- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.941
iyi geceler
vayy gün geçtikçe büyüyorum sayımız artıyor.bizi durdurabilene aşk olsun:)
böyle hareketli takımı bulmuşum gider miyim takyoncum sen hiç merak etme bundan sonra inşallah hep buralardayım.
esw hoşgeldin canım aramıza.malesef benimde üst bölge sorunlu.alt taraf incecik.göbek,yanlar ve göğüs nasıl kurtulcam bilemiyorum
off off ah şu pazarlar.sizinkiler kaçamaksa benimki dev bi kaçamak heralde utanıyorum yazamıycam.bugün yaptığım güzel şeyleri sıralayayım beşi bi yerdeye başladım.2 bardak yeşil çay içtim.akşam yemeğinde ekmek yemedim.yarım saat aletli spor yaptım parkta,soğukta:)
yarın güzel bi başlangıç yapıcam.takyoncum rakibim acaba 5li den başka alternatif diyet var mı aklında?
atıştırmayı bırakıcam da sevgili kocam sağolsun boğazı pek boş durmaz, ben de bir dayanıyorum iki dayanıyorum sonra yiyorum ama bırakıcam artık yarından itibaren:)
aslında düğünden önce ne güzel kilo vermiştim ama balayı izin falan derken çok düzensiz beslendim ve hepsi geri geldi giden kiloların.
ama eminim burda sizinle beraber vericem kilolarımı
bişi sorucam ben sabahları nesfit yiyorum, kaseye 7 kaşık koyuyorum yarım yağlı sütle beraber, öğleye kadar başka bişi de yemiyorum, yeşil çay içiyorum bide 1 bardak, başka bişi yemem gerekir mi sizce metabolizmayı hızlandırmam lazım da
bencede telafi etsek iyi olur bu hafta cuma günü yüzüm gülsün istiyorum.takyoncum inan buraya yazılabilecek şeyler değildi yediklerim şimdi bu güzel ortamın havasını azmini bozmuyum dedim:)
yarın gururla yazıcam inşallah.sen en verimli kilo verdiğin diyeti yaz istersen canım yarın onunla başlayalım biliyosun yol katettin tecrübelisin.sabah ve akşam menünü paylaşırsan severek uygulamaya çalışırım:)
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
haklıısn canım ama naparsın ama artık yemicem onunla beraber:)
ne güzel ya 10 kilo vermişsin, ben de vericem umarım, atıl durumdaki 36 beden bir sürü pantalon beni bekliyor çünküüü:)))
iyi geceler.
kızlar ben de çıkıyorum, herkese iyi geceler..
yarın görüşürüz..
iyi geceler.
kızlar ben de çıkıyorum, herkese iyi geceler..
yarın görüşürüz..
merhaba kızlar, 5. Gruba davet edildim ama, şimdi tam olacak ne yapmam gerekiyor zayıflamaya çalışmak dışında?
Bu arada boyum 1.72 ama kilom 63(((
basen ve göbüşümde toplanmış durumda kilolarım ama şöyle bir durum var, kilo verdiğim zaman heryerimden kilo veriyorum aldığım zamanda aynı şekilde heryerden alıyorum ama artık daha çok basen ve göbekte toplanıyor, geçen sene 55 kiloydum ben yaa(
tekrar eski günlerime dönicem inşallah..
Slm kızlar bu gün ilk yorum benden gelsin kahvaltı canım hiç istemedi henüz bişiy yemedim rezene çayımı içiyorum kendimi biraz kötü hissediyorum bu gün galiba dünfazla yüklendim birden bire yemeyi içmeyi kesince mide kabul etmedi heralde ama kafa olarak çok rahat hissediyorum kendimi hepinize iii kilo vermeler diliyorum
arkadaşlar herkese günaydın günaydın günaydın. Bugün mesai başladı.işe gelirken servisten 2 durak önce indim ve yürüyüşümü yaptım. Gerçi istanbul sokaklarında biraz zor oluyor. Ama azimle devam ediyorum. Takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hoş gelmiş. Bu arada pazar günü ben diyetimi bozmadım. Pazar gününün gafletine düşmedim.inşallah bu böyle devam eder. Herhalde kimseler uyanmadı. O zaman sizlere sabah menümü vereyim:
Kepek ekmek içinde domatesli ve kaşarlı tost. Ee tabii ki kaşarlar sınırlı sayıda.
1 büyük fincan açık çay.kahvaltıdan iki saat önce de iki bardak ılık su mutlaka içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?