- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.281
Canim sen nerde yasiyodunAy bu pıtırcık ve pötürcükleri en çok ben sevdim. Her iki takımı da sonuna kadar destekliyorum. İki takımı da beğenip durdum“Neşeli günler” filmindeki Şener şen gibi hissediyorum kendimi atma ziyaaaaaaa
Verdim işte canım şimdi 60 kiloyum iki tane çocuğum var ikisinde de 20 kilo aldım 60 kiloya düştümahahahhh guldurdun beni ya
abbowwwww ne diinnnnsonra verebildinmi peki
Masallah canim ne zman mezun oluyosun bakalimVerdim işte canım şimdi 60 kiloyum iki tane çocuğum var ikisinde de 20 kilo aldım 60 kiloya düştüm
Normalde hedefim 60 di ama şu an kararsızım 58 e indirmeyi düşünüyorumMasallah canim ne zman mezun oluyosun bakalim
Masallah ya ne gzel hedefine ulasmissin supersin vallaNormalde hedefim 60 di ama şu an kararsızım 58 e indirmeyi düşünüyorum
Teşekkürler canımMasallah ya ne gzel hedefine ulasmissin supersin valla
ahahahhh guldurdun beni ya
Kocaeli de yaşıyorum canım, sen?Canim sen nerde yasiyodun
Süpermiş canım tebrik ederim, bence de 58 iyidirNormalde hedefim 60 di ama şu an kararsızım 58 e indirmeyi düşünüyorum
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorumSüpermiş canım tebrik ederim, bence de 58 iyidirİnsanın 2-3 kilo alma olasılığı her zaman var. Toparlanmak için güzel bir sınır olur.
Evet canim cok gzel bi film gercektenBu mesajı attıktan sonra filmin bütün sahneleri gözümde canlandı yaaaaaa ne kadar güzel bir filmdi
Kocaeli de yaşıyorum canım, sen?
hayyy masallahhh arkandan geliyorum bende yetisicim sanaaaBugünlük sporum tamamdır
300 ip
5dk koşu
5dk yürüyüş
10dk bisiklet
60dk ağırlıklı bölgesel şu an bacaklarımı hissetmiyorum
Pitirciklara duyurulur
Ben de 20 aldmahahahhh guldurdun beni ya
Canm müthişsinBugünkü menüm
Kahvaltı 7 dilim karpuz 2 salatalık
Ara 20 kiraz 2 kayısı 7 fındık
Akşam patates salatası bol yeşillikli 7 badem 2.5 lt su
Spor yok
Aynen bende canim 70 72 gidip geliyorum haftalardirBen de 20 aldm10u gitti 10u kaldı 80e çıkmstm şimdi 70 im cnm 68 -70 arasi gidip geliyorum dofum sonrasi 67.8 in altina hiç inemedim inslh busefer inerim şu 70den bıktm
Canm müthişsin
Inşallah düşeceksin istediğin kiloya canımBen de 20 aldm10u gitti 10u kaldı 80e çıkmstm şimdi 70 im cnm 68 -70 arasi gidip geliyorum dofum sonrasi 67.8 in altina hiç inemedim inslh busefer inerim şu 70den bıktm
Bir ara eşim Tuzla’da çalışıyordu. Taşınsak mı diye düşündükte tayin dönemi iyi okullar açılmamıştı. Birde İstanbul bana hiç cazip gelmiyor ya. Tuzla daha sakin diye biliyorum ama benim için İstanbul işteEvet canim cok gzel bi film gercekten
Yakiniz canim bende istanbul tuzla
hayyy masallahhh arkandan geliyorum bende yetisicim sanaaa
aynen burasi daha sakin ve istanbulun ckısı nerdeyseBir ara eşim Tuzla’da çalışıyordu. Taşınsak mı diye düşündükte tayin dönemi iyi okullar açılmamıştı. Birde İstanbul bana hiç cazip gelmiyor ya. Tuzla daha sakin diye biliyorum ama benim için İstanbul işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?