Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hangi diyetmis o beraber yapalim mi
Youtube ta videosu var cnm naz isminde bir kızın detoksu 3gun de 3 kilo yazınca çıkıyor valla yapalım hadi pazartesi başlayalım perşembe de hafif şeyler yeriz ohh deymeyin keyfimize
O kızı instagramdan da takip ediyorum bn 92 kilodan 50 kiloya düşmüş degisimi muazzam

Ooo Süpersin. Bence başarırsın. Genelde detoksları beceriyoruz ama bi sonraki hafta cozutuyoruzya ona çok dikkat et
En kötü sabit gelsem sonraki hafta o bile kar cnm ya çok takıldım çünkü buralarda

Aaa benim yaptığım detoks. Zorlamıyo fazla. Gerçekten 3 kilo gidiyo. Ama benim bi sonraki hafta hezimeti.

Yapalım Özlemcim yaaa. Akdeniz’i denesek? Protein yüklenemeden o da güzel verdiriyor. Baktık olmuyor ekspresste yaparız.
Olur deneyelim 82-83 olmuşum ben ya nasıl böyle oluyor anlamiyorum spor da yapıyorum.
Sabah yumurta Peynir 1 dilim de ekmek yedim eksprese uymadı ekmek.

supermis bende takip edeyim ama ben vazgectim braz gzum korktu sonra alirsam verdgimi moralim bozulur

hihihihi

Ordekim 80 den kurtulmam lazım

Ertesi hafta kaçını geri aldın merak ediyorum cnm hatırlayamadım
Rakamsal olarak hatırlayamıyorum baya geçti üzerinden ama ben artı gelmiştim sanırım bi sonraki hafta. Adet dönemine denk gelmişti aynı zamanda.

Verdiğimin hepsini almamıştım tabi. Ama geri aldığım 2 kiloya yakındı
Bende bir kere semizotu diyeti yapmıştım 4 5 gün boyunca sadece yoğurt semizotu sonrası 7 kg gitti migrren kusma ve ogün bugündür semizotu yiyememe geldi verdiğimide aldım tabi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…