Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok başarılı ve motive edici olmuş. Teşekkürler tatlım.

Grup isimlerinizi Çıtırcıklar ve Pıtırcıklar yapacaktım ama şu anki sinirimle hiçbirinize çıtır diyemiyorum
Başka bi şeyler düsünecegimmmm

Ördeğim ördeğim
Bu hafta takımın sessizliğinden belliydi sanki durumumuz zaten.

Arkadaşlar siz bana bakmayın birazda yılların getirdiği iş alışkanlığı kanıma işlemiş bankacıydım ve bildiğiiz üzere işimiz gücümüz satış diğer şube ekiplerle yarış :)) hatta başlangıçta çağrı merkezinde takım kaptanlığı yaptım aynı burdaki gibi hep gaz hep gaz :))) şimdi evdeyim ya içimde kaliiiii :)))

azaydidem Cherry Mom tebrik ederim kızlar.

Darısı gelecek etaplara.

Valla doğru söze ne denir. Çok haklı.

Evet kaptanım İstanbul'dan geldik genel olarak sevdim ama havasını sevemedim..
Başka kimler Ankara'da :)
toplight kaptanım da Ankara'da kendisi pek ugrayamıyor gerci su anda
@beyazinci burdaymış başta söylemiş sonra ben unutmuşum şaşırmıştım falan
Şu andaki arkadaşlardan başka kim var Ankara'da bilmiyorum eskilerden birkaç kişi daha vardı
Ben de buralı değilim zaten, o yüzden havasını ben de pek sevmem
Ooo yönetime alalım seni de boş durma madem, burdakileri coştur

Olur deneyelim 82-83 olmuşum ben ya nasıl böyle oluyor anlamiyorum spor da yapıyorum.
Sabah yumurta Peynir 1 dilim de ekmek yedim eksprese uymadı ekmek.
Tamam Akdeniz’e uyar ben yarından itibaren başlıyorum. Salak kafam anahtarı eşime vermiştim yedeklerde annemle kızkrdeşimde ve ikisi de yazlıkta. Kaldık kapıda. Eşimin ablasına geldik, eşim gelince eve gideceğiz. Benim yalan oldu bugünüm.

Kaptanım banada aynısını yaptın bende ilk geldiğimde söylemiştim yine aaa demiştin ikinci olunca hatırlatmak istemedim ama zorlaaa söylettin hani :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…