- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.881
Bugünkü menümmorordek fancynancy
Sabah 10
Ara
- Peynir
- Zeytin
- 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 19:00
- 1 avuç kayısı çekirdeği içi
- 2 kuru kayısı
- 1 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
Ara
- 6 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
- 1 bardak ayran
- 1 küçük kuru soğan
2 lt su
- 3 kuru incir
- Bitki çayı
500 ip atlama
30 dk tempolu yürüyüş
45 dk leslie
Cikilatacanavari cezamı tahsil eder misin
Hadi bakalım inşallah tam gaz devam.Çok fena gaza geldim arkadaşlar sabah limonlu ılık suyumu içtim 500 ip atladım. Bu hafta meydanın tozunu attırıcam inşallah. NO KAÇAMAK sakinleri haydi spora.
Çok fena gaza geldim arkadaşlar sabah limonlu ılık suyumu içtim 500 ip atladım. Bu hafta meydanın tozunu attırıcam inşallah. NO KAÇAMAK sakinleri haydi spora.
Bebeğim benim liste sorunum var. Uyamıyorum, bol sebze ve balık ağırlıklı beslensek bence tamam bu iş.Çok sinir edici bir durum canım. Yarın sıfırdan başlarız yapacağın bir liste var mi? Ben bunu buldum. Sözde iki hafta 8 kilo diyor ama ayda 5 kiloya bile razıyım ben.
https://www.google.com.tr/amp/s/yemek.com/amp/akdeniz-diyeti/
Bizde seni özledik kaptaniçem.Özledim kızlar sizi valla şu okul tek ders sınavı da bitsin beni mezun et ördeğin ben aldım başımı gittim
İpte kollar da çalışıyor didemcim. Karın daha da sıkışıyor öyle olunca. Ha kalori bakımından yakındır tabi birbirine ama sizinki zıplamaya giriyor o zaman. Kolları da açınca jumping jack olur. Aslında söylemek istemiyordum ama hazır yeri gelmişken buradan da söyleyeyim. Günlük temposuz yürüyüşler veya AVM gezinmeleri, sahil yürüyüşleri vs spordan sayılmıyor kızlar. Spor olarak yürüyüş, belli bir tempoda ya da bir yere yetişmeye çalışır gibi genellikle de kesintisiz yürümektir beybiler. Kimse 3 saat yürüdüm demesin keserim valla heeeeBence ipten bi farki yok ikiside cok fena terletiyo beni
Ben dün yorgunluktan bişi yapamadım. Bugünde kızımın okul arkadaşlarının anneleriyle buluşmamız var offff neler yapmışlardır şimdi. Sınanıyorum ben valla. Neyse. Bugün sporumu yapıciiim ama.Çok fena gaza geldim arkadaşlar sabah limonlu ılık suyumu içtim 500 ip atladım. Bu hafta meydanın tozunu attırıcam inşallah. NO KAÇAMAK sakinleri haydi spora.
Ama ben normal elimde ip varmis gibi cift zıpliyorum tek tek atliyorum karnima cekerek atliyorum tempoyu dusurup arttiriyorum kollarimida ayni sekilde ip atlar gibi hareket ettiriyorumİpte kollar da çalışıyor didemcim. Karın daha da sıkışıyor öyle olunca. Ha kalori bakımından yakındır tabi birbirine ama sizinki zıplamaya giriyor o zaman. Kolları da açınca jumping jack olur. Aslında söylemek istemiyordum ama hazır yeri gelmişken buradan da söyleyeyim. Günlük temposuz yürüyüşler veya AVM gezinmeleri, sahil yürüyüşleri vs spordan sayılmıyor kızlar. Spor olarak yürüyüş, belli bir tempoda ya da bir yere yetişmeye çalışır gibi genellikle de kesintisiz yürümektir beybiler. Kimse 3 saat yürüdüm demesin keserim valla heeee
Yoo canım size zahmet olmasın esas biz sizin yerinize yaparız.Ahhh canim yorulmasaydin keske
yes spor sakinleri olrak biz senin yerinede atlarız cınımm
Ayy ne zahmeti ayip ettin hemencik 700 ip atladim geldim bile ama fena terletiyo yaaYoo canım size zahmet olmasın esas biz sizin yerinize yaparız.
Görevlerimi tamamlamış bulunmaktayım. Sonuncu olmak kötü bi duygu Allah bi daha göstermesin
Yarışmamız 578. Etap sonuncusukardelelen321
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Vayyy helal sanaAyy ne zahmeti ayip ettin hemencik 700 ip atladim geldim bile ama fena terletiyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?