Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tünaydinlarrr

Bgun cok musmutluyummmm
Sonunda 6lı rakamlara düstüm
Bu sabah itibariyle 69.8 kiloyummmmm
Haydi bakalim yarinada 69m5 olursam süper olucakk brakmakkk yok dahada asılıcamm cok hırslandim
Süpersin canım..Tebrikler..
--
Ben de 1 haftadır dikat ediyordum ve spor yapıyorum ama gram oynamıyor..

--
Canım neden değişim olmadıki acaba. Metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürleri filan var öyle şeyler mi yapsan acaba. Sen güzel sporlar yapıyorsun aslında. Hiç insülin, insülin direnci, tiroit testleri yaptırdın mı

Maaşallah canım
Tesekkur ederik canim sanada gecmis olsun
--
saol canim bende gram gram gtti kac gundur dun spor yapmadigim halde bi anda 500 gr gitti ben sok
Dün her zmankinden farkli yedim aslinda kısır yedim hatta 1 tabak heralde iyi geldi bilemiyorum

Tünaydinlarrr

Bgun cok musmutluyummmm
Haydi bakalim yarinada 69m5 olursam süper olucakk brakmakkk yok dahada asılıcamm cok hırslandim
Tebrik ederim canim. Devami gelir insallah.
Ben de geldim şimdi sabahtan beri hastanedeydim. Parmağım için genel cerrahiye gittim. Allahtan kesip biçmediler.
Gecmis olsun canin

Tünaydinlarrr

Bgun cok musmutluyummmm
Harika cnm Allah 7leri göstermesin tekrar inşallah ama çok spora abanma da şişersin sonra ben gibi geçen hafta öyle olduydu ya

Selam hanımlar
Sayfalar birikir demiştim ama hiç kimse bir şey yazmamış nerdeyse
Bugün yoldaydık hala da yoldayız. Oğlus anca uyudu ben de bi takıma bakayım dedim ama in cin top oynuyor. Bugün perşembe biliyorsunuz akşamı çok hafif tutmussunuzdur inşallah
Menülerinizi yarın puanlayacagim inşallah

Aaa doğru evet şimdi sen diyince hatırladım ben de yemiştim incirli olandan :)
Evet ya büyüyor bizim yediklerimizden istiyor dışarıda olunca o yüzden benim de aklımda olsun diye öğrenmeye çalışıyorum Yaaa cok sevindim Suzicim
Gelişmelerden bizi mutlaka haberdar et cok merak ediyorum

Teşekkür ederim canım mutlaka haberdar ederim

Merhaba canım bizde seni özledik çok sevindim kalp sesine Allah sağ salim güzel hamilelikler nasip etsin inşallah arada bizi hatırla haberdar et :)) öpüyoruz

Ay giriyorum giriyorum cümlelerr yarım kalıyor çıkıyorum burada ablamın 6yaşınaki oğluda var ablamda yok.. bir benimkiyle uğraş bir onunla nevrim dönüyor.çok yoruldum ilk defa tatil bitsin diye gün sayıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…