- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.261
Süpersin canım..Tebrikler..Tünaydinlarrr
Bgun cok musmutluyummmm
Sonunda 6lı rakamlara düstüm
Bu sabah itibariyle 69.8 kiloyummmmm
Haydi bakalim yarinada 69m5 olursam süper olucakk brakmakkk yok dahada asılıcamm cok hırslandim
Geçmiş olsun canım..Ben de geldim şimdi sabahtan beri hastanedeydim. Parmağım için genel cerrahiye gittim. Allahtan kesip biçmediler.
Sağol canımGeçmiş olsun canım..
Canım neden değişim olmadıki acaba. Metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürleri filan var öyle şeyler mi yapsan acaba. Sen güzel sporlar yapıyorsun aslında. Hiç insülin, insülin direnci, tiroit testleri yaptırdın mıSüpersin canım..Tebrikler..
--
Ben de 1 haftadır dikat ediyordum ve spor yapıyorum ama gram oynamıyor..
Tesekkur ederik canim sanada gecmis olsunMaaşallah canım
saol canim bende gram gram gtti kac gundur dun spor yapmadigim halde bi anda 500 gr gitti ben sokSüpersin canım..Tebrikler..
--
Ben de 1 haftadır dikat ediyordum ve spor yapıyorum ama gram oynamıyor..
Teşekkür ederim canımTesekkur ederik canim sanada gecmis olsun
saol canim bende gram gram gtti kac gundur dun spor yapmadigim halde bi anda 500 gr gitti ben sok
Dün her zmankinden farkli yedim aslinda kısır yedim hatta 1 tabak heralde iyi geldi bilemiyorum
Tebrik ederim canim. Devami gelir insallah.Tünaydinlarrr
Bgun cok musmutluyummmm
Haydi bakalim yarinada 69m5 olursam süper olucakk brakmakkk yok dahada asılıcamm cok hırslandim
Gecmis olsun caninBen de geldim şimdi sabahtan beri hastanedeydim. Parmağım için genel cerrahiye gittim. Allahtan kesip biçmediler.
Harika cnm Allah 7leri göstermesin tekrar inşallah ama çok spora abanma da şişersin sonra ben gibi geçen hafta öyle olduydu yaTünaydinlarrr
Bgun cok musmutluyummmm
Aaa doğru evet şimdi sen diyince hatırladım ben de yemiştim incirli olandan :)Aaa doğru senin de kuzun büyüyor artık :)
Mado'da şekersiz dondurma var. Ama şekersiz deyince tatlandırıcılı olanı veriyorlar aman dikkat et. Sade olanı alma.
Hurmalı ve incirli olana şeker de tatlandırıcı da koymuyorlarmış. Orada "parmak dondurma" deyince mini mini bir kulaha koyup veriyorlar.
Ben kendim de genelde onları tercih ediyorum.
Yaaa cok sevindim SuzicimHerkese merhabalarrrrrrrözledim sizleri. Geçen haftaki sonucunuza üzüldüm ama bu hafta telafi edeceğinizi biliyorum Bugün kalp atışı için doktora gittik. Hala inanamıyorum ama kalp atışı duyuldu. 2 gündür midem pek hoş değil ama olsun bizde durumlar şimdilik bu kadar
Teşekkür ederim canımAaa doğru evet şimdi sen diyince hatırladım ben de yemiştim incirli olandan :)
Evet ya büyüyor bizim yediklerimizden istiyor dışarıda olunca o yüzden benim de aklımda olsun diye öğrenmeye çalışıyorum
Yaaa cok sevindim Suzicim
Gelişmelerden bizi mutlaka haberdar et cok merak ediyorum
Merhaba canım bizde seni özledik çok sevindim kalp sesine Allah sağ salim güzel hamilelikler nasip etsin inşallah arada bizi hatırla haberdar et :)) öpüyoruzHerkese merhabalarrrrrrrözledim sizleri. Geçen haftaki sonucunuza üzüldüm ama bu hafta telafi edeceğinizi biliyorum Bugün kalp atışı için doktora gittik. Hala inanamıyorum ama kalp atışı duyuldu. 2 gündür midem pek hoş değil ama olsun bizde durumlar şimdilik bu kadar
Ay giriyorum giriyorum cümlelerr yarım kalıyor çıkıyorum burada ablamın 6yaşınaki oğluda var ablamda yok.. bir benimkiyle uğraş bir onunla nevrim dönüyor.çok yoruldum ilk defa tatil bitsin diye gün sayıyorum :))Selam hanımlar
Sayfalar birikir demiştim ama hiç kimse bir şey yazmamış nerdeyse
Bugün yoldaydık hala da yoldayız. Oğlus anca uyudu ben de bi takıma bakayım dedim ama in cin top oynuyor. Bugün perşembe biliyorsunuz akşamı çok hafif tutmussunuzdur inşallah
Menülerinizi yarın puanlayacagim inşallah
Sağol canım benim.Merhaba canım bizde seni özledik çok sevindim kalp sesine Allah sağ salim güzel hamilelikler nasip etsin inşallah arada bizi hatırla haberdar et :)) öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?