Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşum kanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Suzicim çok ama çok sevindim tekrardan hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al bebiş(ler)ini :)
Hamilelik takvimi bekliyoruz artık senden :))
Hedefcim ben de öyleydim, evlenmeden önce ev işi yaptığım çok sayılıydı. Şimdi yanımda Allah'tan annem var, yoksa sanırım çocuk falan düsünmezdim :)
Hedefcim eğer geçen haftaki gibi bir sonuçla gelirsen tabi ki

Etiketleyememe sorunsalı
evlaefe
evlaefe
2'sinden biri olur sanırım
Cancagzim donecegim tabii ki ost degildim dag bayir karadeniz telf cekmiyordu yazamadim kasiktan sorun yasadim 2 haftadir spor yapamiyorum ilacli emar cekildi. Sonucunu bekliyorum hareketlerim kisildi 70 71 oynuyorum son kg duseyim yaninizda bitecegim

Bekliyoruz şekerim :)

Aaa harika fikir cnm bir aksilik olmassa yapiim

Tebrik ederim canim cok sevindim. Saglikli bir sekilde kucagina al insallah bebegini ya da bebeklerini

Ayyy ben kendi derdimden görmemişim bile çoook sevindim Allah siZlere bağıslasın sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz inş

çok tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Tebrikler canım

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
morordek canım cuma günü kontrole çağırdı doktor. Tüp bebek olduğu için hesaplaması farklı oluyor galiba. Cumadan sonra yaparım herhalde takvimi

Ay maşallah seninkilere canım olursa da inşallah seninkilere benzerler gerçi benzemezlerse de yapacak birşey yok

Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşum kanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Sağlıkla zamanında kucağına almak nasıp olsun ınsallah. Çok sevındım. Allah tüm ısteyenlere bu duyguyu yaşatsın ınsallah.

Harika menü canım kalori sayımına basladinmi

Yok kaptanım salmıyorum kendimi, diyet modundayım ama biraz kaçamak da yapıyorum. Pazar günü eve dönmüş olurum hemen tartılıp eski moduma dönerim.

Selam kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum baktım çöküntüye giriyorum kafayı kilo vermeye odaklayyım dedim bindim bisiklete :) kolum göğsüm sırtım ağrıyor o yüzden bölgesel yapamıycam bisiklet üstünde biraz geçmişi okuyayım :)
Pazartesi kilomuda bildirmeyi unuttum sadece -100.gerçi bu mastit olan göğsüm iki katına çıktı göğüsler süt dolu olumsuz etki yapıyor (

Çok geçmiş olsun canım. Kızım da memeyi kendi bıraktığında aynı duygular içindeydim. Sanki senden kopuyor gibi hissediyorsun ama öyle olmuyor.
Aynen canım özellikle göğsünü açtığımda kapattı kapattı falan demesi ay ne biliyim o kadar çok bağlıydı ki memeye aşkla bakardı neyse kısmet böyleymiş oğlum mutlu en azından bir krize de dönebilirdi bu durum

Tmm canım bakayım onada sağol maydanoz okudum dün gece onu haşlayıp serayla göğsüme sardım iyi geldi sanki geceyi rahat geçirdim yada süt azalıyor kendiliğinden :)

5 aymııı ( göğsünün yarısı kızarık sanki yanmış gibi evet inş okadar sürmez ya demek gerçekten tadı değişiyor da emmeyi bırakıyorlar kısmet sağol canım yapıyorum dediklerini
Cherry Mom çok geçmiş olsun canım ben de maydanoz ve nane çayının düzenli içersen çok işe yaradığını duymuştum ama kullanmadım ben anneme babannemm yapmış zamanında

Göğsüme koydum ama çay gibide içeyim ada çayı içiyorum bol bol sağol tatlım

Canım benim yaa misafirlerin ardından bu rahatsızlığın kötü oldu umarım bir an önce iyileşirsin bence stresten ve yorgunluktan oldu bunlar yaa

Onu hiç düşünmedim ama doğru diyorsun okadar gerildim ki olabilir

Bende lahana dıyecektım ama bulması zor olur dıye demedım. Dolaba koyup soguk soguk göğsüne kapatması gerekıyor Cherry Mom
Onada bakayım canım hap kullanmaktan iyidir boşuna hormon alcam

Agumentin yazdı dokunmadı Allah'tan hemen etki etti gibi çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…