- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.961
Zaten öyle olur canım. Çocuklarla tüm gün uğraşırız ama iş kendimize gelince üşeniriz. Ben de öyleyim. Kesin ıslak mayoyla kaldığından ağrıların. Ben de antibiyotik kullanmak zorunda kaldığımdan 1 yaşındaki kızım emiyodu bıraktırmak durumunda kaldım. Neyse ki çok zora sokmadı işi. Bu akşam 2. Gün bırakalı. Ben üzgünüm tabi bu durumdan dolayı. Büyük kızımı 2 yaşına kadar emzirmiştim. Hayırlısı artık ne yapalımBeni regl ele geçirdi bu hafta. Ama bugün daha iyiyim. Ne zamandır bu kadar ağrım olmamıştı valla hatta regl olacağımı bile anlamıyordum o derece. Nazar değdirdim kendi kendime. Üşüttüm denizde sanırım, ıslak mayoyla durdum hep üşendim değiştirmeye.
Nice güzel yaşlara inşallah canımKızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
Geçmiş olsun bebekim. Rüzgar varsa kesin üşütmüşsündür.Sorma canım yaa. Canım da sıkkın, regl oldum üstüne. Ufak kaçamaklarım oldu, ağrılarımdan spor yapamadım.Vitamin falan da alıyorum halsizliğim için ama çocuklarla da çok yoruldum galiba yazlıkta. Neyse bugün toparlıyorum inşallah.
Nice sağlıklı mutlu yıllar canım...Kızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
Kızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
Ben tutuyorum Ozlemcim, beni etiketleyebilirsinKızlar spor olarak sadece 20 dk yüzebildim.
Kim liste tutup puanlıyor ? Onu etiketleyim.
fancynancy morordek
Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 dilim salam
Salatalik domates
1 dilim sucuk
3 yesil 2 siyah zeytin
Arada
Yogurt 1.5 yulaf kepegi ve 3 günkurusu karisimi
Aksam
2 kasik yogurt ve salatalik karisimi
5 tane kucuk firinda pismis köfte
1 tane tavuk pirzola
Su 2.5 lt
4 su bardagi odem attirici cay
Spor
Simdilik yaptiklarim sabah yapmistim bunlari brazdan yine yapicam spor onlarida ekliyeyimki zorlada olsa yapim
1000 ipsiz ip atlama +500 tane daha atlicam
25 dakika bölgesel hareketler
Birazdan 30 dakika zumba
morordek
Tebrikler canım bu saatte üşenmeden yapmışsın.
Tebrikler canım bu saatte üşenmeden yapmışsın.
Geçmiş olsun canım..İyi akşamlar kızlar migrenim tuttu yazamıyorum
morordek kaptanım dün sadece 30 dk bisiklet var bugün spor yok İstanbul'a geldik başım çok kötü yazamıyorım menü kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?