- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.621
iyi tatiller canım insallah dediğin gibi eksi gelirsin..Kizlarrrr nasilsiniz nelee yapiyosunuz dun menumu yazamadim kusura bakmayin bgunde bi bosluk buomusken hemen gecmisi okuyup menumu yazim dedim
Dun aksam tartida 72.5 gordum sok oldum dha aksam emegide yememistim ama bgun1 saat once tartildim ve 70.4 gordum yemek yiyip su ictigim halde oyuzdn bu haftaki hedefim sabit gelmek yetrki kilo almdan atlatiyim tatilimorordek ama cok yuzuyorum bgun sabahtan aksama kadar havuzdaydik minnakim zaten uyku haricinde surekli havuzda denizdeyiz kizimda ole oyuzden cok ayagima dolanmadilar dune gore bgun adam akilli toplasam 3 saat tam anlamiyla yuzmusumdur dunde 2 saat kadr oyuzden sabit gelicegime belki kilo bile verebilicegime inaniyorum nedense
Soğanlı,domatesli,sürklü salataMenüm ;
Uyanınca 400ml su
07:00
1 büyük t.kahvesi
1 maden suyu
07:30
2 kayısı
6 yk yogurt+ 1,5 yk yulaf kepeği
11:00
1 yumurta
Soğanlı,domatesli,sürklü salata
Peynir
3 dilim ekmek ( 2 dilim hakkım vardı aslında !!)
Ara:Yeşil çay + maden suyu
19:00
3 bardak ayran
Kızımla eşime içli köfte kızarttım kendime de kıymalı kabak yaptım ama canım yemek istemedi.
Sanki yemek yemiş gibiyim.
Spor;
Sabah: 1 saat yürüyüş
Öğleden sonra :
105 dağ tırmanışı hareketi
90 masa pozisyonunda bacak kaldırma
100 masa pozisyonunda bacakları yana açma
60 sumo squat (5 kg dumbel ile)
100 side lunge (5 kg dumbel ile)
35 dk zumba
1dk 15sn plank
morordek
Aaa benim de ilk doğumun ağustos 2014.
Canım sürkü bilmiyorsundur muhtemelen. Çökelegin içine baharat ve az biber salçası ya da pulbiber koyup yoğuruyorsun. Sonra top top yapıp 3-4 gün dışarda bekletiyorsun.Onu soğanlı domatese ekleyip biraz yağ ve sumak ekliyoruz.Soğanlı,domatesli,sürklü salata
Bu nasıl salata arkadaşım
Memleket farklılığı olunca degısık yemeklerde oluyor halıyle. Bılmıyordum ogrenmıs oldum. Kafamda canlandırmaya çalıştım ama olmadı nete bakarım bırazdan.Canım sürkü bilmiyorsundur muhtemelen. Çökelegin içine baharat ve az biber salçası ya da pulbiber koyup yoğuruyorsun. Sonra top top yapıp 3-4 gün dışarda bekletiyorsun.Onu soğanlı domatese ekleyip biraz yağ ve sumak ekliyoruz.
Sade olarakta güzel oluyor.
Aaaa seni mi kırcam dur biraz ip atlayıp ekleyeyimRinttt
Çikilataa
Gönülll
Emniss
Hadi kızlar çık az gerideyiz yarın güzle sporlar tapalım geçelim diğer takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?