- 23 Mart 2016
- 30.545
- 91.466
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.821
Youtube ta videosu var cnm naz isminde bir kızın detoksu 3gun de 3 kilo yazınca çıkıyor valla yapalım hadi pazartesi başlayalım perşembe de hafif şeyler yeriz ohh deymeyin keyfimizehangi diyetmis o beraber yapalim mi
En kötü sabit gelsem sonraki hafta o bile kar cnm ya çok takıldım çünkü buralardaOoo Süpersin. Bence başarırsın. Genelde detoksları beceriyoruz ama bi sonraki hafta cozutuyoruzya ona çok dikkat et
Ciklatım detoks sonrasına dikkat etPazartesi 3gun de 3 kilo detoksuna başlıyorum haftaya hedefimi yüksek tutuyorum 78.5 yapicam başarıcam başka yolu yok
Aaa benim yaptığım detoks. Zorlamıyo fazla. Gerçekten 3 kilo gidiyo. Ama benim bi sonraki hafta hezimeti.Youtube ta videosu var cnm naz isminde bir kızın detoksu 3gun de 3 kilo yazınca çıkıyor valla yapalım hadi pazartesi başlayalım perşembe de hafif şeyler yeriz ohh deymeyin keyfimize
O kızı instagramdan da takip ediyorum bn 92 kilodan 50 kiloya düşmüş degisimi muazzam
En kötü sabit gelsem sonraki hafta o bile kar cnm ya çok takıldım çünkü buralarda
Yeni gruplar belli olduuuuu
NO KAÇAMAK
kardelelen321
candy_candy
fancynancy
rint
@beyazinci
magickk
YES SPOR
azaydidem
gonulll
Cikilatacanavari
Cherry Mom
parkbyull
Yeni gruplar belli olduuuuu
NO KAÇAMAK
kardelelen321
candy_candy
fancynancy
rint
@beyazinci
magickk
YES SPOR
azaydidem
gonulll
Cikilatacanavari
Cherry Mom
parkbyull
Olur deneyelim 82-83 olmuşum ben ya nasıl böyle oluyor anlamiyorum spor da yapıyorum.Yapalım Özlemcim yaaa. Akdeniz’i denesek? Protein yüklenemeden o da güzel verdiriyor. Baktık olmuyor ekspresste yaparız.
Grup isimleride süpermiş kaptanımYeni gruplar belli olduuuuu
NO KAÇAMAK
kardelelen321
candy_candy
fancynancy
rint
@beyazinci
magickk
YES SPOR
azaydidem
gonulll
Cikilatacanavari
Cherry Mom
parkbyull
Ordekim 80 den kurtulmam lazımCiklatım detoks sonrasına dikkat et
Facia oluyor sonra biliyorsun
Ertesi hafta kaçını geri aldın merak ediyorum cnm hatırlayamadımAaa benim yaptığım detoks. Zorlamıyo fazla. Gerçekten 3 kilo gidiyo. Ama benim bi sonraki hafta hezimeti.
supermis bende takip edeyim ama ben vazgectim braz gzum korktu sonra alirsam verdgimi moralim bozulurYoutube ta videosu var cnm naz isminde bir kızın detoksu 3gun de 3 kilo yazınca çıkıyor valla yapalım hadi pazartesi başlayalım perşembe de hafif şeyler yeriz ohh deymeyin keyfimize
O kızı instagramdan da takip ediyorum bn 92 kilodan 50 kiloya düşmüş degisimi muazzam
En kötü sabit gelsem sonraki hafta o bile kar cnm ya çok takıldım çünkü buralarda
hihihihiDidem klasiği
Grup ısımlerı de guzelmıs.Yeni gruplar belli olduuuuu
NO KAÇAMAK
kardelelen321
candy_candy
fancynancy
rint
@beyazinci
magickk
YES SPOR
azaydidem
gonulll
Cikilatacanavari
Cherry Mom
parkbyull
Pıtırcıklar ve pötürcükler geçen haftanın gruplarıydı bunlar önümüzdeki haftanın ÖzlemcimÇok takip edemedin canım bu ayrı bir grup mu? Diğer gruplar da var mı yine?morordek
Rakamsal olarak hatırlayamıyorum baya geçti üzerinden ama ben artı gelmiştim sanırım bi sonraki hafta. Adet dönemine denk gelmişti aynı zamanda.Ordekim 80 den kurtulmam lazım
Ertesi hafta kaçını geri aldın merak ediyorum cnm hatırlayamadım
Verdiğimin hepsini almamıştım tabi. Ama geri aldığım 2 kiloya yakındıRakamsal olarak hatırlayamıyorum baya geçti üzerinden ama ben artı gelmiştim sanırım bi sonraki hafta. Adet dönemine denk gelmişti aynı zamanda.
Bende bir kere semizotu diyeti yapmıştım 4 5 gün boyunca sadece yoğurt semizotu sonrası 7 kg gitti migrren kusma ve ogün bugündür semizotu yiyememe geldi verdiğimide aldım tabi :))))Verdiğimin hepsini almamıştım tabi. Ama geri aldığım 2 kiloya yakındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?