- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.801
Evet canım hedefim ayrılış kilomla aynı o zaman kararsız kalmıştım ne yapsam diye kaptanımız git gel düşünürsün demişti şimdi hedef kilomu aşağı çektim 58 oldu yani haberin olsunblonde ambition senin listeye dönmen için minimum 69,1 kg'ya inmen magickk senin de 60,5 kiloya inmen gerekiyor. Bir de magickkcim senin yarışmaya giriş kilon 69,2'ymiş, hedefini de 60 olarak belirlemişsin. 60,5 kg ile izne ayrılmıssın ama aslında mezuniyete de hak kazanmıssın bilgin olsun Sizi ilk sayfadaki takım tablosuna ekledim orada bu bilgiler mevcut
Aa tamam o zaman listeye alırken yanına not düserizEvet canım hedefim ayrılış kilomla aynı o zaman kararsız kalmıştım ne yapsam diye kaptanımız git gel düşünürsün demişti şimdi hedef kilomu aşağı çektim 58 oldu yani haberin olsun
Kafamı yastığa koyar koymaz uyuyacağım sanırım, feciiii yorgunum. Bi de geçen ay aldığım ölçüler yanlış herhalde yaaaa çünkü daha fazla çıkıyor ölçülerim.Ya da ben bayaaaa kas yapıyorum, klasik Türk göbek kası olanından ama. Sabah sabah motivem düştü.
Hadi kaçtım ben.
Hadi bakalim merakla bekliyorum ben de.Aslında canım yalan yok ikiz olursa nasıl yaparım diye düşünüyorum.yaşımda biraz ileri sonuçta. Aklımda illa ikiz olsun düşüncesi yok ama olursa da kalbimin içinde yerleri hazırikiz olursa tavsiye ve desteklerini bekliyorum
Tabiki ederim canım13.30 da kan vereceğim. 14.30dan önce çıkmaz herhalde.
Sade idi canim dondurma. Dayanamadim artik.yine iyi götürdün bence dondurma kremadan yapılanlardan değilSe sağlıklı benim babam makinası var kendi yapıyor. sade olan katıksız süt ve seker salep falan koyuyor .ama renkliler boya oluyor .
Evt ca ben de patatesi cok severim bide uzerine yogurt gezdirip pul biber ekince cok lezzetli oluyor hem keyifle yiyip hem tok kalinabildigi icin ben de bidaha ihtiyacm olunca genw bu detoksu yaparm baska detoks yapamam zatnEvet canım patates detoksunu merak ediyorum bende hiç denemedim ama tok tuttuğu kesin eğer yine kiloda takilirsam ilk deneyeceğim detoks olacak canım çünkü patatesi çok severim
Evet canım çok iyi tam yapsaydın daha iyi bir sonuç görürdün olsun cumaya var gider o kilo merak etmeEvt ca ben de patatesi cok severim bide uzerine yogurt gezdirip pul biber ekince cok lezzetli oluyor hem keyifle yiyip hem tok kalinabildigi icin ben de bidaha ihtiyacm olunca genw bu detoksu yaparm baska detoks yapamam zatnveeeeeeeee bugun itobari ile 69.8 canm 6lara geri indim ama listede 69.1 idim yani daha 700gr var cumaya yetiez artk galiba ama gene de umudumu yitirmeden devam ben baya detoks disina ciktm pastirma,sucuk filan yemeseydim direk daha assagi olucakti malum detoksda tuz yemeden su atmak lazm iken ben kalkip bol tuzlu seylerden yedim buna rahmen 1.200 ödem gitti demek ki tam yapanlar cok guzel düşüş gorur kesin
inslh canm benimEvet canım çok iyi tam yapsaydın daha iyi bir sonuç görürdün olsun cumaya var gider o kilo merak etme
Huhuuu çok sevindim çok mutlu oldum cnm Allah sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bebisler nasip etsinCanlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Tebrik ederim canmCanlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Çok teşekkür ederim canımHuhuuu çok sevindim çok mutlu oldum cnm Allah sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bebisler nasip etsin
teşekkür ederim canımTebrik ederim canm
Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Ayyy ben kendi derdimden görmemişim bile çoook sevindim Allah siZlere bağıslasın sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz inşCanlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
Mimlendim dimi :)
Sabah dediğim 12-14 akşam dediğim de 19-21 oluyor Candycim. Gece de 3-5 arası uyuyorum.
Onları sonra buraya nasıl ekliyoruz ki?
Aslında canım yalan yok ikiz olursa nasıl yaparım diye düşünüyorum.yaşımda biraz ileri sonuçta. Aklımda illa ikiz olsun düşüncesi yok ama olursa da kalbimin içinde yerleri hazırikiz olursa tavsiye ve desteklerini bekliyorum
Tabiki ederim canım13.30 da kan vereceğim. 14.30dan önce çıkmaz herhalde.
Evt ca ben de patatesi cok severim bide uzerine yogurt gezdirip pul biber ekince cok lezzetli oluyor hem keyifle yiyip hem tok kalinabildigi icin ben de bidaha ihtiyacm olunca genw bu detoksu yaparm baska detoks yapamam zatnveeeeeeeee bugun itobari ile 69.8 canm 6lara geri indim ama listede 69.1 idim yani daha 700gr var cumaya yetiez artk galiba ama gene de umudumu yitirmeden devam ben baya detoks disina ciktm pastirma,sucuk filan yemeseydim direk daha assagi olucakti malum detoksda tuz yemeden su atmak lazm iken ben kalkip bol tuzlu seylerden yedim buna rahmen 1.200 ödem gitti demek ki tam yapanlar cok guzel düşüş gorur kesin
Gunaydınlarrr
Yaşam tarzına da bağlı galiba hedefcim, benim çevremde pek küçük çocuk yoktu, alışık değildim çocuklu hayata. O yüzden belki de böyle tepetaklak oldum bilmiyorum :)
azaydidem canım senin de bildirimin en son 71,4'tü, bu hafta 70,9 ve uzeri gelirsen yine ekstrem duruma girebiliyorsun. Bundan sonra azimle devam edecegim, kaçamak yapmayacagım dersen seni de listeye alabilirim aklında olsun.
Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
IF gibimsi bişey o zaman
zaten ilk IF diyeti konu olduğunda da sen bu diyete baya ısınmıştın yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?