- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.301
300ip görevi yapılmıştır
Ben de ip yok ama onun yerine ekstra spor yaparim.bi 300 de benden gelsin ozmn
Ben de iki dogumda da toplamda 40a yakin aldimCherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm
Oooookaç kiloyla başladığın önemli tabi canım ama ben 25 alsam arabaya ihtiyacım olmaz. Yuvarlana yuvarlana giderim her yere çok ekonomik buldum
Tabi verirsin şekerim.Ay seneye de ben böyle derim umarım
Abartmam herhalde canımkilo almaya çok müsait bir yapı olunca insan bir korkuyor bu arada hamileliklerinde çok az kilo almışsın gerçekten tabi birde sonrası var amannn veririm ya ne olacak altı üstü kilo
Sağol canım amin
Benim de laptop bozuldu yaaaa. Ekran çalışmıyor ördekim. Hedef listesini düzenleyemedim artık çalışmazsa tüm uğraşlarıma rağmen, telden halledeceğim.Günaydın pıtırcıklarım ve pötürcüklerim
Hafta sonu pek girme fırsatım olmuyor menulerinizi pazartesi puanlayacagim
Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım her gün iki grup arasındaki rekabet o kızışsın diye
Dahil tabi ki canım dün başladı haftaya perşembe sondünkü sporlarda dahil dimi kaptanim
Anladım sorun olduğunu zaten, cevapla demişsin ama mesajın yoktu falan :) neyse olur öyle şeylermorordek kaptanim sitede sorun yasadm ondan bildirim yapamadm kushra bakmayin ama listeye zaten kesin giremem diye bir iki gun once belirtmistim iyiki listede değildim de sorun almadı siteye msj yazma yapmadi alinti yapaym diye denedim onuda cevap yazamadan yolladm hatta yazma kiaminda sorun oldu bugun anca duzeldi
Hehe ne güzel olmuş :)Yaa öyle mi :) Didem çıtırlar deyince çıtır bir günaydın göndereyim dedim hemen moda girdim :))
Evet canım dahil, merak etmeyin :)Dün o kadar spor yaptık degılmı:)morordek
O zaman birini daha bulun grup değiştirmek isteyen varsa onunla değişin aynı gruba gidin. Eşit sayıda yapmaya çalışmıştım çünkü :)
Deriiinnn düşünceler ve yardımın sonucunda hatırladım ŞeymacımEvet canım cumadan öteki cumaya
Yani perşembe son
Tabi ki canım
Dediğim gibi bu hafta izin durumunda olanları eklemedim ama haftaya normal düzenine dönüp menü yazabileceksen eklerim :)
Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım canım günlük olarak
Pazartesi başlarım
Bence süper oldu, öyle değil mi
Tamam canım menü yazdığın sürece grubuna puan sağlarsın
Oh valla 82.8 olsaydı nota alıyorduk.. 81.8 olarak paylaştım zaten ama korkuyordum
Yaa emniscim bufancynancy ile çok seviyoruz(!) degil mi Ferahim?
Ay bende normal Doğum yapcam diye tutturdum. Ben oturuyorum Asya da doktor Avrupa yakasında. Sonlara doğru herkeste bir panik ya suyun gelirse ya erken gelirse diye bense çok rahattım. Bişi olmaz gideriz falan diyordum. Son muayenede nts den sonra tansiyon ölçümü vs. Doktor yarın çıkarıyoruz bebeği, preeklampsi dedi. Ölçüyorlar tansiyon sürekli yükeliyor, kızımın kalp atışları tavan. Annelik içgüdüsü diye bir şey olduğuna o gün inandım çünkü randevum bir sonraki gündü tutturdum gidicem de gidicem diye. Yaaaa işte böyle maceralar, maceralar. Dedim bakın boşuna heyecan yaptınız, sezaryen oluyor işte diye de trip atmışlığım oldu, evet.Demii yeterki bebiş sağlıkla gelsin gerisi boş senin elinde :)bende oldum olası balık etli kilo almaya müsait yapıdayım canım 7 kg aldım hamileliğimde ama haftada 4 kez spor yaptım koşu bandında yürüdüm hep kilodan değil normal doğum hevesindendi :) ama sezeryan oldum yine :))))
Sporu bırakmamaya çalış yürüyüş olur plates olur rabbim güzel rahat hamilelikler versin inşallah
Gıybet yapmayın:))) madem çok seviyorsunuz hersabh şirineyle günaydın derim :))))Deriiinnn düşünceler ve yardımın sonucunda hatırladım Şeymacım
Çooookkk severdik kendisini. Ama o da bizi severdi di mi di mi
Daha totomu kaldıramadım emniscim ama hala umut vadediyorum. Gece yeni başlıyooorrrrPÖTÜRCÜKLERRRRRRR DURMAK YOOKK DEĞİL Mİİİ :))
Eki Görüntüle 2166212
Ahahaha.Anam foto koycam derken kocama yazdığım alışveriş listesini yapıştırmışımm :)))
Ayy çok teşekkür ederimfancynancy ve @magickk kızlar sizi çooookk tebrik ederim devamını dilerim harikasnz veeee kilo veren tüm arkadaşlarm hepinize tebrikler
Sen 70ten bende 80den muzdaribiz. Şaka gibi valla.Moralim çok bozuldu canım yaaaabilmiyorum inşallah ama çok umutsuz ve mutsuz hissettim şu 70 laneti paçama dolandı tam kurtuldum diyorum gene başa sarıyorum psikolojimi bozdu valla
Daha ne kızışacak yahuu :))) yalnız bu hafta birinci olmak istiyorum kızlar ona göre adam gibi kilo verin abartmayın :)))))Bızım günlük menü ve spor puanlarını gorebılcegımız yer YÖK degılmı. Ona göre daha da sporu arttırabiliriz. Ortam Daha fazla kızısır. 1.lik için daha fazla çaba harcıyabılırız. 1. Sayfaya daha önce bakmıştım ama günlük aldığımız puanları goremedım
morordek
Ayyy ben çiklatımla ayrı gruba mı düştüm yhaaa. Ama bu hafta benden bolca yüzme ve koşu bekleyebilirsiniz. Benden söylemesi. Anneme gidiyorum spor yapabiliyimmm diyePoturcukler konuşsun bakalım cnm önemli olan sonuç akşama herkeste deli gibi spor olacaktır eminim
Anaaaa benimde totom bisiklet üstünde çürüsünn :)) Allah'tan geç yatıyorsun :) sabah uyandığımda şöööyle bir güzel sporlarını okuyayımDaha totomu kaldıramadım emniscim ama hala umut vadediyorum. Gece yeni başlıyooorrrr
Deriiinnn düşünceler ve yardımın sonucunda hatırladım Şeymacım
Çooookkk severdik kendisini. Ama o da bizi severdi di mi di mi
Bende ayın 15 inde yazlığa gidiyorum oğlan artık emmiyorda nasılsa habire yüzerimmm :))Ayyy ben çiklatımla ayrı gruba mı düştüm yhaaa. Ama bu hafta benden bolca yüzme ve koşu bekleyebilirsiniz. Benden söylemesi. Anneme gidiyorum spor yapabiliyimmm diyebakalım yapabilecek miyim.
Oooookaç kiloyla başladığın önemli tabi canım ama ben 25 alsam arabaya ihtiyacım olmaz. Yuvarlana yuvarlana giderim her yere çok ekonomik buldum
Ay bu pıtırcık ve pötürcükleri en çok ben sevdim. Her iki takımı da sonuna kadar destekliyorum. İki takımı da beğenip durdum“Neşeli günler” filmindeki Şener şen gibi hissediyorum kendimi atma ziyaaaaaaa
Bugünlük sporum tamamdır
300 ip
5dk koşu
5dk yürüyüş
10dk bisiklet
60dk ağırlıklı bölgesel şu an bacaklarımı hissetmiyorum
Pitirciklara duyurulur
Ve pıtırcıklar büyük atak yapıyordu. VuuuhuuuuEvet canim cok gzel bi film gercekten
Yakiniz canim bende istanbul tuzla
hayyy masallahhh arkandan geliyorum bende yetisicim sanaaa
Fancycim daha biz yazmadıkVe pıtırcıklar büyük atak yapıyordu. Vuuuhuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?