- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.681
Cnm daha önce de yulaf onermistim tekrar ediyorum 1 hafta kahvaltıda yulaf dene ben çok kabizlik çekiyordum biliyorsun baya duzenlediÖnceden denemiştim etkisi olmadı canım hatta içine kayısı ve incir koyup sabaha kadar beklettim.Ama iyi hatırlattın yine denerim.Hem detoks suyu olur.
Ancak form çayı etki edebilir. Akşama acı biber
kozleyip salata yapicam kendime. Acıda etki edebilir.
Süper gidiyorsun canım 10-15 gün sonra biz de biyerlere gideceğiz inşallah ben de senin gibi iradeli olabilirim.Dunku menun
Kahvalti
1 haslabmis yumurta
Bol bol salatalik domates biber
3 siyah 4 yesil zeytin
Kk beyaz peynir
Tel peyniri az
2 top dondurma
Aksam
2 parca hindi eti 2 dilim patates
1 servis kasigiyla bulgur pilavi
Yogurtlu semiz otu salatasi 5 catal
5 catalda naneli maydanozlu yesillikli yogurtlu salata
2 catal mantar sote
2 dilim karpuz
Arada sekersiz türk kahvesi
Spor
2 bucuk saat yüzme
1 saat yuruyus
morordek
Aynı şekilde her sabah yemeye devam ediyor musun?Cnm daha önce de yulaf onermistim tekrar ediyorum 1 hafta kahvaltıda yulaf dene ben çok kabizlik çekiyordum biliyorsun baya duzenledi
Hadi bakalım o zaman cuma günkü bildirimini bekliyoruz 62.5 altında isen listedesin :)ördekcim inşallah girerim cumaya ne olur bilemiyorum ama pzt 62.3 gördüm yok ya tartı kafayı yemiş dedim evde her yerde tartıldım değişmedi. Bu sabahta 62.5 yani sabit 2 gün çok bişey yemezsem inşallah takım dayımmorordek
Buradaki mantık, dakikada kaç kalori yaktırdıgı ile dogru orantılı olması. Tempolu yürüyüs ile koşuyu aynı puanlayamayız örnegin. Aslında ordaki kardioyu HIIT kardio gibi düsünebilirsin.morordek Canım şimdi sporlar kac puan diye bakarken farkettim cardiyo puanı da varmış ekstradan.Zaten tempolu yürüyüş,koşu,eliptik,yüzme bunlarda cardiyo.
Galiba 80 puan ceza yazmıştım bir önceki güne, onu düstüm ve 20 puan daha ceza yazdımDunku menun
Kahvalti
1 haslabmis yumurta
Bol bol salatalik domates biber
3 siyah 4 yesil zeytin
Kk beyaz peynir
Tel peyniri az
2 top dondurma
Aksam
2 parca hindi eti 2 dilim patates
1 servis kasigiyla bulgur pilavi
Yogurtlu semiz otu salatasi 5 catal
5 catalda naneli maydanozlu yesillikli yogurtlu salata
2 catal mantar sote
2 dilim karpuz
Arada sekersiz türk kahvesi
Spor
2 bucuk saat yüzme
1 saat yuruyus
morordek
Daha önce de bakmıştım tabloya simdi dikkatimi çekti eliptikle hitt cardiyo yapıyorum bu ara.. cardiyo yazayım o zaman.Hadi bakalım o zaman cuma günkü bildirimini bekliyoruz 62.5 altında isen listedesin :)
Buradaki mantık, dakikada kaç kalori yaktırdıgı ile dogru orantılı olması. Tempolu yürüyüs ile koşuyu aynı puanlayamayız örnegin. Aslında ordaki kardioyu HIIT kardio gibi düsünebilirsin.
Bir de ilk bu tabloyu oluştururken diğer takımlardan esinlenmiştim ne yalan söyleyeyim, bu şekilde puanlayan takımlar vardı. Mantıgıma uygun olacak sekilde modifiye etmistim. İlk yaptıgımda takıma da yazmıştım sizce uygun mu diye hatta..
Eger degistirilmesini istediginiz puanlar varsa söyleyin orta yol bulunur tabi ki. Mutlaka öyle puanlanacak diye bir şart yok :)
Ben pek takılmıyorum puanlara kaptanım önemli olan çok çok spor yapmak e tabi kendi içimizde yarışıyoruz artık ama esas baktığım kilom:)Hadi bakalım o zaman cuma günkü bildirimini bekliyoruz 62.5 altında isen listedesin :)
Buradaki mantık, dakikada kaç kalori yaktırdıgı ile dogru orantılı olması. Tempolu yürüyüs ile koşuyu aynı puanlayamayız örnegin. Aslında ordaki kardioyu HIIT kardio gibi düsünebilirsin.
Bir de ilk bu tabloyu oluştururken diğer takımlardan esinlenmiştim ne yalan söyleyeyim, bu şekilde puanlayan takımlar vardı. Mantıgıma uygun olacak sekilde modifiye etmistim. İlk yaptıgımda takıma da yazmıştım sizce uygun mu diye hatta..
Eger degistirilmesini istediginiz puanlar varsa söyleyin orta yol bulunur tabi ki. Mutlaka öyle puanlanacak diye bir şart yok :)
Su sıra o kadar çok yemiyorum ama özlüyorum hep yemek istiyorumAynı şekilde her sabah yemeye devam ediyor musun?
Kaç çıktı bki cnmYarın a101 e tartı gelecekmiş alayımda kilomdan bir haber yaşamayayım :)
Vücud kitle endeksimi hesapladım uzunn aradan sonra ideal çktım :)) tabi üst sınırdayım o ayrı :)
Bende 41. Haftanın sonunda doğum yapmıştım. Hiç doğmayacak sanmıştım. Aynılar demek ki :))))Benimki de 6 ağustos. 42 haftalık doğdu bi de. Baya bi bekledik kendisini.
24,6 :) 25.8 sınır:))))Kaç çıktı bki cnm
Önceden denemiştim etkisi olmadı canım hatta içine kayısı ve incir koyup sabaha kadar beklettim.Ama iyi hatırlattın yine denerim.Hem detoks suyu olur.
Ancak form çayı etki edebilir. Akşama acı biber
kozleyip salata yapicam kendime. Acıda etki edebilir.
Günaydinlarrr nasil gidiyo kizlarr ben sua havuz basindan yaziyorum size gecmisi okudum braz ne gzel bu haftada spordu dyetti super gidiyosunuz arada kacamklar var ama cumaya yine bi derece alicagimizi dusunuyorum yinede tabi ben kilo almadan donersem
Amann canım ben de anlamadım gitti bagirsaklarimi.Özlem, kefir de yaramıyor mu sana? Bal da bağırsakları çalıştırır. Kefirin içine bal koy bir kaşık öyle iç.
Ben sürekli hesaplarım bki hala ulaşamadım üst sınıra24,6 :) 25.8 sınır:))))
Burda oğlumu habire bebek arabasında uyutuyorum arabada değil hani şu üç tekerli pandalı bebek bisikletleri varya onda sıpa anca onun üstünde uyuyor bende yürüyüş olsun diye dört nala sürüyorum :)))) sitenin etrafında sabah akşam 10 ar tur tam çocuk uyuyor bir kendini bilmez çıkıyor ayyyyyy ne tatlı uyuyakalmışşşş diye bağırıveriyorvallahi tam cinnetlik haller
Tamam eğer kardio yapıyorsan öyle yaz tabi :)Daha önce de bakmıştım tabloya simdi dikkatimi çekti eliptikle hitt cardiyo yapıyorum bu ara.. cardiyo yazayım o zaman.
Hitt se tabi daha fazla olması lazım daa ben yeni farkettim.Yeni eklendi sandım hatta.
Nerde tin tin yapmak nerde max hızla yapmak dağlar kadar fark var arada..
Ahaha ya kıyamamBurda oğlumu habire bebek arabasında uyutuyorum arabada değil hani şu üç tekerli pandalı bebek bisikletleri varya onda sıpa anca onun üstünde uyuyor bende yürüyüş olsun diye dört nala sürüyorum :)))) sitenin etrafında sabah akşam 10 ar tur tam çocuk uyuyor bir kendini bilmez çıkıyor ayyyyyy ne tatlı uyuyakalmışşşş diye bağırıveriyorvallahi tam cinnetlik haller
Bence de emniscim, puanlar sadece motivasyon amaclı eklendi zaten. E tabi bir de şimdi gruplara falan ayırınca rekabet ortamı olustu sanırım ondanBen pek takılmıyorum puanlara kaptanım önemli olan çok çok spor yapmak e tabi kendi içimizde yarışıyoruz artık ama esas baktığım kilom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?