Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper plan program hazır :)bravo valla

günaydın ballaaaaa
morordek Cikilatacanavari fancynancy

beybitolar dünkü menüm...

sabah:süzme yoğurt yaban mersini ceviz tarçın elma
öğlen:Mercimek çorbası, pancar salatası
akşamğlana yemek yedirirken çorbadan tırtıkladım...süzme yoğurt armut tarçın yaban mersini chia tohumu amaranth tohumu..

20 dakika kardiyo
4 litre su

bu arada sabahları uyanır uyanmaz 3 bardak su içiyorum artık oda sıcaklığında bilgilerinize

Tamam rintcim cuma bildirimini bekliyorum
morordek kaptanım benim eğitim kesinleşti 4 ünde yola çıkıyorum 3 ü cuma nasipse izin öncesi son bildirim...beni izinli listesine rezervele..4 eylüle kadar
Tamamdır parkycim sana zahmet unutursam diye 3 Ağustosta yeniden hatırlat
Ben 62.4 olsam yeter 62.5le izine çıktım. tabi gönlümden 62. geçiyor.
Listeye alıyor muyuz seni Sibelcim sormuştum ama yanıt verdin mi göremedim
2 Ağustos doğumlu kızım.
2 Ağustos evlilik yıldönümümüz bizim dee
Benimki de 6 ağustos. 42 haftalık doğdu bi de. Baya bi bekledik kendisini.
Enee bir rahatına düşkün de burdaymış :)
Oğlum da 41+2'de doğdu artık doktor başlatalım demişti doğumu, yoksa kendisinin geleceği yoktu sanırım

Gerçekten çok rahatlattın beni cnm teşekkür ederim buna ihtiyacım varmış

Ben neden böyle oldu hiç anlamadm zaten kaptanım hiç yapmazdım böyle
cikilatam bazen şekerimiz aniden düşebiliyor sağlıklı insanlarda da olabilen bir şey üzülme

80 puan ceza Cikilatacanavari
Esracımm akşama kadar cidden iyiymiş ama börekler olmamış
Regl seni fena vurmuş kardelencim
80 gr cikolataya 80 puan ceza vereyim o halde Cikilatacanavari

Kolay bı tarıfmıs. Bende bekletmem muhtemelen. Kahvaltıda degısık bır sunum olur. Teşekkürler

Bu kadar rahat spor yapabılıyor olunca ben senın çocuğun yok zannedıyordum. Kaç yaşında kızın.

Bu kadar rahat spor yapabılıyor olunca ben senın çocuğun yok zannedıyordum. Kaç yaşında kızın.
7 yaşına girecek.Oda benimle birlikte spor yapıyor ablası hattâ bazen kendi teşvik ediyor zumba acta yapalım diyor. Bak bakalım kaç saniye plank yapabiliyorum diyor.

Sabaha karna cevizli su içmeyi denesen canım? Çok iyi geliyor
Önceden denemiştim etkisi olmadı canım hatta içine kayısı ve incir koyup sabaha kadar beklettim.Ama iyi hatırlattın yine denerim.Hem detoks suyu olur.
Ancak form çayı etki edebilir. Akşama acı biber
kozleyip salata yapicam kendime. Acıda etki edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…