Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm daha önce de yulaf onermistim tekrar ediyorum 1 hafta kahvaltıda yulaf dene ben çok kabizlik çekiyordum biliyorsun baya duzenledi

Dunku menun

Kahvalti
1 haslabmis yumurta
Bol bol salatalik domates biber
3 siyah 4 yesil zeytin
Kk beyaz peynir
Tel peyniri az

2 top dondurma

Aksam
2 parca hindi eti 2 dilim patates
1 servis kasigiyla bulgur pilavi
Yogurtlu semiz otu salatasi 5 catal
5 catalda naneli maydanozlu yesillikli yogurtlu salata
2 catal mantar sote
2 dilim karpuz

Arada sekersiz türk kahvesi

Spor
2 bucuk saat yüzme
1 saat yuruyus

morordek

Süper gidiyorsun canım 10-15 gün sonra biz de biyerlere gideceğiz inşallah ben de senin gibi iradeli olabilirim.

Hadi bakalım o zaman cuma günkü bildirimini bekliyoruz 62.5 altında isen listedesin :)
morordek Canım şimdi sporlar kac puan diye bakarken farkettim cardiyo puanı da varmış ekstradan.Zaten tempolu yürüyüş,koşu,eliptik,yüzme bunlarda cardiyo.
Buradaki mantık, dakikada kaç kalori yaktırdıgı ile dogru orantılı olması. Tempolu yürüyüs ile koşuyu aynı puanlayamayız örnegin. Aslında ordaki kardioyu HIIT kardio gibi düsünebilirsin.
Bir de ilk bu tabloyu oluştururken diğer takımlardan esinlenmiştim ne yalan söyleyeyim, bu şekilde puanlayan takımlar vardı. Mantıgıma uygun olacak sekilde modifiye etmistim. İlk yaptıgımda takıma da yazmıştım sizce uygun mu diye hatta..
Eger degistirilmesini istediginiz puanlar varsa söyleyin orta yol bulunur tabi ki. Mutlaka öyle puanlanacak diye bir şart yok :)

Galiba 80 puan ceza yazmıştım bir önceki güne, onu düstüm ve 20 puan daha ceza yazdım Cikilatacanavari

Daha önce de bakmıştım tabloya simdi dikkatimi çekti eliptikle hitt cardiyo yapıyorum bu ara.. cardiyo yazayım o zaman.
Hitt se tabi daha fazla olması lazım daa ben yeni farkettim.Yeni eklendi sandım hatta.
Nerde tin tin yapmak nerde max hızla yapmak dağlar kadar fark var arada..

Burda oğlumu habire bebek arabasında uyutuyorum arabada değil hani şu üç tekerli pandalı bebek bisikletleri varya onda sıpa anca onun üstünde uyuyor bende yürüyüş olsun diye dört nala sürüyorum :)))) sitenin etrafında sabah akşam 10 ar tur tam çocuk uyuyor bir kendini bilmez çıkıyor ayyyyyy ne tatlı uyuyakalmışşşş diye bağırıveriyor vallahi tam cinnetlik haller

Ben pek takılmıyorum puanlara kaptanım önemli olan çok çok spor yapmak e tabi kendi içimizde yarışıyoruz artık ama esas baktığım kilom:)

Aynı şekilde her sabah yemeye devam ediyor musun?
Su sıra o kadar çok yemiyorum ama özlüyorum hep yemek istiyorum

Yarın a101 e tartı gelecekmiş alayımda kilomdan bir haber yaşamayayım :)
Vücud kitle endeksimi hesapladım uzunn aradan sonra ideal çktım :)) tabi üst sınırdayım o ayrı :)
Kaç çıktı bki cnm

Özlem, kefir de yaramıyor mu sana? Bal da bağırsakları çalıştırır. Kefirin içine bal koy bir kaşık öyle iç.

Yarın bende tatileçıkıyorum. Umarım kazasız belasız geçer şu tatil dönemi. Şu an nasıl gidiyor oeki meraktayım. :))

Özlem, kefir de yaramıyor mu sana? Bal da bağırsakları çalıştırır. Kefirin içine bal koy bir kaşık öyle iç.
Amann canım ben de anlamadım gitti bagirsaklarimi.
Hepsini tekrar deneyip beslenme şeklim haline getircem. Neyse ki eskiye göre iyiyim en azından 1 hafta falan sürmüyor bu ara ..

Tamam eğer kardio yapıyorsan öyle yaz tabi :)
Ahaha ya kıyamam
Çocuk uyandıranı pıçaklayalım bence
Bisikletin uzerinde uyuyabilmesi de iyiymiş yalnız, tebrik ettim kendisini
Ben pek takılmıyorum puanlara kaptanım önemli olan çok çok spor yapmak e tabi kendi içimizde yarışıyoruz artık ama esas baktığım kilom:)
Bence de emniscim, puanlar sadece motivasyon amaclı eklendi zaten. E tabi bir de şimdi gruplara falan ayırınca rekabet ortamı olustu sanırım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…