- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.821
Tebrikler canımCanlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Suzicim çok ama çok sevindim tekrardan hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al bebiş(ler)ini :)Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Hedefcim ben de öyleydim, evlenmeden önce ev işi yaptığım çok sayılıydı. Şimdi yanımda Allah'tan annem var, yoksa sanırım çocuk falan düsünmezdim :)Bence de çok etkili ördeğim.
Bir de evlenmeden önce evde pek bir şeye yardım etmezdim.
Evlenince de eşimle çok kafamıza göre hareket ediyoruz.
Çocuk, tamamen bütün programı ve ilgiyi üstüne istiyor. Tamamen farklı bir dünya.
Hedefcim eğer geçen haftaki gibi bir sonuçla gelirsen tabi kiTartıda bu sabah gördüğüm sonuca bayıldım!
Dün spor yapmayacaktım. Bugün yapmayayım diye aklımdan geçirmiştim. Eşim, bisikletle çıkalım dedi.
Bana bisiklet hiç spor gibi gelmiyor.
Bisiklet mi? Çikolata mı? deseler düşünürüm. Hatta sonunda bisikleti seçme ihtimalim baya yüksek.
Muhtemelen bugün de bisiklet sayesinde memnun edici sonucu gördüm.
morordek hedefime ulaşır, hatta fazlasını verirsem bana yine cezasız kurabiye hakkı var mı?
Suzicim çok ama çok sevindim tekrardan hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al bebiş(ler)ini :)
Hamilelik takvimi bekliyoruz artık senden :))
Hedefcim ben de öyleydim, evlenmeden önce ev işi yaptığım çok sayılıydı. Şimdi yanımda Allah'tan annem var, yoksa sanırım çocuk falan düsünmezdim :)
Hedefcim eğer geçen haftaki gibi bir sonuçla gelirsen tabi ki
Cancagzim donecegim tabii ki ost degildim dag bayir karadeniz telf cekmiyordu yazamadim kasiktan sorun yasadim 2 haftadir spor yapamiyorum ilacli emar cekildi. Sonucunu bekliyorum hareketlerim kisildi 70 71 oynuyorum son kg duseyim yaninizda bitecegim
Bekliyoruz şekerim :)Cancagzim donecegim tabii ki ost degildim dag bayir karadeniz telf cekmiyordu yazamadim kasiktan sorun yasadim 2 haftadir spor yapamiyorum ilacli emar cekildi. Sonucunu bekliyorum hareketlerim kisildi 70 71 oynuyorum son kg duseyim yaninizda bitecegim
Aaa harika fikir cnm bir aksilik olmassa yapiimIF gibimsi bişey o zaman
zaten ilk IF diyeti konu olduğunda da sen bu diyete baya ısınmıştın yanlış hatırlamıyorsam
canım smileylerin BBCodeları var kopyalayıp yapıştır yapıyorsun smileyi koymak istediğin yete mesajı gönderdiğinde o kod smiley olarak görünüyor şöyle mesela
ben bu usteki smileyleri mesaja böyle yazıyorum
Eki Görüntüle 2164558
canım hayırlısı ne ise o olsun biri de bir ikisi de üçü de.. mesela ben ilk kızımda daha çok zorlandım ikizlere göre inan ki.. uykusuydu gazıydı hep problemdi ilk kızım ama maşallah ikizlerim tek çocuk gibi büyüyorlar bi sıkıntıları yok gece uyuyorlar gazları hiç olmadı zaten.. şans bu tam tersi de olabilir o yüzden hayırlısını dilemek lazım bir de sabır tabi ki
perşembe günü saf protein yapabilirsin mesela cuma kesin listeye girersin o zaman
Tebrik ederim canim cok sevindim. Saglikli bir sekilde kucagina al insallah bebegini ya da bebeklerini
Ayyy ben kendi derdimden görmemişim bile çoook sevindim Allah siZlere bağıslasın sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz inş
Bence de çok etkili ördeğim.
Bir de evlenmeden önce evde pek bir şeye yardım etmezdim.
Evlenince de eşimle çok kafamıza göre hareket ediyoruz.
Çocuk, tamamen bütün programı ve ilgiyi üstüne istiyor. Tamamen farklı bir dünya.
Rakibem rakibem.. Durumlar ne sende? @azaydidem
Çok sevindim Suzancım. Artık tadını çıkarma zamanı.
Tebrikler canım
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimSuzicim çok ama çok sevindim tekrardan hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al bebiş(ler)ini :)
Hamilelik takvimi bekliyoruz artık senden :))
Hedefcim ben de öyleydim, evlenmeden önce ev işi yaptığım çok sayılıydı. Şimdi yanımda Allah'tan annem var, yoksa sanırım çocuk falan düsünmezdim :)
Hedefcim eğer geçen haftaki gibi bir sonuçla gelirsen tabi ki
Ay maşallah seninkilere canımIF gibimsi bişey o zaman
zaten ilk IF diyeti konu olduğunda da sen bu diyete baya ısınmıştın yanlış hatırlamıyorsam
canım smileylerin BBCodeları var kopyalayıp yapıştır yapıyorsun smileyi koymak istediğin yete mesajı gönderdiğinde o kod smiley olarak görünüyor şöyle mesela
ben bu usteki smileyleri mesaja böyle yazıyorum
Eki Görüntüle 2164558
canım hayırlısı ne ise o olsun biri de bir ikisi de üçü de.. mesela ben ilk kızımda daha çok zorlandım ikizlere göre inan ki.. uykusuydu gazıydı hep problemdi ilk kızım ama maşallah ikizlerim tek çocuk gibi büyüyorlar bi sıkıntıları yok gece uyuyorlar gazları hiç olmadı zaten.. şans bu tam tersi de olabilir o yüzden hayırlısını dilemek lazım bir de sabır tabi ki
perşembe günü saf protein yapabilirsin mesela cuma kesin listeye girersin o zaman
Sağlıkla zamanında kucağına almak nasıp olsun ınsallah. Çok sevındım. Allah tüm ısteyenlere bu duyguyu yaşatsın ınsallah.Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
O kepi takmadan cikmam hocaBekliyoruz şekerim :)
Harika menü canım kalori sayımına basladinmiKahvalti :
yarım simit,1hslnm.yumurta,100grm tulum peyniri,5yesl zeytin,domates,biber,çay
Oglen:2top dondurma,k.fincan sütlü kahve
Aksm: yarım kase nohut yemegi,yarım bardak ayran,3 servis kasiği pilav
Ara: 2 dilim karpuz
Spor: 1 saat bisiklet
Su: 2.5 - 3 lt civarı su
Amin canım inşallahSağlıkla zamanında kucağına almak nasıp olsun ınsallah. Çok sevındım. Allah tüm ısteyenlere bu duyguyu yaşatsın ınsallah.
Yok kaptanım salmıyorum kendimi, diyet modundayım ama biraz kaçamak da yapıyorum. Pazar günü eve dönmüş olurum hemen tartılıp eski moduma dönerim.Canım ben şu ana kadar senin bölgeselleri hep 2.5 puandan puanlamıştım, squat girl'ü de o şekilde puanlayayım haksızlık olmasın :)
Dokundu dokundu vallahi
Yetişemez oldum spor puanlamaya
Canım izne ayrılmışsın ne de olsa bizde takılabilirsin demiştim, listede yer olduğunda alabilirim sizleri ama sen bilirsin :)
Canım seni cuma günü listeye almadım ortalama düsüyor diyeO yüzden dilersen şu tatil işini de atlat listeye girme işini o zaman tekrar konusalım.
Tartı farkı durumunu da hemen gittigin zaman orda bir tartı bulup tartılırsan farka göre bildirimini düzenleriz @kardelelen321 'e de öyle yapacagız. Bu arada hazır etiketlemişken sen tartıldın mı kardelencim? Fark var mıdır, durumu bildir bana
40 puan ceza @Cikilatacanavari
Canım senden yanıt alamayınca zaten izinli yazdım mecburen ama lütfen salma, çok az kaldı çünkü asıl hedefine :)
Aynen canım özellikle göğsünü açtığımda kapattı kapattı falan demesi ay ne biliyim o kadar çok bağlıydı ki memeye aşkla bakardı neyse kısmet böyleymiş oğlum mutlu en azından bir krize de dönebilirdi bu durumÇok geçmiş olsun canım. Kızım da memeyi kendi bıraktığında aynı duygular içindeydim. Sanki senden kopuyor gibi hissediyorsun ama öyle olmuyor.
Tmm canım bakayım onada sağol maydanoz okudum dün gece onu haşlayıp serayla göğsüme sardım iyi geldi sanki geceyi rahat geçirdim yada süt azalıyor kendiliğinden :)Canm lahana yi gogsune sararsan cok iyi geliyormus cok yerde okudum duyd hep onu yapiyorlar ama kaynatip sogutup mu oluyor ilik mi tam nasl hic bilmiyorum internette bir arastir mutlaka belki cozum olur canm ama sutten kesmek icin erken degil yani o konuda rahat ol doktorlar 20.ayda kesin diyor zaten kesme zamani yakinmis iyi bari 19 ay emmis olmasi cok iyi canm kendini bosuna uzme ve gogsunu rahatlatmak icin lahana yi bir detayli arastr tabi bu mevsimde bulabilirmisin oda var
Ect canm basladm bugun tam 1200 kalori de kapdm geneHarika menü canım kalori sayımına basladinmi
5 aymıııyaa benim gibi olmussun ben yinede zorla emzirmeye devam etmistim ama snra brakti tabi canim gogsunu sürekli sag ege gogsun kızarik ve sisse eger dusda fıskiyenin altina tut daha sonra sag sicak suyla havluyu islat gogsune koy cok kotu bsey gercekten 5 ay cektim ben rabbim sifani verir insallah antibiyotigi yedkten snra gecti diyip salma sagmaya devam et btu kizarikluk ve sislik gecene kadr agrin gecsede bunu yap benimki sirf bu yuzden surekli tekrarladi cunku suan seni okdr iyi anliyorum anlatamam sanki o agriyi ben cekiyorum suan cok zorr ya
Cherry Mom çok geçmiş olsun canım ben de maydanoz ve nane çayının düzenli içersen çok işe yaradığını duymuştum ama kullanmadım ben anneme babannemm yapmış zamanında
Canım benim yaa misafirlerin ardından bu rahatsızlığın kötü oldu umarım bir an önce iyileşirsin bence stresten ve yorgunluktan oldu bunlar yaa
Onada bakayım canım hap kullanmaktan iyidir boşuna hormon alcamBende lahana dıyecektım ama bulması zor olur dıye demedım. Dolaba koyup soguk soguk göğsüne kapatması gerekıyorCherry Mom
Çok geçmiş olsun canım ya o benimde başıma gelmişti berbat birşey benimkide çok emerdi o sırada emmedi sonrasında emdi ama uzun surmediçok zor ya acısı biryandan birde çok ateşlendim ben doktor antobiyotik verdi banada ama iki kere falan içebildim çok dokundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?