- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.961
öyle olur ben de hafta sonu evde pek mutsuz gezdim. Ama zamanla alışıyorsun. Mide normal düzenine giriyor garibim.arkadaşım geçmiş olsun. Kendine dikkat et.
günaydın senanazcım sabah yürüyüşü gerçektende çok güzel iyi yapmışın ama ben yürüyüş yapmayalı o kadar uzun zaman olduki yaz ayları olsa kızımıda alır çıkarım ama malum üşütür diye de korkmuyo deilim inş senin kadar olmasada az bir evde yürüyüş yaptım işte temizlik falan gibisinden
Kolay gelsin o zman şekerim :)
canımsın birden yüklenme kendine ama normaldir sonuçta vücut ve metobolizma yeni düzene alışması lazım biraz sarsar tabi ama iki üç güne kadar alışırsın :)Slm kızlar bu gün ilk yorum benden gelsin kahvaltı canım hiç istemedi henüz bişiy yemedim rezene çayımı içiyorum kendimi biraz kötü hissediyorum bu gün galiba dünfazla yüklendim birden bire yemeyi içmeyi kesince mide kabul etmedi heralde ama kafa olarak çok rahat hissediyorum kendimi hepinize iii kilo vermeler diliyorum
ne diyim senanazcım harikasın yürüyüşünde güzel bizim gibi gaflete düşmemende güzelarkadaşlar herkese günaydın günaydın günaydın. bugün mesai başladı.işe gelirken servisten 2 durak önce indim ve yürüyüşümü yaptım. gerçi istanbul sokaklarında biraz zor oluyor. ama azimle devam ediyorum. takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hoş gelmiş. bu arada pazar günü ben diyetimi bozmadım. pazar gününün gafletine düşmedim.inşallah bu böyle devam eder. herhalde kimseler uyanmadı. o zaman sizlere sabah menümü vereyim:
kepek ekmek içinde domatesli ve kaşarlı tost. ee tabii ki kaşarlar sınırlı sayıda.
1 büyük fincan açık çay.kahvaltıdan iki saat önce de iki bardak ılık su mutlaka içerim.
geçmiş olsun desirebelcim evet cuma bildirim günüydü ama yeni üyeler 2 hafta deneme sürecindeler 2 haftanın sonunda yapılan paylaşımlara ve kil o vermedeki azmine göre takıma alınıp alınmayacağına karar veriliyor senin başlangıç kilon kaçtı ?Herkese günaydın. Ben geçen perşembe katıldım aranıza. Ama ogünden beri hastayım netede giremedim.Gerçi şimdide dökülüyorum resmenç Cuma günü kilo bildirim günüymüş. Ben perşembeden vermiştim kilomu. Tekrar kilo bildiriminde bulunmam gerekirmi aacaba kıslar? Birde kilo listelerimiz gibi bir liste varmı acaba ben bulamadım da
günaydın adigenissecim canım müsait bir zamanında cuma listeleri hakkında konuşalım ben deneme yapa yapa öğrendim şükür sende öğren ki olurda ben buralarda olamazsam yardımcı kaptan olarak listeleri senin hazırlaman gerekebilirgünaydın hanımlar maalesef haftasonu görüşemedik tatildi misafirdi derken temizlik derken 3 gün geldi geçti kusura bakmayın nete giremedim..
ben bugün
kalkınca 1 bardak sıcak su içtim 15 dk sonra da
2 dilim ekmek , 1 küçük çay bardağı çay,
az yağlı mantarlı omlet 2 kaşık kadar
1 çorba kaşığı pekmez
sonra da 15 dk hızlı bir tempoda yürüyüş (hi hi hi servise geç kalmamak için)
şimdi işteyim arada bir şey atıştırmayı düşünmüyorum
öğlen de
ŞEHRİYE ÇORBA
TAS KEBABI
PİRİNÇ PİLAVI
SALATA
BAKLAVA
yemek menümüz bu işyerinde,,ben ne yapacağım şimdi yaaaaa
olmazsa inşallah küçük porsiyon olursa tas kebabı ve salata alacağım
baklavayı da eşime götürürüm
herkese günaydın ve hoşbulduk :))
sabah işe gelmeden bir kase nesfit yemiştim sütle beraber ama şimdi midem yanıyo, şişirdi karnımı( rahatlatsın diye yeşil çay içiyorum ama umarım faydası olur..
geçmiş olsun desirebelcim evet cuma bildirim günüydü ama yeni üyeler 2 hafta deneme sürecindeler 2 haftanın sonunda yapılan paylaşımlara ve kil o vermedeki azmine göre takıma alınıp alınmayacağına karar veriliyor senin başlangıç kilon kaçtı ?
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Benim başlangıç kilom 82.6 geçen perşembe. Kilo bildirimlerini yaptığımız listeler varmı? Aday üylelerin kilo bildirim listeleri hangi sayfada acaba?
Herkese günaydın. Ben geçen perşembe katıldım aranıza. Ama ogünden beri hastayım netede giremedim.Gerçi şimdide dökülüyorum resmenç Cuma günü kilo bildirim günüymüş. Ben perşembeden vermiştim kilomu. Tekrar kilo bildiriminde bulunmam gerekirmi aacaba kıslar? Birde kilo listelerimiz gibi bir liste varmı acaba ben bulamadım da
bizler takıma yeni girdik. 15 günlük deneme sürecimiz var. eğer asil olarak girersek takıma kilo bildirimlerimiz o zaman başlayacak.
Anladım. Teşekkür ederim.
arkadaşlar herkese günaydın günaydın günaydın. bugün mesai başladı.işe gelirken servisten 2 durak önce indim ve yürüyüşümü yaptım. gerçi istanbul sokaklarında biraz zor oluyor. ama azimle devam ediyorum. takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hoş gelmiş. bu arada pazar günü ben diyetimi bozmadım. pazar gününün gafletine düşmedim.inşallah bu böyle devam eder. herhalde kimseler uyanmadı. o zaman sizlere sabah menümü vereyim:
kepek ekmek içinde domatesli ve kaşarlı tost. ee tabii ki kaşarlar sınırlı sayıda.
1 büyük fincan açık çay.kahvaltıdan iki saat önce de iki bardak ılık su mutlaka içerim.
günaydın adigenissecim canım müsait bir zamanında cuma listeleri hakkında konuşalım ben deneme yapa yapa öğrendim şükür sende öğren ki olurda ben buralarda olamazsam yardımcı kaptan olarak listeleri senin hazırlaman gerekebilir
takımda ki eski üyelerin kg ları sayfa 2892 de bir bak istersen.
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Benim başlangıç kilom 82.6 geçen perşembe. Kilo bildirimlerini yaptığımız listeler varmı? Aday üylelerin kilo bildirim listeleri hangi sayfada acaba?
Oooh süpersin canım. Ben de normalde işe 2 otobüsle gidiyorum, 2. ye binmedim ve 35 dakika yürüdüm. Çook mutlu bir başlangıç oldu güne.
Şimdi de yeşilçayımı yudumluyorum..
Bu arada günaydınlar herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?