- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.701
5 d camlardan taktır onlar daha iyi koruyor. Dikkat fıyat farkı çok oluyor. Normalde gelısı 15 lira cıvarı ama 90 lıraya satanı duydum sok oldum. 30 liraya kadar normal. Onlardan dene bı de.Oğlum telefonumu alıp yere fırlattı ve ekranı kırıldı
Allahtan çalışıyor hala.
Bu sene içinde ikinci ekran kırışım. Öncekini kendim düsürmüstüm tabi. Ne bahtsızım ya
Nano değil mi ? eşimde ondan taktırdı ama fiyatını bilmiyorum o kadar pahalı mıymış :)5 d camlardan taktır onlar daha iyi koruyor. Dikkat fıyat farkı çok oluyor. Normalde gelısı 15 lira cıvarı ama 90 lıraya satanı duydum sok oldum. 30 liraya kadar normal. Onlardan dene bı de.
O galıba daha ınce oluyor ama onun da koruyuculuğu iyi. Karıştırmıyorsam tabı.Nano değil mi ? eşimde ondan taktırdı ama fiyatını bilmiyorum o kadar pahalı mıymış :)
Canım emnisin dediği hiç önemli değil puan tabi önemli olan spor yapmak,menülere dikkat etmek..Tamam eğer kardio yapıyorsan öyle yaz tabi :)
Ahaha ya kıyamam
Çocuk uyandıranı pıçaklayalım bence
Bisikletin uzerinde uyuyabilmesi de iyiymiş yalnız, tebrik ettim kendisini
Bence de emniscim, puanlar sadece motivasyon amaclı eklendi zaten. E tabi bir de şimdi gruplara falan ayırınca rekabet ortamı olustu sanırım ondan
Hicde dedigin gibi degilim canim ondan onceki gun tatlida yemistim yine bu menum braz daha gzel ama bgunku menumde dunku gibi oldu brazdan paylasicamSüper gidiyorsun canım 10-15 gün sonra biz de biyerlere gideceğiz inşallah ben de senin gibi iradeli olabilirim.
suan yoldayiz eve donuyoruz 3 gunluk bi tatildi yarinda dikkat edersem belki eksi bile geleblirim ozmanda super olurYarın bende tatileçıkıyorum. Umarım kazasız belasız geçer şu tatil dönemi. Şu an nasıl gidiyor oeki meraktayım. :))
Tarçınlı su tarçınlı süt epey baskılıyor tatlı kriziniAdet döneminde ben de sapıtıyorum ya. Acil buna bi çözüm bulmam lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?