- 23 Mart 2016
- 30.545
- 91.466
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.801
Konuş emniscim sonuna kadar katılıyorum söylediklerineKızlar nacizane kaçamaklardan korunma yöntemlerimi anlatayım
Valla acıyın spor için o kadar vakit ayırıyorsunuz ter döküyorsunuz salonlara para veriyorsunuz yapmayın
- Asla bir çatal alayım bişey olmaz demem çünkü o bir çatalın tadına bakarsınız beğenirsiniz ve dahada yiyesiniz gelir
- Ev dışında bir yere gideceksem çantama grisini altın başak falan mutlaka alırım ki çok acıkıp kalorili birşey yemek zorunda kalmayayım
- Kaçamak canım çektiğimde amannn şimdi bunu yicem diye 2 saat spor yapıcam derim üşenirim ve yemem
- Etrafımdakiler bir şey yediğinde ve ben yemediğimde kendimi daha mutlu ve güçlü hissederim.
- Kaçamak yapıp diyet süremi uzatacak lüksüm zamanım yok bunu aklımdan çıkarmam.. kendinize bir tarih belirleyin x tarihte şu kiloda olacağım diye sonrasında insan bir dilim pasta için hedefinden olmak istemiyor
- Diyette olduğunuzu etrafınızdaki herkese söyleyin o yüzden size çok baskı yapmazlar..yada sizi birşeyler yerken görürlerse noldu senin diyet derler gözünüzü açarlar
İnanıyorum bu nota bizi silkeleyecek bizde o güç var
Ay kıyamam sana yaGrup isimlerinizi Çıtırcıklar ve Pıtırcıklar yapacaktım ama şu anki sinirimle hiçbirinize çıtır diyemiyorum
Başka bi şeyler düsünecegimmmm
Pötürrpötürpötürcükler olalım hahahaGrup isimlerinizi Çıtırcıklar ve Pıtırcıklar yapacaktım ama şu anki sinirimle hiçbirinize çıtır diyemiyorum
Başka bi şeyler düsünecegimmmm
GüzelllAy kıyamam sana ya
Ne hale getirdik seni :)))
No kaçamak /yes spor nasıl :))
AhahahahaPötürrpötürpötürcükler olalım hahaha
Hak ettim canım. Bugünden itibaren maraton başlıyo.Ben bayadır cezaları sizin sporlarınızdan düsüyordum sanırım öyle yapmamam gerek.
Kaçamak yapana ekstra spor cezası moduna geri dönüyorum bu haftadan itibaren
Takımı 2'ye ayırdık spor yapın motive olun diye, spor yapınca herkes gömdü kaçamakları
Cikilatacanavari ceza listesi ne alemdeydi bilmiyorum da kendine 88 puan, kardelelen321 'e de 147 puan ceza ile başlayalım bu haftaya
Hak ettim canım. Bugünden itibaren maraton başlıyo.
Aaaayyyy canm çok sevindimGünaydın kızlar tartıldım ve 60 kiloyum tam@morordek kaptanım artık mezun olabilirim
Haklısın canım çok doğru tespitler.Kızlar nacizane kaçamaklardan korunma yöntemlerimi anlatayım
Valla acıyın spor için o kadar vakit ayırıyorsunuz ter döküyorsunuz salonlara para veriyorsunuz yapmayın
- Asla bir çatal alayım bişey olmaz demem çünkü o bir çatalın tadına bakarsınız beğenirsiniz ve dahada yiyesiniz gelir
- Ev dışında bir yere gideceksem çantama grisini altın başak falan mutlaka alırım ki çok acıkıp kalorili birşey yemek zorunda kalmayayım
- Kaçamak canım çektiğimde amannn şimdi bunu yicem diye 2 saat spor yapıcam derim üşenirim ve yemem
- Etrafımdakiler bir şey yediğinde ve ben yemediğimde kendimi daha mutlu ve güçlü hissederim.
- Kaçamak yapıp diyet süremi uzatacak lüksüm zamanım yok bunu aklımdan çıkarmam.. kendinize bir tarih belirleyin x tarihte şu kiloda olacağım diye sonrasında insan bir dilim pasta için hedefinden olmak istemiyor
- Diyette olduğunuzu etrafınızdaki herkese söyleyin o yüzden size çok baskı yapmazlar..yada sizi birşeyler yerken görürlerse noldu senin diyet derler gözünüzü açarlar
İnanıyorum bu nota bizi silkeleyecek bizde o güç var
He eccük öyle olurdu :)))Abooo iyiki kaptan değilsin kelle koltukta gezecektik
Teşekkürler canım darısı hepinize bu arada burayı birakmiycamTebrikler canım darısı başımıza
Teşekkürler canım hadi sıra sende takip edicem seni bak öyle pes etmek yokAaaayyyy canm çok sevindimtebrik ederim arkadaşım başardın harikasn
Olurum tabimagickk seni mezun ediyoruz, gruplara dahil olacak mısın peki bu hafta?
Sagol canim. Evet hedefim 55. Ama ilk once 60a inmek istiyorum. Hamilelik oncesi kilom. Ondan sonrada 55e inmeye ugrasicam.55te ilk hamileligimdeki kilomSağol canım bende seni tebrik ederim. :)) Hedefin 55 mi ?
Neredeyse 1 kg'ya yakın gitmiş emniscim süpersin
Evet aynen
Perşembe akşamları aç uyuyun diye duyuru yapayım bundan sonra
Tesekkurler canim.Tebrikler canım
Indim sonunda canim.Sanırım inmişsin violincim, tebrik ediyorum.
Valla çok istedim ördeğim ama alışmışım hep kendi düzenime. Birileri olunca düzen şaşıyor. Çok yemek yemedim ama yemek ve uyku saatleri ile beraber spor olayı sıkıntı oldu.
Cok uzuldum ya cok dusuk ortalamamiz. Insallah haftaya toparlarizAldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107
Gidip bi organınızı bağışlayın 2-3 kg verin gelin anca öyle kurtuluruz bu hafta
Teşekkürler canım darısı hepinize bu arada burayı birakmiycam
Teşekkürler canım hadi sıra sende takip edicem seni bak öyle pes etmek yok
aynen öle benim icinde ole oldu malesef insallah haftaya olucak inaniyorum benValla senden bu hafta atak bekliyordum Didemcim ama biraz hayal kırıklığı oldu
Bak bir günün bilançosu nasıl da çıkıyor
Valla canım kilo alma diye izne ayırmamıştım ama çok da bi şey fark etmedi sanki
insallah kaptanimmmHEDEFİMİZ HAFTAYA İLK 3'E GİRİP BU HAFTA ALDIĞIMIZ NOTAYI SİLDİRMEK OLACAK ONA GÖRE
sen kacamak yapmiyosun dye bizi astı kesti yaaaGaza geldim kellesi vurulaaa
tesekkur ederim kaptanim
Bu haftanın kazananı Pötürcükler oldu, kendilerini tebrik ediyorum. Pıtırcıklar kişi sayısı eksikliğine rağmen çok iyi yarıştı yine de, onları da tebrik ediyorum.
Neyinizi tebrik ediyorsam buna rağmen nota aldık
saol canim
tesekkur ettim
hangi diyetmis o beraber yapalim miPazartesi 3gun de 3 kilo detoksuna başlıyorum haftaya hedefimi yüksek tutuyorum 78.5 yapicam başarıcam başka yolu yok
Ooo Süpersin. Bence başarırsın. Genelde detoksları beceriyoruz ama bi sonraki hafta cozutuyoruzya ona çok dikkat etPazartesi 3gun de 3 kilo detoksuna başlıyorum haftaya hedefimi yüksek tutuyorum 78.5 yapicam başarıcam başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?