Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
Salatalik domates biber
3 yesil 2 siyah zeytin
Cay

Arada
Nescafe
2 hurma
3 günkurusu

Aksam
1 firinda pismis tavuk pirzola
2 kasik bulgur pilavi
Cacik
5 ucgen dilik kavun

Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
400 ip atlama baska yapamadim malesef

morordek

morordek 147 puan bnm

Çok fena gaza geldim arkadaşlar sabah limonlu ılık suyumu içtim 500 ip atladım. Bu hafta meydanın tozunu attırıcam inşallah. NO KAÇAMAK sakinleri haydi spora.

Ahhh canim yorulmasaydin keske
yes spor sakinleri olrak biz senin yerinede atlarız cınımm

Yarışmamız 578. Etap sonuncusu kardelelen321

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Bence ipten bi farki yok ikiside cok fena terletiyo beni
İpte kollar da çalışıyor didemcim. Karın daha da sıkışıyor öyle olunca. Ha kalori bakımından yakındır tabi birbirine ama sizinki zıplamaya giriyor o zaman. Kolları da açınca jumping jack olur. Aslında söylemek istemiyordum ama hazır yeri gelmişken buradan da söyleyeyim. Günlük temposuz yürüyüşler veya AVM gezinmeleri, sahil yürüyüşleri vs spordan sayılmıyor kızlar. Spor olarak yürüyüş, belli bir tempoda ya da bir yere yetişmeye çalışır gibi genellikle de kesintisiz yürümektir beybiler. Kimse 3 saat yürüdüm demesin keserim valla heeee

Çok fena gaza geldim arkadaşlar sabah limonlu ılık suyumu içtim 500 ip atladım. Bu hafta meydanın tozunu attırıcam inşallah. NO KAÇAMAK sakinleri haydi spora.
Ben dün yorgunluktan bişi yapamadım. Bugünde kızımın okul arkadaşlarının anneleriyle buluşmamız var offff neler yapmışlardır şimdi. Sınanıyorum ben valla. Neyse. Bugün sporumu yapıciiim ama.

Ama ben normal elimde ip varmis gibi cift zıpliyorum tek tek atliyorum karnima cekerek atliyorum tempoyu dusurup arttiriyorum kollarimida ayni sekilde ip atlar gibi hareket ettiriyorum
Gecenlerde bu knu knusuldu zten canim kimse tempolu yuryus yapmadikca yuruyus yaptim demiyo artik

Görevlerimi tamamlamış bulunmaktayım. Sonuncu olmak kötü bi duygu Allah bi daha göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…