Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nacizane kaçamaklardan korunma yöntemlerimi anlatayım
  • Asla bir çatal alayım bişey olmaz demem çünkü o bir çatalın tadına bakarsınız beğenirsiniz ve dahada yiyesiniz gelir
  • Ev dışında bir yere gideceksem çantama grisini altın başak falan mutlaka alırım ki çok acıkıp kalorili birşey yemek zorunda kalmayayım
  • Kaçamak canım çektiğimde amannn şimdi bunu yicem diye 2 saat spor yapıcam derim üşenirim ve yemem
  • Etrafımdakiler bir şey yediğinde ve ben yemediğimde kendimi daha mutlu ve güçlü hissederim.
  • Kaçamak yapıp diyet süremi uzatacak lüksüm zamanım yok bunu aklımdan çıkarmam.. kendinize bir tarih belirleyin x tarihte şu kiloda olacağım diye sonrasında insan bir dilim pasta için hedefinden olmak istemiyor
  • Diyette olduğunuzu etrafınızdaki herkese söyleyin o yüzden size çok baskı yapmazlar..yada sizi birşeyler yerken görürlerse noldu senin diyet derler gözünüzü açarlar
Valla acıyın spor için o kadar vakit ayırıyorsunuz ter döküyorsunuz salonlara para veriyorsunuz yapmayın

İnanıyorum bu nota bizi silkeleyecek bizde o güç var

Konuş emniscim sonuna kadar katılıyorum söylediklerine

Hak ettim canım. Bugünden itibaren maraton başlıyo.

Haklısın canım çok doğru tespitler.

Sağol canım bende seni tebrik ederim. :)) Hedefin 55 mi ?
Sagol canim. Evet hedefim 55. Ama ilk once 60a inmek istiyorum. Hamilelik oncesi kilom. Ondan sonrada 55e inmeye ugrasicam.55te ilk hamileligimdeki kilom

Neredeyse 1 kg'ya yakın gitmiş emniscim süpersin

Evet aynen
Perşembe akşamları aç uyuyun diye duyuru yapayım bundan sonra

Ben boyle yapicam artik. Meyve ve sut veya yogurt.
Tebrikler canım
Tesekkurler canim.
Indim sonunda canim. Tesekkur ederim
Aldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107

Gidip bi organınızı bağışlayın 2-3 kg verin gelin anca öyle kurtuluruz bu hafta
Cok uzuldum ya cok dusuk ortalamamiz. Insallah haftaya toparlariz

aynen öle benim icinde ole oldu malesef insallah haftaya olucak inaniyorum ben

HEDEFİMİZ HAFTAYA İLK 3'E GİRİP BU HAFTA ALDIĞIMIZ NOTAYI SİLDİRMEK OLACAK ONA GÖRE
insallah kaptanimmm

Gaza geldim kellesi vurulaaa
sen kacamak yapmiyosun dye bizi astı kesti yaaa

tesekkur ederim kaptanim

saol canim

Tebrkler canim. Darisi basimiza

azaydidem ve Cherry Mom sizi de tebrik ederim
tesekkur ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…