- 23 Mart 2016
- 30.697
- 91.685
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.941
Menü de sporda çok iyi canımSelam kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı menemen 7 badem 7 zeytin çay
Ara 3 hurma içine tahin koydum
Akşam yoğurtlu kabak sote üzerine acı soslu kıyma 2 lt su şu anda içmiş bulunuyorum
Spor 40 dk bölgesel
Birde iki gün sporumu yazmamıştım iki günlük toplam 90 dk tempolu yürüyüş
Biz de gruplara ayrılıp yarışsak mı, öyle daha motive edici olur benceKızlarr aramızda kalsın7.takım çok pis spor yapıyor birde spor çizelgesi yapmışlar kendi içlerinde gruplara ayrılmış yarışıyorlar anladığım kadarıyla abboww :))
Canm oglen misafir vardi. Aksam da ev icin musteriler vardi gorusucegmz o larla ugrastm baya yogun bir gundu ondan buralara ancak gelebildim simdi menuyu yazicamblonde ambition nerlerdesin canım
Canm oglen misafir vardi. Aksam da ev icin musteriler vardi gorusucegmz o larla ugrastm baya yogun bir gundu ondan buralara ancak gelebildim simdi menuyu yazicam
Doğru canım yoğunluktan insan giremiyor bazen menünde sporunda güzelSabah: 3 dilim kepek ekmegi ,150grm tulum peyniri, 3-4 dilim karpuz
Ara: sütlü kahve
Öğlen: 2 ince dilim pastirmali 4yemek kasigi nohut,2yemek kasigi pilav,az ayran
Ara: 2 top dondurma
Aksma: 2 kase tel şehriyeli domates çorbası
Gelen giden çoktu suyu takip edemedim ama inanilmaz çok su içtim gene 3lt bulmus olabilir sabahda 40dk bisiklet yapmistm sonra yogunluk olunca baska spor yapma firsatm olmadi kizlar herkese iyi geceler
Teşekkürler canımMenü de sporda çok iyi canım
Süpersin o zaman.Sağol canım şuan çok pozitifimm güzel güzel spor yapıp bonus topluyorum veee tartıda çok güzel eksilerrr görüyorum
Hedefcim maalesef sürprizler oluyor öyle. Sabah Harika olan kilomu akşam tartısında +2 görünce kafamı duvarlara vurasım geldi. Tartılmam gerektiğini biliyorum ama dayanamıyorum işte.Bugün çok fena artı geldim tartıda.
Dün gece de karnım şişmişti.
Hiç kaçamağım yoktu aslında ama canım bir sürü şey istemişti.
Vücut isteyince de yemiş gibi mi algılıyor ne
1 günlük olunca şişkinlik olduğunu düşünerek bugün daha fazla su içeceğim ve yarın daha da eksilerde olacağım inşallah.
Canım tebrik ederim. Diğer mesajını alıntılanmıştım ama gitmiş.evet canim göbekte ole dgelri az erimis demekki yaglarin cok oldgu yerler orasi gerckten de ole ama
Bende ole dusunuyorum kilom moralimi bozdu ama ölculerim yuzumu guldurdu +1 kilo fazlayim ama heryerimden incelmisim buda gzel
aynen ole canim spor yapmaya devam
Vuhuuuu spora gel.Sonunda yatabildim çok hareketli bir gün oldu yoruldum menümmorordek
Sabah
Kahvaltı yapamadım
2grisini
Şekersiz. Türk kahvesi
Öğlen
Yoğurtlu bugday çorbası
Akşam
5 YK etli nohut
Cacık
Çay
Gün içinde Ada çayı 4 fincan
Nane çayı 1 fincan
Veee spor :)
Öğlen 30 dk gece 60dk toplam 90 dk bisiklet
150 mekik
50squat
30 leg raises
30 makas hareketi
3 dk plank
Hee birde yarım saat yürüyüş oğlumla arabayla gitmektense yürüyerek AVM ye gittik :)
İyi geceler herkese
seni kostebek seni. ne ara yokluyon etrafı. ..Kızlarr aramızda kalsın7.takım çok pis spor yapıyor birde spor çizelgesi yapmışlar kendi içlerinde gruplara ayrılmış yarışıyorlar anladığım kadarıyla abboww :))
Sende ya abartiyorsun yada bişey yemiyorsun. nasılsın aç hissetmiyor musun.? güzel menüBgunku menum
Kahvalti
1 armut
1 nektari
3 kasik yogurt
Saat 4 gibi
Kuskus salatasi 1 tabak
Arada sekersiz turk kahvesi
2 gun kurusu
1 süt mısır
Su 2 lt
4 bardam ıdem attirici cay
Spor yok
morordek
oooo sen çoktan negatif enerjini atmışsın Tebrikler. Helal olsun. devamını diliyorum sporlara imrendim valla. sporun bağımlılık yaptığı insanı iyi hissettirdiği kesin. 22 sinden sonra bende basliycam inşallah.Sonunda yatabildim çok hareketli bir gün oldu yoruldum menümmorordek
Sabah
Kahvaltı yapamadım
2grisini
Şekersiz. Türk kahvesi
Öğlen
Yoğurtlu bugday çorbası
Akşam
5 YK etli nohut
Cacık
Çay
Gün içinde Ada çayı 4 fincan
Nane çayı 1 fincan
Veee spor :)
Öğlen 30 dk gece 60dk toplam 90 dk bisiklet
150 mekik
50squat
30 leg raises
30 makas hareketi
3 dk plank
Hee birde yarım saat yürüyüş oğlumla arabayla gitmektense yürüyerek AVM ye gittik :)
İyi geceler herkese
Ayy banada bulastirdin benimde sabah akşam tartilasim var. Sabah sabittim bakalım cumaya ne olcak. . Bu hafta pek ümitli değilim.Süpersin o zaman.
Hedefcim maalesef sürprizler oluyor öyle. Sabah Harika olan kilomu akşam tartısında +2 görünce kafamı duvarlara vurasım geldi. Tartılmam gerektiğini biliyorum ama dayanamıyorum işte.
Canım ben şu ana kadar senin bölgeselleri hep 2.5 puandan puanlamıştım, squat girl'ü de o şekilde puanlayayım haksızlık olmasın :)
Dokundu dokundu vallahi
Yetişemez oldum spor puanlamaya
Canım izne ayrılmışsın ne de olsa bizde takılabilirsin demiştim, listede yer olduğunda alabilirim sizleri ama sen bilirsin :)
Canım seni cuma günü listeye almadım ortalama düsüyor diyeO yüzden dilersen şu tatil işini de atlat listeye girme işini o zaman tekrar konusalım.
Tartı farkı durumunu da hemen gittigin zaman orda bir tartı bulup tartılırsan farka göre bildirimini düzenlerizkardelelen321 'e de öyle yapacagız. Bu arada hazır etiketlemişken sen tartıldın mı kardelencim? Fark var mıdır, durumu bildir bana
40 puan cezaCikilatacanavari
Cevabı bulursan bana da söyle emniscim ona göre içimiz rahatlasın en azından
Sen sopayı kendin için eline al madem dün menü yazamayacak kadar fenaymış :) Neyse 1 günlük keyfini bozmayayım canım sen halledersin eminim ki
Canım maalesef ki kötü bir menü
Öncelikle çaylarını şekersiz içmeye alışmalısın
Kola ve türevlerini hayatından çıkarmalısın
Üzerine kücük de olsa cikolata var
Ketcap mayonez zaten zararlı
Neresinden tutsam elimde kalıyor menü
Bence işe başlayınca tekrar motivasyonunu kazanacaksındır
Ayrıca izinde olmana rağmen gayet güzel devam ediyorsun canım asla pes etme lütfen bak kaç kez takımdan da izne ayrılmak istedin ama çok güzel bir şekilde sürdürdün kg vermeyi. İzne ayrılsan şu an çoktan kg almıştın
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Takımımızın bir bebişi daha mı olacakkkk?
Çok çok çok sevindim Suzicim, insalllah sağlıkla doğar ve kucagına alırsın
Canım senden yanıt alamayınca zaten izinli yazdım mecburen ama lütfen salma, çok az kaldı çünkü asıl hedefine :)
Sana artık tabi ki ceza yok Suzicim
Bu arada kan testi sonucunu da al, seni hamilelik sebebiyle izne ayıralım. Sen bu sekilde sağlıklı beslenmeye devam edersin ancak tabi ki kg vermeni bekleyemeyiz artık
Hoşgeldin canım
Yarın bir daha tartıl istersen muhtemelen yolculuk ödemi de vardır
Tez pek gitmiyor şu aralar canım, yaz moduna aldım maalesef kendimiUmut da iyi çok şükür, canavarlığa devam Sizde durumlar nasıl? 1 yaş partisine az kaldı galiba değil mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?