Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi pazarlar.sabah kalkar kalkmaz iki bardak suyumu içtim. kahvaltıda domates salatalık ve maydanoz yedim. 1 kk peynir. 3 adet de zeytin. daha sonra tekrar bol miktarda su içtim. 1 elma yedim. birazdan da yeşil çayımı içeceğim. bugün kendimi daha hafif hissediyorum kızlar.

süpersin
ben kahvaltıyı pazar şererfine abarttım biraz
2 dilim ekmek
1 yumurta
bol maydonoz roka
2 şer dilim salam ve kaşar
yanında da şekerssiz çayımı içtim
öğleni de meyve ve bikaç tane fındıkla geçiştirdim
akşam da zeytinyağlı pırasa ve tarhan çorbası yemeği düşünüyorum

afiyet olsun kızlar valla pazar sendromu aynen benimde üzerimde bende abarttım biraz neyseki 1 gün sadece :))))

hoş bulduk arkadaşlar hepinize teşekkürler ben bugün herzamanki gibi erkenden kalktım bizim cim cime yüzünden kalktım sabah 5 dedimi ayaktayız ama bir yöndende benim için iiii oluyo metobolizmam erkenden çalışmaya başlıyo sabah az biraz kahvaltı yaptım kahvaltımda 1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
ve birazda domates
daha sonra saat 9 gibi rezene çayımı içtim saat 12 de yarım porsiyon yağı çok az makarna yedim (ekmeksiz bol yeşillikli)şu anda yine çayımı içiyorum akşamada çok az yayla çorbası içicem 6 dan sonra meyve haricinde bişiy yemeyi düşünmüyorum bilmiyorum kızlar bugünki menüm sizce nasıl herkese kolay gelsin arkadaşlar

bugünki menün çok güzel canım iyi bir başlangıç bence ama sporuda ihmal etmemelisin kilo vermede çok büyük etkisi var bu arada kendini biraz tanıtırmısın

ben de bugün korktum ama tam moduma girdim galiba. inşallah böyle devam eder.

Son düzenleme:

Herkese iyi pazarlar diliyorum arkadaşlar. 5. gruba davet edildim ve aranızdayım. Okuduklarıma göre, 2 haftalık deneme sürecindeyim ve bu süre boyunca gidişatıma bakılarak beni de takıma alıp almamaya karar vereceksiniz doğru anlamışımdır umarım :18:
Ben herhangi bir diyet listesi takip etmiyorum. doğru beslenme prensipleri ışığında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Sizce bir listem olmadan da zayıflayabilir miyim? Zaten öğlen yemeklerinde mecburen okulda ne çıkarsa onları yiyebiliyorum. Evden yemek götürme hevesim en fazla bikaç ay sonra tükeniyo. Daha uzun soluklu olsun istiyorum zayıflama çabalarım. kendimi kısa sürede yoruyorum her seferinde, çok sıkı diyet listelerine uyamayınca hevesim kırılıyor ve herşeyi bırakıyorum. tavsiyeleriniz bekliyorum. iştah kapatıcı bişeyler arıyorum bu konuda ne önerebilirsiniz? Bol su içmeye çalışıyorum.

Sevgiler

sanada iyi pazarlar canım evet gayet doğru anlamışsın kuralları :))canım ben listem olmadan diyet yaptım mesela kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek ve az biraz peynir ve şekersiz çay içtim öğlen ve akşamları evde ne yemek varsa 3 yada 4 kaşık yedim ekmeği kestim tatlıdan uzak durdum ve bol bol yürüyüş yapıyorumben bu şekilde verdim canım listeye bağlı kalamıyorum çok çabuk sıkılıyorum o yüzden böyle daha iyi oluyor veee bu arada deneme sürecinde tek dikkat edilen kilo verme değil canım gün içinde ki paylaşımlarında önemli varlığını hissettir :)) kaç kilosun ?

Takyoncum mesajıma hemen cevap yazman beni çok sevindirdi. Paylaşım yapmada emin olun başınızı ağrıtırım sorarım durmadan bişeyler yada yazarım işte

Boyum 1.70, kilom ise 75. İdeal kilom 60 ve ben bu kiloyu çook uzun seneler öncesinde gördüğümü hayal meyal hatırlıyorum.

Benim başaramadığım ve beni pes ettiren konu şu listeler. Ben de senin gibi ideal olan öğün saatlerini ve yiyecek miktarlarını aşmadan uzun sürede alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum. Tanıştığımıza memnun oldum

bende memnun oldum arkadaşım paylaşım konusunda sen bol bol başımızı ağrıt inan buna ihtiyacımız var takım olarak yeniden kalkınma dönemindeyiz üyelerimizin çoğu yeni listelere fazla takılma boşver ben takılmıyorum şahsen ne varsa azıcık yiyorum ama ekmeksiz tabi bol bol su içmeye özen gösteriyorum yeniden hoşgeldin canımmm

slmlarr
shelly hoşgeldin canım.inşallah bu sefer listelere bağlı olmadan sağlıklı bi şekilde kilolarından kurtulursun.
takyoncum şanslı kaptanım(ferihancıma göre:) yeni kişiler yeni azimli insanların kaptanısın.herkeste bir gayret ,sürekli takıma girmek istiyorum acaba biri bişey paylaştı mı bişey kaçırcam mı endişesi var.inan takımın bu halini çok sevdim:)Allah nazarlardan saklasın.evet bugün başlamış olduk rekabete.kahvaltıyı geç yapmıştm zaten şimdi akşama dikkat etmeliyim.canım 5 gün diyeti güzel çok da rahat kilo verdirir şu an evimdeyim ve annem asla bu diyeti yapmama müsaade etmez.fakat yurtta çok rahat uygularım yani seni bekletmek de istemem ama 8nde başlasak olmaz mı?

bugün bikaç saatliğine markete çıktık kendime naneli limonlu yeşilçay,bol bol soda ve limon aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…