- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.641
Memleket farklılığı olunca degısık yemeklerde oluyor halıyle. Bılmıyordum ogrenmıs oldum. Kafamda canlandırmaya çalıştım ama olmadı nete bakarım bırazdan.
Canım çokta takma ya.demek vücut istemiş sonuçta robot değiliz.Kızlar yaklaşık 1.5 saat önce çok korkunç birşey yaptım pişmanlığı anca çıkıyor midem bulandı başım döndü tansiyonum düşer gibi oldu nobetteyim hemen bir tane yuvarlak ekmek alıp 2 minik kahvaltılık tatillerde verilen tahin pekmez le beraber yedim pişmanım ama bağımlı gibi elim ayağım titredi
Çiklat ım nöbette olunca bişey diyemiyorum bol bol hareket et yediğini yak sabaha kadar ayaktasın zatenKızlar yaklaşık 1.5 saat önce çok korkunç birşey yaptım pişmanlığı anca çıkıyor midem bulandı başım döndü tansiyonum düşer gibi oldu nobetteyim hemen bir tane yuvarlak ekmek alıp 2 minik kahvaltılık tatillerde verilen tahin pekmez le beraber yedim pişmanım ama bağımlı gibi elim ayağım titredi
Gerçekten çok rahatlattın beni cnm teşekkür ederim buna ihtiyacım varmışCanım çokta takma ya.demek vücut istemiş sonuçta robot değiliz.
Ben neden böyle oldu hiç anlamadm zaten kaptanım hiç yapmazdım böyleÇiklat ım nöbette olunca bişey diyemiyorum bol bol hareket et yediğini yak sabaha kadar ayaktasın zaten
Sen zaten işten dolayi çokta düzenli uykun yemeğin yok. çokta kisiyorsun kendini tepki vermiş Besle beni diye. şerbetli bişeyde yememissin tahin pekmez bence çikolataya baklava ya oranla masumGerçekten çok rahatlattın beni cnm teşekkür ederim buna ihtiyacım varmış
Ben neden böyle oldu hiç anlamadm zaten kaptanım hiç yapmazdım böyle
Bi an içli köfteye benzettım:)))
Benimki de 6 ağustos. 42 haftalık doğdu bi de. Baya bi bekledik kendisini.2 Ağustos doğumlu kızım.
Adet döneminde ben de sapıtıyorum ya. Acil buna bi çözüm bulmam lazım aslındaAh şu saate kadar çok iyi gelmiştim de aon anda niye sapıttım bilmiyorum.Sanırım regl olmamın azizliği. Karbonhidrat açlığı...
Sabah:
-2 avuç çekirdekli siyah üzüm (demirim düşük olduğu için biraz fazla yedim)
-Filtre kahve
Öğle:
-Bol domatesli menemen
Ara:
-1 kase Sütlü yulaf (ballı-muzlu-tarçınlı)
Akşam:
-1 el büyüklüğünde bonfile
-4 küçük kare peynirli börek(kareleri normal avuç içi kadar büyük kare değil yalnız, ortasına küçük bir kare çizecek boyutta ama dağıttı beni tabii... )
Neyse zaten şu regl dönemini pek saymıyorum. Bu dönemde böyle saçmalamalar oluyor arada ancak moral bozup diyeti bırakmıyorum. Tatilde de liste tutmaya devam edeceğim ki ipin ucu kaçmasın...
Bu duruma hiç de yabancı değilim. Özellikle adet dönemlerimde çok başıma gelir.Kızlar yaklaşık 1.5 saat önce çok korkunç birşey yaptım pişmanlığı anca çıkıyor midem bulandı başım döndü tansiyonum düşer gibi oldu nobetteyim hemen bir tane yuvarlak ekmek alıp 2 minik kahvaltılık tatillerde verilen tahin pekmez le beraber yedim pişmanım ama bağımlı gibi elim ayağım titredi
Supersin...
Canım hazırları bizde sevmiyoruz..Hem tuzu çok oluyor, baharatı yoğun oluyor öyle olunca ağır oluyor.. En güzeli evde yapmak..Migroslarda var, satılıyor. Değişik şeyleri denemeye çok açık olduğum için alıp denemiştim ama ben sevmedim tadını.
Ay canım minicik o tahin pekmezler dert etme..Kızlar yaklaşık 1.5 saat önce çok korkunç birşey yaptım pişmanlığı anca çıkıyor midem bulandı başım döndü tansiyonum düşer gibi oldu nobetteyim hemen bir tane yuvarlak ekmek alıp 2 minik kahvaltılık tatillerde verilen tahin pekmez le beraber yedim pişmanım ama bağımlı gibi elim ayağım titredi
Aa bizim içli köftemiz de öyle değil canım.ince uzun oluyor.Bi an içli köfteye benzettım:)))
Bi ara tarıfı denemek ısterım
Günaydınn canım ay bu saatte spor nasıl yapıyorsun tebrik ederim .:) Kilo konusunda sen zaten bu hafta vereceğini verdin canım o yüzden takma kafana artık :)Günaydın kızlar.. Kahvemi içiyorum birazdan spora başlıcam yine kabızım kabız olunca çok kilo veremiyorum malesef!!!!!
Hatta uzun süre devam ederse hiç veremiyorum..
Canım bir an önce aradan çıkarmak istiyorum aslında. Mesela dün sabah kızımla jimnastiğe gittik.Ogleden sonraya kaldı sporum.Kizim havuza girmek istedi. Spor bitimi yemek saatine denk geldi.Kostur koştur yemek hazırladım.Havuzada giremedik. Evin iside kaldı.Aksamda gelenler oldu. Havuz icin dünden söz aldı hanim efendi sporu evin işini hemen aradan cikarmam lazım. Pazar alisveriside var bugün.Günaydınn canım ay bu saatte spor nasıl yapıyorsun tebrik ederim .:) Kilo konusunda sen zaten bu hafta vereceğini verdin canım o yüzden takma kafana artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?