- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.841
Evet cnm istiyorum..Pıtırcıklar ve pötürcükler geçen haftanın gruplarıydı bunlar önümüzdeki haftanın Özlemcim
Katılmak istiyor musun?
O zaman seni de Yes Spor'a ekliyorumEvet cnm istiyorum..
Bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum..O zaman seni de Yes Spor'a ekliyorum
Grubuna karşı da sorumlusun unutma o yüzden menü paylaşımlarını bekliyoruz
Kızlar nacizane kaçamaklardan korunma yöntemlerimi anlatayım
Valla acıyın spor için o kadar vakit ayırıyorsunuz ter döküyorsunuz salonlara para veriyorsunuz yapmayın
- Asla bir çatal alayım bişey olmaz demem çünkü o bir çatalın tadına bakarsınız beğenirsiniz ve dahada yiyesiniz gelir
- Ev dışında bir yere gideceksem çantama grisini altın başak falan mutlaka alırım ki çok acıkıp kalorili birşey yemek zorunda kalmayayım
- Kaçamak canım çektiğimde amannn şimdi bunu yicem diye 2 saat spor yapıcam derim üşenirim ve yemem
- Etrafımdakiler bir şey yediğinde ve ben yemediğimde kendimi daha mutlu ve güçlü hissederim.
- Kaçamak yapıp diyet süremi uzatacak lüksüm zamanım yok bunu aklımdan çıkarmam.. kendinize bir tarih belirleyin x tarihte şu kiloda olacağım diye sonrasında insan bir dilim pasta için hedefinden olmak istemiyor
- Diyette olduğunuzu etrafınızdaki herkese söyleyin o yüzden size çok baskı yapmazlar..yada sizi birşeyler yerken görürlerse noldu senin diyet derler gözünüzü açarlar
İnanıyorum bu nota bizi silkeleyecek bizde o güç var
Grup isimlerinizi Çıtırcıklar ve Pıtırcıklar yapacaktım ama şu anki sinirimle hiçbirinize çıtır diyemiyorum
Başka bi şeyler düsünecegimmmm
Sporlar fena değildi aslında hedefcim ama neyse olan oldu, artık haftaya ilk 3'e girmek zorundayızÖrdeğim ördeğim
Bu hafta takımın sessizliğinden belliydi sanki durumumuz zaten.
Aaa sen de mi Ankara'dasın? :)Offf bu Ankara ne kadar bogdu beni yaaa
Evet kaptanım İstanbul'dan geldik genel olarak sevdim ama havasını sevemedim..Aaa sen de mi Ankara'dasın? :)
Heee ya biraz fiştikledim kaptanıSonuç cidden kötuymus yaönümüzdeki hafta iyi olmalı
allahtan izinliyim
emnis sende az fena değilsin ama
Bu haftanın kazananı Pötürcükler oldu, kendilerini tebrik ediyorum. Pıtırcıklar kişi sayısı eksikliğine rağmen çok iyi yarıştı yine de, onları da tebrik ediyorum.
Neyinizi tebrik ediyorsam buna rağmen nota aldık
Valla doğru söze ne denir. Çok haklı.Kızlar nacizane kaçamaklardan korunma yöntemlerimi anlatayım
Valla acıyın spor için o kadar vakit ayırıyorsunuz ter döküyorsunuz salonlara para veriyorsunuz yapmayın
- Asla bir çatal alayım bişey olmaz demem çünkü o bir çatalın tadına bakarsınız beğenirsiniz ve dahada yiyesiniz gelir
- Ev dışında bir yere gideceksem çantama grisini altın başak falan mutlaka alırım ki çok acıkıp kalorili birşey yemek zorunda kalmayayım
- Kaçamak canım çektiğimde amannn şimdi bunu yicem diye 2 saat spor yapıcam derim üşenirim ve yemem
- Etrafımdakiler bir şey yediğinde ve ben yemediğimde kendimi daha mutlu ve güçlü hissederim.
- Kaçamak yapıp diyet süremi uzatacak lüksüm zamanım yok bunu aklımdan çıkarmam.. kendinize bir tarih belirleyin x tarihte şu kiloda olacağım diye sonrasında insan bir dilim pasta için hedefinden olmak istemiyor
- Diyette olduğunuzu etrafınızdaki herkese söyleyin o yüzden size çok baskı yapmazlar..yada sizi birşeyler yerken görürlerse noldu senin diyet derler gözünüzü açarlar
İnanıyorum bu nota bizi silkeleyecek bizde o güç var
Ay biz birinci olduk en azındanAhahahaha
Pötür pötür pötüresiceler
toplight kaptanım da Ankara'da kendisi pek ugrayamıyor gerci su andaEvet kaptanım İstanbul'dan geldik genel olarak sevdim ama havasını sevemedim..
Başka kimler Ankara'da :)
Ooo yönetime alalım seni de boş durma madem, burdakileri coşturArkadaşlar siz bana bakmayın birazda yılların getirdiği iş alışkanlığı kanıma işlemiş bankacıydım ve bildiğiiz üzere işimiz gücümüz satış diğer şube ekiplerle yarış :)) hatta başlangıçta çağrı merkezinde takım kaptanlığı yaptım aynı burdaki gibi hep gaz hep gaz :))) şimdi evdeyim ya içimde kaliiiii :)))
No kaçamak noooo cryyy. Noooo kaçamakkkk noooooo ağlamaaakkkkYeni gruplar belli olduuuuu
NO KAÇAMAK
@kardelelen321
@candy_candy
fancynancy
@rint
@beyazinci
@magickk
YES SPOR
azaydidem
@gonulll
@Cikilatacanavari
Cherry Mom
@parkbyull
Tamam Akdeniz’e uyarOlur deneyelim 82-83 olmuşum ben ya nasıl böyle oluyor anlamiyorum spor da yapıyorum.
Sabah yumurta Peynir 1 dilim de ekmek yedim eksprese uymadı ekmek.
Kaptanım banada aynısını yaptıntoplight kaptanım da Ankara'da kendisi pek ugrayamıyor gerci su anda
@beyazinci burdaymış başta söylemiş sonra ben unutmuşum şaşırmıştım falan
Şu andaki arkadaşlardan başka kim var Ankara'da bilmiyorum eskilerden birkaç kişi daha vardı
Ben de buralı değilim zaten, o yüzden havasını ben de pek sevmem
Yaaa koptum şu anKaptanım banada aynısını yaptınbende ilk geldiğimde söylemiştim yine aaa demiştin ikinci olunca hatırlatmak istemedim ama zorlaaa söylettin hani :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?