- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.881
Sağol canım benim. Darısı isteyen herkesin başınaKendimde görmüş gibi sevindim. Allah hayırlarla zamanında kavuşmayı nasip etsin. Güzel sağlıklı enerjik bir hamilelik dilerim.
Ooooo diyorsun ki bu hafta da birinciyimmorordek @Cikilatacanavari @parkbyull
Şekersiz 13. Gün
Kahvaltı
1 bardak sütle pişirilmiş yulaf ezmesi
İçine 1 muz, 1 tkdan az bal, 1 tk fıstık ezmesi
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Sabah hepsini yiyemediğim kahvaltımın kalanı
Ara
Sütlü filtre kahve
5 hurma
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 tavada pirzola
5-6 yk bulgur pilavı
1 kk beyaz peynir
1 bardak ayran
Gece
Sütlü filtre kahve
Su:
3,5 litre
Spor:
30 dk yüzme
30 dk eliptik
10 dk karın egzersiz
20 dk ağırlık çalışma
1009 adet ip
Eki Görüntüle 2164808 Eki Görüntüle 2164809
Tükendim sanırsam. Bugün yüzme haricinde çocuklarla havuzda oynadık. Sabah ilaçlarımı yazdırmak için doktora gittim, ev toplayıp süpürdüm ve üstüne yemekte hazırladım. Kendimi Süpermen gibi hissediyorum. Yarın da totomu kaldıramam yerimden kesin.
Dün yapamadığım sporları da sıkıştırdım araya. Ama artık bu kadar çok yapmayacağım. Gün aşırı olarak bölüştüreceğim ve 1 günü de pas geçeceğim. Öpüldünüz kızlar.
Süper canım1,5 saat bisiklet eklerseniz sevinirimmorordek
Yok Suzicim eğer halim olursa yaparım da, biraz salmaya meyilliyim sanki.Sağol canım benim. Darısı isteyen herkesin başına
Ooooo diyorsun ki bu hafta da birinciyim
Süper canım
80 barajını da aşacaksın canım çok iyi gidiyorsun. Salarsan tekrar başa sararsın kuzum. Uzaklaş artık 80denYok Suzicim eğer halim olursa yaparım da, biraz salmaya meyilliyim sanki.
Sal sal bırak kendini yat ohh misss bacakların ağrır mazallahYok Suzicim eğer halim olursa yaparım da, biraz salmaya meyilliyim sanki.
Tüp bebeklerde farklı oluyor sanırım, transfer gününe göre hesaplıyorlar
Artı gelince de giriyorsun ama bu hafta baya dağıtmış durumdasın. Hepimiz zaman zaman oluyoruz, geçecektir eminim ki... Listeye alırsam sıkı tutma sözü ile alırım demiştim. Bu şekilde olmasın lütfenben cumaya garanti arti gelicem sanirim yine listeye giriyorum aslinda bu hafta alirsan dahada motive olurum insallah
Lütfen salma Didemcim bak fazla yemenin psikolojine hiçbir faydası yok. Üstelik tartıda artıyı görünce daha çok moralin bozulacak, haydi toparla kendiniBgun annemdeydim Sacma sapan ne yedigimi hatrlamadigim bir gun oldu benim icin hatrladigim kadaryla
Bgunku menum
Kahvalti
Beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 kare kasar peynir
2 catal patates kizartmasi
2 catal biber kizartmasi
Domates salatalik
2 yesil zeytin
Arada turk kahvesi
Kucuk cikolata
2 tane gun kurusu
5 kayisi 6 erik
1 sade soda
1 fincan kiraz sapli form cay
Aksam
1 tane hazr satilan bilic acili kebap
2 catal domatesli makarna
1 lt su
Spor bi ara annemdeyken bos oturmaktansa kalkip
16×2 squat side kick yaptim sadece buda bseydir hic halim yok moralim bozuk braz ailevi skntılarim var hayattan sogudum sanki bi regl olsam belki rahatlicam psikolojim motivasyonum yerlerde
657 puanlık menümorordek @Cikilatacanavari @parkbyull
Şekersiz 13. Gün
Kahvaltı
1 bardak sütle pişirilmiş yulaf ezmesi
İçine 1 muz, 1 tkdan az bal, 1 tk fıstık ezmesi
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Sabah hepsini yiyemediğim kahvaltımın kalanı
Ara
Sütlü filtre kahve
5 hurma
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 tavada pirzola
5-6 yk bulgur pilavı
1 kk beyaz peynir
1 bardak ayran
Gece
Sütlü filtre kahve
Su:
3,5 litre
Spor:
30 dk yüzme
30 dk eliptik
10 dk karın egzersiz
20 dk ağırlık çalışma
1009 adet ip
Eki Görüntüle 2164808 Eki Görüntüle 2164809
Tükendim sanırsam. Bugün yüzme haricinde çocuklarla havuzda oynadık. Sabah ilaçlarımı yazdırmak için doktora gittim, ev toplayıp süpürdüm ve üstüne yemekte hazırladım. Kendimi Süpermen gibi hissediyorum. Yarın da totomu kaldıramam yerimden kesin.
Dün yapamadığım sporları da sıkıştırdım araya. Ama artık bu kadar çok yapmayacağım. Gün aşırı olarak bölüştüreceğim ve 1 günü de pas geçeceğim. Öpüldünüz kızlar.
Sus kız Allah korusun :)O kadar zayıflamak isterken hep birşeyler çıkıyor engel oluyor spora falan evren benle dalga geçiyor :))) belki de çok kafaya taktım ondan mı ama bitmiyor bitmiyor biri gidiyor başka şey geliyor bugün daha iyiyim öğlen ve gece spor yaparım ama başıma başka şeyler gelecek gibi hissediyorum
Eneee birde sütten kesince kilo alınıyordu değil mi ohhh ohh suyundan da koy durumu benim şuan mastit göğsüm 2 kg gelir karpuz gibiSus kız Allah korusun :)
Şimdi emzirme işi bitince hormonlar tepişiyor sanırım, süt kesilince biraz daha normale dönersin :
Deli yaaŞimdi düşünüyorum da gerçekten zayıflama konusunda baya badire atlatmışım
Mesela buraya gelmeden önce spor salonuna yszıldım
Bacak çapraz bağları incittim 1ay yürüyemedim bile uzun süre ara verdim salon yalan oldu
Sonra evde spor yaparım dedim aldığım bisiklet kırık çıktı
İade edeyim dedim kargo sorun çıkardı bir hafta anca iade ettim yenisini aldım
Yenisi geldi bir gün sonra İstanbul'a gitmek zorunda kaldık
Sonra eve geldim belalı misafirler :)spor yine yalan
Şimdi mastit
Bakalım sırada ne var henüz yılmadım ama bir gün eeeeee başlarım kilosuna diyeceğim :))
Yok yok öyle düsünme bak emzirme bittiği için iştahın da kesilir. Emzirirken deli gibi acıkıyor insan malum. Ay sana pozitif enerji yollayacağım derken tükendim sabah sabahEneee birde sütten kesince kilo alınıyordu değil mi ohhh ohh suyundan da koy durumu benim şuan mastit göğsüm 2 kg gelir karpuz gibi
biliyorum canımcım takıldım sadeceHahaha daha fazla zorlamayayım teşekkür ederimmorordek cimmm şaka yapıyorum elimden gelenin fazlasını yapacağım
Aaa çok iyi fikir yaaAcaba arada herkese ödev mi Versen kaptanım :) atıyorum günün ödevi 50 squat yapanlar menüsünü yazarken söylesin yaptım diye hani spora teşvik :)))morordek
Hahaha aynen hocamAaa çok iyi fikir yaa
Çıkarın kağıtları sınav yapıyorum diye arada sürprizler yapayım bence de
Aklına sağlık emniscim
Bu sabah tartıldım izine ayrıldığım kilonun altındayım canım, kaçamak da yapmıyorum cumaya güzel bir eksiyle gelirim inşallah, artık alırsın beni listeye:))inciitanesi sende durumlar ne canım? Dun listeye alma mesajları yazarken seni unuttugumu yeni fark ettim
Bu ara herkesi listeye alasım var sanırım
Ooo süperrrrBu sabah tartıldım izine ayrıldığım kilonun altındayım canım, kaçamak da yapmıyorum cumaya güzel bir eksiyle gelirim inşallah, artık alırsın beni listeye:))
Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşumkanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?