Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bgun toparladim kendimi kaptanim kacamaksiz bol su ve dengeli besleniyorum bakalim cumaya ne olcak ama sabit belki geleblirim okdr artidayim cunku hala regl yok hic sismedigik kadr sistim kendimi heran patlayacak bi balon gibi hissediyorum sen beni bu cuma al listeye dahada asılıcagıma brakmıcagima söz veriyorum kaptanim

Rakibee nasılsın? Kaç kilodasın? Bek yine sahalara döndüm yarışalım mı
Ahh maalesef ben tatile çıktım deniz kum güneş yemek halindeyim. Yine dikkat ediyorum geçen yıllardaki gibi çılgınca yemiyorum ama yine de evdeki gibi olmuyor. 58.1'dim cuma. Pazar 58.3 ile tatile geldim. Sen nasılsın kaç kilodasın

Ooo basen çok iyi gitmiş tebrikler canım kiloya takılma önemli olan incelik
evet canim göbekte ole dgelri az erimis demekki yaglarin cok oldgu yerler orasi gerckten de ole ama
Bende ole dusunuyorum kilom moralimi bozdu ama ölculerim yuzumu guldurdu +1 kilo fazlayim ama heryerimden incelmisim buda gzel

Sporun faydalarının çok güzel bir göstergesi olmuş canım
aynen ole canim spor yapmaya devam

Selam kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı menemen 7 badem 7 zeytin çay
Ara 3 hurma içine tahin koydum
Akşam yoğurtlu kabak sote üzerine acı soslu kıyma 2 lt su şu anda içmiş bulunuyorum
Spor 40 dk bölgesel
Birde iki gün sporumu yazmamıştım iki günlük toplam 90 dk tempolu yürüyüş

Tamamdır o halde bu hafta ilk 3'e girecek durum olmazsa alayım çünkü malum artıdan gireceksin listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…