Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de evdeyken mümkün olmuyor çocuklardan. işe geldiğim zaman ancak. ben de tam üç tane çocuk var. erkekler iyi. ama kızım çok nazlı.daha 1 yaşında . onunla bende çıkamıyorum.havalar dediğin gibi soğudu.zor oluyor çocuklarla.eee ne yapalım fırsat oldukça yapacağız birşeyler.

Herkese günaydın. Ben geçen perşembe katıldım aranıza. Ama ogünden beri hastayım netede giremedim. Gerçi şimdide dökülüyorum resmenç Cuma günü kilo bildirim günüymüş. Ben perşembeden vermiştim kilomu. Tekrar kilo bildiriminde bulunmam gerekirmi aacaba kıslar? Birde kilo listelerimiz gibi bir liste varmı acaba ben bulamadım da

günaydın hanımlar maalesef haftasonu görüşemedik tatildi misafirdi derken temizlik derken 3 gün geldi geçti kusura bakmayın nete giremedim..
ben bugün
kalkınca 1 bardak sıcak su içtim 15 dk sonra da
2 dilim ekmek , 1 küçük çay bardağı çay,
az yağlı mantarlı omlet 2 kaşık kadar
1 çorba kaşığı pekmez
sonra da 15 dk hızlı bir tempoda yürüyüş (hi hi hi servise geç kalmamak için )
şimdi işteyim arada bir şey atıştırmayı düşünmüyorum
öğlen de
ŞEHRİYE ÇORBA
TAS KEBABI
PİRİNÇ PİLAVI
SALATA
BAKLAVA

yemek menümüz bu işyerinde,, ben ne yapacağım şimdi yaaaaa
olmazsa inşallah küçük porsiyon olursa tas kebabı ve salata alacağım
baklavayı da eşime götürürüm

canımsın birden yüklenme kendine ama normaldir sonuçta vücut ve metobolizma yeni düzene alışması lazım biraz sarsar tabi ama iki üç güne kadar alışırsın :)
ne diyim senanazcım harikasın yürüyüşünde güzel bizim gibi gaflete düşmemende güzel ((
geçmiş olsun desirebelcim evet cuma bildirim günüydü ama yeni üyeler 2 hafta deneme sürecindeler 2 haftanın sonunda yapılan paylaşımlara ve kil o vermedeki azmine göre takıma alınıp alınmayacağına karar veriliyor senin başlangıç kilon kaçtı ?
günaydın adigenissecim canım müsait bir zamanında cuma listeleri hakkında konuşalım ben deneme yapa yapa öğrendim şükür sende öğren ki olurda ben buralarda olamazsam yardımcı kaptan olarak listeleri senin hazırlaman gerekebilir

herkese günaydın ve hoşbulduk :))
sabah işe gelmeden bir kase nesfit yemiştim sütle beraber ama şimdi midem yanıyo, şişirdi karnımı ( rahatlatsın diye yeşil çay içiyorum ama umarım faydası olur..

kızlarrrr herkese günaydınlar az önce 1 bardak şekersiz çay 1 dilim omlet yiyerek kahvaltımı yapmış bulunuyorum bugün yürüyüşte yapacam inşallah akşama detaylı yazarım menümü
bu arada arrreeeesssss nerdesin başladınmı diyete rakibimsin :))))

herkese günaydın ve hoşbulduk :))
sabah işe gelmeden bir kase nesfit yemiştim sütle beraber ama şimdi midem yanıyo, şişirdi karnımı ( rahatlatsın diye yeşil çay içiyorum ama umarım faydası olur..

yeşil çay genelde rahatlatıyormuş ama nedense bende ters etki yapıyor daha çok midemi bulandıtrıyor

bizler takıma yeni girdik. 15 günlük deneme sürecimiz var. eğer asil olarak girersek takıma kilo bildirimlerimiz o zaman başlayacak.

Oooh süpersin canım. Ben de normalde işe 2 otobüsle gidiyorum, 2. ye binmedim ve 35 dakika yürüdüm. Çook mutlu bir başlangıç oldu güne.

Şimdi de yeşilçayımı yudumluyorum..

Bu arada günaydınlar herkeseeee

ben müsaitim sen de müsaitsen ben hazırım

Listeyi görmedim neyse sorun değil ben sabahki menümü yazayım hemen
4 dilim etimek 2 dilim peynir domates salatalık 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan ıhlamur. Şimdide yeşil çayımı içiyorum.

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Benim başlangıç kilom 82.6 geçen perşembe. Kilo bildirimlerini yaptığımız listeler varmı? Aday üylelerin kilo bildirim listeleri hangi sayfada acaba?

canım genel listemiz bu bu geçen haftanın bildirim listesi
**5.TAKIM 179. ETAP** etap 4.sü

ferihann( 92,0 / 92.0 / 0,0 / 0,00% )
takyon ( 63,0 / 63 / 0.0 / 0.00% ) ( eski üye geri döndü )
aresozgur ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
benben ( 64,9 / 64.9 / 0.0 / 0.00% )
banucan4 ( 85,3 / 85.3 / 0,0 / 0,00% )
adigenisse( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% ) ( yeni üye )
amonra ( 86.6 / 83.4 / 3.2 / 3.70% ) ( yeni üye )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 529.8 / 526.6 / 3.2 / 0.60% )

günaydın ebrehecim imrendim valla eski yürüyüşlerimi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…