- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.781
Evet bende öyle düşündüm. İlişkşmize mesafe koymaya karar verdim.Sen patlaktan tutuyon odemi ben sana diyim
Gezmeyi çok seviyor ama yolculuk biraz sıkıntılı oluyor maalesef
Oto koltuğunda uzun süre oturmuyor
Uyuyabilirse tabi rahatlıyoruz ama onun dışında oyalaması zor
Tüm enerjim çekiliyor böyle olunca
Sizin tatil nasıldı bu arada?
Çok tatlısın Suzancım
Ayy, kabus ama ya baya. Allah yardımcın olsın.
Sorunu tek çocuğu da içine dahil ederek soruyorum tatlım
Teşekkür ederim Mirafatos
70'lerden kurtulmanın derdine vücut gaza gelmiş gibi.
Ben 12 saat yemesem de hiç öyle olmuyor.
Normalde ara öğün yapmıyorum hiç. Ondan kaynaklı olabilir.
Onları sonra buraya nasıl ekliyoruz ki?Bence dönebilirsin izindeykrn insan öyle hissediyor ama eski düzene döndüğünde motivasyonun geri gelecek
Bugun yazmadın galiba naptın başladın mı işe
Canim bu menü çok şeker yüklü değil mi yaabari sut ürünlerini mı arttırsan napsan acaba ya da meyve yerine sebzeye ağırlık verebilirsin
Kız özelden mailini yaz göndereyim 30 40 tane var böyle
Hadi bakalım sonuç yarın sabah di miinsallah listeye de gireceksin
Canım benim yaa misafirlerin ardından bu rahatsızlığın kötü oldu umarım bir an önce iyileşirsin bence stresten ve yorgunluktan oldu bunlar yaa
Aaah tebrik ederim canım yaa 6 haftalık ultrasonda belli oluyor ikiz olup olmadığı bakalım yarın bı öğren ben ikizlere 3. Haftadan sonra 8 de gitmiştim daha önce gelseydin görürdük demişti bana.. çok korkmuştum ikiz olduğunu duyduğumdahayırlısıyla gelsin bebis ya da bebisler inşallah
Sen patlaktan tutuyon odemi ben sana diyim
Hedefim senin sabah saat kaç aksam saat kaç merak ettim
Hadi bakalım cnm inşallah bugün daha iyi olursunValla canım planlarımın arasında inan vardı ama çok kötü rahatsız ve halsiz bir gün geçirdim çıkamadim dışarı hala da kötüyüm biraz midemi bozdum ya da üşüttüm galiba.. zaten tatile geldiğimden beri hastayım bı düzelemedim gitti
Yarın inşallah iyi olursam telafi edicem
Günaydın spor kraliçesiGünaydın kızlar..
saat onbuçuk dediğin 22:30 mu cacık fauPazar menümorordek parkbyull
Sabah 11de menemen
kiymali yumurta
Domates salatalık biber
3zeytin yeşil bir dilim peynir
Yarim susam siz simit
2 parmak cevizli çörek
5te 1 tabak dolu taze fasulye
1 buyuk kase cacık
karpuz erik Ahlat
10 buçuk 1kase cacık
1 tabak domatesli kıyma kavurma
2 3 kaşık taze fasulye
karpuz
şu 2 buçuk olmuştur
spor yok
sabah yediğimden başka ekmek yok
bir ara cayla 1 avuç çekirdek citledim.
gece 4 te yattım 9da kalktım doğal olarak sabah 300 gramfazla çıktım
bu hafta hedefim 62.9 diyim biraz düzensiz bir hafta artı adet yaklaşıyor sabite bile razıyım. 3 hafta ben iptal istersen ördekcim bir izin yaziver. 13 ist düğün arada memleket börek baklava hazırlık19 gelin alma ist. 21 22 memleket düğün.
afiyetler olsun canımHayır değildi haşlanmışti kizartma yemiyorum artik bozmuş olmama rağmen şekersizi çokta iradesiz değilim paketli ürün yok artık ekmek yada princ annem dolma yapmış ağzıma sürmedim.
Aslında canım yalan yok ikiz olursa nasıl yaparım diye düşünüyorum.yaşımda biraz ileri sonuçta. Aklımda illa ikiz olsun düşüncesi yok ama olursa da kalbimin içinde yerleri hazırBence dönebilirsin izindeykrn insan öyle hissediyor ama eski düzene döndüğünde motivasyonun geri gelecek
Canim bu menü çok şeker yüklü değil mi yaabari sut ürünlerini mı arttırsan napsan acaba ya da meyve yerine sebzeye ağırlık verebilirsin
Canım benim yaa misafirlerin ardından bu rahatsızlığın kötü oldu umarım bir an önce iyileşirsin bence stresten ve yorgunluktan oldu bunlar yaa
Aaah tebrik ederim canım yaa 6 haftalık ultrasonda belli oluyor ikiz olup olmadığı bakalım yarın bı öğren ben ikizlere 3. Haftadan sonra 8 de gitmiştim daha önce gelseydin görürdük demişti bana.. çok korkmuştum ikiz olduğunu duyduğumdahayırlısıyla gelsin bebis ya da bebisler inşallah
Tabiki ederim canım
Bence dönebilirsin izindeykrn insan öyle hissediyor ama eski düzene döndüğünde motivasyonun geri gelecek
Evet canım akşam 10 buçuk babam genelde o saatte geliyor yemiyim diyorum ama oturunca yeniyor.saat onbuçuk dediğin 22:30 mu cacık fau
afiyetler olsun canım
Evet canım patates detoksunu merak ediyorum bende hiç denemedim ama tok tuttuğu kesin eğer yine kiloda takilirsam ilk deneyeceğim detoks olacak canım çünkü patatesi çok severimDiyete uygun ama sadece detoks disina cikmis oldm hic cikmadan ilerleye bilseydim daha etkili olurdu ama boyle bile yararli olduguna gore tam uygulayabilenler icin harikaymis valla ben de baska bi detoks olsa tam dedign gibi ters tepip baska seylere saldiriyordum ama patates cok tok tutuyor ondan tika basa doydugunu histeddigin icin yasaklara yoneltmiyor canm hic aclik histetmeden olunca rahat ama kahvaltiyi cok ozledim artkyarn guzel bir kahvalti yapicam
Ben de öyle olurum muhtemelen ördeğim bir gün çocuk düşünürsek.
Sen de haklısın tabi Didemcim ben şu an hayal edemedimrabbim ona gore sabrinida veriyo kaptanim merk etme
40 puan cezaBgunku menum
Kahvalti
1 Haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
5 yesil zeytin
Kk suzme peynir
Azcik simit azcik peynirli acma
Arada sekersiz turk kahvesi
Aksam ustu disarda arkadaslarl piknik yaptik biseyler hazrlayip cay fasli yaptik anlicaginiz gidisatim fena
6 kasik kuskus salatasi
1 dilim kek
1 krepten yapilmis börek
2 bardan cay
Su 2 lt
1 lt dukan birasi
Bgun hic halim yok sporda yok
morordek
Tamam canım sen şu an kendi durumunu halletmeye çalış tabi ki de.. İnsallah mastitin geçer bir an önce, çok zor oluyor biliyorumKızlar çok sağolun alıntı yapmıştım ama gitmiş
Ağrım full devam ediyor 19aylık oğlum çok bağımlıyken böyle olması beni de şaşırttı çok zorladım emsinde rahatlayayım en azından diye çünkü o sertliği ancak emme fayda ediyor her denemede tekrar tekrar ısırdı sıpa kıvrandım resmen.
morordek ben menü yazamıyorum psikolojik olarakta biraz garibim
Ama cezalık bir şey yemedim cumartesi 40 dk bisiklet +200mekik
Pazar spor yok
Hosgeldin canim bende 3 tane
Sizin önünüzde saygıyla eğiliyorum hanımlarBende de 3 tanemorordek
Sibelcim bu cumaki bildirimine göre karar verelim o halde. Koşturmacayla telafi ediyorsundur belki deördekcim iznin faydasız olacağını biliyorum ama takim açısından daha çok endiseliyim düzensiz yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama muhabbet arasında yada uzun süre yemeyince göz dönüyor. Su gece 11 de yemek ye memeyi başarsam babam gelince sofra muhabbet derken yiyorum. yoksa paketli gida şeker falan yada pilav makarna beyaz ekmek yemiyorum.
Ferahcım senin durumu da az çok bildiğimden senin de önünde saygıyla eğiliyorumBak böyle oluyorsun Ördekim;
Bi de benimkiler gibi uyumayan modellerdense X 2 diyor ve çekiliyorum. :))
İnsallah güzel haberlerle gel SuzicimmTabiki ederim canım13.30 da kan vereceğim. 14.30dan önce çıkmaz herhalde.
Ya şu kızartmayı yoğurtlama yazınca masum görünüyor di miGünaydın herkese:)
2 günlük menümü yazıyorum.
Pazar :
Sabah : 2 yumurta, peynir, 10 zeytin, domates , salatalık, 2 dilim ekmek
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt ve salata
Akşam : 3 adet biber dolması, patlıcan, biber kabak yoğurtlama
Ara : 1 Türk Kahvesi
Su : 1,5 lt
Spor : 200 ip
Pazartesi :
Sabah : 2 yumurta , peynir, 10 zeytin, domates ve salatalık (Ekmek Yok)
Öğlen : 3 adte biber dolması ve yarım kase yoğurt
İkindi ara : 1 dilim kavun ve 2 yk yoğurt
Akşam : yarım kase mercimek çorbası , 1 tabak taze fasulye ve salata (Ekmek Yok)
Ara : 2 yk zencefil ve pul biberli yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor : 40 dk yürüyüş + 5 dk koşu + 500 ip + 30 dk plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?