam, azimliyim başarıcam bu işi :)
ben üç ay önce evlendim, çalışıyorum, masabaşı iş olduğu için o da biraz sıkıntı oluyo bana kilo vermede.. evde koşu bandım var, onu kullanıyorum spor için mekik aleti falan da var:)) ev spor salonu gibi aslında ama yapan yok şimdilik :)
atıştırmayı çok severim, tatlıya bayılırım, her türlüsüne :))
aklıma gelenler şimdilik bunlar:)

iyi geceler
vayy gün geçtikçe büyüyoruz sayımız artıyor.bizi durdurabilene aşk olsun:)
böyle hareketli takımı bulmuşum gider miyim takyoncum sen hiç merak etme bundan sonra inşallah hep buralardayım.
esw hoşgeldin canım aramıza.malesef benimde üst bölge sorunlu.alt taraf incecik.göbek,yanlar ve göğüs nasıl kurtulcam bilemiyorum
off off ah şu pazarlar.sizinkiler kaçamaksa benimki dev bi kaçamak heralde utanıyorum yazamıycam.bugün yaptığım güzel şeyleri sıralayayım beşi bi yerdeye başladım.2 bardak yeşil çay içtim.akşam yemeğinde ekmek yemedim.yarım saat aletli spor yaptım parkta,soğukta:)
yarın güzel bi başlangıç yapıcam.takyoncum rakibim acaba 5li den başka alternatif diyet var mı aklında?

Son düzenleme:

çiçeği burnunda evlilerimizdensin sende :)) evdeki spor aletleri senin için büyük bir avantaj inşallah yararını görürsün canım çalışan kadın için zor tabi akşama kadar iş akşam gelince temizlikmi yapacan yemekmi ütümü yoksa spormu atıştırmayı ve tatlıyı bıraktın umarım :))
yaaa çikolata yemeye hasret kaldım arkadaşlar hayırlısıyla hedef kiloma ulaştığımda kutlamak için ilk yapacağım çikolata yemek olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…