- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.281
Ayyy ne güzel haber. .. bugünku gelin alma ve nikah tan sonra aldigim en güzel haber. .Teşekkür ederim canımmutlaka haberdar ederim
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canim. Devami gelir insallah.
Gecmis olsun canin
Bu habere çok mutlu oldum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Herkese merhabalarrrrrrrözledim sizleri. Geçen haftaki sonucunuza üzüldüm ama bu hafta telafi edeceğinizi biliyorum Bugün kalp atışı için doktora gittik. Hala inanamıyorum ama kalp atışı duyuldu. 2 gündür midem pek hoş değil ama olsun bizde durumlar şimdilik bu kadar
Ayyy sen böyle anlattıkça benim de kalbim pıt pıt atıyor çok heycanliHerkese merhabalarrrrrrrözledim sizleri. Geçen haftaki sonucunuza üzüldüm ama bu hafta telafi edeceğinizi biliyorum Bugün kalp atışı için doktora gittik. Hala inanamıyorum ama kalp atışı duyuldu. 2 gündür midem pek hoş değil ama olsun bizde durumlar şimdilik bu kadar
Tmm ordekim onu yatmadan öne çıkarayım da herkes ekleye ekleye devam etsin yarın nobetciyim işler karışırsa hazırda olsunCikilatacanavari canım yarınki musaitlik durumun nedir bilmiyorum gerçi ben de liste için gireceğim mutlaka ama aklında olsun senin de ilk sayfada liste yarın için hazır durumda olur da acil bir durum çıkar giremezsem haber veririm zaten
16 puanı cezaya aldmBugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynır zeytın
Ara 3 incir
Aksam
1 kepçe bugdaylı yoğurt çorbası
1 kepçe barbunya yemegı
Yoğurt
Spor
15 dk leslıe
Devamı gelırse yazarım
morordek
Amanınn işin zor canım vallaAy giriyorum giriyorum cümlelerr yarım kalıyor çıkıyorum burada ablamın 6yaşınaki oğluda var ablamda yok.. bir benimkiyle uğraş bir onunla nevrim dönüyor.çok yoruldum ilk defa tatil bitsin diye gün sayıyorum :))
insallah canim yarina bomba gibi geliyorummTebrik ederim canim. Devami gelir insallah.
Gecmis olsun canin
ayy insallah canim bgunde sadece yuruyus ve cok az ip atladim sabah okdr hep disarida islerim vardi mahane olmus oldu ama ben senin gibi agir sporlar yapmiyorum zumbaydi fln onlarinda cok sisiricegini sanmiyorum canim bakalim yinede spor yapmam sart sarkıyorum yoksaHarika cnm Allah 7leri göstermesin tekrar inşallah ama çok spora abanma da şişersin sonra ben gibi geçen hafta öyle olduydu ya
ayy bu ne gzel bi haber rabbim saglikla kucagina alicagin gunleride gosterir insallah canimHerkese merhabalarrrrrrrözledim sizleri. Geçen haftaki sonucunuza üzüldüm ama bu hafta telafi edeceğinizi biliyorum Bugün kalp atışı için doktora gittik. Hala inanamıyorum ama kalp atışı duyuldu. 2 gündür midem pek hoş değil ama olsun bizde durumlar şimdilik bu kadar
Yarın çok heycanlı demiYine saf protein yapamadim ona benzer bsey oldu sayilir ama
Ayyy hemde nasilllYarın çok heycanlı demi
Canım seninle bir dahaki mersin e geldiğimde görüşürüz inşallahGünaydın kızlar
kaptanım valilik oraya çok yakın yenişehirdeki ek hizmet binasındayız biz zaten sanırım aramızda 3-4 ışıklık mesafe var çevre yolu üzerinde üstelik muhakkak beklerimen fazla 10 dk.da burdasın sende numaram vardı benim silmediysen bana bi mesaj atabilir misin benim telefon değişti numaralarımı sonradan topladım seninkine baktım da yok şimdi
ne güzel zayıflamışsın
ben de bu tarifi yapmıştım çok beğendik biz de ceviz ve muz kullanmıştım ben 2 yk da süt koymuştum şeker eklemedim ama tadı güzeldi
2000 mi
Ördeğim ben sabah ankara da olacağım yarın bakarım listeye evden aklın kalmasın tatile mi gittinCikilatacanavari canım yarınki musaitlik durumun nedir bilmiyorum gerçi ben de liste için gireceğim mutlaka ama aklında olsun senin de ilk sayfada liste yarın için hazır durumda olur da acil bir durum çıkar giremezsem haber veririm zaten
Suzi canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinSağol canım benim.Tabi ki haberdar ederim
Yaaa kaptanım aramıza tekrar dönmeni ze çok sevindim hep alintiladim ama cevap için geç kaldım her seferinde hoşgeldin diyelim o zamanİyi geceler kızlar ben Ankaraya dönüyorum ptesi den itibaren aranıza sıkı bir sekile katılırım sanırım
Canım seninle bir dahaki mersin e geldiğimde görüşürüz inşallah
Ördeğim ben sabah ankara da olacağım yarın bakarım listeye evden aklın kalmasın tatile mi gittin
Suzi canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?