- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.901
herkese iyi pazarlar.sabah kalkar kalkmaz iki bardak suyumu içtim. kahvaltıda domates salatalık ve maydanoz yedim. 1 kk peynir. 3 adet de zeytin. daha sonra tekrar bol miktarda su içtim. 1 elma yedim. birazdan da yeşil çayımı içeceğim. bugün kendimi daha hafif hissediyorum kızlar.
hoş bulduk arkadaşlar hepinize teşekkürler ben bugün herzamanki gibi erkenden kalktım bizim cim cime yüzünden kalktım sabah 5 dedimi ayaktayız ama bir yöndende benim için iiii oluyo metobolizmam erkenden çalışmaya başlıyo sabah az biraz kahvaltı yaptım kahvaltımda 1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
ve birazda domates
daha sonra saat 9 gibi rezene çayımı içtim saat 12 de yarım porsiyon yağı çok az makarna yedim (ekmeksiz bol yeşillikli)şu anda yine çayımı içiyorum akşamada çok az yayla çorbası içicem 6 dan sonra meyve haricinde bişiy yemeyi düşünmüyorum bilmiyorum kızlar bugünki menüm sizce nasıl herkese kolay gelsin arkadaşlar
süpersin
ben kahvaltıyı pazar şererfine abarttım biraz
2 dilim ekmek
1 yumurta
bol maydonoz roka
2 şer dilim salam ve kaşar
yanında da şekerssiz çayımı içtim
öğleni de meyve ve bikaç tane fındıkla geçiştirdim
akşam da zeytinyağlı pırasa ve tarhan çorbası yemeği düşünüyorum
bugünki menün çok güzel canım iyi bir başlangıç bence ama sporuda ihmal etmemelisin kilo vermede çok büyük etkisi var bu arada kendini biraz tanıtırmısı
evet sporu yazmamışım yatmadan önce biraz mekik çekcem bakalım yaşım 20 konyada oturuyorum 2 ay önce doğum yaptım sezeryanla dünya tatlısıbi kızım var boyum 1.64 kilom 62 hedefim 55 hırslıyım dır baya bi çünki 90 la doğuma girdim ve etrafın işte normal doğum ile sezeryan farkı demesi beni çok hırslandırdı diyet yapmadan sporla verdim ama 55 olmak istiyorum tamam sezeryanda kilo kalıyo ama benim tanıdım normal doğum yapanlar ve hala kilolu olan arkadaşlar var yani gayret istiyo neyse baya uzun oldu bende inş 2 hafta sonra takıma girerim çünki dedim gibi rakip olunca kilo verceme inanıyorum
afiyet olsun kızlar valla pazar sendromu aynen benimde üzerimde bende abarttım biraz neyseki 1 gün sadece :))))
bugünki menün çok güzel canım iyi bir başlangıç bence ama sporuda ihmal etmemelisin kilo vermede çok büyük etkisi var bu arada kendini biraz tanıtırmısı
evet sporu yazmamışım yatmadan önce biraz mekik çekcem bakalım yaşım 20 konyada oturuyorum 2 ay önce doğum yaptım sezeryanla dünya tatlısıbi kızım var boyum 1.64 kilom 62 hedefim 55 hırslıyım dır baya bi çünki 90 la doğuma girdim ve etrafın işte normal doğum ile sezeryan farkı demesi beni çok hırslandırdı diyet yapmadan sporla verdim ama 55 olmak istiyorum tamam sezeryanda kilo kalıyo ama benim tanıdım normal doğum yapanlar ve hala kilolu olan arkadaşlar var yani gayret istiyo neyse baya uzun oldu bende inş 2 hafta sonra takıma girerim çünki dedim gibi rakip olunca kilo verceme inanıyorum
bende sezeryanla doğum yaptım dediğin gibi ilk zamanlarda çok kötü bir göbek vardı ama mekik birebir göbek eritmede gerçekten işe yarıyor diyet felan derken 1 yılda verdim kilolarımı doğumdan sonra 80 kiloydum bi ara 63 e düştüm sonra tekrar 75 olunca buraya koştum çok şükür şu an 62 kiloyum hedefim 58 az kaldı
o birgünler yüzünden ben bu haldeyim takyoncuğum.
bende sezeryanla doğum yaptım dediğin gibi ilk zamanlarda çok kötü bir göbek vardı ama mekik birebir göbek eritmede gerçekten işe yarıyor diyet felan derken 1 yılda verdim kilolarımı doğumdan sonra 80 kiloydum bi ara 63 e düştüm sonra tekrar 75 olunca buraya koştum çok şükür şu an 62 kiloyum hedefim 58 az kaldı
ne güzel aynı kilodayız takyoncum boyunuz kaç
ne güzel aynı kilodayız takyoncum boyunuz kaç
canım boyum 1,70
sanada iyi pazarlar canım evet gayet doğru anlamışsın kuralları :))canım ben listem olmadan diyet yaptım mesela kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek ve az biraz peynir ve şekersiz çay içtim öğlen ve akşamları evde ne yemek varsa 3 yada 4 kaşık yedim ekmeği kestim tatlıdan uzak durdum ve bol bol yürüyüş yapıyorumben bu şekilde verdim canım listeye bağlı kalamıyorum çok çabuk sıkılıyorum o yüzden böyle daha iyi oluyor veee bu arada deneme sürecinde tek dikkat edilen kilo verme değil canım gün içinde ki paylaşımlarında önemli varlığını hissettir :)) kaç kilosun ?Herkese iyi pazarlar diliyorum arkadaşlar. 5. gruba davet edildim ve aranızdayım. Okuduklarıma göre, 2 haftalık deneme sürecindeyim ve bu süre boyunca gidişatıma bakılarak beni de takıma alıp almamaya karar vereceksiniz doğru anlamışımdır umarım :18:
Ben herhangi bir diyet listesi takip etmiyorum. doğru beslenme prensipleri ışığında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Sizce bir listem olmadan da zayıflayabilir miyim? Zaten öğlen yemeklerinde mecburen okulda ne çıkarsa onları yiyebiliyorum. Evden yemek götürme hevesim en fazla bikaç ay sonra tükeniyo. Daha uzun soluklu olsun istiyorum zayıflama çabalarım. kendimi kısa sürede yoruyorum her seferinde, çok sıkı diyet listelerine uyamayınca hevesim kırılıyor ve herşeyi bırakıyorum.tavsiyeleriniz bekliyorum. iştah kapatıcı bişeyler arıyorum bu konuda ne önerebilirsiniz? Bol su içmeye çalışıyorum.
Sevgiler
Takyoncum mesajıma hemen cevap yazman beni çok sevindirdi. Paylaşım yapmada emin olun başınızı ağrıtırımsorarım durmadan bişeyler yada yazarım işte
Boyum 1.70, kilom ise 75. İdeal kilom 60 ve ben bu kiloyu çook uzun seneler öncesinde gördüğümü hayal meyal hatırlıyorum.
Benim başaramadığım ve beni pes ettiren konu şu listeler. Ben de senin gibi ideal olan öğün saatlerini ve yiyecek miktarlarını aşmadan uzun sürede alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum. Tanıştığımıza memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?