- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.301
Kuzum ben aslında hiç ayrılmadık fırsat buldukça burayı da okumaya çalıştım ama malum yoğunluk çok olunca yazamadım hoşbuldukYaaa kaptanım aramıza tekrar dönmeni ze çok sevindim hep alintiladim ama cevap için geç kaldım her seferinde hoşgeldin diyelim o zaman
Ayyy çok mutlu oldum canım. Sizin de düğününüz hayırlı olsun. Gelin ve damada mutluluklar diliyorumAyyy ne güzel haber. .. bugünku gelin alma ve nikah tan sonra aldigim en güzel haber. .
hadi kızlar yarın güzel sonuçlarla dahada sevinelm
Amin canım teşekkür ederimBu habere çok mutlu oldum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Bedelli haberlerini görünce aklıma ilk sen geliyorsun canım. Herşey gönlüne göre olur umarım. Arayı çok açmadan sen de gel, bekliyorumAyyy sen böyle anlattıkça benim de kalbim pıt pıt atıyor çok heycanlibedelinin son çalışmaları bitmek üzere artık sonra bana da bebis yolları
Tmm ordekim onu yatmadan öne çıkarayım da herkes ekleye ekleye devam etsin yarın nobetciyim işler karışırsa hazırda olsun
16 puanı cezaya aldm
İnşallah canıminsallah canim yarina bomba gibi geliyorumm
ayy insallah canim bgunde sadece yuruyus ve cok az ip atladim sabah okdr hep disarida islerim vardi mahane olmus oldu ama ben senin gibi agir sporlar yapmiyorum zumbaydi fln onlarinda cok sisiricegini sanmiyorum canim bakalim yinede spor yapmam sart sarkıyorum yoksa
ayy bu ne gzel bi haber rabbim saglikla kucagina alicagin gunleride gosterir insallah canim
Amin ablacım, teşekkür ederimİyi geceler kızlar ben Ankaraya dönüyorum ptesi den itibaren aranıza sıkı bir sekile katılırım sanırım
Canım seninle bir dahaki mersin e geldiğimde görüşürüz inşallah
Ördeğim ben sabah ankara da olacağım yarın bakarım listeye evden aklın kalmasın tatile mi gittin
Suzi canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
candy_candy canım bitek senin 93 puanlık cezan kaldı onu tahsil edebilir miyim acaba ayrıca baktım dün menü de paylasmamissin bi sorun yok demi kaçamaklar yoktur inşallah
Ahah ya cocukla tatil sanırım dinlenmekten öte daha çok yorulmaAy giriyorum giriyorum cümlelerr yarım kalıyor çıkıyorum burada ablamın 6yaşınaki oğluda var ablamda yok.. bir benimkiyle uğraş bir onunla nevrim dönüyor.çok yoruldum ilk defa tatil bitsin diye gün sayıyorum :))
Çok sagol kaptanicem evet dün yoldaydık bugün evdeyiz ama illa ki işler olur diye tahmin ediyorum elimden geldiğince yetişmeye çalışacağımÖrdeğim ben sabah ankara da olacağım
yok yok da vakit bulamadım salı günü mülakatım var iş yerindede yarım gün çalışıyorum bugün menülerimi yazıcam 90 puanı geçen sporum var eliptik yapıyorum ya ama buraya giremedim birazdan yazıcam şimdi kilo bildirip kaçıyorum
candy_candy (134,6/132,3/2,3/%1,7)
su orucunu yaptım dün ama iftarda bişeyler yedim menü paylaşırken yazarım şimdi kaçıyorum
Tebrik ederim57,2çıktım bugün
***5. Takım 579. Etap***
Cikilatacanavari (80,3/78.8/1.5/%1.86)
kardelelen321 (83/)
violin35 (61,6/)
parkbyull (74/)
hedef38beden (71/)
gonulll (64,8/)
emnis (66,6/)
beyazinci (57,4/)
azaydidem (71,6/)
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
rint (58,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 28.05.2018 başlangıç kilosu: 60 hedef kilosu: 55
candy_candy (134,6/) 507. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 26.06.2018, başlangıç kilosu: 137,7 hedef kilosu: 77
***İzindeki Üyeler***
0zlem (81/)
fancynancy (80,1/)
melampusefe (64,7/)
si_bel (62,5/)
Mezun üyeler
magickk (60/)
Ozlemcim inan seni anlayamıyorumGünaydın kızlar..
Kilom 82..
Süper gitmiş kardelencimGünaydın kızlar.
Dün 80,6 ydım bugün 80,8 çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?