- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.721
Sibelcim düğününüz nasıl geçti soramadım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada.Günaydın zayıf olasıcalar. ....
Bir arkadaşin tabiriydi bugün perşembe ya o yüzden böyle diyesim geldi
buarada fancynancy nerelerdeki ben mi göremedim.
benim çok kilo vermemin takıma faydası olcak mı ördekcim bu haftaki kilo hesaplanıyor mu...
Yaa evet aslında çok iyi olurdu taktırsam5 d camlardan taktır onlar daha iyi koruyor. Dikkat fıyat farkı çok oluyor. Normalde gelısı 15 lira cıvarı ama 90 lıraya satanı duydum sok oldum. 30 liraya kadar normal. Onlardan dene bı de.
Özlemcim yanlış anlaşılmadın tabi kiCanım emnisin dediği hiç önemli değil puan tabi önemli olan spor yapmak,menülere dikkat etmek..
Kesinlikle eleştirmek ya da başka bir amaçla yazmadım. Yeni görünce bilmediğim bisey mi var? Niye ayrı puanlanmis diye merak ettim sadece..
Yoksa her defasında dile getiriyorum kilolu olmamana ve çalışmana ragmen burada bizlerle ilgileniyorsun bir sürü emek harcıyorsun. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz zaten..
Yanlış anlaşılmadim inşallah..
20 puan cezamorordek bugün erken kapattım günü
Kahvaltı : tost salatalık sütlü kahve
Öğle : ciğer şiş salata dondurma
Akşam : yoğurt
15bin adım yürüyüş 10dk bölgesel 2lt su
Ciklatım bu hafta hic spor yapmamıssınMenü
Sabah
Tam buğday lavasa karışık tost yaptım
Ara
Kendi sağlıklı kekimi üzerine 1 tk erimiş çok bitter çikolata
Aksam
1 kase tel sehriye çorbası
6 tane köfte
Salata
Karpuz
Ara
Sade maden suyu
Badem
Su 2lt
Spor yok
Sibelcim listeye ne zaman girersen gir izne ayrıldığın kilodan hesaplanacak yani 62.5'tan kaça düşersenGünaydın zayıf olasıcalar. ....
Bir arkadaşin tabiriydi bugün perşembe ya o yüzden böyle diyesim geldi
buarada fancynancy nerelerdeki ben mi göremedim.
benim çok kilo vermemin takıma faydası olcak mı ördekcim bu haftaki kilo hesaplanıyor mu...
Kırmışsın vallahi direnci helal olsungünaydın ballar canlar
sanırım direnci kırdım bir anormallik olmazsa bu sabah wc ye çıkmamış halim 73,5 idi
morordek Cikilatacanavari @fancynancy
dün ki menüm:
sabah:
haşlanmış yumurta beyazı 2 adet
avokado 1 adet
keçi peyniri (ağzıma etti mide ağrısından geberdim)
zeytin 2 adet
1 avuç yaban mersini
salatalık
domates
şekersiz çay
öğlen pancar salatası
bulgur pilavı
zerdeçallı mantarlı tavuk sıte
akşam :süzme yoğurt ,çilek,chia tohumu,amaranth tohumu
4 litre su
1 saat bölgesel (bacak çalıştım bıngıl bıngıllar malum)
Ordekim tatil verdim bu hafta kendime yaGünaydınlar
Yarın cuma kızlar, beyazincicim de demiş, akşamı erken ve hafif kapatın olabildiğince. Güzel sonuçlarla uyanın yarın sabaha
Yaa evet aslında çok iyi olurdu taktırsam
Şimdi gitti cam malum değiştirmem gerek ama şu an telefon çalıştığı için ekstra ekran parası bayılamayacağım maalesef. Değiştirdiğimde ilk işim onlardan almak olsun bari. Ya yeniydi de telefon yani ne saçma işler canım sıkıldı ister istemez
Özlemcim yanlış anlaşılmadın tabi ki
Aslında sen de haklıydın onlar da kardioya giriyor demekle. Eğer açık olmayan bir nokta varsa onu aydınlatmış olduk işte
20 puan cezaCikilatacanavari
Ciklatım bu hafta hic spor yapmamıssın
Sibelcim listeye ne zaman girersen gir izne ayrıldığın kilodan hesaplanacak yani 62.5'tan kaça düşersen
Ama tabi ilk girdiğin hafta yüzden izinde oldugun hafta sayısına bölünecek yani bu hafta girsen 3 hafta önce izne ayrıldığın için 3'e böleceğiz. O yüzden yüzden biraz düsük olacak.
Kırmışsın vallahi direnci helal olsun
Hedefim sabit gelmek canim
hedef listesi bu şekilde hanımlar
hedef vermeyip vermek isteyenler yarına kadar son çıkış
Saol canım çok güzel geçti. davul zurna Koçek vardı çok eğlendik. 2 buçuk yaşındaki kızım pek kalabaliga gelemediginden huzursuz oldu nazara da geldi gelen sıkıştırdi. ama genel itibariyle güzel oldu. tabi zayifkamissin iltifatlari en güzelydi.Sibelcim düğününüz nasıl geçti soramadım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada.
Kalabalık ortam etkiliyor çocukları gerçekten. Benim ufaklık çok mızmızlandı uyku saati geçti diye. Ama büyük pistten inmedi sağolsun. Hatta babasıyla dansa kalktık hanımefendi dans ettirmedi. Onunla dans edecekmişiz.Saol canım çok güzel geçti. davul zurna Koçek vardı çok eğlendik. 2 buçuk yaşındaki kızım pek kalabaliga gelemediginden huzursuz oldu nazara da geldi gelen sıkıştırdi. ama genel itibariyle güzel oldu. tabi zayifkamissin iltifatlari en güzelydi.
Yarına kadar atarsın onu canım. Bitki çaylarına yüklen bol su iç.Tünaydın kizlarr
Gozlerim agrıyo resmen gece geldik eve 1 saat once kalktik ellerim gozlerim sis tartildim ve tam 1 kilo fazlayim bunada sükur ödemdir dyerek hemn saf proteine giristim bgun tam anlamiyla saf protein yapicam yarina gitmesi lazm o 1 kilo
Ödemdir o canım yarına geçer, çabuk alınan çabuk verilir :)Tünaydın kizlarr
Gozlerim agrıyo resmen gece geldik eve 1 saat once kalktik ellerim gozlerim sis tartildim ve tam 1 kilo fazlayim bunada sükur ödemdir dyerek hemn saf proteine giristim bgun tam anlamiyla saf protein yapicam yarina gitmesi lazm o 1 kilo
dukan birasi yaptim canim smdi onu icicem gecde kalktik anca 1 lt su ictim daha bakalim sabah ne olcakYarına kadar atarsın onu canım. Bitki çaylarına yüklen bol su iç.
evet canim insallah ole olurÖdemdir o canım yarına geçer, çabuk alınan çabuk verilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?