- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.941
Super olmuş canımKaçamak kelimesini görünce hepimiz kaçamağa gittik
Eve 15mesafede yüzme havuzuna yazıldık eşimle yüzmüş de olucam böylece
Peki kaptanım boynun kıldan ince, bugün fazladan ip atlarım ne yapalımSuper olmuş canım
Ama o katmere ceza gelecek haberin olsun
Ev işleriyle uğraşıyorum canım ben daha spor yapma fırsatım bile olmadı.Bugün yine çok sessiz buralar
Sorma canım yaa. Canım da sıkkın, regl oldum üstüne. Ufak kaçamaklarım oldu, ağrılarımdan spor yapamadım.Vitamin falan da alıyorum halsizliğim için ama çocuklarla da çok yoruldum galiba yazlıkta. Neyse bugün toparlıyorum inşallah.Aman canım o kaçamaklara dikkat et. Hep o kalabalık ortamlar bozuyor insanı.
Canım bende aynı kalori yakılıyordur zaten dedim. Farklı birşey demedim. Sadece karın kaslarına etkisi oluyor elde ip olunca diye yazmıştım. Yürüyüş konusunu demek kaçırmışım.Ama ben normal elimde ip varmis gibi cift zıpliyorum tek tek atliyorum karnima cekerek atliyorum tempoyu dusurup arttiriyorum kollarimida ayni sekilde ip atlar gibi hareket ettiriyorum
Gecenlerde bu knu knusuldu zten canim kimse tempolu yuryus yapmadikca yuruyus yaptim demiyo artik
Beni regl ele geçirdi bu hafta. Ama bugün daha iyiyim. Ne zamandır bu kadar ağrım olmamıştı valla hatta regl olacağımı bile anlamıyordum o derece. Nazar değdirdim kendi kendime. Üşüttüm denizde sanırım, ıslak mayoyla durdum hep üşendim değiştirmeye.Çağırayım da gelsinler
Fancyyyy
Candyyyy
Magickkk
İnciii
Riiint
Neredesiniz kızlar. Haydi gelin da. Bu hafta 1. Olmamız lazım.
Canını sıkma hiçbişeye canım pozitif düşün pozitif olsun. Üstesinden gelirsin inanıyorum. Haydi toparla kendini tam gaz devamSorma canım yaa. Canım da sıkkın, regl oldum üstüne. Ufak kaçamaklarım oldu, ağrılarımdan spor yapamadım.Vitamin falan da alıyorum halsizliğim için ama çocuklarla da çok yoruldum galiba yazlıkta. Neyse bugün toparlıyorum inşallah.
Candy tatlım mersinde misin pazar günü geliyorum 1 hafta oradayım haber vereyim dedim
Canını sıkma hiçbişeye canım pozitif düşün pozitif olsun. Üstesinden gelirsin inanıyorum. Haydi toparla kendini tam gaz devam
Nice mutlu, sağlıklı senelereKızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
dogum günü kutlu olsun canım.Kızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
anladim canim sknti yokCanım bende aynı kalori yakılıyordur zaten dedim. Farklı birşey demedim. Sadece karın kaslarına etkisi oluyor elde ip olunca diye yazmıştım. Yürüyüş konusunu demek kaçırmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?