Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu mesajı attıktan sonra filmin bütün sahneleri gözümde canlandı yaaaaaa ne kadar güzel bir filmdi

Kocaeli de yaşıyorum canım, sen?
Evet canim cok gzel bi film gercekten
Yakiniz canim bende istanbul tuzla
Bugünlük sporum tamamdır
300 ip
5dk koşu
5dk yürüyüş
10dk bisiklet
60dk ağırlıklı bölgesel şu an bacaklarımı hissetmiyorum
Pitirciklara duyurulur
hayyy masallahhh arkandan geliyorum bende yetisicim sanaaa

ahahahhh guldurdun beni ya

abbowwwww ne diinnnn sonra verebildinmi peki
Ben de 20 aldm 10u gitti 10u kaldı 80e çıkmstm şimdi 70 im cnm 68 -70 arasi gidip geliyorum dofum sonrasi 67.8 in altina hiç inemedim inslh busefer inerim şu 70den bıktm

Ben de 20 aldm 10u gitti 10u kaldı 80e çıkmstm şimdi 70 im cnm 68 -70 arasi gidip geliyorum dofum sonrasi 67.8 in altina hiç inemedim inslh busefer inerim şu 70den bıktm
Aynen bende canim 70 72 gidip geliyorum haftalardir
Ben 86 kiloya ciktim ilk kizima dogumdan snra sonra 63 kdr indim sonra tekrar hamilelik ve bebek dustu kurtaj derken ben saldim braz 76 cktim tekrar 68 dustum sonra 69 70 arasinda hamile kaldim 3 ye 81 dogum yaptim 75 indim tekrar 78.5 ckinca dang etti buraya geldik isde sonra 2 aydir burdayim heralde bi istikrar tutturamadim

Evet canim cok gzel bi film gercekten
Yakiniz canim bende istanbul tuzla
hayyy masallahhh arkandan geliyorum bende yetisicim sanaaa
Bir ara eşim Tuzla’da çalışıyordu. Taşınsak mı diye düşündükte tayin dönemi iyi okullar açılmamıştı. Birde İstanbul bana hiç cazip gelmiyor ya. Tuzla daha sakin diye biliyorum ama benim için İstanbul işte

aynen burasi daha sakin ve istanbulun ckısı nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…