Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

malesef canım yaa yok valla bende yarın nasıl toparlıycam diye düşünüyorum akşama kadarc aç kalsam herhalde ancak telafi ederim sende benim gibisin alt taraf ince yukarısın sorun :)
ares akşam akşam güldürdün beni güya diyet menüsünü yazmış sadece çaydan bahsetmişsin yediklerine hiç girmeyelim mi diyorsun ?
takım olarak bugün çöktük resmen yaaaa kızlar yarın telafi edelim noolur

atıştırmayı bırakıcam da sevgili kocam sağolsun boğazı pek boş durmaz, ben de bir dayanıyorum iki dayanıyorum sonra yiyorum ama bırakıcam artık yarından itibaren:)
aslında düğünden önce ne güzel kilo vermiştim ama balayı izin falan derken çok düzensiz beslendim ve hepsi geri geldi giden kiloların.
ama eminim burda sizinle beraber vericem kilolarımı
bişi sorucam ben sabahları nesfit yiyorum, kaseye 7 kaşık koyuyorum yarım yağlı sütle beraber, öğleye kadar başka bişi de yemiyorum, yeşil çay içiyorum bide 1 bardak, başka bişi yemem gerekir mi sizce metabolizmayı hızlandırmam lazım da

bencede telafi etsek iyi olur bu hafta cuma günü yüzüm gülsün istiyorum.takyoncum inan buraya yazılabilecek şeyler değildi yediklerim şimdi bu güzel ortamın havasını azmini bozmuyum dedim:)
yarın gururla yazıcam inşallah.sen en verimli kilo verdiğin diyeti yaz istersen canım yarın onunla başlayalım biliyosun yol katettin tecrübelisin.sabah ve akşam menünü paylaşırsan severek uygulamaya çalışırım:)

bu eşler zaten varyaaaaa benim eşimde kilolusun dedi dedi ben bir başladım diyete bugüne kadar 10 kilo verdim baktıki çıtır oluyorum :) artık yedirmeye başladı bana bu akşam elinde ağır pastalar aa bak bu şunlu bu bunlu diyerek yedirmeye çalışıyor :))) yemedim tabiii demeyi çok isterdim :))) canım metabolizma için yaptıklarının haricinde bitki çaylarını deneyebilirsin arkadaşlar öyle yapıyor inşallah sende faydasını görürsün

arescim canım bildiğin gibi benim belli bir listem yok ne varsa azıcık yiyorum ama ekmek şeker ve tatlıdan tamamen uzağım yürüyüşü bu aralar bıraktım o yüzden kilo vermem durdu diyebilirim

haklıısn canım ama naparsın ama artık yemicem onunla beraber:)
ne güzel ya 10 kilo vermişsin, ben de vericem umarım, atıl durumdaki 36 beden bir sürü pantalon beni bekliyor çünküüü:)))

haklıısn canım ama naparsın ama artık yemicem onunla beraber:)
ne güzel ya 10 kilo vermişsin, ben de vericem umarım, atıl durumdaki 36 beden bir sürü pantalon beni bekliyor çünküüü:)))

inşallah canım kavuşacaksın pantolonlarına :)))

iyi geceler.
kızlar ben de çıkıyorum, herkese iyi geceler..
yarın görüşürüz..

Slm kızlar bu gün ilk yorum benden gelsin kahvaltı canım hiç istemedi henüz bişiy yemedim rezene çayımı içiyorum kendimi biraz kötü hissediyorum bu gün galiba dünfazla yüklendim birden bire yemeyi içmeyi kesince mide kabul etmedi heralde ama kafa olarak çok rahat hissediyorum kendimi hepinize iii kilo vermeler diliyorum

arkadaşlar herkese günaydın günaydın günaydın. bugün mesai başladı.işe gelirken servisten 2 durak önce indim ve yürüyüşümü yaptım. gerçi istanbul sokaklarında biraz zor oluyor. ama azimle devam ediyorum. takıma yeni arkadaşlar gelmiş.hoş gelmiş. bu arada pazar günü ben diyetimi bozmadım. pazar gününün gafletine düşmedim.inşallah bu böyle devam eder. herhalde kimseler uyanmadı. o zaman sizlere sabah menümü vereyim:

kepek ekmek içinde domatesli ve kaşarlı tost. ee tabii ki kaşarlar sınırlı sayıda.

1 büyük fincan açık çay.kahvaltıdan iki saat önce de iki bardak ılık su mutlaka içerim.

hoşgeldin arkadaşım aramıza inşallah istedimiz kiloya bi an önce kavuşuruz

öyle olur ben de hafta sonu evde pek mutsuz gezdim. ama zamanla alışıyorsun. mide normal düzenine giriyor garibim.arkadaşım geçmiş olsun. kendine dikkat et.

günaydın senanazcım sabah yürüyüşü gerçektende çok güzel iyi yapmışın ama ben yürüyüş yapmayalı o kadar uzun zaman olduki yaz ayları olsa kızımıda alır çıkarım ama malum üşütür diye de korkmuyo deilim inş senin kadar olmasada az bir evde yürüyüş yaptım işte temizlik falan gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…