Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

300ip görevi yapılmıştır

bi 300 de benden gelsin ozmn
Ben de ip yok ama onun yerine ekstra spor yaparim.
Cherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm
Ben de iki dogumda da toplamda 40a yakin aldim
Ooooo kaç kiloyla başladığın önemli tabi canım ama ben 25 alsam arabaya ihtiyacım olmaz. Yuvarlana yuvarlana giderim her yere çok ekonomik buldum

Tabi verirsin şekerim.

Benim de laptop bozuldu yaaaa. Ekran çalışmıyor ördekim. Hedef listesini düzenleyemedim artık çalışmazsa tüm uğraşlarıma rağmen, telden halledeceğim.

Kızlar ya müthişsiniz ne güzel gaza gelmissiniz bileydim bu grup işini önceden yapardım

dünkü sporlarda dahil dimi kaptanim
Dahil tabi ki canım dün başladı haftaya perşembe son
Anladım sorun olduğunu zaten, cevapla demişsin ama mesajın yoktu falan :) neyse olur öyle şeyler
Yaa öyle mi :) Didem çıtırlar deyince çıtır bir günaydın göndereyim dedim hemen moda girdim :))
Hehe ne güzel olmuş :)
Dün o kadar spor yaptık degılmı:) morordek
Evet canım dahil, merak etmeyin :)
Evet canım ya sorma morordek kaptanım bizi aynı grupta yaparmisin lütfen

Eveeettt lütfeeeennnn morordek
O zaman birini daha bulun grup değiştirmek isteyen varsa onunla değişin aynı gruba gidin. Eşit sayıda yapmaya çalışmıştım çünkü :)

Deriiinnn düşünceler ve yardımın sonucunda hatırladım Şeymacım
Çooookkk severdik kendisini. Ama o da bizi severdi di mi di mi

Ay bende normal Doğum yapcam diye tutturdum. Ben oturuyorum Asya da doktor Avrupa yakasında. Sonlara doğru herkeste bir panik ya suyun gelirse ya erken gelirse diye bense çok rahattım. Bişi olmaz gideriz falan diyordum. Son muayenede nts den sonra tansiyon ölçümü vs. Doktor yarın çıkarıyoruz bebeği, preeklampsi dedi. Ölçüyorlar tansiyon sürekli yükeliyor, kızımın kalp atışları tavan. Annelik içgüdüsü diye bir şey olduğuna o gün inandım çünkü randevum bir sonraki gündü tutturdum gidicem de gidicem diye. Yaaaa işte böyle maceralar, maceralar. Dedim bakın boşuna heyecan yaptınız, sezaryen oluyor işte diye de trip atmışlığım oldu, evet. Hamilelik ve lohusalık başka bir kafa yaaaa

PÖTÜRCÜKLERRRRRRR DURMAK YOOKK DEĞİL Mİİİ :))

Eki Görüntüle 2166212
Daha totomu kaldıramadım emniscim ama hala umut vadediyorum. Gece yeni başlıyooorrrr

Anam foto koycam derken kocama yazdığım alışveriş listesini yapıştırmışımm :)))
Ahahaha.

fancynancy ve @magickk kızlar sizi çooookk tebrik ederim devamını dilerim harikasnz veeee kilo veren tüm arkadaşlarm hepinize tebrikler
Ayy çok teşekkür ederim

Daha ne kızışacak yahuu :))) yalnız bu hafta birinci olmak istiyorum kızlar ona göre adam gibi kilo verin abartmayın :)))))

Poturcukler konuşsun bakalım cnm önemli olan sonuç akşama herkeste deli gibi spor olacaktır eminim
Ayyy ben çiklatımla ayrı gruba mı düştüm yhaaa. Ama bu hafta benden bolca yüzme ve koşu bekleyebilirsiniz. Benden söylemesi. Anneme gidiyorum spor yapabiliyimmm diye bakalım yapabilecek miyim.

Ayyy ben çiklatımla ayrı gruba mı düştüm yhaaa. Ama bu hafta benden bolca yüzme ve koşu bekleyebilirsiniz. Benden söylemesi. Anneme gidiyorum spor yapabiliyimmm diye bakalım yapabilecek miyim.
Bende ayın 15 inde yazlığa gidiyorum oğlan artık emmiyorda nasılsa habire yüzerimmm :))

Ooooo kaç kiloyla başladığın önemli tabi canım ama ben 25 alsam arabaya ihtiyacım olmaz. Yuvarlana yuvarlana giderim her yere çok ekonomik buldum

Ay çok güldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…