Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi o zaman rakibem, biraz hareket gelsin de kızışsın yarış.
Ayy nerdeee ben dibee dogru gidiyorum regl olamiyorum kabizliklik sislik bide ustune istahim acik ben bittim sen aynen devam ama
Ohhh ohhh masallah kekler borekler

Bi de yarım saat yürüyüş olsa menünde tadından yenmezmis
Yaa deme utandim
canim ben a kan grubuna gore braz beslenmeye calistim ama olmadi sabahi arti ciktim

azaydidem canım senin de bildirimin en son 71,4'tü, bu hafta 70,9 ve uzeri gelirsen yine ekstrem duruma girebiliyorsun. Bundan sonra azimle devam edecegim, kaçamak yapmayacagım dersen seni de listeye alabilirim aklında olsun.
ben cumaya garanti arti gelicem sanirim yine listeye giriyorum aslinda bu hafta alirsan dahada motive olurum insallah

durumlar cok fena ne sen sor ne ben solim moralim sıfır suan 2 kilo artidayim cumadan bu sabah menulerimde sporlarimda ortada aslinda 2 kilo alacak gibi kotu bi menum yok sadece dunku braz kotu nolcak bilmiyorum regl olamadm sistim kabizlikta varr moralimde su sıralar braz bozuk sinir sitresss kotuyum anlican sadece uyuyup hic uyanmamak istiyorum su sıralar

Regl şişliğidir Didemcim.
Biz haftaya yarışırız, sen şişliğini at da.

Bgun annemdeydim Sacma sapan ne yedigimi hatrlamadigim bir gun oldu benim icin hatrladigim kadaryla
Bgunku menum

Kahvalti
Beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 kare kasar peynir
2 catal patates kizartmasi
2 catal biber kizartmasi
Domates salatalik
2 yesil zeytin

Arada turk kahvesi
Kucuk cikolata
2 tane gun kurusu
5 kayisi 6 erik
1 sade soda
1 fincan kiraz sapli form cay

Aksam
1 tane hazr satilan bilic acili kebap
2 catal domatesli makarna

1 lt su
Spor bi ara annemdeyken bos oturmaktansa kalkip

16×2 squat side kick yaptim sadece buda bseydir hic halim yok moralim bozuk braz ailevi skntılarim var hayattan sogudum sanki bi regl olsam belki rahatlicam psikolojim motivasyonum yerlerde

Şaka yapıyordum bebeğim. Sıkılaştırdığını biliyorum kasın vücudu. Yanlış almışım ölçülerini. Kafa nerdeyse. Mevzudayı ters mi tuttum naaptıysam artık. Her halükarda ölçülerde incelme olmadı gerekiyordu. Steroid de almadığıma göre neyse önümüzdeki ölçülere bakcaz artık.

Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşum kanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Aaayyyy, çok ama çok sevindim Suzancımmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.

Kesinlikle öyle. Sen ayırmak istediğin zaman vicdan da yapıyorsun. Böylesi daha iyi olmuştur belki.

Ay yok artık. Uyuma hiç o zaman. Tööbbeeeee
2 kilo nedir ki, elimizin kiri kız. Biz ne kilolar vermişiz o da bişiy mi. Regl olunca rahatlatsın, 3.güne bişicin kalmaz.

Her ailede dönem dönem sorunlar oluyor canım. Mutlaka geçecektir, canını sıkmamaya çalış canım. İnan dışardan konuşması kolay diye düşünme. Zaman zaman hepimiz sorunlar yaşıyoruz. Umarım en kısa sürede çözülür problemler yarın yeni bir gün yediklerine dikkat edersen moralin de yerine gelir belki. Çünkü yiyip kilo aldıkça da moral bozuluyor. Bir kısır döngü gibi.

Moralini bozma canim . Zaman zaman hepimiz boyle inisler cikislar yasiyoruz. Regl olunca normale doner kilon

Aynisi benim de aklima geldi kesin mezureyi tert tuttun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…